Σχέσεις, Σεξ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 118
    Senior Member
    Quote Originally Posted by purplerose View Post
    Δε μιλησα πουθενα για ορμονες. Δεν ξερω τι παιζει, ισως καλυτερα να ρωτησεις γιατρο για τις ορμονες.
    Παντως σε πληροφορω πως οσο δεν ειχα κανει τιποτα, μια χαρα ορεξη ειχα μονη μου, μετα απο αυτον σιχαθηκα το σωμα μου, και απο τοτε εχει να μου ερθει η ορεξη. Ναι μεν δεν κλαιω, δεν ποναω, αλλα το σωμα θελει καιρο για να ξαναλειτουργησει μετα απο αυτο. Ουσιαστικα ειναι καπως σαν το σωμα μιας βιασμενης γυναικας, και οχι σε καμια περιπτωση δεν εξομοιωνομαι με τις πραγματικα βιασμενες, αλλα νιωθω οτι δεν λειτουργω μετα απο αυτο γιατι βιωσα παντελη αηδια.
    Έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε;
    "Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll

Member
    5 μηνες. Δεν με καιει να βρω καποιον. Ποτε δε με εκαιγε, απλως αυτος μου κινησε το ενδιαφερον. Δεν εχω ''τραυματα'', απλως πηρα μαθηματα, εκανα ενδοσκοπηση, αυτοκριτικη και συνειδητοποιησα τι θελω απο την ερωτικη μου ζωη τουλαχιστον τωρα.

Senior Member
    είμαι κ εγώ που λέω wtf πως κάνετε σχέσεις/σεξ περισσότερες πιθανότητες έχω να πάω στο φεγγάρι παρά να κάνω κάτι από αυτά τα δύο [emoji848]

Εστάλη από Mi A2 Lite στο E-Psychology.gr Mobile App

Member
    Δε μιλησα πουθενα για ορμονες. Δεν ξερω τι παιζει, ισως καλυτερα να ρωτησεις γιατρο για τις ορμονες.
    Παντως σε πληροφορω πως οσο δεν ειχα κανει τιποτα, μια χαρα ορεξη ειχα μονη μου, μετα απο αυτον σιχαθηκα το σωμα μου, και απο τοτε εχει να μου ερθει η ορεξη. Ναι μεν δεν κλαιω, δεν ποναω, αλλα το σωμα θελει καιρο για να ξαναλειτουργησει μετα απο αυτο. Ουσιαστικα ειναι καπως σαν το σωμα μιας βιασμενης γυναικας, και οχι σε καμια περιπτωση δεν εξομοιωνομαι με τις πραγματικα βιασμενες, αλλα νιωθω οτι δεν λειτουργω μετα απο αυτο γιατι βιωσα παντελη αηδια.
    Λυπάμαι πολύ γι αυτό και χαίρομαι ταυτόχρονα που συνήλθες κάπως ψυχικά και σε έκανε ποιο δυνατή.
    Ρωτάω από θέμα ορμόνες διότι δεν γίνεται μια ζωή να βλέπεις τσόντες για να αυτοικανοποιήσαι.
    Κάτι πρέπει να γίνει και στην πράξη.
    Συμφωνείς η διαφωνείς?

Miliva21
    Guest
    Γεια σου ανωνυμε. Εγω παιζει να ειμαι η μονη που χαρηκα οταν διαβασα αυτο που εγραψες. Και θα σου εξηγησω υπο ποια εννοια. Καταρχας να ξεκινησω λεγοντας πως ειμαι και εγω 22 χρονων.

Μεχρι πριν τα 22 ενιωθα συνεχως πιεση απο τις παρεες μου ως προς αυτο το θεμα, επειδη δεν ειχα παει με κανενα. Ομως δεν ειχα νιωσει ποτε κατι ιδιαιτερο, καποιο δεσιμο, και δεν ηθελα να προχωρησω. Το σεξ δεν ειναι κατι απλο, καθως εχει ιδιαιτερη μεταφυσικη και πνευματικη σημασια, για αυτο δε θα μιλησω και δε θα το αναλυσω περαιτερω γιατι θα πεσουν ολοι να με φανε, και για τα θεματα αυτα ξερω πως καλο ειναι να μη μιλας ανοιχτα γιατι ο κοσμος εχει κλειστα μυαλα γενικοτερα, οποιος ψαχνεται καλως ψαχνεται, μονος του και ξερει πεντε πραγματα ως προς το τι σημαινει τι. Με μειωναν οι ''φιλες'' μου και με θεωρουσαν κατωτερη και αντι ερωτικη επειδη δεν ειχα κανει σεξ - κατι που δεν ισχυει- ισα ισα αντιερωτικο ειναι να πηγαινεις με 20 το χρονο και να σε εχουν σιγουρη και να καθεσαι σε καθε εναν που σε θελει. Αυτο ειναι αντιερωτικο. Οχι να εισαι επιλεκτικος.

