Results 61 to 75 of 107
Thread: συναισθήματικα μπερδεμενη
-
12-05-2019, 21:58 #61
με τον αντρα σου επικοινωνια δεν εχεις αλλα νιωθεις ανετα γιατι εισαι σε αποσταση πνευματικη με τον αλλο εχεις επικοινωνια αλλα δε νιωθεις ανετα γιατι ειστε πολυ κοντα...μαλον δε σου φαινετε συμαντικος ουτε ο εαυτος σου οπως συμβαινει συνηθως στις περισσοτερες περιπτωσεις
οταν καποιος παντως ειναι μια ζωη σε αποσταση συνεχως ε καποια στιγμη θα του τη δωσει και θα παει στο αλλο ακρο ομως αυτο που δεν εχει νοημα υπερισχυει συνηθως γιατι αυτο αντιπροσωπευει και τη ζωη
απλα εχεις καψει καμποσα εγκεφαλικα κυτταρα με τη φραση η ο ενας η ο αλλος αφου ο ενας συμπληρωνει οτι δεν εχει ο αλλος
- 13-05-2019, 06:56 #62
ακριβώς αυτό Αλέξανδρε ο ένας και κάποια στοιχεία που ο άλλος δεν εχει... πρέπει να διαλέξω όμως γιατί είμαι κομμένη στα δύο αυτό το διάστημα νιώθω σαν χαμένη δεν ξέρω τι θέλω πραγματικά τόσο μπέρδεμενη
13-05-2019, 10:23 #63
xara εγώ θα σου πω να προσπαθήσεις να αποστασιοποιηθείς λίγο από την περιπέτεια με τον άλλο και να δεις τι γίνεται με εσένα και τον άντρα σου. Άσε τα πρέπει και τα από συνήθεια και τα αισθάνομαι ασφάλεια μαζί του τόσα χρόνια κτλ, δες πως τα πάτε σαν ζευγάρι, πως αισθάνεσαι και αν τα πράγματα μεταξύ σας βελτιώνονται. Όταν έρχεται ένα παιδί έτσι κι αλλιώς η σχέση μεταξύ του ζευγαριού μπορεί να αλλάξει και θέλει καιρό να ξαναβρεί τις ισορροπίες του. Μπορεί να έχετε ρουτινιάσει, μπορεί να σε θεωρεί δεδομένη, μπορεί να σε βλέπει σαν μάνα του παιδιού του πιο πολύ παρά σαν σύντροφό του αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Πρέπει κι εσύ να τον κάνεις να σε δει από την αρχή σαν γυναίκα κι εσύ να τον ξαναδείς σαν τον άντρα που ερωτεύτηκες. Μπορείς; Προσπάθησες; Εγώ δεν βλέπω να έχεις προσπαθήσει καθόλου, απλά βρήκες τον άλλο σαν εύκολη λύση. Δεν πάει έτσι όμως, όλα σε αυτή τη ζωή χρειάζονται την προσπάθειά τους. Αν προσπαθήσετε και δεν τα καταφέρετε, οκ, τότε ας χωρίζουν οι δρόμοι σας. Εγώ δεν βλέπω να προσπαθείτε όμως...
13-05-2019, 11:10 #64
Εγω νομιζω οτι ειναι ψευδαισθηση ΣΟΥ οτι πρεπει να διαλεξεις.
Εσυ νομιζεις οτι η γνωριμια σου εχει την ορεξη να γινει πατερας ενος ξενου παιδιου.
ΔΕΝ την εχει.
αυτο που θελει ειναι να ζησει εναν ερωτα μαζι σου.
αν εχεις αμφιβολιες γι αυτο, οταν σου ξαναμιλησει για το "μαζι", πες του πιο συγκεκριμενα πραγματα, οπως το πως φανταζεται την κοινη σας ζωη, με το μωρο, που θα μεινετε οι τρεις σας, αν θα κανετε κι αλλα παιδια, αν ειναι καλα οικονομικα ωστε να αναλαβει μια οικογενεια (εστω εν μερει) και αλλα τετοια και θα δεις για ποτε θα ξεκαθαρισει οτι αυτος δεν μιλαει καθολου για κατι τετοιο....
επομενως τι να διαλεξεις; με ποιον θα κανεις σεξ; αυτο το εκανες ηδη μαζι του.
