ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΕΛΙΚΑ - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast
Results 121 to 135 of 151
    Senior Member
    εφοσον για καλη σου τυχη υπαρχει αυτη η αδερφη που ειναι διατεθιμενη να αναλαβει την ευθυνη της και ειναι και συνεργασιμη, εγω προτεινω να επικαλεστεις οικονομικα προβληματα για τα οποια θα πρεπει να αφησεις το σπιτι και να μενεις σε γονεις,αδερφο, φιλο κλπ, οποτε θα πρεπει και η ιδια να παει να μεινει στην αδερφη της.
    στη συνεχεια μεινε 1- 2 μηνες στους γονεις σου και βρες χωρις να το ξερει ενα αλλο σπιτι για να μεινεις μονος σου.

Senior Member
    το εχω πει και αυτο αλλα δεν φευγει απο το σπιτι ειναι μπερδεμενη πολυ η δουλεια εδω αλλα που θα παει θα την ξεμπερδεψω

Senior Member
    Η αδελφη της εχει την ηθικη και την νομικη ευθυνη της κοπελλας σου, απο τη στιγμη που ειναι σε κατασταση που χρειαζεται ιατρικη βοηθεια..Νομιζω οτι νιπτει τας χειρας της πετωντας το μπαλλακι της αποφασης σε σενα..

Senior Member
    δεν μου πεταει κανενα μπαλακι ισα ισα που μου λεει οτι αποφασισω θα το κανει να με βοηθησει

Junior Member
    Καλημέρα!! Διάβασα την ιστορία σου και έχω σοκαριστεί και ταυτόχρονα θαυμάζω την υπομονή σου....αλλά να ξέρεις, πιστεύω πως πιο πολύ κουράγιο θέλει για να ανεχτείς όλο αυτό το σκηνικό που παραλόγου τόσους μήνες, απο το να την διώξεις!!Νομίζω πως το οτι την κρατάς είναι πιο δύσκολο απο κάθε πρόβλημα που θα σου παρουσιάσει αν την αφήσεις...Αλήθεια πώς ξεκίνησε να αλλάζει? Ξαφνικά γίναν όλα? Την αιτία της αλλαγής την έχετε εντοπίσει?

Senior Member
    Μου μοιάζει με γάμος που δεν χαλάει γιατί η σύζυγος είναι άνεργη. Μήπως να συμφωνήσετε σε μία ελάχιστη διατροφή και για ένα κάποιο διάστημα? Η ελαστικότητά σου είναι το χειρότερο. Φθείρει τα όποια αισθήματα είχες διατηρήσει. Τα όρια έχουν ξεπεραστεί. Γιατί η ζωή σου τόσους μήνες χαλαλίζεται?
    κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
    ΣΕΦΕΡΗΣ

Senior Member
    ελα ντε αυτο λεω και εγω δεν ξερω τι ειναι αυτο που με κραταει

Senior Member
    Γλαύκο μου, να σου πω τι νομίζω πως σε κρατάει.....
    Η ενοχή και η ευθύνη απέναντι στην πραγματική? ή υποκριτική? ανυμπόρια της που σου έχει εμφυσήσει.
    Αν τόνιζα 2 λέξεις από εδώ θα ήταν οι λέξεις \"ενοχή\" και \"εμφυσήσει\".

Senior Member
    καλημερα nature δεν νομιζω οτι ειναι αυτο ισως εχει και ενα μικρο ποσοστο αυτο που λες
    πιο πολυ με κραταει ο φοβος μου για το τι ειναι ικανη να κανει οχι προς αυτην αλλα προς εμενα και εννοο ζημιες φωνες απειλες να μην με αφησει σε ησυχια και εμενα αλλα και ολους τους γυρω μου.Τελικα νομιζω 100% ειναι δικο μου το προβλημα και πρεπει να παω σε ψυχολογο να με βοηθησει να αποβαλω τις φοβιες μου

Senior Member
    Ξαναδιάβασα λίγο πίσω και βλέπω και εγώ αυτό που λες. Το φόβο. Το έχεις αναφέρει πάλι και σου το είπε άλλωστε και ο ψυχίατρος. Στη ζωή σου, πριν μπλέξεις με αυτή τη κοπέλλα, ήσουν τύπος που φοβόσουν γενικά? Εχεις συνηθίσει αυτό το αίσθημα? Η σου είναι κάτι πρωτόγνωρο (στη μορφή που το νοιώθεις τώρα) και άρχισε να σου δημιουργείται από αυτή τη σχέση?
    Τι ακριβώς φοβάσαι?
    Αυτά που αναφέρεις πιο πάνω ότι φοβάσαι πάντως, είναι πράξεις ποινικά κολάσιμες και υπάρχουν και νόμοι. Θυμάσαι όταν πρωτοέθεσες το θέμα σου σου είχα πει ότι εκτός από ψυχολόγο, θα χρειαστείς και δικηγόρο? Επανέρχομαι και το εννοώ. Αν όχι δικηγόρο, κάποιον που να γνωρίζει καλά τα δικαιώματα ενός απειλούμενου πολίτη.

Senior Member
    γενικα ημουν και ειμαι ανθρωπος που δεν προκαλει καθολου και ισως φωβαμε λιγο παραπανω στην ζωη(δεν περνω ρισκα ευκολα) απλα με αυτη την σχεση μου βγηκε πιο εντονο
    περιμενω απο εβδομαδα να βρω δικηγορο και να δω τι θα γινει

Senior Member
    Glafko
    πραγματικά τρομερό και δύσκολο όλο αυτό που αντέχεις να περνάς.
    Μια φράση που σου είπαν τα παιδιά κάποιες σελίδες πιο πριν μου έκανε εντύπωση. Για πολλούς, περισσότερη αντοχή θελει να υπομείνεις αυτή την κατάσταση επί 8 μήνες από το να την σταματήσεις.
    Για εσένα, από ότι φαίνεται, αυτό δεν ισχύει. Γιατί είσαι ευαίσθητος άνθρωπος, θέλεις να βοηθήσεις, θέλεις να δώσεις, δε θέλεις να πληγώσεις ανεπαρνόρθωτα. Το καταλαβαίνω.