Τελος παντων, να μην τα πολυλογω. Τελικα ηρθε η πρωτη μου φορα με εναν αντρα αρκετα μεγαλυτερο που με εντυπωσιασε πνευματικα και ενιωθα να υπαρχει μια συδνεση - η οποια τελικως δεν υπηρχε- . Πιστευα και ειχαμε συμφωνησει να παρει προφυλαξη, δεν πηρε, δεν μου το ειχε πει, και μολις το συνειδητοποιησα περασε ολη μου η ζωη απο μπροστα μου. Και αν εμενα εγκυος? Και αν με ειχε κολλησει το οτιδηποτε? Ποναγα παρα πολυ στην πρωτη φορα και του ζητησα μια αγκαλια και ειπε ''δεν στην δινω, γιατι η αγκαλια δηλωνει ανασφαλεια'' , την επομενη μερα με αναγκασε να παρω το χαπι της επομενης μερας, πληρωσα 25 ευρω, και επειδη ακομα σπουδαζω τσακιστηκε και ηρθε τουλαχιστον να μου τα δωσει πισω, για να μην καταλαβουν κατι οι γονεις μου, γιατι μου ειχαν δωσει 50αρικο να χαλασω γιατι ηθελαν τα 40 ευρω, τι θα τους ελεγα? Τσακιστηκε και ηρθε γιατι δεν τον βολευε να μιλησω στους γονεις μου. Γενικως προσπαθουσε να με ριξει με τα λογια του, εδω μολις τελειωσε το σεξ μου λεει ''εδω θελεις λιγο μαζεμα'' δειχνοντας την περιφερεια μου. Η μου ελεγε ''δεν εχεις ουτε 5% γυναικας'' αλλα αυτα βρε στα λεω για να σε δοκιμαζω και να σε σκληραγωγω επειδη εισαι εξυπνη κοπελα και αποζητας την εξελιξη........... Αρχισα να αραιωνω, μεχρι που μου λεει ο ιδιος μεσω μηνυματος πως ειναι παντρεμενος και εχει και παιδι αλλα πως με τη γυναικα του ειναι συμβατικα στο ιδιο σπιτι. Αηδιασα, καλα ειχα αηδιασει προ πολλου που πηγα μαζι του απο τον τροπο που με μεταχειριστηκε, αλλα τοτε αηδιασα χιλιες φορες περισσοτερο, μετανιωσα που πηγα, ναι επρεπε να περιμενω. Απο την αλλη δε μετανιωσα γιατι με εκανε πιο δυνατη ολο αυτο, πλεον ΔΕ ΖΗΛΕΥΩ οσες εχουν αγορια, γιατι ξερω πως ο περισσοτερος κοσμος συμβιβαζεται απλα και μονο για να μην ειναι μονος, εγω ΧΕΣΤΗΚΑ ειλικρινα, λατρευω τη μοναχικοτητα μου, εχω στοχους, οραματα, και μου αρεσει να ειμαι ελευθερη. Μετα απο αυτο εδωσα υποσχεση στον εαυτο μου πως ο επομενος θα ειναι αν οχι ''ο ενας μου'' καποιος που θα με εκτιμα και θα με σεβεται για αυτο που ειμαι και που θα μου φερεται με τρυφεροτητα, οχι ετσι, ειμαι κοπελα αρκετα σοβαρη, δεν μου αξιζε ουτε στο ελαχιστο ολο αυτο.