τι αλλο εχει να κανεις;
13-05-2019, 12:51 #65
Sonia ναι όντως δεν το προσπαθήσαμε καν με τον άντρα μου απλά εγώ το καταπίνω μέσα μου και αυτός νομίζει ότι όλα είναι καλά... θα κάνω την αρχή λοιπόν γιατί δεν βλέπω να τα πάμε καλά και ναι υπάρχει ένα παιδί που δεν φτάνει σε τπτ για τις βλακιες τις δικές μας... όσο για τον άλλον remedy ναι δεν θέλει κάτι μαζί μου ο άλλος να το ζήσω μαζί σου γιατί σε γουστάρω πολύ μου έχει πει ξέρω ότι δεν πάει πουθενά το μεταξύ μας απλά έλα να το ζήσουμε έτσι μ είπε στην αρχή... τώρα τελευταία όμως μου τα άλλαξε και με ρωτούσε αν θα ήθελα να είμαστε μαζί ότι μια γυναίκα σαν και εμένα θα ήθελε στη ζωή του... έρχεται πιο συχνά τώρα και θέλει να βρισκόμαστε... δεν ξέρω τι να υποθέσω τώρα θέλει κάτι άλλο μαζί μου... πάντως χθες του είπα να τελειώσει όλο αυτό και έγινε χαμός μ είπε πως τελικά ήταν ένα τπτ για μένα αυτός ότι τον διελυσα ότι έγινε χάλια χθες πολύ επειδή τ είπα να το σταματήσουμε... εγώ πως να πάρω την αντίδραση του αυτη
13-05-2019, 15:59 #66
πως να το παρεις βρε χαρα;;
υποψιαζεσαι οτι θελει να μεγαλωσει το παιδι σου;
οχι, δεν θελει.
αντιδραει ετσι , επειδη θελει κι αλλο σεξ κι εσυ του ειπες οτι θα του το κοψεις..
ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ειναι.
αυτος θελει να φυγει οταν σε βαρεθει, οχι επειδη θες εσυ.
τπτ δεν αλλαξε. και επαναλαμβανω. εκει που σου παραπονιεται οτι του κλεινεις την πορτα και τον διαλυεις, γιατι δεν του λες "εισαι δηλαδη ετοιμος να αναλαβεις την ευθυνη του παιδιου μου και να ζησουμε ολοι μαζι, γιατι εκει οδηγει το να εισαι μαζι μου. εγω δεν ειμαι μονη μου. εχω παιδι. το θες το παιδι μου; θες να παντρευτουμε και να ειμαστε οι 3 μας;"
και μετα, ελα να το συζητησουμε.
οχι να συζητησουμε τι μπορει να σημαινει το οτι κακοκαρδιστηκε.
ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΕΞ ΣΗΜΑΙΝΕΙ! τι θες να σημαινει; οτι θελει παιδια;
13-05-2019, 17:29 #67
αυτό πιστεύω και γω γιαυτό σπαζεται κάθε φορά που πήγαινα να το κόψω επειδει θέλει σεξ και μολις του περάσει θα πει έχεις οικογένεια δεν μπορούμε να συνεχίσουμε.... σήμερα μ ξαναστείλε με πήρε και τηλ δεν απάντησα....αλλά αν τυχόν ξαναμιλήσω θα του πω αν είσαι διατεθειμένος να ζήσεις μαζί μου γιατί εγώ πάω σετ με το παιδί τότε θα φανεί τι θέλει πραγματικά από μενα
13-05-2019, 22:17 #68
Χαρά ο πατέρας του παιδιού υπάρχει πουθενά ή το παιδί είναι δικό σου μόνο; Δε βρίσκω για ποιο λόγο να ασχοληθείς παραπάνω με τον συγκεκριμένο κύριο. Αφού κάνατε και οι δύο το κομμάτι σας. Τι παραπάνω θέλεις; Γιατί αν τα λες σοβαρά αυτά και ελπίζεις πως μπορεί να θέλει κάτι σοβαρό από σενα, μου δίνεις την εντύπωση πως έχεις αποφασίσει μόνη σου πως το παιδί θα είναι μ' εσένα. Θες να κάνεις λίγο σεξακι ακόμα; Κάνε. Όλα τα υπόλοιπα χρειαζεται να τα σκεφτείτε πολύ σοβαρά με τον άντρα σου πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση.
