Results 31 to 45 of 118
Thread: Σχέσεις, Σεξ
-
12-05-2019, 16:42 #31
- 12-05-2019, 17:26 #32
αν δεις μια κοπελα μονη π.χ να καθεται σε ενα παγκακι θα πας να της μιλησεις?η δεν κανεις προσπαθειες?γενικοτερα προσεγγιζεις κοπελες?
12-05-2019, 18:03 #33
αν δω κάποια κοπέλα μόνη στο παγκάκι όπως αναφέρεις, όχι να σου πω την αλήθεια όχι.
Γενικότερα δεν έχω καν φίλες και αυτό με ανησυχεί λίγο έως πολύ μπορώ να πω.
12-05-2019, 18:10 #34
ουτε εγω εχω φιλες, γιατι πολυ απλα δεν πιστευω στην φιλια μεταξυ αντρων γυναικων.Αυτο δεν πρεπει να σε ανησυχει, απλα θα ειχες καποιες να σου κανουν τα κονε.
Αλλα ενας αντρας πρεπει να φερεται σαν κυνηγος και οχι να περιμενει τα "ετοιμα".
Φιλους εχεις, πας εξω? για ποτακι?για καφε και τετοια?> σε μερη με κοπελες δλδ?
12-05-2019, 18:10 #35Miliva21GuestΜήπως είναι η ώρα να κοιταξεις να κάνεις και φίλες....;;; Επειδή αυτο θα σε βοηθήσει να είσαι επικοινωνιακός και με το άλλο φύλο; εξάλλου δεν ξέρεις.....Μπορεί στη προσπάθεια σου να κάνεις φίλες και όχι να ρίξεις γκόμενες...να ξεκομπλαρεις κι να είσαι τόσο άνετος και ανοικτός με κοπέλες που μπορεί να σου προκύψει σχέση από εκεί ...Και με τις υπόλοιπες μένετε απλά φίλαρακια βγαινετε και περνάτε καλά
12-05-2019, 18:14 #36Miliva21GuestΤι εννοεις δλδ...να θες να της μιλήσεις φιλικά και εκείνη να νομίζει ότι τη φλερτάρεις;; Ναι μπορεί να συμβεί..συνήθως όταν ένας άντρας πλησιάσει μια γυναίκα πάει πιο εύκολα το μυαλό στο ερωτικό.....ειδικά αν πχ είσαι ελεύθερος και εσύ και ψάχνεις και εκείνη το ξέρει....πιθανόν θα το θεωρήσει ως ερωτική προσέγγιση
12-05-2019, 18:24 #37
Ναι, έχω δυο τρεις φίλους που σε αυτό το διάστημα μόνο ο ένας από αυτούς τους φίλους που έχω μπορεί και βγαίνει για καφέ ποτά και κλπ.
Γενικά δεν έχω πολλούς φίλους.
Miliva21 πως θα μπορούσα να ξεκινήσω να κάνω παρέα και με κοπέλες, αν πολύ σωστά όπως είπες ποιο κάτω εκείνες ξέρουν ότι είμαι ένας αποτυχημένος μοναχικός?
Αφού θα νομίζουν ότι εγώ θα θέλω να το πάω αλλού το πράγμα.
12-05-2019, 18:37 #38
πρεπει να μεγαλωσεις λιγο τις παρεες σου..γιατι αμα πηγαινει ενας μονο σε τετοια μερη , δυσκολο...
tinder kai badoo εχεις δοκιμασει?εκει θα βρεις σιγουρα, και θα μαθεις και να τα "ριχνεις" σε γυναικες. με λιγα λογια θα κανεις το αγροτικο σου
12-05-2019, 18:38 #39Miliva21GuestΝαι κατάλαβα ....Τότε πρέπει να βρεις κάποιο χόμπυ ώστε να κάνεις παρέα με νέα άτομα...άντρες ίσως που θα σε φέρουν σε επαφή και με κοριτσοπαρεες
Δλδ σόρρυ....πως γίνεται να το ξέρουν όλοι ότι ψάχνεσαι....;; πχ ξεκινάς γυμναστήριο και κινείσαι σε νέο χώρο με άντρες και γυναίκες....Και μιλάς φιλικά σε όλους ....ξέρουν οι κοπελες άμα δεν πεις σε κανέναν για τα προσωπικά σου ότι είσαι ελεύθερος;; μπορείς πχ να πιάσεις χαλαρά τη κουβέντα σε κάποια κοπέλα που θα τη προσεγγίσεις ερωτικά και μπορείς να αφήσεις να εννοηθεί ότι ήδη γουστάρεις κάποια γνωστή σου .......Και αν εξελιχθεί σε φιλία της εξηγείς ότι σου πέρασε και καλά.....(ποτε δεν θα μάθει) ή αν προκύψει τελικά κάτι ερωτικό με εκείνη πάλι της λες ότι ξενεωσες με τη δήθεν γνωστή και ότι σου αρέσει πλέον εκείνη....οποτε πάλι ούτε γατα ούτε ζημιά....ή αν δεν θες να φαίνεσαι πέφτουλας δείχνε απλά ότι είσαι ελεύθερος και ότι είσαι κομπλέ με αυτό....
