Σχέσεις, Σεξ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 118
    Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Κοιτα στα νεαρα ατομα αυτός είναι πλεον ο ευκολοτερος τρόπος γνωριμιων.δεν είναι κακος τροπος απλά υπάρχουν και άλλοι.διαλεξε όποιον τρόπο θες αρκεί να μην κρυβεις τον ενθουσιασμο σου αν γνωρισεις κάποια και σου κάνει το κλικ.και μη φοβάσαι την απορριψη.όλοι μας εχουμε έρθει σε αυτή τη θεση κάποτε.άλλωστε μια απορριψη από καποια/καποιον σου ανοιγει τον δρομο να γνωρισεις κάτι ακομη καλύτερο.αυτο να θυμασαι και να προχωρας.
    Ναι όμως σε όσες έχω εκφραστεί έστω και με αυτόν τον τρόπο έχω φάει από όλες απόρριψη.
    Είμαι συνέχεια ο ευατός μου δεν προσπαθώ να παριστάνω κάποιον άλλον και όμως σε όσες μου έχουν κάνει κλικ έχω φάει από όλες αυτές απόρριψη (6-7 μπορεί και 8) και φοβάμαι πως έτσι θα συνεχίζεται μια ζωή καθώς μάλλον δεν αρέσει σε καμία μάλλον ο χαρακτήρας μου.
    Δεν ξέρω, ίσως να φταίει και το γεγονός ότι έχω θέμα με την αυτοπεποίθηση μου.

Senior Member
    Βασικά άσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εστίασε στις γνωριμίες πρόσωπο με πρόσωπο. Και καλύτερα είναι να είσαι μόνος σου, να μην έχεις κάποιο φίλο μαζί γιατί πολλές φορές αντί να βοηθάει φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα. Όσον αφορά το ποτάμι, σου εγγυώμαι πως δε θα πνιγείς, θα μάθεις να το περνάς κολυμπώντας...

Quote Originally Posted by Anonym35 View Post
    Ναι όμως σε όσες έχω εκφραστεί έστω και με αυτόν τον τρόπο έχω φάει από όλες απόρριψη.
    Είμαι συνέχεια ο ευατός μου δεν προσπαθώ να παριστάνω κάποιον άλλον και όμως σε όσες μου έχουν κάνει κλικ έχω φάει από όλες αυτές απόρριψη (6-7 μπορεί και 8) και φοβάμαι πως έτσι θα συνεχίζεται μια ζωή καθώς μάλλον δεν αρέσει σε καμία μάλλον ο χαρακτήρας μου.
    Δεν ξέρω, ίσως να φταίει και το γεγονός ότι έχω θέμα με την αυτοπεποίθηση μου.
    Δεν νομίζω να μπόρουν να καταλάβουν τον χαρακτήρα σου μονο και μόνο από τα μέσα δικτυωσης.επικεντρωσου και στις γνωριμίες προσωπο με προσωπο οπως σου είπαν και προσπαθησε να φτιαξεις λιγο την αυτοπεποιθηση σου.το παν σε μια γνωριμια λενε είναι η αυτοπεποιθηση.δουλεψε το λιγο.

Member
    Να τα αφήσω αν είναι δεν γίνεται δουλεία έστω και έτσι, όμως τι γίνεται σε περίπτωση που πάω να χάσω τα λόγια μου?
    Δεν είναι ότι μου συμβαίνει τώρα καθώς όπως έγραψα και ποιο πάνω δεν με ενδιαφέρει καμιά αυτό το διάστημα, μιλάω για μελλοντικά, σε περίπτωση που μου κάνει κάποια το κλικ.
    Πως θα μιλήσω πως θα εκφραστώ γενικά?
    Θα πρέπει να είμαι προετοιμασμένος?
    Πώς θα πρέπει να είμαι ντυμένος?
    Αν είσαι γυναίκα θα ήθελα μια την συμβουλή σου καθώς και μια πρόβα!

Senior Member
    καλά εγώ ανώνυμε είμαι εντελώς χάλια στο μυαλό μου στα πάντα έχω κάνει θέμα χθες μπες να δεις να μου πεις τη γνώμη σου και εσυ

Member
    Αποστολία, σε όσες μου άρεσαν στο παρελθόν από το σχολείο με ξέρανε!
    Εγώ απλώς επειδή τότε δεν μου ερχόταν από κοντά να μιλήσω μιλούσα από το ιντερνετ!
    Πως μπορώ να τονώσω την αυτοπεποίθηση μου?
    Αυτό είναι το κυρίως βασικό μου πρόβλημα και δεν ξέρω πως μπορώ να το λύσω!

