Διαδικτυακη "σχεση"??! - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 14 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 200
    george1520
    Guest
    Ρε παιδιά εσείς πιστεύετε ότι μια διαδικτυακή σχέση μπορεί να στεριώσει; Εννοώ το να μπεις σε αυτό το τρυπακι θα σου βγει σε καλό ή πάντα στο τέλος χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    προφανως σου εστελνε τελειως ψευτικες φωτος, η φωτος last year..
    Ευκαιρία να θυμηθούμε και το κλασικό "last year":

https://www.youtube.com/watch?v=U9DsSHE6EbI

:D

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ρε παιδιά εσείς πιστεύετε ότι μια διαδικτυακή σχέση μπορεί να στεριώσει; Εννοώ το να μπεις σε αυτό το τρυπακι θα σου βγει σε καλό ή πάντα στο τέλος χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο;
    Αν εξελιχθεί φυσιολογικά, δηλαδή με φυσική συνάντηση σε εύλογο χρονικό διάστημα και με την προοπτική να πορευθούν μαζί στη ζωή, τότε υπάρχουν ελπίδες. Πολλές σχέσεις έχουν γίνει έτσι και προσωπικά γνωρίζω μια περίπτωση. Η κοπέλα όμως έφυγε για Σουηδία για να είναι κοντά στον καλό της, ενώ αρχικά τον συνάντησε από κοντά μέσα στο πρώτο τρίμηνο της γνωριμίας.

Αν εννοείς διαδικτυακή «σχέση» (μέσω καλωδίων, πομπών και οθονών) για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε έχει νόημα μόνο αν πρόκειται για προϋπάρχουσα σχέση και ο χωρισμός είναι προσωρινός για ειδικούς λόγους, χωρίς να έχουν χαθεί τα στοιχεία που συνιστούν ένα ζευγάρι (π.χ. μετανάστευση του ενός λόγω εργασίας). Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το θεωρώ χάσιμο χρόνου και ενέργειας, εκτός κι αν κάποιος δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει.

george1520
    Guest
    Εννοούσα την πρώτη περίπτωση που σχετίζεται και με το θέμα.. Και πόσο λογικό είναι να νιώσεις πράγματα για κάποιον που δεν έχεις συναντήσει (ακόμη); Γιατί αυτό γίνεται συχνά.

Senior Member
    Σύντομη ιστορία:

1] Συνομιλούσα με μια γυναίκα (?) μεσω ιντερνετ. Στις φωτος δειχνε χαριτωμένη, νέα, ομορφη ... κλπ κλπ. {εξαρτημένη των Social Media, πιθανότατα (καλή τύχη στο να βρειτε μία που δεν είναι…)}

2] Της πρότεινα να συναντηθουμε την Τρίτη. Είπε ότι είναι ελεύθερη την Πέμπτη.

3] Προγραμματισμένο ραντεβου για την Πέμπτη λοιπον...

4] Δυο ώρες πριν από το ραντεβου, μου λέει αυτό: «Πρεπει να παω στο χωριο μου σημερα, καθως ο πατερας μου εσπασε τη λεκανη του αφου ποτιζε τα λουλουδια στην επαυλη κ σκονταψε στο λαστιχο, ενοσω η Porsche Cayenne ηταν παρκαρισμενη στο κλειστο γκαραζ της επαυλης. Ας αναθεωρήσουμε την ημερομηνία του ραντεβου μας»

Της απάντησα: «Όχι, έχω κάνει το προγραμμα μου για να βρεθουμε σήμερα»

Μου λεει: «Λυπάμαι, αλλά πρεπει να παω να φροντιζω τον πατερα μου. Ίσως μπορούμε να συναντηθούμε κάποια άλλη στιγμή»

Με άλλα λόγια: οι γονείς της > Εγώ. Αυτό είναι κατανοητό. Δεν ισχυρίζομαι ότι θα έπρεπε να είμαι πιο σημαντικός από τους γονείς της. Αλλά είναι περιεργη συμπτωση καθως πριν από λιγο καιρο, λιγες ωρες πριν από προγραμματισμενη συναντηση μας, η μητερα της -αυτή τη φορα- επαθε καταγμα δεξιου (ή αριστερου, θα σας γελασω) ανω ακρου.

Απάντησα: 'οχι ευχαριστώ.'

Senior Member
    Quote Originally Posted by ScreamAger View Post
    Σύντομη ιστορία:

1] Συνομιλούσα με μια γυναίκα (?) μεσω ιντερνετ. Στις φωτος δειχνε χαριτωμένη, νέα, ομορφη ... κλπ κλπ. {εξαρτημένη των Social Media, πιθανότατα (καλή τύχη στο να βρειτε μία που δεν είναι…)}

2] Της πρότεινα να συναντηθουμε την Τρίτη. Είπε ότι είναι ελεύθερη την Πέμπτη.

3] Προγραμματισμένο ραντεβου για την Πέμπτη λοιπον...

4] Δυο ώρες πριν από το ραντεβου, μου λέει αυτό: «Πρεπει να παω στο χωριο μου σημερα, καθως ο πατερας μου εσπασε τη λεκανη του αφου ποτιζε τα λουλουδια στην επαυλη κ σκονταψε στο λαστιχο, ενοσω η Porsche Cayenne ηταν παρκαρισμενη στο κλειστο γκαραζ της επαυλης. Ας αναθεωρήσουμε την ημερομηνία του ραντεβου μας»

Της απάντησα: «Όχι, έχω κάνει το προγραμμα μου για να βρεθουμε σήμερα»

Μου λεει: «Λυπάμαι, αλλά πρεπει να παω να φροντιζω τον πατερα μου. Ίσως μπορούμε να συναντηθούμε κάποια άλλη στιγμή»

Με άλλα λόγια: οι γονείς της > Εγώ. Αυτό είναι κατανοητό. Δεν ισχυρίζομαι ότι θα έπρεπε να είμαι πιο σημαντικός από τους γονείς της. Αλλά είναι περιεργη συμπτωση καθως πριν από λιγο καιρο, λιγες ωρες πριν από προγραμματισμενη συναντηση μας, η μητερα της -αυτή τη φορα- επαθε καταγμα δεξιου (ή αριστερου, θα σας γελασω) ανω ακρου.

Απάντησα: 'οχι ευχαριστώ.'
    συγνωμη βρε σκιμ,
    αλλα μετα απο ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ αναβολων λογω περιεργων ατυχηματων, αυτο που εχεις καταλαβει ειναι οτι ειναι πιο σημαντικοι οι γονεις της απο εσενα;
    δεν σου περναει απο το μυαλο οτι λεει μονιμως δρακους και τπτ απ οσα λεει δεν ειναι αληθεια;

george1520
    Guest
    Αν υποθέσουμε ότι δεν είναι αυτή που λέει ότι είναι.. Και σου το έλεγε θα σε ενοχλούσε;; αν ήταν λιγότερο εμφανισιμη.

Senior Member
    Ναι, εννοείται πως θα με ενοχλούσε πολυ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    συγνωμη βρε σκιμ,
    αλλα μετα απο ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ αναβολων λογω περιεργων ατυχηματων, αυτο που εχεις καταλαβει ειναι οτι ειναι πιο σημαντικοι οι γονεις της απο εσενα;
    δεν σου περναει απο το μυαλο οτι λεει μονιμως δρακους και τπτ απ οσα λεει δεν ειναι αληθεια;
    Η κοπέλα (?) διεκδικεί Όσκαρ μυθοπλασίας

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by ScreamAger View Post
    Ναι, εννοείται πως θα με ενοχλούσε πολυ
    Τότε ο λόγος που παραμυθιαζεσαι τόσο καιρό είναι επειδή δεν θες ο ίδιος να δεις την αλήθεια.. Άρα γιατί παραπονιεσαι;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Τότε ο λόγος που παραμυθιαζεσαι τόσο καιρό είναι επειδή δεν θες ο ίδιος να δεις την αλήθεια.. Άρα γιατί παραπονιεσαι;;
    Για μαλακιες κατα βαση. Χασιμο χρονου.. για φαντασματα..

Senior Member
    Όλα αυτά είναι ανοησίες. Τα δικα μου εννοω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Leukos_lotos View Post
    Παλικαρακο μου κοιταξε τα οσα αναφερεις απο αλλη εξωτερικη πλευρα κ προσπαθησε να κρινεις αντικειμενικα τα οσα γραφεις!
    Δεν στεκουν κ ειναι κριμα γιατι καταλαβαινω εισαι ισως μεταξυ 20 με 25 χρονων να εχεις τετοια νοοτροπια!
    Η κοπελα ισως εχει καποιο ελευθερο χρονο κ μπαινει στο ιντερνετ,μιλαει μαζι κ ισως κ με κανεναν αλλον κ γεμιζει αυτο το κενο!
    Εχασες 6.5 χρονια απο τη ζωη σου κ ισως σκεπτομενος οτι αν κανεις κατι εκει εξω με αλλη...θα θεωρηθει απιστια!
    Μακαρι να εκανες κατι εδω που τα λεμε με γυναικα με σαρκα κ οστα οπως πολυ ωραια αναφερθηκε πιο πανω!
    Κ επιτελους εσεις η νεολαια αγορια κ κοριτσια ξεκωληστε απο τα ρημαδια σοσιαλ κ βγειτε εξω να παρετε αερα!
    Εκει εξω ειναι η αληθινη ζωη κ εμπειριες της!
    Αντε λοιπον μεγαλε συγκεντρωσου κ ανοιξε νεο αληθινο κεφαλαιο στη ζωη σου κ ολα καλα!
    Κ αυτο που εζησες ηταν μια εμπειρια η οποια επρεπε να ειχε ληξει καιρο πριν...αλλα οκ καποιες φορες το μυαλο κολλαει!
    Προχωρα τωρα κ ολα καλα!
    Όλα αυτά είναι ανοησίες. Τα δικα μου εννοω

Senior Member
    Συγγνώμη να ρωτησω κατι?διαβασα το θέμα σου κ είδα ότι ξεκίνησε τον Μάιο.. Κ τώρα έχουμε Νοέμβρη.. ακομα δλδ εισαι καπως κολλημενος μαζι της???γτ μου φαινεται λιγο ακραίο...σορρυ απλα λυσε μου την απορία.

Senior Member
    Εμένα 2 κολλητοί μου τις γυναίκες τους τις γνώρισαν από το τσατ.ο ένας είναι 10χρονια παντρεμένος, ο άλλος 4.οι γυναίκες τους μια χαρά και από εμφάνιση και από μυαλό. Θέμα τύχης είναι πιστεύω παιδιά. Όπως θα γνωρίσεις μια κοπέλα έξω έτσι και στο ίντερνετ. Απλά στο ίντερνετ θα γίνει η γνωριμία, τα άλλα έξω. Τώρα γλυκόλογα σε έναν άνθρωπο που δεν τον έχεις δει έξω πως θα του τα πεις από το κινητό;;; ποτε δεν μπόρεσα να το καταλαβω
    Χρόνος... Ο καλύτερος γιατρός κ εχθρός!

Page 10 of 14 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast