Results 106 to 120 of 151
Thread: ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΕΛΙΚΑ
-
15-01-2009, 20:35 #106
πηγα και εγω σε ψυχιατρο μονος μου και μου ειπε οτι οντος με κυριαρχει ο φοβος και οτι εγω πρεπει απο εδω και περα να βαλω ορια και να το τελειωσω το δυσκολο ειναι οτι οτανβαζω εγω ορια αρχιζει τις απειλες και ολα τα περιεργα χτες ηρθα σπιτι και εκανε σαν αφτιστικο πηγα να την ηρεμισω και κλειστεικε στην τουαλετα και φοναζε φυγε τηες να με σκοτοσεις θες να μου κανεις κακο.....μετα τα 2 λεξοτανιλ ηρεμισε το δυσκολο ειναι οτι δεν φευγει και εγω δεν εχω ακομα την δυναμη να κανω ασφαλιστικα μετρα και να την πεταξω εξω μολις την βρω θα το κανω
αντλω δυναμη απο ολους εσας και απο τον ψυχιατρο μου παω
- 15-01-2009, 20:52 #107
εγω σου ειπα παντως να φυγεις προσωρινα απο το σπιτι (πες μια βδομαδα) και να ερθει εκει να μεινει καποιος δικο της ανθρωπος.
Ειναι εμφανες οτι δεν θα βρειτε ακρη οσο εισαι εκει.
Ισως ενας τριτος ουδετερος (η και δικος της) να μπορουσε να τα ισορροπισει τα πραγματα.
τι να σου πω αλλο, περα οτι μπορειτε να το τραβηξετε ετσι, μεχρι να βαρεθειτε ειτε ο ενας ειτε η αλλη.
Τελος να μην ξεχναμε οτι μιλαμε για ενα ανθρωπο με διαταραγμενα χαρακτηριστικα και θελει μια αλλου τυπου συμπεριφορα και τακτικη. Οτι και να πουμε για διαλογο φαινεται ως αχρηστο.
16-01-2009, 08:12 #108
καλημερα κρινο
οντος δεν υπαρχει διαλογος ειναι ο διαλογος του παραλογου σκεψου προχτες μου ειπε οτι ηθελε να φυγουμε απο το σπιτι γιατι την ενοχλει που μενει απο κατω η αδερφη μου και τις ειπα οκ τοτε να φυγουμε αμα ειναι να ηρεμισουμε και τι μου απαντησε χτες; δεν θεωρει λογικο οτι πρεπει να φυγουμε και καλυτερα να μην φυγουμε δεν βγαινει ακρη τι να πω
οσο για δικους τις δεν εχει κανεναν για να μπορεσει να ερθει εδω να μεινει μαζι τις
το θεμα θελει μεγαλη προσοχη στους χειρισμους μου και μεγαλη υπομονη που θα παει θα βαρεθει και αυτη ως τοτε πρεπει να προσεχω πολυ τις κινησεις μου
16-01-2009, 08:56 #109
Εμένα γνώμη μου είναι να συνεργαστείς με τον ψυχίατρό της ώστε να βρείς μια λύση. Αυτός θα σε καθοδηγήσει τι μπορείς και τι δεν μπορείς να κάνεις, πώς, πότε και με ποιον τροπο θα χωρίσεις.
Συμφωνώ με το κρίνο πως δεν έχει νόημα εδώ μέσα να επαναλαμβάνουμε το πόσο παράλογη είναι η συμπερφορά της. Είναι παράλογη. Είναι διαταραγμένη. Γιαυτό και ο ψυχίατρος είναι ο μόνος αρμόδιος να σου υποδείξει τρπο συμπεριφοράς.
Αν ο ψυχίατρός της είναι αυτός που σου μίλησε για όρια, κλείσε ένα ραντεβού κι εξέθεσέ του την αντίδρασή της σε αυτό. Υποθέτω πως θα έχει κάτι να σου πεί.
12-08-2009, 08:29 #110
καλημερα σε ολους
μετα απο 8 μηνες ακομα ειμαι εγκλωβισμενος σε αυτη την παραλογη σχεση
ξερω ολοι θα μου πειτε τι και πως αλλα μου ειναι πολυ δυσκολο .Τοσο καιρο κανο υπομονη και δειχνω τελειος αδιαφορεια προς αυτην και εχουμε φτασει σε ενα σημειο να ειμαστε στο ιδιο σπιτι απλα συγκατικοι ειδικα τον τελευταιο μηνα αρχιζα και πιστευα οτι αυτο ηταν και οτι σιγα σιγα θα ξεμπλεξει η κατασταση .Τελικα αυτο το ατομο δεν εχει καμια λογικη δεν ξερεις πως μπορει να αντιδρασει ανα πασα ωρα και στιγμη και δεν μπορεις ποτε να πιστεψεις οτι τελειωσε
δυστυχος μετα απο τοσο καιρο καταλαβα οτι ειναι τελειος δικο μου το προβλημα και πρεπει να αρχισω να το καταπολεμησω
τι να πω ρε παιδια απλα ηθελα να καπου να τα πω σημερα...
12-08-2009, 09:29 #111
το αρνητικο σε εμενα ειναι οτι λειτουργω με φοβο εχω αρχισει και φοβαμε πραγματικα δεν ξερω που μπορει να φτασει και τι μπορει να κανει (ισως ειναι στο μυαλο μου) αλλα οποτε με απειλει το νιοθω οτι με ελενχει με τον φοβο
Πρεπει να παω σε γιατρο για να με καθοδηγησει να ξεπερασω αυτες τις φοβιες και να μπορεσω να συνεχεισω την ζωη μου
12-08-2009, 13:10 #112
Φιλε Γλαυκε καλημερα.Το προβλημα σου (αν υφισταται ακομα) ειναι σοβαρο.Τελικα πας να πεις το προβλημα σου,και συναντας χειροτερα.Τι να πω...Νομιζω οτι η κοπελα αυτη,μεσα απο την αρρωστια της,σε εκμεταλευεται ασυστολα.Βρες την αδελφη της,ενημερωσε την και πες της οτι δεν μπορεις να επωμυστεις εσυ την ευθυνη της αρρωστιας της.δωστης διορια λιγο καιρο για να δει τι θα κανει,και πες της οτι θα φυγεις εσυ απο το σπιτι αφηνοντας την κοπελα μονη της.Ειναι καιρος να την αναλαβει η αδελφη της,ή καποιος ειδικος.εσυ πολλα εχεις κανει.Στην εσχατη περιπτωση ,ενημερωσε τις αρχες για το προβλημα,(γιατι υπαρχει ψυχολογικο προβλημα στην κοπελα) και μετακομισε για αλλου.δεν ξερω τι αλλο να σου πω.Μην φανταστεις οτι ειμαι σκληρη και απονη.Ειμαι ενα ατομο που μονο δινω σε αυτη τη ζωη.Σε σενα βλεπω τον εαυτο μου.Για αυτο σου λεω οτι πρεπει να δρασεις ριζικα!!!
12-08-2009, 13:28 #113
δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα η αδερφη της μου ειπε να ερθει να την παρει αλλα τι προτοπρλαβει αυτη εχει 6 παιδια το μεγαλυτερο 10 και το μικροτερο μηνων ασε που δεν μιλιεται και με την αδερφη της γιατι της λεει να φυγει απο εμενα και πλεον δεν την δεχεται
απο την αλλη θα εφυγα εγω αλλα το σπιτι ειναι δικο μου δεν μπορω να φυγω απο το σπιτι μου!!
12-08-2009, 18:47 #114
glafko
μοιάζεις τρομοκρατημένος από την κατάσταση που βιώνεις.
Ζήτα βοήθεια για σένα, να απαλλαγείς από τις \"ενοχές\" που νιώθεις, να συνειδητοποιήσεις ότι εσύ έκανες ότι μπορούσες για την κοπέλα σου, ήσουν σωστός απέναντί της, προσπάθησες αλλά δεν είσαι υπεύθυνος για τις πράξεις της. Αυτή η σχέση σου έχει δημιουργήσει πολλά τραύματα. Και όσο η ίδια δεν αντιλαμβάνεται ότι χρήζει πια ιατρικής παρακολούθησης (εφόσον δεν μπορεί να ελέγξει τις αντιδράσεις της) τότε δεν μπορείς να ελπίζεις ότι θα βελτιωθούν τα πράγματα..
Απλά διαιωνίζεται μία αρωστημένη κατάσταση.
Ξέρω, είναι λεπτές οι ισορροπίες, φοβάσαι για το χειρότερο...
αλλά τι είναι τελικά χειρότερο?Να συμβεί ο χειρότερος σου φόβος ή να ζεις μία ολόκληρη ζωή με αυτόν στο μυαλό σου? Δεν σημαίνει φυσικά ότι θα συμβεί ή το ένα ή το άλλο.
Κάνω μία προσπάθεια να μπω λίγο στη θέση σου και σκέφτομαι τί θα έκανα...Θα \"έφευγα\" από τη σχέση σιγά-σιγά αλλά σταθερά, χωρίς πισωγυρίσματα...χωρίς ακρότητες, χωρίς υστερίες από τη μεριά μου, χωρίς να υποκύπτω στους εκβιασμούς (όσο κι αν λυγίζω μέσα μου).
Θα μου πεις, μένει στο σπίτι σου. Άρχισε να κοιμάσαι στον καναπέ, σταδιακά στα σπίτια φίλων ή στης αδερφής της (ζήτα της να συνεργαστείτε σ\' αυτό). Σημαντικό είναι να καταλάβει ότι έχετε τελειώσει και να μπορέσει σιγά σιγά να καταλάβει ότι πρέπει να φτιάξει μόνη της την ζωή της, χωρίς εσένα.
Μία σκέψη δική μου είναι τα παραπάνω.
Το σημαντικό για σένα είναι να πάρεις μία απόφαση και να πορευτείς με βάση αυτήν. Aπλά, ο τρόπος υλοποίησής της πρέπει να είναι ιδιαίτερος λόγω της ιδιάζουσας περίπτωσης της κοπέλας.
12-08-2009, 20:23 #115
Τελικά γλαύκο, μετά από τόσο καιρό, ποια είναι σήμερα η μεγαλύτερή σου σκοτούρα?
Πως θα ξεφορτωθείς από το σπίτι τη κοπέλα και θα ανακτήσεις την ελευθερία σου ή ο φόβος σου μην κάνει καμια τρέλα?
Ποια από τις 2 σκέψεις σε απασχολεί περισσότερο?
12-08-2009, 22:55 #116
τελικα μαλλον με απασχολει η φοβια μηπως κανει κανει καμια τρελλα
12-08-2009, 22:57 #117
ιβερις
αυτο ακριβως προσπαθω να κανω αλλα απο καπου θελω και εγω να κρατηθω να βρω δυναμη
12-08-2009, 22:59 #118
Η κοπελλα σου συνεχιζει να πηγαινει στον ψυχιατρο?Η αδερφη της το γνωριζει οτι εχει ψυχικο νοσημα?Εχεις τετοια σχεση με την αδελφη της που να μπορεις να συζητας για την πορεια της ψυχικης υγειας της κοπελλας σου?
13-08-2009, 10:44 #119
καλημερα η κοπελλα μαλλον δεν παει στον ψυχιατρο γιατι δεν πιστευει οτι εχει καποιο προβλημα οποτε δεν αποδεχετε και τον γιατρο οσο για την αδερφη τις το συζηταμε και μου λεει οτι θελησω να τις πω ειναι μαζι μου
13-08-2009, 10:59 #120
Καλημέρα, εν τω μεταξύ πώς περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου? Εχεις φίλους, παρέες και βγαίνεις? Γιατί είπες ότι με τη κοπέλα είστε απλά συγκάτοικοι.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....