Results 61 to 75 of 118
Thread: Σχέσεις, Σεξ
-
13-05-2019, 15:04 #61Miliva21Guest
Πάντως για να μην παρεξηγηθώ όταν πρότεινα στο νηματοθετη να προσεγγίσει καλύτερα φιλικά κοπέλες εννοούσα ότι θα μπορούσε να στοχεύσει πρώτα σε φιλίες με κορίτσια........Αυτό προϋποθέτει φυσικά ότι δεν θα είναι καψούρης με κάποια και θα πάει να της το παίξει φίλος....Αλλά ότι θα ξεκινήσει να γίνεται επικοινωνιακός με στόχο τη φιλία και επειτα αν προκυψει και κατι αλλο σρη πορεια καλοδεχούμενο..... η απλά να προσεγγίσει φιλικά κοπέλες που δεν τις βλέπει ερωτικά για να δημιουργήσει φιλίες και παράλληλα ενώ ξεκλειδώνεται στην επικοινωνία με το αντίθετο φύλο να είναι έτοιμος να προσεγγίσει κάποια στιγμή μια κοπέλα που θα του αρέσει
Σε καμία όμως περίπτωση να πάει σε μια κοπέλα όντας ερωτευμένος με στόχο να τη κερδίσει και να της το παίξει φίλος
- 13-05-2019, 16:02 #62
Καμία παρεξήγηση Μιλιβάκι.
Μου είσαι πολύ συμπαθής άλλωστε.
Απλά ήθελα να διευκρινίσω (στον αντρικό πληθυσμό αναφέρομαι) ότι πρέπει να μάθουμε να είμαστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι με το τι επιθυμούμε και με το πως το επικοινωνούμε.
Και επειδή από εμπειρία γνωρίζω ότι όταν λες σε έναν άντρα προσέγγισε μια γυναίκα φιλικά, υπάρχει πιθανότητα να μπει ο ίδιος στην ζώνη του φίλου (friendzone!!!) για πάντα. Και μάλιστα να το έχει προκαλέσει ο ίδιος στον εαυτό του.
Αλλοίμονο στον άντρα που η γυναίκα θα τον δει ως φίλο. Και μόνο έτσι, ενώ ο ίδιος έχει αισθήματα. Θα υποφέρει πάρα πολύ.
Για το λόγο αυτό προτείνω, αντί να λέμε προσέγγισε μια κοπέλα ως φίλος να λέμε προσπάθησε να την γνωρίσεις και να συζητήσεις μαζί της. Αξιολόγησε το επίπεδο της επικοινωνίας και αν υπάρχει μια ροή στο μεταξύ σας διάλογο.
Δυστυχώς πολλοί άντρες καταλαβαίνουν άλλα όταν τους λες προσέγγισε την φιλικά.
Τι κάνουν;
Γίνονται φίλοι - όσο μπορεί να χαρακτηριστεί μια τέτοια σχέση φιλία - με την κοπέλα που τους ενδιαφέρει και εκεί θεωρούν, εντελώς εσφαλμένα, ότι η κοπέλα θα πρέπει να τους δει ερωτικά. Και αυτό διότι οι ίδιοι φρόντισαν να είναι καλοί φίλοι με την συγκεκριμένη κοπέλα.
Είναι σημαντικό ένας άντρας να ξέρει ότι πρέπει να είναι ειλικρινής και να εκδηλώσει ανοιχτά τις προθέσεις του. Αλλιώς δεν γίνεται σχέση..."Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll
13-05-2019, 17:44 #63
αυτό που λενε στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ έχει ξεπεραστεί?
αν διαβάζεις σε ανδρικά περιοδικά και site πως να προσεγγίσεις μια κοπέλα και σου λένε να το παίξεις φίλος, αυτό θα κανουμε ολοιLast edited by panos19; 13-05-2019 at 18:25.
13-05-2019, 17:52 #64
Φίλε μου καλέ,
Εγώ μιλάω για ζωή. Όχι για βιτρίνα. Όχι για λεζάντα. Όχι για ποζεριλίκι.
Δεν μπορείς να ζητάς ειλικρίνεια και συναισθηματική εγγύτητα από μια κοπέλα και να μην είσαι ειλικρινείς μαζί της, για το ποιες είναι οι προσδοκίες σου από εκείνη.
Αν εσύ είσαι ξεκάθαρος και ειλικρινής, άμεσα την φέρνεις και απέναντι από τις ευθύνες της. Τι σημαίνει αυτό;
Σου φέρθηκε καλά; Προχωράς.
Σου φέρθηκε σκάρτα; Το κόβεις μαχαίρι."Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll
13-05-2019, 18:35 #65
μπορεί να θέλει να παίξει μαζί μου η και να πληγώθηκε απο προηγούμενη σχέση και κάνει σχέση μόνο για αντίδραση
υγ είχα ακούσει από έναν γνωστό ήταν και αυτός ντροπαλός να πλησιάζει κοπέλες και απο την στιγμή που έκανε σεξ άλλαξε, κατά πόσο ισχύει αυτό?
13-05-2019, 21:19 #66
Γεια σου ανωνυμε. Εγω παιζει να ειμαι η μονη που χαρηκα οταν διαβασα αυτο που εγραψες. Και θα σου εξηγησω υπο ποια εννοια. Καταρχας να ξεκινησω λεγοντας πως ειμαι και εγω 22 χρονων.
Μεχρι πριν τα 22 ενιωθα συνεχως πιεση απο τις παρεες μου ως προς αυτο το θεμα, επειδη δεν ειχα παει με κανενα. Ομως δεν ειχα νιωσει ποτε κατι ιδιαιτερο, καποιο δεσιμο, και δεν ηθελα να προχωρησω. Το σεξ δεν ειναι κατι απλο, καθως εχει ιδιαιτερη μεταφυσικη και πνευματικη σημασια, για αυτο δε θα μιλησω και δε θα το αναλυσω περαιτερω γιατι θα πεσουν ολοι να με φανε, και για τα θεματα αυτα ξερω πως καλο ειναι να μη μιλας ανοιχτα γιατι ο κοσμος εχει κλειστα μυαλα γενικοτερα, οποιος ψαχνεται καλως ψαχνεται, μονος του και ξερει πεντε πραγματα ως προς το τι σημαινει τι. Με μειωναν οι ''φιλες'' μου και με θεωρουσαν κατωτερη και αντι ερωτικη επειδη δεν ειχα κανει σεξ - κατι που δεν ισχυει- ισα ισα αντιερωτικο ειναι να πηγαινεις με 20 το χρονο και να σε εχουν σιγουρη και να καθεσαι σε καθε εναν που σε θελει. Αυτο ειναι αντιερωτικο. Οχι να εισαι επιλεκτικος.
Τελος παντων, να μην τα πολυλογω. Τελικα ηρθε η πρωτη μου φορα με εναν αντρα αρκετα μεγαλυτερο που με εντυπωσιασε πνευματικα και ενιωθα να υπαρχει μια συδνεση - η οποια τελικως δεν υπηρχε- . Πιστευα και ειχαμε συμφωνησει να παρει προφυλαξη, δεν πηρε, δεν μου το ειχε πει, και μολις το συνειδητοποιησα περασε ολη μου η ζωη απο μπροστα μου. Και αν εμενα εγκυος? Και αν με ειχε κολλησει το οτιδηποτε? Ποναγα παρα πολυ στην πρωτη φορα και του ζητησα μια αγκαλια και ειπε ''δεν στην δινω, γιατι η αγκαλια δηλωνει ανασφαλεια'' , την επομενη μερα με αναγκασε να παρω το χαπι της επομενης μερας, πληρωσα 25 ευρω, και επειδη ακομα σπουδαζω τσακιστηκε και ηρθε τουλαχιστον να μου τα δωσει πισω, για να μην καταλαβουν κατι οι γονεις μου, γιατι μου ειχαν δωσει 50αρικο να χαλασω γιατι ηθελαν τα 40 ευρω, τι θα τους ελεγα? Τσακιστηκε και ηρθε γιατι δεν τον βολευε να μιλησω στους γονεις μου. Γενικως προσπαθουσε να με ριξει με τα λογια του, εδω μολις τελειωσε το σεξ μου λεει ''εδω θελεις λιγο μαζεμα'' δειχνοντας την περιφερεια μου. Η μου ελεγε ''δεν εχεις ουτε 5% γυναικας'' αλλα αυτα βρε στα λεω για να σε δοκιμαζω και να σε σκληραγωγω επειδη εισαι εξυπνη κοπελα και αποζητας την εξελιξη........... Αρχισα να αραιωνω, μεχρι που μου λεει ο ιδιος μεσω μηνυματος πως ειναι παντρεμενος και εχει και παιδι αλλα πως με τη γυναικα του ειναι συμβατικα στο ιδιο σπιτι. Αηδιασα, καλα ειχα αηδιασει προ πολλου που πηγα μαζι του απο τον τροπο που με μεταχειριστηκε, αλλα τοτε αηδιασα χιλιες φορες περισσοτερο, μετανιωσα που πηγα, ναι επρεπε να περιμενω. Απο την αλλη δε μετανιωσα γιατι με εκανε πιο δυνατη ολο αυτο, πλεον ΔΕ ΖΗΛΕΥΩ οσες εχουν αγορια, γιατι ξερω πως ο περισσοτερος κοσμος συμβιβαζεται απλα και μονο για να μην ειναι μονος, εγω ΧΕΣΤΗΚΑ ειλικρινα, λατρευω τη μοναχικοτητα μου, εχω στοχους, οραματα, και μου αρεσει να ειμαι ελευθερη. Μετα απο αυτο εδωσα υποσχεση στον εαυτο μου πως ο επομενος θα ειναι αν οχι ''ο ενας μου'' καποιος που θα με εκτιμα και θα με σεβεται για αυτο που ειμαι και που θα μου φερεται με τρυφεροτητα, οχι ετσι, ειμαι κοπελα αρκετα σοβαρη, δεν μου αξιζε ουτε στο ελαχιστο ολο αυτο.
