Results 16 to 20 of 20
Thread: Ζολοφτ επιδείνωση κατάθλιψης?
-
15-05-2019, 22:32 #16
εγώ απλά είπα την εμπειρία μου φιλε μου... σύμφωνο σε όσα λες υπάρχουνε άτομα που χρειάζονται τα φάρμακα... αλλα είναι η τελευταία λύση στο πρόβλημα..... δεν θεραπεύουνε δεν είναι δίκια μου θεωρία υπάρχουνε μελέτες... αν πρόσεξες αναφέρομαι σε άτομα που έχουνε κρίσης πανικού και αυξημένο άγχος... όχι σε άτομα με άλλες διαταραχές... να βρουνε εναν καταληλο γιατρο να δοκιμασουν αλλα εναλακτικα πριν παρουν φαρμακα... δεν είμαι εγώ που κάνω το άτομο να είναι χειρότερα.... αν ανοίξει το φυλλάδιο με τις παρενέργειες θα φρικάρει..... ο καθένας...! γιατί να παίρνουμε κάποια φάρμακα που μας χαλάνε ενώ αν ψαχτούμε μπορούμε να βρούμε πραγματική θεραπεία? και δεν λέω να πάρει φάρμακα.... να αλλάξει τρόπο ζωής...! αυτό είναι η θεραπεία... αν τώρα την βοηθήσει και δεν την πειράξει όλα καλά...! και εγώ έπαιρνα 8xronia αντικαταθλιπτικά και μπορώ να παραδεχτώ ότι ένιωθα καλά αλλα δεν θεραπευτικά...! απλά πάχυνα παρα πολύ και έπρεπε να τα κόψω κάποια στιγμή... και ετσι εχασα 20κιλα μεσα σε 1μηνα....
- 16-05-2019, 00:10 #17
και εσυ αν δεις οτι κατι δεν παει καλα θα το κοψεις.... αν ητανε κατι σοβαρο δεν θα ειχες μονο μια απλη ταραχη στην αρχη... θα ηταν χειροτερα οποτε δες πως θα παει... και μην φοβασαι.... απλα καπια στιγμη νομιζω θα καταλαβεις και εσυ η ιδια τι λαθος εκανες και θα περνεις μια ζωη αντικατα8λιπτικα.... επιλογη σου και αυτο......!
16-05-2019, 00:16 #18MikeStam 3GuestΠως εχασες φιλε 20κιλα σε ενα μήνα;;;
Εστάλη από ALE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
16-05-2019, 00:24 #19
δεν εχω ιδεα...... πηγα μεχρι και στο νοσοκομειο απο φοβο...! και ολες η εξετασης ηταν μια χαρα... ζηταγα να μου κανουν γαστροσκοπηση αλλα δεν μου καναν..... συνολικα εχασα μεχρι τωρα 30 κιλα λιπος απο τα αντικατα8λιπτικα μου ειπαν ηταν ολο αυτο..... εγω γενικα παρατηρω οτι χανω κιλα ακομα και σημερα.... συνεχεια παω και αγοραζω νεα ρουχα εχω νευριασει με αυτη την στιγμη... ειμαι 80 κιλα αλλα φενομαι αδυνατος... καθε μερα χανω μισο κιλο..... γενικα πλεον δεν εχω ορεξη να φαω..... και τπτ να μην φαω δεν πειναω καν... ακομα και αν φαω δεν νιοθω οτι εφαγα.... νιοθω απλα ενα κενο στομαχι..... αδειο...! καπιες φορες εχω και πονους..... εδω και 8μηνες ειμαι ετσι.... και ζαλαδες καθε μερα..... η αληθεια ειναι οτι δεν τρωω παρα πολυ και κανω κακη διατροφη και ετσι δεν περνω κιλα..... μπορει να φαω πχ την ημερα 1 σουβλακι το βραδυ και ολη την ημερα να τρωω δημιτριακα,πατατακια,σοκολ ατες,και αλλα γλυκα.... δεν λεει να παρω κιλα με τπτ.....
16-05-2019, 17:47 #20MikeStam 3GuestΚατσε δηλαδή όλο αυτο ειναι απο τα αντικαταθλιπτικα σου ειπαν;απο ποιο;;απο οσο ξερω τωρα δεν παίρνεις
Εστάλη από ALE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App