Εν ολιγοις, με ενοχλει που θεωρειτε ολα τα παιδια της ηλικιας μου πως αυτο ειναι προβλημα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Οταν βρεθει ο σωστος ανθρωπος ολα θα γινουν. Δεν εχεις προβλημα υγειας, ουτε εισαι αστεγος, ουτε ορφανος, ουτε κατι αλλο. Απλα δεν εκανες σεξ, σιγα το πραγμα. Δεν ειναι ασθενεια. Ασθενεια ειναι να σου γινεται το μυαλο σουπα επειδη κανεις σεξ ολη μερα με οποιον βρεις. Θα μου πεις αυτο ειναι ακραιο, αλλα το φυσιολογικο ειναι να χεις σεξουαλικη ζωη. Και θα πω οτι για τον καθενα το φυσιολογικο ειναι αλλο. Ο καθενας εχει τους ρυθμους του και την ωρα του. Και οπως ειπα εχει ιδιαιτερη πνευματικη και μεταφυσικη σημασια η σεξουαλικη επαφη. Μονο βιολογια να διαβασεις, ξερεις οτι οταν πας με καποια παιρνεις πληροφοριες του dna της, πληροφοριες dna οσων εχουν παει με αυτην, οσων γυναικων εχουν παει με τους αντρες που εχει παει και παει λεγοντας. Ειναι μια ατελειωτη αλυσιδα και πρεπει να προσεχουμε.Δε θα πω περισσοτερα, ομως, γιατι θα ξεφυγει το θεμα απο τον σκοπο της απαντησης.

ΜΗ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ, ΑΠΛΑ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ.

ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ.

Ολα καλα λοιπον. Μη σε βλεπεις σαν θυμα κιολας, αυτο να το προσεξεις.
    Πόσο σε νιώθω να ξέρεις... ... όντως η κοινωνία είναι στενομυαλη σε τέτοια θέματα....λέμε και καλά ότι γινόμαστε προοδευτικοί όμως ουσιαστικά επιβάλουμε τη δικτατορία του σεξ....αν δεν έχεις κάνει σεξ μέχρι τα 19 θεωρείσαι γκει, ξενέρωτος, ανεραστη...προβληματικός πάντως.....αν δεν είσαι σεξουαλικά ενεργός γελανε σε βλέπουν μειονεκτικά...λες και εσύ έχεις το θέμα και όχι η κοινωνία που είναι ωμοφαγικη και θέλει γρήγορο άνοστο σεξ.... (Όχι ότι είναι κακο αυτό...Αλλά αν δεν ταυτιζεσαι;)

Απορώ που είναι η πρόοδος που λέμε....;
    Πρόοδευτικος Και ανοικτομυαλος είσαι όταν αποδέχεσαι κάθε τι διαφορετικό από σένα....Όχι όταν απαιτείς οι άλλοι να πηγαίνουν με τη μάζα και να θεωρείς αυτο κανονικό και οτιδήποτε άλλο παρέκκλιση

Senior Member
    Οχι στην αρχη δεν το καταλαβα - αφου ηταν πρωτη φορα δεν ηξερα πως ειναι η αισθηση με και χωρις απλα οταν το ειδα και το καταλαβα ηταν αργα.
    δεν τον είδες γυμνό αν το είχε φορεμένο?

τον σπαλιαρα που πήγε με 4.000 γυναίκες δεν τον κατηγόρησε κανένας αν τα έλεγε γυναίκα θα τις είχαν βγάλει το όνομα

Member
    Quote Originally Posted by Anonym35 View Post
    Λυπάμαι πολύ γι αυτό και χαίρομαι ταυτόχρονα που συνήλθες κάπως ψυχικά και σε έκανε ποιο δυνατή.
    Ρωτάω από θέμα ορμόνες διότι δεν γίνεται μια ζωή να βλέπεις τσόντες για να αυτοικανοποιήσαι.
    Κάτι πρέπει να γίνει και στην πράξη.
    Συμφωνείς η διαφωνείς?
    Φυσικα και συμφωνω. Και προσωπικη μου αποψη ειναι πως η τσοντα δεν ειναι κατι το υγιες, γιατι το σεξ εκει ειναι αρρωστημενο. Μια φορα πηγα να δω πως ειναι ετσι απο περιεργεια οταν πηγαινα β λυκειου και με επιασε αηδια. Εγω θα σου ελεγα να σταματησεις. Οσο ειδα εκανε πολυ πολυ καλο στον εγκεφαλο μου παντως.

