Results 16 to 30 of 40
-
13-05-2019, 11:55 #16
δεν αναφερομαι σε εσενα ξεκολλα. εχεις ψυχωση;
Εστάλη από Redmi Note 4 στο E-Psychology.gr Mobile App
- 13-05-2019, 22:06 #17
το ξερεις πολυ καλα οτι καταλαβαινω οτιδηποτε και να συμβει και οσο και αν το παιζεις ανηξερη (αν σε ενδιαφερει γιατι τελευταια μαλον δε σε νιαζει ουτε αυτο)το πεπλο επεσε πλεον και τωρα δε μπορεις να το παρεις πισω.. the game over...
13-05-2019, 23:18 #18
οτι πεις. στειλτα μου σε μηνυμα σε παρακαλω κ μη συνεχιζεις εδω γτ θελω να παρω γνωμες κ εχεις μονοπωλησει το ενδιαφέρον.
14-05-2019, 00:00 #19
αυτο ειναι που σε κανει να βγαζεις αφρους οτι μονοπολω το ενδιαφερον και εσυ βγαινεις δευτερη γι αυτο τα εκανες ολα τωρα ειπες την αληθεια τοσο καιρο μου κυριξες ενα απιστευτο πολεμο χωρις να φταιω καν επειδη επεσες σε δημοτικοτητα ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ δεν ηθελες να κουνησεις βημα απο οτι εμαθες ενω εγω παρουσιασα μεγαλη εξελιξη το τελευταιο καιρο γιατι απλα δε πιστεψες ποτε οτι θα βρεθει ανθρωπος να σε φτασει ας μην ξεχνας ομως οτι εσυ μου ανοιξες τα ματια με τα απανωτα λαθη που εκανες τοσο καιρο συνεχως υπερεκτιμουσες τις δυνατοτητες σου εκανες πραγματα παρατολμα χωρις να σκεφτεσαι καν τι πιθανοτητα κατι να μη πετυχει και αφου καταλαβες τα λαθη που εκανες κατοπιν εορτης τα μαζεψες οταν ηταν πολυ αργα οταν ειχα καταλαβει τα παντα
19-05-2019, 16:37 #20
Ιωαννα μου δυστυχως καποιες φορες ετσι εχουν τα πραγματα...φιλοι κ κολλητοι που περιμεναμε στην δυσκολη στιγμη να μας σταθουνε...λακιξανε κυριολεκτικα κ αδιαφορωντας πως περναμε οταν τους ανακοινωνουμε οτι χωρισαμε!πολυ πιθανον η κολλητη που ανεφερες,να χαρηκε μεσα της οταν της ειπες οτι χωρισες!
Δεν την εχεις αναγκη οσο παραξενο τυχον σου ακουστει...αφου δεν ειναι διπλα σου να σε υποστηριξει,δεν αξιζει να λεγεται κολλητη κ φιλη!
Οσον αφορα τον ανθρωπο που ησασταν μαζι να θυμασαι μονο τα καλα για να μπορεσεις σιγα σιγα να σταθεις στα ποδια σου το συντομοτερο δυνατον!
Αδιαφορησε αν αυτος περναει καλα μακρυα σου!
Δεν εχει συναισθηση του τι κανει...η το κανει να καλυψει τις πληγες του η πολυ απλα φανερωθηκε πανω στον χωρισμο σας,ο αληθινος χαρακτηρας του!
Αν ειναι να ξανα σμιξετε,να εχετε καποιο τροπο επικοινωνιας κ να τα βαλετε κατω,να μιλησετε κ να τα βρειτε...καλως να ερθει...αλλα απο πει κ υστερα δεν μπορεις να κανεις κατι γι αυτο κ πολυ απλα γιατι σε οποιαδηποτε σχεση πρεπει να προσπαθουν κ οι 2 κ οχι μονο ο 1!
Αν σε παρηγορει να σου πω κ εγω βιωνω τον τελευταιο καιρο κατι πολυ προσωπικο κ δεν το γνωριζει κανεις απο το καθημερινο περιβαλλον μου...φιλους δεν εχω κ το κραταω μεσα μου!
Εσυ τουλαχιστον το εκμυστηρευτηκες κ μεσα εδω!
Διαβαζω το φορουμ κ την συγκεκριμενη ενοτητα καιρο τωρα κ τον τελευταιο που δεν ειμαι καλα...εχω βιωσει μεσα δω απιστευτες ιστοριες αγαπης κ χωρισμων...κ αποφασισα να αρχιζω να σχολιαζω για αρχη να βοηθησω ψυχολογικα ανθρωπους σαν κ σενα!μεσα απο σενα κ αλλους να βοηθησω κ τον ιδιο μου τον ευατον!συνεχισε λοιπον κοριτσαρα μου να προσπαθεις για το καλυτερο κ σιγουρα θα εχεις για καιρο ασπρες κ μαυρες μερες...αλλα στο χερι σου ειναι να δεις τον ηλιο στην μερα σου σταθερα κ υπαρκτα!