Απλα πρέπει να αλλάξεις τη διάθεση σου .....είσαι χωρίς σχέση;;; μην κυκλοφορείς με την ηττοπάθεια του καμία δεν με θέλει και είμαι μόνος και όλα μάταια...Και η ζωή μου είναι φρίκη και θέλω σχέση..γιατι αυτο απωθεί ...
Όποιος σε ρωτάει εσύ θα λες είμαι ελεύθερος όχι μόνος.......γιατι όταν κάποιος λέει ελεύθερος αντί για μόνος δίνει και μια θετική χροιά......ότι περνώ και μόνος μου καλά τα καταφέρνω μια χαρα
Προσωπικά μισώ τη φράση "Είμαι μόνος-η" προτιμώ το "είμαι ελεύθερος-ή"....Γιατί και η ελευθερία του να κάνεις ότι θες όπως το θες οπότε θες και να ζεις για σένα δεν είναι καθόλου άσχημη ακόμα και αν κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον θα ήθελες να έχεις και κάποια σχέση.....
Πρέπει πρώτα να περνάμε καλά λοιπόν με τον εαυτό μας και όχι να ψάχνουμε να γατζωθουμε από κάποιον για να μας κάνει καλύτερη τη ζωή.....κανένας δεν μας τη κάνει τη ζωή καλύτερη μόνο εμείς....Αυτό σκέψου και όταν το νιώσεις θα δεις ότι θα αλλάξει και η αυρα σου στους γύρω σου και θα κυκλοφορείς άνετος και όχι ως "loser"
12-05-2019, 18:43 #40Miliva21GuestΕπίσης κάτι ακόμα....Εσύ δεν έχω καταλάβει...θες να κάνεις σεξ ενώ έχεις κάποια σχέση δλδ με κάποια κοπέλα που θα νιώθεις πράγματα για εκείνη ή απλά θες να κάνεις σεξ για την εμπειρία έστω και μια φορά με κάποια που θα σου γυαλίσει.....Γιατί αν θες το δεύτερο δεν λέει να πηγαίνεις να το παιζεις φίλος....Πρέπει να τη πέσεις πιο άμεσα.....Και σε μέρη όπως μπαρ και τέτοια.....και σε κοπελες που θα ειναι πιο ανοικτες και τολμηρες να περάσουν ενα βραδυ μαζι σου....ξεκαθάρισε τι θες πρώτα ακριβώς...για να το σχεδιάσεις σαν προσέγγιση
12-05-2019, 18:46 #41
Xfactor στην περιοχή οπού μένω δεν νομίζω να έχουν και πολλοί τέτοιου είδους εφαρμογές έως καθόλου μπορώ να πω.
Miliva21 αυτό είναι το κακό, ότι δεν έχω κανένα χόμπι.
12-05-2019, 18:49 #42
Miliva21 και της μια βραδυάς είμαι αν και θα προτιμούσα καλύτερα η πρώτη μου φορά να είναι με σχέση.
Οι ξεπέτες αν και ποτέ τύχουν.
Αν και τίποτα απο τα δυο δεν βλέπω να παίζουν
12-05-2019, 19:04 #43Miliva21Guest
12-05-2019, 19:07 #44Miliva21GuestΠρέπει να βρεις ένα χόμπυ....θα κάνει καλό και σε σένα να ασχοληθείς με κάτι....θα σου δώσει αυτοπεποίθηση και θα μπορέσεις να έρθεις σε επαφή με νέο κόσμο...τι θα σου άρεσε πχ να κάνεις;, υπάρχει κάτι στο οποίο να νιώθεις ότι είσαι καλός Αλλά δεν είχες την ευκαιρία να το εξελίξεις;;
12-05-2019, 19:11 #45
Σαν εμφάνιση πλέον έχω αποδεχτεί τον εαυτό μου έτσι όπως είμαι.
Πολύ παλιά ηλικία ακριβώς δεν θυμάμαι, άρεσα σε κάποια ναι όπου όλοι μας την θεωρούσαμε μπάζο και βρομιάρα.
Δεν έχω κάποιο ενδιαφέρον δυστυχώς.