Χωρισμός ή κάτι άλλο; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Senior Member
    Quote Originally Posted by lakospsy View Post
    Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Πάνω κάτω τα ίδια σκέφτομαι και εγώ απλά ήθελα και άλλες γνώμες. Δεν είναι ότι δεν τα πάω καλά με τις γυναίκες. Όσο νά ναι τις έχω τις κατακτήσεις μου. Ο προβληματισμός μου είναι στο ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα της είχε καιρό να της αρέσει κάποιος τόσο. Και εμένα το ίδιο. Επίσης είχαμε συμφωνήσει εξαρχής οτι δεν θέλουμε σχέση αλλα να είμαστε και οι δύο χαλαρα. Και έτσι πήγε, απλά υπήρχαν έντονα συναισθήματα και απο τις δύο πλευρές. Δεν είναι οτι το βλέπω σαν αποτυχία, αλλά όσο να ναι με παραξενεύει που άλλαξε έτσι στάση. Μου εξήγησε ότι έφταιγε η συμπεριφορά μου και το ότι την αμφισβητόυσα. Είχα και ένα ξέσπασμα πρόσφατα λόγω όλης αυτής της πίεσης και λίγες μέρες μετά πήρε την απόφαση αυτή. Πιστέυω και εγώ ότι είναι χαμένη υπόθεση, αλλά τα συναισθήματα μου ήταν πρωτόγνωρα και δυνατά. Αν της ζητήσω να βρεθούμε σε κάμποσες ημέρες και δει ότι δεν υπάρχει αυτό που την ενοχλούσε υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης;
    Quote Originally Posted by lakospsy View Post
    Μα δεν θέλω να τη πιέσω για κάτι τέτοιο. Δεν άλλαξε κάτι ούτε για εμένα. Τα αισθήματα ίσως δυνάμωσαν, αλλά ούτε εγώ ήθελα σχέση.
    καλημερα.
    νομιζω οτι εχεις ενα μπερδεμα σχετικα με τα οσα εγιναν.
    μιλας στον πληθυντικο, οτι και οι δυο θελατε τα ιδια, νοιωθατε τα ιδια, κανατε τα ιδια, απολαμβανατε εξισου την παρεα σας, αλλα ΔΕΝ ειναι ετσι, γιατι αν ηταν ετσι, θα εισασταν ακομα μαζι.
    προφανως δεν κανατε τα ιδια και δεν θελατε τα ιδια, ουτε ειχατε τις ιδιες επιθυμιες και τα ιδια αισθηματα.

λες οτι και οι δυο δεν θελατε σχεση, κατι που δεν ισχυει. σχεση δεν ειναι κατι που δεν ισχυει επειδη δεν το ονοματισαμε. εσυ ειχες συμπεριφορες σχεσης και μαλιστα πολυ πιεστικης.
    προφανως ΝΟΜΙΖΕΣ οτι δεν ηθελες σχεση, αλλα αυτο ακριβως ηθελες.
    εκεινη , πιθανον να μην ηθελε πραγματι, η να ειχε και κατι παραλληλα η να βρηκε και κατι αλλο στην πορεια, γι αυτο απομακρυνθηκε.

αυτο που προτεινεις ειναι εντελως αβασιμο. πως θα διαπιστωσει οτι αλλαξες αν βγειτε για καφε δηλαδη;;;;
    αυτα τα διαπιστωσε σε μια πορεια καποιου διαστηματος. επειδη θα πιειτε εναν καφε θα δει αν αλλαξες;;
    πρωτον δεν γινεται να το δει κανεις αυτο, ειναι κατι που πρεπει να το ζησεις. κι αυτη δεν δειχνει διατεθιμενη να συνεχισετε.
    και δευτερον, δεν αλλαξες...

νομιζω οτι ρπεπει να απομακρυνθεις ΕΝΤΕΛΩΣ και να αφησεις σε εκεινην την πρωτοβουλια να σε πλησιασει, αν αλλαξει κατι στις διαθεσεις της.
    καθε δικη σου προσσεγγιση, μοιαζει με επιπελον πιεση. ουτε θα αποδωσει, ουτε θα την δει θετικα, ποσο μαλλον να σκεφτει οτι αλλαξες.

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλημερα.
    νομιζω οτι εχεις ενα μπερδεμα σχετικα με τα οσα εγιναν.
    μιλας στον πληθυντικο, οτι και οι δυο θελατε τα ιδια, νοιωθατε τα ιδια, κανατε τα ιδια, απολαμβανατε εξισου την παρεα σας, αλλα ΔΕΝ ειναι ετσι, γιατι αν ηταν ετσι, θα εισασταν ακομα μαζι.
    προφανως δεν κανατε τα ιδια και δεν θελατε τα ιδια, ουτε ειχατε τις ιδιες επιθυμιες και τα ιδια αισθηματα.

