Geodon κανεις;;;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Nefeli28
    Guest

Geodon κανεις;;;

Έχει πάρει κανεις αυτό το φάρμακο; Μου άλλαξε την αγωγή ο ψυχίατρος από zyprexa σε geodon.
    Κυρίως λόγω της ισχυρής επιθυμίας για φαγητό και της αύξησης βάρους.

MikeStam 3
    Guest
    Οπως το πες κανεις,γτ κανεις δεν θα σου απαντησει το προσπαθησα κ γω κ απετυχε παταγωδώς
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Έχει πάρει κανεις αυτό το φάρμακο; Μου άλλαξε την αγωγή ο ψυχίατρος από zyprexa σε geodon.
    Εστάλη από ALE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App

Banned
    Να σου κανω μια ερωτηση, ζυπρεξα ποσα μιλιγραμ την ημερα επαιρνες;

MikeStam 3
    Guest
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Πάντως το geodon και μενα μου το χε προτείνει ο γιατρός μου αλλα αλληλεπιδρά με το σιπραλεξ απο αντικαταθλιπτικα τι παίρνεις;;

Εστάλη από ALE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App

Nefeli28
    Guest
    Έπαιρνα των 2,5 mg

Banned
    Και με 2,5 μγ που ειναι πραγματικα η μικροτερη δοση που μπορει να παρει καποιος μου κανει εντυπωση που ειχες τοσο προβλημα με το φαγητο. Καλη δυναμη, εγω οτι ειχα να σου πω στο ειπα, παντως αν τυχει και πας σε γιατρο αλλον να του πεις με ακριβεια τι φαρμακα πηρες ποτε και ποσα γιατι αρχισες με λαντοσε και τωρα εισαι με αντιψυχωτικα. Να σαι καλα.

MikeStam 3
    Guest
    Quote Originally Posted by airetikos View Post
    Και με 2,5 μγ που ειναι πραγματικα η μικροτερη δοση που μπορει να παρει καποιος μου κανει εντυπωση που ειχες τοσο προβλημα με το φαγητο. Καλη δυναμη, εγω οτι ειχα να σου πω στο ειπα, παντως αν τυχει και πας σε γιατρο αλλον να του πεις με ακριβεια τι φαρμακα πηρες ποτε και ποσα γιατι αρχισες με λαντοσε και τωρα εισαι με αντιψυχωτικα. Να σαι καλα.
    ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΡΕ ΑΙΡΕΤΙΚΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΓΙΑΛΑΜΠΟΥΚΑ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΔΕΝ ΞΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ

Senior Member
    Quote Originally Posted by airetikos View Post
    Και με 2,5 μγ που ειναι πραγματικα η μικροτερη δοση που μπορει να παρει καποιος μου κανει εντυπωση που ειχες τοσο προβλημα με το φαγητο.
    Καμια σχεση, η συγκεκριμενη παρενεργεια δεν ειναι δοσοεξαρτωμενη. Γενικα δεν ειναι ολες οι παρενεργειες δοσοεξαρτωμενες, ισχυει σε ολο το φασμα της φαρμακολογιας αυτο. Και τελος παντων το μονο που δεν θα επρεπε να προκαλει εντυπωση σε οποιον εχει σχεση με τα φαρμακα ειναι να υπαρχει προβλημα κιλων με το ζυπρεξα... Ειναι για τα κιλα και για την ορεξη ισως ο,τι χειροτερο υπαρχει, δυστυχως.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Junior Member
    Το geodon φέρνει και αυτό υπνηλία όπως το zyprexa;

Nefeli28
    Guest
    Ναι εγώ είχα πολλή....