Miliva21
    Guest
    Φυσικα και συμφωνω. Και προσωπικη μου αποψη ειναι πως η τσοντα δεν ειναι κατι το υγιες, γιατι το σεξ εκει ειναι αρρωστημενο. Μια φορα πηγα να δω πως ειναι ετσι απο περιεργεια οταν πηγαινα β λυκειου και με επιασε αηδια. Εγω θα σου ελεγα να σταματησεις. Οσο ειδα εκανε πολυ πολυ καλο στον εγκεφαλο μου παντως.
    Εδώ όμως δεν θα συμφωνήσω (εντωμεταξύ πετάγομαι σαν την άκυρη)
    Οι ερωτικές ταινίες μπορούν να φανούν χρήσιμες και έχουν βοηθήσει κόσμο.....Φυσικά και είναι υγιές ο καθένας μας να βλέπεις τέτοιες...ομως με μέτρο....Όλα με μέτρο....να μην επηρεάζομαστε μόνο από αυτές νομίζοντας πως ο έρωτας είναι μόνο αυτό που βλέπουμε εκεί....Ούτε να κάνουμε κατάχρηση.....

Member
    Και τι προτείνεις να κάνω δηλαδή?
    Πάντως με φαντασίωση δεν γίνεται δουλεια, εκτός και αν γίνω τίποτα βιαστής όπως ο φίλος σου

Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    δεν τον είδες γυμνό αν το είχε φορεμένο?

τον σπαλιαρα που πήγε με 4.000 γυναίκες δεν τον κατηγόρησε κανένας αν τα έλεγε γυναίκα θα τις είχαν βγάλει το όνομα
    δεν εχω να σου απαντησω κατι αλλο, ο,τι καταλαβες απο οσα ειπα. Οσον αυτο που ειπες με τον Σπαλιαρα, δεν νομιζω να κολλαει καπου και δεν καταλαβα και τη συλλογιστικη σου. Δεν κολλαει καπου. Αλλα ναι δικιο εχεις. Ο αντρας αν παει με πολλες θεωρειται παιχτουρα και αν μια γυναικα παει με πολλους θεωρειται π...... αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα, που δεν εχει να κανει με οσα λεμε τωρα.

Miliva21
    Guest
    Και τι προτείνεις να κάνω δηλαδή?
    Πάντως με φαντασίωση δεν γίνεται δουλεια, εκτός και αν γίνω τίποτα βιαστής όπως ο φίλος σου
    Απλως προσπάθησε να προσεγγίσεις κοπέλες...να βγεις από το καβούκι σου.....Δεν είναι εύκολο Αλλά μπορείς να γίνεις άλλος άνθρωπος αν το προσπαθήσεις σιγά σιγά

Member
    Miliva21 καλά κάνεις και πεταγεσαι, αυτή είναι η ουσία του φόρουμ να πούμε τα προβλήματα μας και να ανταλλάσσουμε απόψεις.

Member
    Μα δεν προτεινω να κανεις κατι. Δεν εχεις ασθενεια επειδη δεν εχεις παει με κοπελα για να χρηζεις αμεσης θεραπειας. Απλα αστο και να κρατας μετρο και να εισαι σε λογικα πλαισια με τις τσοντες, αν δεν μπορεις να τις κοψεις τουλαχιστον ελαττωσε τις. Ειναι υποχρεωτικο δηλαδη συνεχως να εισαι με το ..... στο χερι που λεμε?

Μιλιβα, ειναι προσωπικο, αλλους τους επηρεαζει πολυ αρνητικα αλλους οχι. Αν καποιος μπορει να βλεπει και να διατηρει την διανοητικη και συναισθηματικη του υγεια μαγκια του, εγω δεν μπορουσα, οποτε απλα δεν ξαναειδα ποτε.

Member
    Δεν είναι θέμα πουλιού στο χέρι αλλά οι ορμόνες όπως σου ανέφερα και ποιο πάνω.
    Χτυπάς κόκκινο από ένα σημείο και μετά.
    Ανάγκη είναι και αυτό όπως και το φαγητό, το νερό, η στέγαση.....

Senior Member
    Δεν είναι θέμα πουλιού στο χέρι αλλά οι ορμόνες όπως σου ανέφερα και ποιο πάνω.
    Χτυπάς κόκκινο από ένα σημείο και μετά.
    Ανάγκη είναι και αυτό όπως και το φαγητό, το νερό, η στέγαση.....
    εδώ ακους για παιδιά ηλικίας γυμνασίου και έχουν κάνει σεξ
    σε εναν μαύρο που πήγε στην αννιτα πανια και έλεγε "χωρίς νερό μπορώ να ζήσω χωρίς σεξ καθόλου"

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast