Results 46 to 60 of 151
Thread: ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΕΛΙΚΑ
-
19-12-2008, 16:10 #46
Με λίγα λόγια η ζωή της εξαρτάται κατά πολύ μεγάλο ποσοστό από σένα.
Κάτι μου λέει όμςω πως δεν είσαι άμοιρος ευθυνων σε αυτή την περίπτωση. Πιστεύω πως ήθελες να φτάσει στο σημείο να εξαρτάται από σένα και όταν πλέον έσβησε η ανάγκη σου για εκείνη, αφού είχες πλέον πάρει τα πάντα, βαρέθηκες.
Συγνώμη, αλλά αυτό μου βγαίνει.
- 19-12-2008, 16:18 #47
αχ θεοφανια δεν ξερεις δεν σε παρεξηγω μου αρεσε να χαμογελαει και προσπαθουσα να τις παρεχω τα παντα λεφτα συγουρια αγαπη φροντιδα στοργη οτι τις ελειπε απο τα παιδικα χρονια τις τις εδωσα τα παντα και δεν μετανιονω για αυτο δυστυχος η ιδια δεν μπορει να εκτιμησει τι κανει καποιος που αγαπει να ξερεις και κατι αλλο δεν βαρεθηκα απλα τωρα ειδα - καταλαβα οτι αδικα τα κανω ολα αυτα αγαπαω εναν ανθρωπο υπερβολικα και αυτος το μονο που μου δινει ειναι θλιψη ενα παραδειγμα θα σου πω πριν 3-4 βδομαδες δουλευε απο το πρωι ενα σαββατο και ηταν πολυ κουρασμενη εγω ετρεχα για ψωνια στο σουπερμαρκετ και στην μακρο για να τις αγωρασω πραγματα για το μαγαζι μολις εφτασα σπιτι την πηρα τηλ και τις ειπα θες να μαγειρεψω εγω σημερα αφου εισαι κουρασμενη και μολις ερθεις να φας? μου λεει ναι και ανοιγω τον τσελεμεντε να κανω κοκκινιστα κεφτεδακια για να φαει μολις ερθει η αληθεια ειναι οτι δεν τα πετυχα τελεια μολις τα δαγκοσε πεταει το πιατο και λεει\'\' νυστικη θα μεινω σημερα \" και ολο νευρα παει και κλεινετε στο δωματιο
αυτο ειναι ενα απο τα πολλα για να καταλαβεται πως ενοιοθα εγω και τι εκανα με τις μικρες λεπτομεριες
19-12-2008, 16:19 #48
α και κατι αλλο το μαγαζι που εχει ηταν δωρο απο εμενα για να εχει οικονομικη ανεξαρτισια
19-12-2008, 16:34 #49
Καλησπέρα και από μένα,
Με κάθε πόστ σου, αναδιπλώνεις και άλλα χαρακτηριστικά του ευατού σου αλλά του προβλήματος σου
Εν αρχή, θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι αυτός που άλλαξε στα τόσα χρόνια της σχέσης, είναι εσύ.Η κοπέλα σου προφανώς έχει την ίδια στάση από την αρχή, (και τα ίδια προβλήματα), έτσι δεν είναι?
Την αλλαγή σου την κατάλαβε (αλλαγή εννοώ, το ότι κουράστηκες να δίνεις, χωρίς αντάλλαγμα ή έστω ευχαριστώ) η κοπέλα σου και αντέδρασε με αυτό τον άσχημο τρόπο.
Εσύ έχεις ξακαθαρίσει μέσα σου ότι όντως θες να χωρίσεις μαζί της?
Πέρα δλδ από την απόπειρα αυτοκτονίας, που χρίζει βοηθείας, πρέπει να δεις τι θες και εσύ.
Όσο για το ότι την στήριξες σε όλα τα επίπεδα, καλά έκανες αφού σου αρέσει αυτό.Είσαι δοτικός σαν άνθρωπος.Αλλά προφανώς δεν \"παίρνεις\" αυτά που ζητάς.
19-12-2008, 16:46 #50
Ωχ.....εδώ ανοίγει μια πολύ μεγάλη κουβέντα. Λέγεται ισορροπία όλων των επιπέδων σε μια σχέση και που μπροστά στα συναισθήματα ή τις δικές μας ανάγκες δεν της δίνουμε το σωστό βάρος.
19-12-2008, 16:49 #51
Νορα καλησπερα σωστα λες εγω πιστεψα οτι θα την αλλαζα δικο μου λαθος,την αλλαγη μου την καταλαβε γιατι δεν εκανα οτι περιμενε να κανω , πιστευω οτι πλεον μου κανει κακο αυτη η σχεση και θελω να την τελειωσω , αυτη την στιγμη αντιδρω και σκεφτομαι με μονο κριτηριο την αυτοκτονια δεν θελω να οθησω εναν ανθρωπο στην αυτοκτονια με τις πραξεις μου και την σταση μου ,δεν εχω μετανοιοσει για οτι στηριξη τις εδωσα και ουτε θα μετανοιοσω,απλα η αποπειρα το εκανε πολυ δυσκολοτερο για εμενα αυτη την στιγμη ,να στηριξω την αποφαση μου σκληρα και αυστηρα και αυτη με την σταση μου αυτη νομιζει οτι τις δινω ευκαιρεια αυτο τις εξηγω και αυτο τις λεω να καταλαβει
19-12-2008, 16:57 #52
Σου κάνει κακό επειδή δεν παίρνεις ανταπόδωση?
Επειδή δεν την βλέπεις πια ερωτικά?
Επειδή πιθανόν κουράστηκες?
Σκέψου την απάντηση, χωρίς να επηρεαστείς από την αυτοκτονία
19-12-2008, 17:06 #53
επειδη κουραστικα να την δικαιολογω μεσα μου επειδη δεν μου δειχνει οτι με αγαπαει οτι κανει δειχνει οτι κοιταει τον εαυτο τις κουραστικα να προσπαθω να δικαιολογο οτι κανει σε εμενα στους γυρω στον εαυτο τις απλα κουραστικα
19-12-2008, 17:07 #54
ακομα και τωρα τον εαυτο τις κοιτα και ισως ειναι η μονη φορα που αυτο πρεπει να κανει αλλα κουραστικα
19-12-2008, 17:12 #55
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν την θες ακόμα, έτσι δεν είναι?
Άποψη μου είναι να δείτε το θέμα της απόπειρας αυτοκτονίας, μεμονωμένα πρωτίστως μιας και εσύ θες να πας σε ψυχολόγο και θες να την βοηθήσεις και μέσω αυτού να βοηθηθεί η κοπέλα
Αφού ξεπεραστεί και αυτό, θα δείτε την σχέση σας κάτω από λογικά και ψύχραιμα πλαίσια
19-12-2008, 17:20 #56
αυτο τις λεω και εγω πρωτα να ηρεμισουμε και μετα βλεπουμε οτι ειναι να γινει θα γινει
αυτη το μονο που λεει μην με αφησεις δεν εχω που να παω
και εγω νιοθω η οτι πρεπει να καταπιεστω για να μην κανει καμια χαζομαρα για ολη μου την ζωη η να την διοξω τελειως απο την ζωη μου
μεση λυση δεν υπαρχη για αυτην δηλαδη ηρεμια και χαλαρωση και μετα αντιμετωπιση
19-12-2008, 17:25 #57
Απο τα λεγόμενα σου είσαι κάπου στο ενδιάμεσο
Δεν θες να καταπιεστείς αλλά ούτε και να την διώξεις τελείως από την ζωή σου?
Υπάρχει περίπτωση να κάνεις την σχέση που θες με αυτή την κοπέλα?
Αυτό να δεις...
Όπως και να έχει, προέχει να γίνει καλά ψυχολογικά και όλα τα άλλα θα βρουν τον δρόμο τους
19-12-2008, 17:26 #58
απλα πιστευω οτι ο ανθρωπος δεν αλλαζει αξιζει να προσπαθω εγω να αλλαξω καποιον?
19-12-2008, 17:34 #59
Δεν ειναι θεμα αλλαγής ανθρώπου..
Είναι θέμα ωριμότητας και αλλαγής προτεραιοτήτων
Κάπου μέσα σου πιστεύεις ότι ίσως τα καταφέρετε και γιαυτό έδινες, έδινες
Τώρα εσύ \"μεγάλωσες\", θες άλλα πράγματα, ζητάς άλλα πράγματα και ουτω καθ\'εξής
Και φυσικά δεν προσπαθούμε να αλλάξουμε έναν άνθρωπο:))
19-12-2008, 17:37 #60
εμπλεξα αυτο ξερω ελπιζω να με ξεμπλεξη η ψυχολογος
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....