Results 91 to 105 of 151
Thread: ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΕΛΙΚΑ
-
05-01-2009, 09:02 #91
μαστα....
φυγε εσυ....
Αν φυγεις τι σοι εισαγγελεα θα φωναξει???
:cool:
- 05-01-2009, 12:20 #92
Η πρόταση του krino είναι μία πολύ έξυπνη \"τρίπλα\" κατά τη γνώμη μου. Αλλα δυστυχώς θα χρειαστείς εκτός από τον ψυχολόγο και αυτό που είχα πει από την αρχή, δηλ. δικηγόρο. Το σπίτι είναι δικό σου ή το νοικιάζεις. αν το νοικιάζεις καλύτερα. Χρειάζονται συμβουλές σε τεχνικά ζητήματα. αν νοικιάζεις το σπίτι πρέπει ίσως να σπάσεις το συμβόλαιο και να μετακομίσεις. δεν θα σε εκβιάζει πια. Η κοπέλα όπως φαίνεται τον εκβιασμό τον έχει στο τσεπάκι της. όλη σου την καλωσύνη και την υπευθυνότητα και την υπομονή σου τις ανταποδίδει με εκβιασμούς.
05-01-2009, 12:49 #93
βρε nature,
δεν χρειαζεται να υπαρχει τετοια εμπλοκη εκτος αν υπαρχει σχιζοφρενεια οποτε δεν χρειαζεται δικηγορος αλλα εισαγγελεας για εντολη εγκλεισμου.
Αν ο γλαυκος φυγει απο το σπιτι τι ακριβως θα κανει μονη της σε ενα σπιτι???
Ειναι ζητημα λιγων μερων για να βρεθει αντιμετωπη με το αδιεξοδο θελει δεν θελει.
Αυτο δεν εξασφαλιζει απο την αλλη οτι αμα μεινει μονη της, δεν θα επιχειρησει κατι εξτρεμ....
Συνολικα θα προτεινα τα εξης:
1. Να φυγεις απο το σπιτι, η παρουσια σου και μονο προκαλει προβλημα.
2. Να βρεις ενα ατομο να μεινει για 2-3 μερες μαζι της ετσι ωστε αφου αποτοξινωθει απο εσενα να μπει σε μια καινουρια διαδικασια.
Εαν δεν μπορεις να κανεις το νο 2, σορρυ κιολας αλλα ο καθενας το δικο του το κεφαλι πρεπει ειτε να το φροντιζει ειτε να το φροντισουν αλλοι για αυτον.
05-01-2009, 15:31 #94
Tι θα κάνει μόνη της σ\'ένα σπίτι ρωτάς. Μη ξεχνάμε ότι το σπίτι είναι του γλαύκου και η κοπέλλα είναι μάστορας στον εκβιασμό. Μπορεί να το κάψει λοιπόν. Να δημιουργήσει προβλήματα στη γειτονιά για να ενοχοποιήσει και να συνεχίσει να εκβιάζει. Να του καταστρέψει τις ηλεκρονικές συσκευές. μπορεί να μην πληρώνει τα νοίκια και να κυνηγάνε τον γλαύκο. Δεν ξέρω....σενάρια υπάρχουν αμέτρητα.
Έχω ζήσει περίπτωση με κοντινό ζευγάρι που η κοπέλλα απειλούσε τον άντρα (πλούσιος)με ....σπασμένο μπουκάλι να μην τη διώξει ενώ αυτός δεν την ήθελε. Του έλεγε δεν έχω που να πάω, κλπ. Αποτέλεσμα. Κατάφερε να τον παντρευτεί, να κάνει και 2 παιδιά ενώ αυτός πάλι δεν ήθελε. Τώρα έχουν περάσει 10 χρόνια και ο άντρας είναι πολύ δυστυχής. είναι ακόμα παντρεμένοι αλλά αυτός κάνει συνέχεια υπερωρίες για να μην γυρνάει σπίτι του, όπου φυσικά συνέχεια τσακώνονται.
Τέλος πάντων πιστεύω ότι όλες οι γνώμες και οι εμπειρίες προσθέτουν ένα κομματάκι στο παζλ που καλείται να λύσει ο γλαύκος γιαυτό και τις παραθέτουμε.
05-01-2009, 16:15 #95
για αυτο αν ειδες εβαλα μια δευτερη παραμετρο.
Συμφωνησα οτι το να την αφησει μονη της, για λογους εκδικησης ισως αποβει καταστροφικο αυτο το σεναριο.
Απο την αλλη ομως η παρουσια του δεν βοηθαει, αντιθετα θα ελεγα....
07-01-2009, 01:03 #96
Ρε παιδιά γιατί να ξεσπιτωθεί κι από πάνω ο άνθρωπος; Αρκετά δεν έχει ταλαιπωρηθεί;
Και στην τελική και να φύγει εκείνος, ποιός του εξασφαλίζει ότι η κοπέλα δεν θα συνεχίσει να τον εκβιάζει και να τον ενοχλεί;
Εγώ προτείνω να πεις στην αδερφή της να έρθει να την πάρει και γενικώς να αναλάβουν τις ευθύνες τους και οι συγγενείς της ή κάποια στιγμή που εκείνη θα λείπει, να μαζέψεις τα πράγματά της και να τα στείλεις στην αδερφή της έχοντας προηγουμένως αλλάξει κλειδαριές ίσως και έχοντας κινήσει διαδικασίες για ασφαλιστικά μέτρα. Μπορεί να ακούγομαι ακραία, αλλά τέτοιοι άνθρωποι μόνο έτσι σκληροπυρηνικά αντιμετωπίζονται!
07-01-2009, 01:27 #97
βρε αιμιλια,
αν ηταν να προβει ο γλαυκος σε σκληρα μετρα δεν νομιζω να το συζηταγε.
Καταθετε και μια μυνηση και σχολαγε ο γαμος.
Προφανως θελει να κανει μια πιο μεσοβεζικη κατασταση.
Βεβαια το να εμπλεξει την αδερφη της δεν ειναι κακη ιδεα, αν και νομιζω οτι μαλλον βγαζει την ουρα της απο εξω...
07-01-2009, 07:29 #98
καλημερα σε ολους ευχαριστω για τα σχολια σας το θεμα ειναι οτι α) το σπιτι ειναι δικο μου ιδιοκτησια μου ουτε νοικια ουτε δανια τελειως δικο μου και δεν φευγω απο το σπιτι μου εγω γιατι αυτη ειναι ικανη να το σπασει και να το καψει ολο,β)η λυση στο προβλημα μου ειναι αυτο που ειπατε να αλλαξω κλειδαριες και να την πεταξω εξω να ειδοποιησω την αστυνομια και να κανω ασφαλιστικα μετρα ωστε αν με πλησιασει να την παω μεσα.Το δυσκολο με εμενα ειναι οτι αυτο θελω να αποφυγω και να μην δημιουργω καταστασεις εντονες και αγριες δεν τις αντεχω απο την αλλη εκει θα καταληξω αν δεν μπορεσει να καταλαβει τα θελω μου και θα το κανω για να προστατεψω την περιουσια μου αλλα και τον εαυτο μου.Το μονο που εχω καταφερει ειναι οτι την εχω ψησει να παει να δει εναν ψυχιατρο και ισως με την βοηθεια του να βρει δυναμη και να φυγει μονη της
Υπομονη κανω οσο αντεχω ακομα μολις τελειωσει και η υπομονη τοτε δραστικα μετρα
07-01-2009, 18:46 #99
Glafko καλησπερα.Πολυ μεγαλο το προβλημα που αντιμετωπιζεις και αξιοθαυμαστο το γεγονος οτι το αντιμετωπιζεις ακομη με τοση ψυχραιμια και ανθρωπια.Εγω ειμαι εξω απο την ιστορια,αλλα απο οσα λες φαινεται το ποσο προσπαθεις να μην επιβαρυνεις αλλο την ψυχικη κατασταση της κοπελας σου.Εκανες και την πολυ σωστη κινηση να συμβουλευθεις ειδικο για να χειριστεις σωστα το θεμα.Γι\'αυτο λοιπον δε θα σε κατεκρινα αν λαμβανες τα μετρα σου ωστε να προασπισεις τον εαυτο και την περιουσια σου.Ειναι πληρως κατανοητο οτι η υπομονη εχει και τα ορια της.
08-01-2009, 15:15 #100
Ευτυχός τελικα χτες πηγε απο μονη της σε ψυχιατρο και προσπαθει να βρει μια ακρη χωρις να με πιεζει πλεον αν και πιστευω οτι το εκανε για να μου δειξει οτι προσπαθει και οχι γιατι θεωρει οτι εχει προβλημα τελικα η ιδια .Ο ψυχιατρος τις ειπε οτι με αυτα που κανει το σιγουρο ειναι οτι με απομακρινει απο την ιδια και οτι οντος χρειαζεται βοηθεια αρκει η ιδια να το δεχτει και να την ζητησει αλλα μονο απο γιατρους και οχι απο εμενα τις εδωσε να παρει λεξοτανιλ οταν φτανει σε κατασταση τετοια που θα χρειαζεται να τα παρει και οχι σε καθημερινη βαση.
Περιμένω να δω αντιδρασεις και τα ξαναλεμε ,παντος χτες ηταν πολυ ηρεμη και με αφησε να ηρεμισω και εγω κυλησε το βραδυ χωρις φωνες και εντασεις
08-01-2009, 21:12 #101
Originally posted by glafkos
Ευτυχός τελικα χτες πηγε απο μονη της σε ψυχιατρο και προσπαθει να βρει μια ακρη χωρις να με πιεζει πλεον αν και πιστευω οτι το εκανε για να μου δειξει οτι προσπαθει και οχι γιατι θεωρει οτι εχει προβλημα τελικα η ιδια .Ο ψυχιατρος τις ειπε οτι με αυτα που κανει το σιγουρο ειναι οτι με απομακρινει απο την ιδια και οτι οντος χρειαζεται βοηθεια αρκει η ιδια να το δεχτει και να την ζητησει αλλα μονο απο γιατρους και οχι απο εμενα τις εδωσε να παρει λεξοτανιλ οταν φτανει σε κατασταση τετοια που θα χρειαζεται να τα παρει και οχι σε καθημερινη βαση.
Περιμένω να δω αντιδρασεις και τα ξαναλεμε ,παντος χτες ηταν πολυ ηρεμη και με αφησε να ηρεμισω και εγω κυλησε το βραδυ χωρις φωνες και εντασεις
09-01-2009, 09:30 #102
καλημερα το μονο που θελω ειναι να τελειωσει αυτη η σχεση οσο πιο ομαλα μπορει να γινει αυτο
ελπιζω ο ψυχιατρος να την βοηθησει κα δει αλλιως τα πραγματα απο τις απειλες και την βια αλλιω τοτε η μονη λυση ειναι τα ασφαλιστικα μετρα
15-01-2009, 07:14 #103
Καλημερα σε ολους τελικα υπαρχει σοβαρο προβλημα αρχιζω και πιστευω οτι ειναι τρελλη η κοπελλα και το ασχημο ειναι οτι θελει βοηθεια λεει αλλα μονο απο εμενα στον ψυχιατρο πηγε μια φορα και δεν θελει να ξαναπαει και σημερα θα την παω εγω με το ζορι χτες το απογευμα πηρε 2 λεχοτανιλ για να ηρεμησει δεν εχω ξαναδει ανθρωπο ετσι στην ζωη μου φοβηθηκα πραγματικα δεν ξερω πως να λειτουργησω και τι να κανω αν κανω ολα τα πιο πανω που εχουμε πει π.χ ασφαλιστηκα η την πεταξω εξω απο το σπιτι 2 σεναρια πιστευω παιζουνε α)να αυτοκτονησει,β)να με σκοτωσει .Για αυτη μονο ο θανατος ειναι λυση αυτο μου δειχνει και αυτο νιοθω ελπιζω να αποδεχτει σημερα τον ψυχιατρο και να μπορεσει να την γιατρεψει και να την κανει καλα γιατι ειναι αρρωστη κριμα που το λεω αλλα........
Ευχαριστω ολους για τα σχολια σας με βοηθανε πολυ παρακαλω πολυ συνεχειστε αν μπορειτε με βοηθανε πολυ
15-01-2009, 13:45 #104
Γλαύκο θεωρώ πολύ απίθανο να \'βοηθηθεί\' με οποιονδήποτε τρόπο όσο μένετε κάτω από την ίδια στέγη. Επίσης, ελπίζω να καταλαβαίνεις πως ο ψυχίατρος δεν έχει κάποιον μαγικό τρόπο να την \'γιατρέψει\' σε μία-δύο συνεδρίες, στις οποίες μάλιστα πηγαίνει χωρίς επίγνωση και διάθεση να βοηθήσει τον εαυτό της. Νομίζω ότι είναι επιβεβλημένο καταρχήν να συνεννοηθείς με την αδελφή της. Επέτρεψέ μου, δεν αμφισβητώ την καλοσύνη και το ενδιαφέρον σου, αλλά μοιάζει να σε κυριαρχεί ο φόβος. Το να σε σκοτώσει είναι μια νέα απειλή?
15-01-2009, 17:39 #105
Γλαύκο, ο ίδιος πήγες στον ψυχίατρο? Συζήτησες μαζί του το πρόβλημα? Θαρρώ πως είναι ο πιο κατάλληλος να σε βοηθήσει εφόσον εχει την επιστημονική κατάρτιση και επιπλέον έχει συζητήσει με την κοπέλα.
Ίσως αυτός σε συμβουλέψει καλύτερα απ όλους πώς να χεριστείς αυτό το δύσκολο θέμα. Ίσως ειναι και ο πιο αρμόδιος να καταλάβει αν ολα αυτά είναι χειριστική συμπεριφορά ή ψυχοπαθολογία, οπότε χρήζει σοβαρότερης ψυχιατρικής αντιμετώπισης απο τη λήψη 2 λεξοτανίλ.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....