Εν ολιγοις, με ενοχλει που θεωρειτε ολα τα παιδια της ηλικιας μου πως αυτο ειναι προβλημα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Οταν βρεθει ο σωστος ανθρωπος ολα θα γινουν. Δεν εχεις προβλημα υγειας, ουτε εισαι αστεγος, ουτε ορφανος, ουτε κατι αλλο. Απλα δεν εκανες σεξ, σιγα το πραγμα. Δεν ειναι ασθενεια. Ασθενεια ειναι να σου γινεται το μυαλο σουπα επειδη κανεις σεξ ολη μερα με οποιον βρεις. Θα μου πεις αυτο ειναι ακραιο, αλλα το φυσιολογικο ειναι να χεις σεξουαλικη ζωη. Και θα πω οτι για τον καθενα το φυσιολογικο ειναι αλλο. Ο καθενας εχει τους ρυθμους του και την ωρα του. Και οπως ειπα εχει ιδιαιτερη πνευματικη και μεταφυσικη σημασια η σεξουαλικη επαφη. Μονο βιολογια να διαβασεις, ξερεις οτι οταν πας με καποια παιρνεις πληροφοριες του dna της, πληροφοριες dna οσων εχουν παει με αυτην, οσων γυναικων εχουν παει με τους αντρες που εχει παει και παει λεγοντας. Ειναι μια ατελειωτη αλυσιδα και πρεπει να προσεχουμε.Δε θα πω περισσοτερα, ομως, γιατι θα ξεφυγει το θεμα απο τον σκοπο της απαντησης.
ΜΗ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ, ΑΠΛΑ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ.
ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ.
Ολα καλα λοιπον. Μη σε βλεπεις σαν θυμα κιολας, αυτο να το προσεξεις.
13-05-2019, 21:30 #67
Nα σημειωσω πως προχωρησε στην πραξη χωρις να ειμαι εντελως ετοιμη και με εξαναγκασε. Ναι, δεν ηταν ακριβως βιασμος, αλλα κατι σαν. Και για αυτο ποναγα υπερβολικα περισσοτερο απο το κανονικο. Η οταν δεν ηθελα αλλο επεμενε και συνεχιζε. Περασα μια πολυ ασχημη εμπειρια, και για αυτο εχω γινει κατηγορηματικη και σκυλα και θελω χρονο μονη μου, και η επομενη φορα που θα προχωρησω θα ειναι θελω να πιστευω με ενα σωστο ατομο. Παρολα αυτα, το εχω ξεπερασει, εχω παρει τη δυναμη μου πισω, ναι, ειμαι παρα πολυ δυνατος ανθρωπος, δεν κολλαω πουθενα, ανελαβα την ευθυνη που μου αναλογει, και απλως πηρα σοβαρα μαθηματα, που οφειλω να μοιραζομαι αλλα και να τα εχω ως παραδειγμα, να μην ξανακανω τα ιδια λαθη, χωρις ομως να με πονανε. Οσο παραξενο και να ακουστει, δεν με ποναει.
13-05-2019, 21:34 #68
13-05-2019, 21:37 #69
13-05-2019, 22:05 #70
οχι δεν καναμε χωρις να τον ξερω. Δε θα εδινα την πρωτη μου φορα σε καποιον ετσι, για να περναει η ωρα, σε καποιον τυχοντα. Εγινε αυτο μετα απο 3 μηνες φλερτ. Με ειχε αγκαλιασει , ποτε σφιχτα,ομως, ισως επρεπε να το ειχα καταλαβει. Το ενστικτο μου παντως απο παντα μου ελεγε οχι αλλα προσπαθουσα να το εκλογικευσω και ηθελα να με πεισω πως μαλλον ειναι ''σωστος'' για μενα. Οπως ανεφερα, ανελαβα την ευθυνη μου.
Βεβαια να συμπληρωσω πως φυσικα και καθολου δεν τον ηξερα, γιατι αλλα ητανε, αλλα ελεγε πως ητανε. Πηρα μαθημα σου λεω, οχι ενα παρα πολλα για πολλα διαφορετικα πραγματα. Ενα ηταν και αυτο, να εισαι σιγουρος με ποιον πηγαινεις.
13-05-2019, 22:09 #71
Δεν υπηρχαν επομενες. Λες να μου φερθηκε ετσι και να ξαναπηγαινα? Ευτυχως παντως πηγα στο γιατρο και δεν εχω τιποτα, ολα ειναι μια χαρα απο γυναικολογικης αποψεως. Εκανα χιλια δυο σεναρια, απο AIDS ως κονδυλωματα ως χλαμυδια ως ενα καρο πολυ κακα σεναρια. Δε φανταζεσαι πως ενιωσα οταν ειδα τα αποτελεσματα των εξετασεων μου. Εκτιμησα αλλιως τη ζωη, την ειδα με αλλο ματι. Ως παρθενα, παλαιοτερα, τα ειχα ολα δεδομενα, και πλεον εκτιμησα αλλιως τις καταστασεις. Εγινα δυνατοτερη ξεκαθαρα, στους γονεις μου φυσικα δεν ειπα τιποτα, γιατι πολυ απλα ειναι γονεις και ευαισθητοι, εγω ειμαι δυνατοτερη, εχω κανει πολλη δουλεια με τον εαυτο μου και το ξεπερασα. Το οτι το γραφω εδω δεν το γραφω για να το παιξω θυμα ουτε γιατι εχω αναγκη να το πω, απλα για να περασω ενα μηνυμα. Ξερω οτι ο,τι ζουμε καλο ειναι να το μοιραζομαστε -εκει που κρινουμε πως ισως καπως να βοηθησει- για να περναμε ορισμενα μηνυματα.
Ηθελα να πω στο παλικαρι, να εκτιμησει οσα εχει και να μην αχγωνεται, οταν βρει μια καταλληλη κοπελα με την οποια νιωθει ανετα και το ενστικτο του λεει ναι, τοτε να προχωρησει, να μην πιεστει, γιατι το ολο πραγμα θα ειναι αβολο και ασχημο. Σιγουρα, ισως το βλεπω με μια ευαισθησια παραπανω γιατι ειμαι και γυναικα, οκ δεκτο.
13-05-2019, 22:10 #72
δεν καταλαβες πριν ότι δεν είχε βάλει προφυλακτικό?
13-05-2019, 22:12 #73
Οχι στην αρχη δεν το καταλαβα - αφου ηταν πρωτη φορα δεν ηξερα πως ειναι η αισθηση με και χωρις απλα οταν το ειδα και το καταλαβα ηταν αργα.
13-05-2019, 22:16 #74
13-05-2019, 22:18 #75
Δε μιλησα πουθενα για ορμονες. Δεν ξερω τι παιζει, ισως καλυτερα να ρωτησεις γιατρο για τις ορμονες.
Παντως σε πληροφορω πως οσο δεν ειχα κανει τιποτα, μια χαρα ορεξη ειχα μονη μου, μετα απο αυτον σιχαθηκα το σωμα μου, και απο τοτε εχει να μου ερθει η ορεξη. Ναι μεν δεν κλαιω, δεν ποναω, αλλα το σωμα θελει καιρο για να ξαναλειτουργησει μετα απο αυτο. Ουσιαστικα ειναι καπως σαν το σωμα μιας βιασμενης γυναικας, και οχι σε καμια περιπτωση δεν εξομοιωνομαι με τις πραγματικα βιασμενες, αλλα νιωθω οτι δεν λειτουργω μετα απο αυτο γιατι βιωσα παντελη αηδια.