Καλη δυναμη σου ευχομαι κ ελπιζω να σου εδωσα λιγη να μπορεσεις να ανταπεξελθεις στα δυσκολα ομολογουμενως που περνας!καλο σου απογευμα
20-05-2019, 00:29 #21
για να υποστηριξεις τους αλλους πρεπει να εισαι εσυ καλα πρωτα αυτο ειναι που σας εχει ξεφυγει ως τωρα
20-05-2019, 21:37 #22
μα δεν χωρισα με το αγορι μου. απλα ειναι διπλα μ κ αδιαφορει
20-05-2019, 21:44 #23
Ο Aλέξανδρος 77 είναι εμφανές πως επιτίθεται σε κάθε χρήστη του Forum που ανοίγει νέο Thread.Σαφώς υποφέρει από κάποια ψυχική πάθηση αλλά αρχίζει πλέον και ενοχλεί.
Φιλαράκι λοιπόν χαλάρωσε,καθώς το επόμενο βήμα είναι Report. Δεν είναι υποχρεωμένο κάθε μέλος να ανέχεται την επίθεσή σου. Κουράζεις.
20-05-2019, 22:45 #24
Ιωαννα γεια σου κ παλι!απο τα αρχικα λεγομενα σου αφησες να εννοηθει η εγω αυτο τουλαχιστον καταλαβα οτι εχεις χωρισει κ το αγορι σου πλεον εχει τραβηξει νεα πορεια!κ οτι το ανεφερες στην κολλητη σου κ αυτη αντι να σε στηριξει,απομακρυνθηκε...
Απο την στιγμη που εξηγεις οτι ειστε μαζι ακομα...κ μακαρι να ειστε για καιρο εννοειται...πρεπει να κανεις μια σοβαρη συζητηση με το αγορι σου κ να του εξηγησεις πως νιωθεις κ γιατι νιωθεις ετσι...ποτε ξεκινησε να νιωθεις οτι εισαι καπως χαλια...?να του τα πεις κ να σε βοηθησει,ο συντροφος μας ειναι το στηριγμα μας κ ο ενας εχει αναγκη τον αλλον!
Του εχεις δωσει να καταλαβει οτι κατι εχεις κ σε απασχολει?μηπως απλα το κρυβεις μεσα σου κ απλα του λες δεν εχεις ορεξη κ δεν το παιρνει στα σοβαρα?
Αυτος απο την πλερα του δεν εχει καταλαβει κατι να σε στηριξει ψυχολογικα?γιατι αν δεν το κανει σρ μια δυσκολη ωρα...ποιος ο λογος να ειστε μαζι?παντως την ωρα της συζητησης μην εισαι αποτομη κ καπως...το θεμα δεν ειναι να τσακωθειτε κ να τυχον χωρισετε...εκδηλωσε του τα αισθηματα σου...κ να προσπαθησεις να εισαι θετικη σε καλοπροαιρετες γνωμεις κ λυσεις!
Κ ολα καλα θα πανε...εσυ τον ξερεις καλυτερα ως προς τον χαρακτηρα του!
Εχεις αναγκη τον ανθρωπο σου να σε ανεβασει κ οφειλει να σταθει διπλα σου κ στο υψος των περιστασεων!
Καλη επιτυχια σου ευχομαι κ ολα καλα να πανε στην κουβεντα σας!μην το αμελεις κ μην το κρατας μεσα σου,κακο μονο στον ευατον σου κανεις!
Το ιδιο σκηνικο ισχυει κ για την κολλητη σου!
20-05-2019, 22:59 #25
του τα χω πει ολα. επδ κανει διδακτορικο λεει οτι εγω καθε μερα χαλια ειμαι. κ δν ασχολειτια πλεον μαζι μ. κ που ειναινεδω ειναι αρκετο λεει. κ δν εχει χρονο σαν εμενα π τα ξυνω γτ ειναι πεαγγλεματιας
20-05-2019, 23:01 #26
αυτο το λες γιατι δε γνωριζεις τι εχει συμβει και μπορει και να μη μαθεις και ποτε κατι αλλο με ενοχλει που βρισκεται εκτος της αντιληψης σου γιατι δε βλεπεις συνεχως αυτα που βλεπω ετσι δεν εισαι σε θεση να καταλαβεις τι ενοω.
20-05-2019, 23:02 #27
επισης παλια ειχα παει με πολλους κ τον ειχα απατησει κ απο τοτε με βριζει συνεχεια
20-05-2019, 23:31 #28
ηταν λαθος επιλογη αυτο το αγορι σου οταν καποιος ειναι λαθος επιλογη οτι και να κανει σου φταιει ενω αν το εχεις πετυχει σε ελκει ακομα και οταν αυτο που κανει το μισεις
20-05-2019, 23:37 #29
20-05-2019, 23:44 #30
ειδες που το παρεξηγησες;