Όμως, υπάρχει και ένα όμως. Η δική σου ζωή και ευτυχία και το αν ο άνθρωπος που θέλεις να βοηθήσεις δεν αντιλαμβάνεται την αγάπη, αλλά την εκμετάλλευση.

Γλάφκο, καταλαβαίνω το πόσο φοβάσαι για το που μπορεί να φτάσει η συγκεκριμένη κοπέλα και όσον αφορά τη δική της ζωή και όσον αφορά τη δική σου ηρεμία.
    Αυτό που σου κάνει λέγεται τρομοκρατία.

Όμως σκέψου. Αν ήταν πραγματικά δυστυχισμένη, θα αυτοκτονούσε και τώρα, που συνεχίζει να είναι σπίτι σου, αφού δεν είστε σε πραγματική σχέση, αφού δεν την αγαπάς ερωτικά, αφού δεν κάνετε έρωτα, αφού δεν, δεν...
    Εκείνη ποντάρει στο φόβο που λες ότι έτσι κι αλλιώς βιώνεις γενικά και ειδικά στη ζωή.

Πιστεύεις ότι επειδή σε αγαπάει ερωτικά ή και γενικά, επιμένει να μένει;

Αλήθεια τι συναισθήματα νιώθεις σήμερα, μετά από τόσο καιρό, για αυτήν την κοπέλα; Όλα κατέγραψέ τα, και τα άσχημα αλλά και τα καλά.

Και απάντησε σε αυτή την ερώτηση: Αν επιλέξει να αυτοκτονήσει, πόσο θα ευθύνεσαι εσύ για αυτό;

ΥΓ. Σε ειδικό ξεκίνησες τελικά να πηγαίνεις;
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Originally posted by glafkos
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΜΕΡΕΣ
    ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ.
    ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΙΣ ΣΤΑΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΖΩ ΤΑ ΘΕΛΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΚΡΙΒΟΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ(ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΓΩΣΩ ,ΕΙΧΕ ΑΣΧΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΛΠ)ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΗΣ ΤΙΣ ΣΧΕΣΗΣ . ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΚΟΜΗΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ .ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 6-12-08 ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΙΔΙΑ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΥΤΗ Η ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΙΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΗΣΕΙ (ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΔΙΩΞΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΠΑ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ) ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΙΑ ΜΕ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΙΑ ΕΛΕΓΕ ΛΥΠΗΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΛΕΓΕ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΛΠ ΚΛΠ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΘΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΛΕΙΨΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΛΟΙΠΟΘΥΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΚΟΜΤΡΕΞ ΚΑΙ 6 ΧΑΠΙΑ ΠΑΝΑΝΤΟΛ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΊΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΙΟΘΩ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΟΥ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΠΛΕΟΝ ΕΡΩΤΙΚΑ
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩΣΩ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ .
    ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ
    σε καταλαβαινω απολυτο γλαφκο....
    προς το παρον , αυτο που προεχει, ειναι να μην φορτωσης την συνειδηση σου με τυψεις....
    κανε υπομονη και βοηθησε την οσο μπορεις να σταθει στα ποδια της σαν να ηταν αδελφη σου μια που πολυ λογικα
    ολα αυτα σημασεψαν ισως ανεπανορθωτα ,την σεξουαλικης σας ζωη...

θα ελεγα να της βρεις αν μπορεις φυσικα μια δουλεια για να ειναι οικονομικα ανεξαρτητη...
    μονο ταν κερδιζει δικα της χρηματα , μπορεις να ξαναφερεις το θεμα του οριστικου χωρισμου και της μετακομισης της χωρις να ρισκαρεις τα χειροτερα...
    ζητησε βοηθεια απο το νοσοκομειο και αν υπαρχει απο την κοινωνικη βοηθο.
    φανταζομαι οτ ιλογω της αποπειρας , θα παρακολουθειται τακτικα μετα την εξοδο της...αν οχι , ζητησε το μονος σου εξηγωντας την κατασταση οπως εκενες εδω στον υπευθυνο γιατρο για να κανει τις απαραιτητες ενεργειες

Senior Member
    anonimi καλημερα
    δεν νιοθω τιποτα πλεον για αυτη ειναι κατι το οποιο δεν με απασχολει πλεον και αποπειρα να κανει ξανα ειναι δικο τις θεμα
    το θεμα ειναι πλεον ο εαυτος μου γιατι κουραστικα να προσπαθω να την βοηθησω και η ιδια να μην το θελει
    Σε γιατρο θα ξεκινησω απο εβδομαδα γιατι ειναι διακοπες οι περισσοτεροι
    τι αλλο να πω δεν ξερω απλα προσπαθω να αποβαλω τις δικες μου εμμονες και φοβιες

Senior Member
    Χαίρομαι Γλαύκο που συνειδητοποιείς ότι είναι δική της ευθύνη η ζωή της.
    Αλλά το συνειδητοποιείς πλήρως αυτό όταν λες ότι προσπαθείς να την βοηθήσεις και η ίδια δεν το θέλει; Παρόλαυτά επιμένεις...
    Ποιο είναι το σημείο που ακριβώς κολλάς Γλαύκο;
    Πάντως με τον ειδικό θα δεις που θα ξεδιαλύνεις πολλά πράγματα για τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου. Πήγαινε, μην το καθυστερείς άλλο.
    Καλή δύναμη.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast