Ζολοφτ επιδείνωση κατάθλιψης? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Ουτε αντιβιωση δεν θα ξαναπαρεις; Και γενικα δεν θα ξαναπας σε γιατρο; Σεβαστη η εμπειρια και η γνωμη σου αλλα δεν ειναι σωστο αυτο που λες οτι τα φαρμακα καταστρεφουν, καποιοι τα χρειαζονται και εσυ τους φοβιζεις. Δεν ειναι καραμελες, αλλα δεν υπαρχει λογος να υπαρχει και αυτο το στιγμα. Σταματά να γενικευεις τη δικη σου περιπτωση και να δινεις συμβουλές πάνωσε φάρμακα, πιθανόν κάνεις το άτομο που λαμβάνει τα συγκεκριμένα φάρμακα,χειρότερα.

Χρειαζεται σωστή χρήση στα φάρμακα,προφανως εσύ δεν ειχες τις κατάλληλες ιατρικές συμβουλές και δεν έγινε σωστή χρήση.
    εγώ απλά είπα την εμπειρία μου φιλε μου... σύμφωνο σε όσα λες υπάρχουνε άτομα που χρειάζονται τα φάρμακα... αλλα είναι η τελευταία λύση στο πρόβλημα..... δεν θεραπεύουνε δεν είναι δίκια μου θεωρία υπάρχουνε μελέτες... αν πρόσεξες αναφέρομαι σε άτομα που έχουνε κρίσης πανικού και αυξημένο άγχος... όχι σε άτομα με άλλες διαταραχές... να βρουνε εναν καταληλο γιατρο να δοκιμασουν αλλα εναλακτικα πριν παρουν φαρμακα... δεν είμαι εγώ που κάνω το άτομο να είναι χειρότερα.... αν ανοίξει το φυλλάδιο με τις παρενέργειες θα φρικάρει..... ο καθένας...! γιατί να παίρνουμε κάποια φάρμακα που μας χαλάνε ενώ αν ψαχτούμε μπορούμε να βρούμε πραγματική θεραπεία? και δεν λέω να πάρει φάρμακα.... να αλλάξει τρόπο ζωής...! αυτό είναι η θεραπεία... αν τώρα την βοηθήσει και δεν την πειράξει όλα καλά...! και εγώ έπαιρνα 8xronia αντικαταθλιπτικά και μπορώ να παραδεχτώ ότι ένιωθα καλά αλλα δεν θεραπευτικά...! απλά πάχυνα παρα πολύ και έπρεπε να τα κόψω κάποια στιγμή... και ετσι εχασα 20κιλα μεσα σε 1μηνα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    Απλά φέρνουν ταραχη βρε παιδιά...Κ γι αυτο δίνουν κ αγχολυση αρχικα..Κ επισης εχει να κανει κ με τον εγκεφαλο του καθενός, ο καθένας αντιδρά διαφορετικά.. Εγώ απλά.επειδη ειχα ξαναπάρει ssri στο παρελθόν μου είχαν φέρει παραπανω ταραχη.απλα δεν είχα ξαναπάρει ζολοφτ κ ηθελα μια γνώμη.. .κ πιστευω πως ναι δεν πρέπει να γενικευουμε τα πραματα..Αν κάποιους δεν τους βοηθούν κ τους καταστρέφουν ας μη τα παίρνουν...οκ επιλογή τους είναι.
    και εσυ αν δεις οτι κατι δεν παει καλα θα το κοψεις.... αν ητανε κατι σοβαρο δεν θα ειχες μονο μια απλη ταραχη στην αρχη... θα ηταν χειροτερα οποτε δες πως θα παει... και μην φοβασαι.... απλα καπια στιγμη νομιζω θα καταλαβεις και εσυ η ιδια τι λαθος εκανες και θα περνεις μια ζωη αντικατα8λιπτικα.... επιλογη σου και αυτο......!

MikeStam 3
    Guest
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    εγώ απλά είπα την εμπειρία μου φιλε μου... σύμφωνο σε όσα λες υπάρχουνε άτομα που χρειάζονται τα φάρμακα... αλλα είναι η τελευταία λύση στο πρόβλημα..... δεν θεραπεύουνε δεν είναι δίκια μου θεωρία υπάρχουνε μελέτες... αν πρόσεξες αναφέρομαι σε άτομα που έχουνε κρίσης πανικού και αυξημένο άγχος... όχι σε άτομα με άλλες διαταραχές... να βρουνε εναν καταληλο γιατρο να δοκιμασουν αλλα εναλακτικα πριν παρουν φαρμακα... δεν είμαι εγώ που κάνω το άτομο να είναι χειρότερα.... αν ανοίξει το φυλλάδιο με τις παρενέργειες θα φρικάρει..... ο καθένας...! γιατί να παίρνουμε κάποια φάρμακα που μας χαλάνε ενώ αν ψαχτούμε μπορούμε να βρούμε πραγματική θεραπεία? και δεν λέω να πάρει φάρμακα.... να αλλάξει τρόπο ζωής...! αυτό είναι η θεραπεία... αν τώρα την βοηθήσει και δεν την πειράξει όλα καλά...! και εγώ έπαιρνα 8xronia αντικαταθλιπτικά και μπορώ να παραδεχτώ ότι ένιωθα καλά αλλα δεν θεραπευτικά...! απλά πάχυνα παρα πολύ και έπρεπε να τα κόψω κάποια στιγμή... και ετσι εχασα 20κιλα μεσα σε 1μηνα....
    Πως εχασες φιλε 20κιλα σε ενα μήνα;;;

Εστάλη από ALE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by MikeStam 3 View Post
    Πως εχασες φιλε 20κιλα σε ενα μήνα;;;

δεν εχω ιδεα...... πηγα μεχρι και στο νοσοκομειο απο φοβο...! και ολες η εξετασης ηταν μια χαρα... ζηταγα να μου κανουν γαστροσκοπηση αλλα δεν μου καναν..... συνολικα εχασα μεχρι τωρα 30 κιλα λιπος απο τα αντικατα8λιπτικα μου ειπαν ηταν ολο αυτο..... εγω γενικα παρατηρω οτι χανω κιλα ακομα και σημερα.... συνεχεια παω και αγοραζω νεα ρουχα εχω νευριασει με αυτη την στιγμη... ειμαι 80 κιλα αλλα φενομαι αδυνατος... καθε μερα χανω μισο κιλο..... γενικα πλεον δεν εχω ορεξη να φαω..... και τπτ να μην φαω δεν πειναω καν... ακομα και αν φαω δεν νιοθω οτι εφαγα.... νιοθω απλα ενα κενο στομαχι..... αδειο...! καπιες φορες εχω και πονους..... εδω και 8μηνες ειμαι ετσι.... και ζαλαδες καθε μερα..... η αληθεια ειναι οτι δεν τρωω παρα πολυ και κανω κακη διατροφη και ετσι δεν περνω κιλα..... μπορει να φαω πχ την ημερα 1 σουβλακι το βραδυ και ολη την ημερα να τρωω δημιτριακα,πατατακια,σοκολ ατες,και αλλα γλυκα.... δεν λεει να παρω κιλα με τπτ.....

MikeStam 3
    Guest
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    δεν εχω ιδεα...... πηγα μεχρι και στο νοσοκομειο απο φοβο...! και ολες η εξετασης ηταν μια χαρα... ζηταγα να μου κανουν γαστροσκοπηση αλλα δεν μου καναν..... συνολικα εχασα μεχρι τωρα 30 κιλα λιπος απο τα αντικατα8λιπτικα μου ειπαν ηταν ολο αυτο..... εγω γενικα παρατηρω οτι χανω κιλα ακομα και σημερα.... συνεχεια παω και αγοραζω νεα ρουχα εχω νευριασει με αυτη την στιγμη... ειμαι 80 κιλα αλλα φενομαι αδυνατος... καθε μερα χανω μισο κιλο..... γενικα πλεον δεν εχω ορεξη να φαω..... και τπτ να μην φαω δεν πειναω καν... ακομα και αν φαω δεν νιοθω οτι εφαγα.... νιοθω απλα ενα κενο στομαχι..... αδειο...! καπιες φορες εχω και πονους..... εδω και 8μηνες ειμαι ετσι.... και ζαλαδες καθε μερα..... η αληθεια ειναι οτι δεν τρωω παρα πολυ και κανω κακη διατροφη και ετσι δεν περνω κιλα..... μπορει να φαω πχ την ημερα 1 σουβλακι το βραδυ και ολη την ημερα να τρωω δημιτριακα,πατατακια,σοκολ ατες,και αλλα γλυκα.... δεν λεει να παρω κιλα με τπτ.....
    Κατσε δηλαδή όλο αυτο ειναι απο τα αντικαταθλιπτικα σου ειπαν;απο ποιο;;απο οσο ξερω τωρα δεν παίρνεις

Page 2 of 2 FirstFirst 12