Member
    Χαρά μπορείς να μου στείλεις το λινκ να το δω?

Senior Member
    δεν ξέρω πως στέλνετε είμαι νέα και γω εδώ... έχω τίτλο στο θέμα μου συναισθήματικα μπέρδεμενη

Senior Member
    Για την αυτοπεποίθηση σου αν θες ψάξε κανένα βιβλίο, ίσως έχει χρήσιμα πράγματα. Αλλά στο συγκεκριμένο θέμα με τις γυναίκες θα βελτιωθείς στην πράξη... Αν κάθεσαι και σκέφτεσαι ότι πρέπει να υπάρχουν χίλιες δυο προϋποθέσεις για να της μιλησεις, ποτέ δε θα είσαι έτοιμος. Όταν σου αρέσει κάποια πλησίασε τη, άνθρωπος είναι κι αυτή σαν εσένα. Θα κάνεις 1,2,3,5 λάθη...δεν πειράζει! Την επόμενη φορά θα αποφύγεις να τα ξανακάνεις, θα τα πας καλύτερα! Οι 6-7 φορές που λες πως έχεις εκφραστεί είναι μέσω ίντερνετ δηλαδή;

Senior Member
    για κάποιους η απόρριψη μπορεί να τους φέρει σε πολύ δύσκολη θέση και να μην είναι ένα βήμα για να προχωρήσουν όπως λέτε?

Miliva21
    Guest
    Μια χαρά είσαι.....Όταν έγραψες ότι είσαι ντροπαλός νόμιζα ότι ήσουν το παιδάκι που κάθεται στη γωνία και φοβάται να μιλήσει αλλά αντιθέτως πηγές και μίλησες κατευθείαν στη κοπέλα στο μπαρ....!μπορεί να είσαι εσωστρεφής ντροπαλός Όχι! Λοιπόν μάλλον σου έδωσε το φβ της από ευγένεια .....αλλα μην κολλάς! Συμβαίνουν και αυτά....

Έχεις δίκιο ότι το φλερτ θέλει τρόπο αλλά κανεις δεν έμαθε να ισορροπεί αν δεν φάει κάποιες τούμπες ......μη γενίκευεις αυτό που συνέβη τοτε......Μην κλείνεσαι δλδ ξαναρισκαρε το θα υπάρξει η φορά που θα είσαι πιο τυχερός......

Σίγουρα υπάρχουν κάποια πράγματα που βοηθάνε δλδ να είσαι χαλαρός να μην δείχνεις πιεστικος.....ούτε αγχωμένος σε καμία περίπτωση........βασικά ένα κόλπο είναι αντί να πας σε κάποια να της μιλήσεις έχοντας στο μυαλό σου ότι θα πας με σκοπό να τη φλερτάρεις σκέψου ότι πας για να της μιλήσεις έτσι απλά....Για να πεις μια δυο κουβέντες με έναν άνθρωπο....να περάσει λίγο και η ώρα......θα σου βγει πιο χαλαρά και αβιαστα...Από το να σκέφτεσαι ότι πχ "Τώρα πάω να τη ρίξω.....μου αρέσει και τη θέλω γκόμενά"

Όταν λες ότι εξέφρασες τα συναισθήματα σου μέσω ίντερνετ τι εννοείς ;;;; Γιατί γενικά ειμαι της άποψης ότι σε μια πολυ πρόσφατη γνωριμία "απαγορεύεται" να μιλάμε για συναισθήματα και να κάνουμε εξομολογήσεις....ούτε εσύ δεν ξέρεις αν νιώθεις πράγματα για εκείνη εφόσον δεν γνωρίζεστε τόσο καλά...Και είναι πιεστικό να κάνουμε συνέχεια νύξη για συναισθήματα έρωτες νοιαξιματα και τέτοια...........Ο άλλος νιώθει υποχρεωμένος και ότι πρέπει να ανταποδώσει σε κάτι που δεν ξέρει ακόμα αν το θέλει....Και είναι υπό δοκιμή....οπότε γενικά να δείχνεις ότι σου αρέσει η παρέα μιας κοπέλας αλλα μέχρι εκει......Όταν είναι πρόσφατη η γνωριμία....

Σχετικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα σου πρότεινα να μην ασχολείσαι τόσο και να επιδιώξεις την face to face επαφή......και στο λέω αυτό γτ είμαι κοντά στην ηλικία σου και έχω να πω ότι επδ έχουν δει πολλά τα μάτια μου......Και επδ μου έχουν στείλει και μένα παρά πολλές φορές το ξενέρωτο μνμ "Γεια σου τι κανεις" πλέον δεν απαντάω ποτέ!!! Γιατί το θεωρώ παιδιαστικο αυτό σαν προσέγγιση και ασοβαρο....
    Έπδ εκεί μέσα μπαίνει ο καθένας και επιδιώκει απλώς να τσιλιμπουρδισει εγώ προσωπικά δεν παίρνω στα σοβαρά καμια προσέγγιση από εκεί μέσα όσο σοβαρά κριτήρια και αν έχει ο άλλος.....