13-05-2019, 22:30 #69
δε γινετε να ξεπεραστει αυτο που αντικατροπτριζει τον εαυτο σου ολοι οι ανθρωποι οταν γεννηθουν εχουν γονεις αδερφια θειους κλπκλπ και οσο περνανε τα χρονια καποτε θα μενουν μονοι ε οταν μεινουν μονοι ερχετε η ωρα να επιλεξουν πραγματι που θελουν να βρισκονται απλα εχεις ενα αγχος που δε χρειαζετε τωρα κανει σαν τρελοπαιδο που ζει τη ζωη του αργοτερα θα σοβαρευτει απλα παρεξηγεις τη καθε φορα που απομακρυνεται
13-05-2019, 22:45 #70
εγω νομιζω οτι θα μεινεις στο αντρα σου για την ωρα αλλα αργοτερα μαλον θα σε αφησει ο ιδιος στο μελον και θα πας στον αλλο μαλον αυτη ειναι η πιο πιθανη εξηγιση γιατι βρεθηκες αναμεσα σε 2 αντρες..
εφοσον ο ενας ειναι το αντιθετο του αλλο αυτο σημαινει οτι οταν φυγει ο ενας θα ερθει ο αλλος και οσο ειναι ο αλλος θα λειπει ο ενας...
13-05-2019, 23:51 #71
Για κάτσε ρε xara, για να σοβαρευτούμε και λίγο... Ας πούμε ότι αυτός ο άνθρωπος σου λέει ότι ναι, θέλει κι εσένα και το παιδί σου και τα πάντα και να χωρίσεις για να σε παντρευτεί. Δηλαδή τι σημαίνει αυτό; Θα τον εμπιστευτείς με τα μάτια κλειστά επειδή στο λέει; Και ακόμα κι αν το εννοεί αυτός, δηλαδή είσαι σίγουρη ότι όλα θα δουλέψουν ρολόι με έναν άνθρωπο που έχεις γνωριστεί υπο ειδικές συνθήκες κι έχεις κάνει 2 φορές σεξ κι ουσιαστικά είναι μια απλή επιπόλαιη γνωριμία; Για απάντησε για να καταλάβω δηλαδή το σκεπτικό σου και γιατί κάθεσαι και προβληματίζεσαι όλη την ώρα για τις προθέσεις αυτουνού.
14-05-2019, 00:13 #72
αμα σου λεω εγω οτι ο ενας σχεδιαζει να ζησει το τωρα μαζι σου διχως αυριο και ο αλλος σχεδιαζει να ζησει το αυριο μαζι σου θα καταλαβεις οτι τιποτα δεν εγινε τυχαια και ολα συμβαινουν για καποιο λογο που δε γνωριζουμε
14-05-2019, 00:56 #73
παιδιά όχι δεν σκέφτομαι να χωρίσω και να μείνω με τον άλλον... ο άλλος απλά είναι ένας ενθουσιασμός πιστεύω και τπτ άλλο επειδή δεν γνώρισα ποτέ άλλο άντρα και τον γνώρισα σε φάση που ήμουν πεσμένη και γω θέλω να ζήσω αυτή την εμπειρία την τρέλα όλο αυτό είμαι μαζί του και νιώθω όμορφα αλλά όταν φευγω νιώθω όλες τις τύψεις και όλη την πραγματικότητα δίπλα μου.... όχι τον άντρα μου δεν είχα σκοπό να τον αφήσω και ούτε θέλω να ζήσει μακριά από το παιδί του.... εξάλλου δεν νομίζω ότι ο άλλος θέλει και κάτι άλλο να ζήσει τον έρωτα αυτή τη τρέλα θέλει όπως είπε και κάποιος παραπάνω... επίσης από ότι κατάλαβα είμαι η μόνη γυναίκα που τον ειδε και κάπως τρυφερά γιαυτό και λέει και τα διάφορα μετά ήθελα γυναίκα σαν εσένα... το τελείωσα από χθες μου έστειλε και σήμερα αλλά δεν απάντησα
14-05-2019, 01:12 #74
εγω σου λεω οτι θα σε αφησει αυτος οχι τωρα αλλα οταν ο αλλος θα αποφασισει να ερθει κοντα σου αυτος ηταν και ο λογος που του δοθηκες
14-05-2019, 01:23 #75
αν εισουν απολυτος σιγουρη για τον αντρα σου δε θα το ειχες κανει αυτο κατα βαθος πιστευεις οτι θα σε εγκαταλειψει απλα εσυ βρισκεσε τωρα στη σιγουρια του αντρα σου ενω αυτος βρισκετε στη σιγουρια της τρελας του