λες οτι και οι δυο δεν θελατε σχεση, κατι που δεν ισχυει. σχεση δεν ειναι κατι που δεν ισχυει επειδη δεν το ονοματισαμε. εσυ ειχες συμπεριφορες σχεσης και μαλιστα πολυ πιεστικης.
    προφανως ΝΟΜΙΖΕΣ οτι δεν ηθελες σχεση, αλλα αυτο ακριβως ηθελες.
    εκεινη , πιθανον να μην ηθελε πραγματι, η να ειχε και κατι παραλληλα η να βρηκε και κατι αλλο στην πορεια, γι αυτο απομακρυνθηκε.

αυτο που προτεινεις ειναι εντελως αβασιμο. πως θα διαπιστωσει οτι αλλαξες αν βγειτε για καφε δηλαδη;;;;
    αυτα τα διαπιστωσε σε μια πορεια καποιου διαστηματος. επειδη θα πιειτε εναν καφε θα δει αν αλλαξες;;
    πρωτον δεν γινεται να το δει κανεις αυτο, ειναι κατι που πρεπει να το ζησεις. κι αυτη δεν δειχνει διατεθιμενη να συνεχισετε.
    και δευτερον, δεν αλλαξες...

νομιζω οτι ρπεπει να απομακρυνθεις ΕΝΤΕΛΩΣ και να αφησεις σε εκεινην την πρωτοβουλια να σε πλησιασει, αν αλλαξει κατι στις διαθεσεις της.
    καθε δικη σου προσσεγγιση, μοιαζει με επιπελον πιεση. ουτε θα αποδωσει, ουτε θα την δει θετικα, ποσο μαλλον να σκεφτει οτι αλλαξες.
    Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Όχι και τόσο ενθαρρυντικές, αλλά πολύ σωστή προσέγγιση!

Εγω φιλε θα σου προτεινω τωρα που ειναι νωρις ακομα κ υπαρχουν φρεσκα συναισθηματα...να επικοινωνησεις μαζι της!
    Αν ειστε φιλοι στο φβ στειλτης ενα καλο κ αναλυτικο μην κ πες της τι πραγματικα εσυ θελεις κ πως την φανταζεσαι εσυ διπλα σου,απο την στιγμη που ειστε μαζι 6 μηνες!
    "Αδιαφορησε" για το πως νιωθει για σενα αυτη την περιοδο!
    Κανε αυτο που εσυ πρεπει ως ετερον ημισυ!
    1 κινηση απο μερους σου πρεπει ηθικα πιστεω να γινει να ηρεμησεις κ εσυ,να δωσεις κ να παρεις απαντησεις...κ απο κει κ υστερα απο την απαντηση της,βλεπετε...
    Δεν σου προτεινω να την παρεις τηλ γιατι πολυ πιθανον να μην θελει να σε ακουσει κ να ξενερωσει!το μην πιστευω θα το διαβασει...
    Μην εχεις ντροπες κ εγωισμο να της πεις πως νιωθεις...αλλωστε εαν ειναι κατι χαλαρο οπως αναφερεις μεταξυ σας...εχεις τον αερα να της πεις πως νιωθεις!
    Αν παλι ειναι παραπανω απο καψουρα για σενα κ αισθανεσαι αγαπη για αυτην...εκδηλωσε τα συναισθηματα σου!
    Πρεπει να το κανεις!
    Κ οπως ανεφερε πολη σωστα πιο πανω η μιλιβα ξεκαθαρισε μεσα σου αν την βλεπεις ως ξεπετα η ως σχεση!
    Χαλαρα κ ομορφα εισαι με φιλους!
    Με την κοπελα σου περνας σε αλλο level!
    Δεν μπορεις δηλ να ζηλευεις,να απαιτεις κ υστερα να λες οκ μωρε χαλαρα ειμαστε!
    Λαθος τοσο απο σενα οσο κ απο εκεινη αν κ εφοσον το υποστηριζει!
    Καντο φιλε κ δε θα χασεις!αν τα ξανα βρειτε καλως...αν οχι θα εχεις κανει την κινηση σου αφηνοντας στην ακρη τυχον εγωισμους,θα συνειδητοποιησεις τα κατα σου κ θα προχωρησεις παρακατω!αλλα το σημαντικοτερο αργοτερα δεν θα λες ρε γαμωτο αν της ελεγα πως νιωθω,τι θα μου ελεγε κλπ...οταν εισαι με καποιον προσπαθεις κ επιμενεις για το καλυτερο!
    Αντε αυτα απο μενα κ καλη επιτυχια ολοψυχα σου ευχομαι!να μας γραψεις εξελιξεις οταν με το καλο εχεις!

Member
    Quote Originally Posted by Leukos_lotos View Post
    Εγω φιλε θα σου προτεινω τωρα που ειναι νωρις ακομα κ υπαρχουν φρεσκα συναισθηματα...να επικοινωνησεις μαζι της!
    Αν ειστε φιλοι στο φβ στειλτης ενα καλο κ αναλυτικο μην κ πες της τι πραγματικα εσυ θελεις κ πως την φανταζεσαι εσυ διπλα σου,απο την στιγμη που ειστε μαζι 6 μηνες!
    "Αδιαφορησε" για το πως νιωθει για σενα αυτη την περιοδο!
    Κανε αυτο που εσυ πρεπει ως ετερον ημισυ!
    1 κινηση απο μερους σου πρεπει ηθικα πιστεω να γινει να ηρεμησεις κ εσυ,να δωσεις κ να παρεις απαντησεις...κ απο κει κ υστερα απο την απαντηση της,βλεπετε...
    Δεν σου προτεινω να την παρεις τηλ γιατι πολυ πιθανον να μην θελει να σε ακουσει κ να ξενερωσει!το μην πιστευω θα το διαβασει...
    Μην εχεις ντροπες κ εγωισμο να της πεις πως νιωθεις...αλλωστε εαν ειναι κατι χαλαρο οπως αναφερεις μεταξυ σας...εχεις τον αερα να της πεις πως νιωθεις!
    Αν παλι ειναι παραπανω απο καψουρα για σενα κ αισθανεσαι αγαπη για αυτην...εκδηλωσε τα συναισθηματα σου!
    Πρεπει να το κανεις!
    Κ οπως ανεφερε πολη σωστα πιο πανω η μιλιβα ξεκαθαρισε μεσα σου αν την βλεπεις ως ξεπετα η ως σχεση!
    Χαλαρα κ ομορφα εισαι με φιλους!
    Με την κοπελα σου περνας σε αλλο level!
    Δεν μπορεις δηλ να ζηλευεις,να απαιτεις κ υστερα να λες οκ μωρε χαλαρα ειμαστε!
    Λαθος τοσο απο σενα οσο κ απο εκεινη αν κ εφοσον το υποστηριζει!
    Καντο φιλε κ δε θα χασεις!αν τα ξανα βρειτε καλως...αν οχι θα εχεις κανει την κινηση σου αφηνοντας στην ακρη τυχον εγωισμους,θα συνειδητοποιησεις τα κατα σου κ θα προχωρησεις παρακατω!αλλα το σημαντικοτερο αργοτερα δεν θα λες ρε γαμωτο αν της ελεγα πως νιωθω,τι θα μου ελεγε κλπ...οταν εισαι με καποιον προσπαθεις κ επιμενεις για το καλυτερο!
    Αντε αυτα απο μενα κ καλη επιτυχια ολοψυχα σου ευχομαι!να μας γραψεις εξελιξεις οταν με το καλο εχεις!
    Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου στη κουβέντα.
    Της έχω εξηγήσει τι είναι αυτό που θέλω απο εκείνη, ξερει τα συναιθήματα μου και εγώ τα δικά της και είναι αμοιβαία, εκτός αν δεν είναι το ίδιο ειλικρινής. Δεν το πιστεύει όμως πλέον οτι θέλουμε τα ίδια πράγματα λόγω πιεστικών συπεριφορών απο πλευράς μου, τις οποίες τις παραδέχτηκα. Δεν μου κρατάει κακία και μου επεσήμανε πως όποτε θελήσω μπορώ να τη πάρω τηλέφωνο. Είναι σε μία φάση που δεν θέλει να βρίσκεται σε κατάσταση σχέσης. Η προσέγγιση των χρηστών πιο πάνω ήταν πολύ σωστή και λογική και ίσως να έδειχνα οτι ήθελα κάτι παραπάνω που δεν μπορούσε να δώσει εκείνη. Ζήλεια δεν υπήρχε, απαιτήσεις μόνο να βλεπόμαστε. Ερωτήσεις του τύπου "πως πέρασες" κλπ τα θεωρούσε ως ανάκριση. Το θέμα είναι ότι και οι δύο είμαστε εντάξει με το να βλεπόμαστε μια δυο φορές την εβδομάδα, αλλά εκείνη πιστεύει ότι θέλω κάτι παραπάνω. Ευχαρίστως να σας πω νέα αλλά δεν νομίζω να υπάρξουν.
    Όπως και να έχει σε ευχαριστώ ξανά!

Page 2 of 2 FirstFirst 12