Πιστεύω ότι πολλές κοπέλες το βλέπουν σαν έμενα....οπότε μη το παίρνεις κατάκαρδα ότι σε απέρριψαν προσωπικά.....εφόσον δεν σε γνώρισαν ποτέ...Πώς να σε απορριψουν μέσα από το φβ.....;; απλά προφανώς όπως και εγώ έτσι και αυτές δεν το παίζουν σοβαρά μάλλον και δεν περιμένουν να επενδύσουν σε κάτι...

Τέλος στην ερώτηση σου η απάντηση από μένα είναι ότι κλείστηκες επδ φοβηθηκες την απόρριψη και ότι μετέπειτα προσπάθησες να κάνεις γνωριμία με "λάθος" τροπο και κατά δεύτερον το γεγονός ότι όπως λες δεν σου έχει κάνει κάποια το κλικ.......

Quote Originally Posted by Anonym35 View Post
    Αποστολία, σε όσες μου άρεσαν στο παρελθόν από το σχολείο με ξέρανε!
    Εγώ απλώς επειδή τότε δεν μου ερχόταν από κοντά να μιλήσω μιλούσα από το ιντερνετ!
    Πως μπορώ να τονώσω την αυτοπεποίθηση μου?
    Αυτό είναι το κυρίως βασικό μου πρόβλημα και δεν ξέρω πως μπορώ να το λύσω!
    Το βασικό συστατικο της αυτοπεποιθησης είναι η διαθεση.οταν γνωρισεις κάποια και πεις ότι δεν θα γίνει τίποτα είναι σαν να σαμποταρεις τον ίδιο σου τον εαυτο.πιστεψε το και διεκδικησε το γιατί μπορεις.η διαθεση που έχουμε στις εκαστοτε περιπτωσεις παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εξελιξη αυτου που θελουμε.επισης για να αυξησεις την αυτοπεποιθηση σου περιποιησου τον εαυτο σου και την εμφανιση σου όσο καλύτερα μπορεις.υπάρχουν πολλα αρθρα που μπορείς να διαβασεις για να τονωθεις.διαβάσε και μετά πραξε

Member
    believeInYourself έχεις να μου προτείνεις κάποιο βιβλίο?
    Miliva21 Ίσως και να πήγα κατά βάθος να της μιλήσω για τον λόγο να της την πέσω. Δεν ξέρω έχει εδώ και 2 χρόνια που είχε γίνει αυτό το περιστατικό, δεν θυμάμαι ακριβώς τι σκεφτόμουν εκείνο το βράδυ.
    Απλά θυμάμαι που την είχα δει μόνη της να κάθεται και τόλμησα να της μιλήσω.
    Όσον αφορά τα συναισθήματα μέσω ίντερνετ στην συγκεκριμένη τύπισσα δεν της εξέφρασα κάποιο συναίσθημα, απλά είχαμε πει στο μπαρ εκείνο το βράδυ αν θυμάμαι καλά να βγούμε την επόμενη μέρα και της έστειλα για να το επιβεβαιώσω!
    Συναισθήματα έχω εκφράσει ιντερνετικά μόνο όσες έτυχε να ήθελα από σχολείο και συγκεκριμένα από την τάξη μου πχ όπως μια που ήθελα στο λύκειο και κατάφερα και της το είπα μόνο ιντερνετικά.
    Βέβαια την επόμενη μέρα μου είχαν κοπεί τα πόδια όταν την είχα δει.
    Μόνο μια φορά κατάφερα και έκφρασα αυτά που ένοιωθα σε κάποια από τον χώρο εργασίας που την είχα ιντερνετικα και ήταν μεγαλύτερη μου όπως σας ανέφερα και στην αρχή.

Member
    Έχεις να μου προτίνεις κάποιο άρθρο Αποστολία?

Senior Member
    @miliva21 η κοπέλα αν το πάρει ότι την φλερταρεις και όχι ότι πας για κουβέντα?
    και σχετικά με τα social μπορείς κάποιος όπως και εγώ να κομπλαρουμε απο κοντά και κοινωνικά δίκτυα να είναι η λύση στο πρόβλημα γιατί δεν μας βλέπει κανείς πως αντιδρούμε

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast