ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΕΛΙΚΑ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 151
    Senior Member
    Tι εννοείς δεν το δέχτηκε?
    εννοω οτι ολο μου λεει δωσε μια ευκαιρεια σε παρακαλω και κλαματα το αποτελεσμα ηταν η αυτοκτονια
    Η ψυχολογος με βοηθησε πολυ και θα το παλεψω

Banned
    Originally posted by nature
    Μαρίνα, η απάντηση του γλαύκου, δικαιώνει την τοποθέτησή μου. Δεν θέλω να σου «την πω» και θεωρώ ότι η «αντιπαράθεσή» μας ήταν χρήσιμη. Νομίζω έχω διαβάσει ότι είσαι ψυχολόγος και έτσι απευθύνθηκα πιο πολύ σε σένα.
    nature ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί μια ερώτηση σχετικά με το αν έχει συζητήσει διεξοδικά ο γλαύκος με την κοπέλα όσα τον ενοχλούσαν, οδηγεί σε αβεβαιότητα σχετικά με το αν θα παραμείνει ή όχι στη σχέση. Είναι μία πρόταση χειρισμού και όχι μια προτροπή για αναθεώρηση της απόφασης. Γενικά πάντως συμφωνώ με τον τρόπο που αναφέρει ο ίδιος, πως αφού η κοπέλα βρίσκεται σε μια φάση κρίσης και αφού εκείνος ενδιαφέρεται να τη βοηθήσει, απλά το πάει πιο μαλακά.

Και by the way, στο παρόν φόρουμ εκφράζω προσωπικές απόψεις και εμπειρίες ως ισότιμο μέλος, όπου έχω συγκεκριμένες γνώσεις ευχαρίστως τις παραθέτω αλλά μέχρι εκεί. Για να μην ξεφύγουμε από το θέμα, ίσως πω περισσότερα άλλη φορά.

Επί του θέματος, προσωπικά θυμάμαι περίπτωση της ζωής μου που ακόμα και μετά το \'πιο μαλακά\', η στάση του ανθρώπου που με απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει αν τον αφήσω δεν άλλαξε, όταν φτάναμε στο προκείμενο είχαμε ξανά τα ίδια. Ελπίζω ειλικρινά γλαύκο να πάνε καλύτερα τα πράγματα για εσένα. Εγώ στο τέλος, όταν μια μέρα με πήρε τηλ και μου είπε \'είμαι στο τάδε μέρος κι έχω πάρει τα χ χάπια\' του απάντησα (περίπου) \'εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα πλέον, πάρε το 166\' του το έκλεισα και δεν ξανασχολήθηκα. Είχα άγχος βέβαια, αλλά είχα έρθει στα όριά μου και επιπλέον πίστευα ακράδαντα ότι δεν έφερα καμία ευθύνη αν τελικά εκείνος πραγματοποιούσε την απειλή. Καμιά δεκαριά χρόνια μετά πάντως έμαθα τυχαία νέα του από κοινούς γνωστούς, ευτυχώς (για εκείνον) ήταν ζωντανός....

Senior Member
    Σκέφτηκα πολλές φορές να προτείνω σαν λύση αυτό που έκανε και η Μαρίνα στον τότε σύντροφο της αλλά φοβήθηκα ότι ίσως ήταν υπερβολικό.

Εν προκειμένω, πιστεύω ότι η κοπέλα \"πατάει\" στην καλή σου θέληση και καρδιά.

Σιγά σιγά θα γίνεσαι πιο δυνατός και θα μπορέσεις να απομακρυνθείς.

Senior Member
    Nαι ρε παιδια και εγω το σκεφτηκα αλλα ειναι δυσκολο γιατι δεν εχει που να παει δεν μενει καπου μονη ετσι ωστε να της πω μην με ενοχλεις αλλο και κανε οτι καταλαβενεις μενει στο σπιτι μου και δυσκολευουνε εκει τα πραγματα σκεφτειτε να με παρει τωρα τηλεφωνο και να μου πει πηρα χαπια ελα και εγω να της πω δεν με απασχολει καθολου τι εκανες.... και γυρνωντας σπιτι μου να την δω λιποθυμη η ακομα και σε χειροτερη κατασταση?οπως εγινε την προηγουμενη φορα
    Ειναι δυσκολη κατασταση πολυ και την ζω καθε μερα στο ιδιο μου το σπιτι απλα αποφασισα τωρα που ειναι γιορτες να μην τις πολυ πηγενω κοντρα για να ηρεμισω και ο ιδιος χωρις ομος να τις δινω ψευτικες υποσχεσεις

Banned
    Η συμβίωσή σας τώρα πως είναι γλαύκο? Διατηρείς κάποιες αποστάσεις, υπάρχουν κάποιες εξηγήσεις έστω κι αν δεν τις αποδέχεται, ή είναι σαν να συνεχίζει η σχέση? Γιατί απ\' όσο κατάλαβα δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιο \'χρονοδιάγραμμα\' όπως πρότεινε ο krino.
    Τα οικονομικά της πώς είναι, νομίζω ανέφερες κάτι για ένα μαγαζί, έχει υποθέτω κάποια εισοδήματα.

Senior Member
    εχει καποια εισοδηματα αλλα ακομα δεν ειναι αρκετα για να νοικιασει σπιτι (δεν το θελει κιολας) η συμβιωση απο την αλλη ειναι χαλαρη χωρις πολλα πολλα απο εμενα χωρις να τις δινω δικαιοματα και απο την αλλη αυτη μια νιοθει οτι τελειωνει και μια προσπαθει
    εγω βεβεα προσπαθω να ειμαι ηρεμος και χαλαρος και μην χαλασω καθολου την διαθεση μου αυτες τις μερες.Περιμενω να περασουνε οι μερες ωστε μετα τις γιορτες να παω σε αυτην την ψυχιατρο-ψυχοθεραπευτρια να μου δωσει οδηγιες για το τι και πως πρεπει να λειτουργω

Banned
    βασικα αυτο που βλεπω (με δεδομενο οτι γλαυκος οριστικοποιησε τι θελει να κανει) ειναι οτι με βαση αντικειμενικα κριτηρια, ποτε θα ειναι εφικτο να μεινετε χωριστα για να παρει ο καθενας το δρομο του.

Εδω και για να γυρισω μια σελιδα, θα πω το εξης:
    Εαν δεν μεθοδευσεις το τι θα κανετε απο εδω και περα, καθυστερεις την ζωη σου να βρει το ρυθμο της οπως επισης καθυστερεις και τον δρομο της κοπελας.

Δες τα περιθωρια σου και συζητησε τα.
    Αντεχεις ενα μηνα?? δυο η τρεις????
    Μιλαω με νουμερα για να μπορεσεις να αποκτησεις μια εικονα στο πως θα διαμορφωσεις τη νζωη σου αλλιως θα εισαι σε ενα χαος που γενικως φευγει και φευγει.....

Senior Member
    αυτο θελω να κανω αλλα θελω να το συζητησω πρωτα με την ψυχοθεραπευτρια να μου πει πως να το χειριστο

Banned
    Πάντως μην νομίζεις ότι υπάρχει ο ιδανικός τρόπος χειρισμού που θα συμπεριλαμβάνει και αδιαμφισβήτητη πρόβλεψη για τις αντιδράσεις της κοπέλας.... Το θέμα είναι εσύ τι περιθώρια νιώθεις πως μπορείς να δώσεις.

Senior Member
    Δεν ξέρω, ίσως ακουστώ ύπουλη ίσως πονηρή αλλά πέρα του ότι η κοπέλα μπορεί να έχει το οποιοδήποτε ψυχολογικό πρόβλημα, κατά 50% \"εκμεταλλεύεται\" την καλή σου διάθεση να βοηθήσεις.
    Θέλω να πω πως το όλο πρόβλημα από την πλευρά της δεν είναι μόνο παθολογικό κι ίσως αυτή η υπόνοια, να σε κάνει να πάρεις πιο γρήγορα την απόφαση να προστατέψεις τον εαυτό σου.
    Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα να προσπαθήσεις να την βοηθήσεις, γιατί το έκανες ήδη και απέτυχε.
    Άμα ο άλλος δεν είναι αποδέκτης ότι και να κάνεις θα πέφτει στο κενό.

Για μένα ζήτησέ της απλά να μετακομίσει το γρηγορότερο.

Senior Member
    αυτο πιστευω και εγω οτι κατα τα αλλα με χειριζετε για να περασει το δικο τις απλα θελω να ηρεμισω και να μην προκαλεσω εντασεις μεσα στις γιορτες συγουρα μετα απο τις γιορτες θα βαλω ενα χρονοδιαγραμμα για το τι και πως θα γινει

Senior Member
    Kαι πολύ καλά θα κάνεις αλλά έχε και μια πισινή, γιατί δεν ξέρεις τι αντιδράσεις θα έχει αυτή

Senior Member
    μετα απο το σοκ που επαθα μονο πισινες εχω!!

Senior Member
    ελπιζω στην ψυχοθεραπευτρια να την βοηθησει να το ξεπερασει

Senior Member
    καλημερα και καλη χρονια σε ολους
    η ιστορια μου εχει την εξης συνεχεια
    εβαλα καποια ορια δηλαδη οτι δεν παει αλλο και πρεπει σιγα σιγα να βρει σπιτι και να φυγει απο τοτε αρχισε απειλες και βρισιες και το τελευταιο ειναι οτι δεν φευγει απο το σπιτι με τιποτα μου ειπε δεν πας να φωναξεις αστυνομια εισαγγελεα εγω λεει μονο νεκρη φευγω απο εδω τι να κανω ρε γμτ;;

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast