Διαδικτυακη "σχεση"??! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 200
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εγω στην θεση σου θα ενημερωνα τους φιλους μου αλλα ΚΑΙ την "κολλητη" κοινη φιλη, οτι εχω πει ψεματα και οτι η σχεση αυτη ηταν μονο εικονικη, για να επανερθω στην πραγματικοτητα.
    επισης, ισως με αυτον τον τροπο, μαθεις αυτα που θελεις απο την φιλη, η συνειδητοποιησεις οτι δεν υπαρχει καμια "κολλητη"...
    41 εγω τωρα. 40 εκεινη.
    Με την "κολλητη" επικοινωνουσα διαδικτυακα ενα διαστημα. Δεν ξερω αν ειναι αληθινο το προφιλ...

Senior Member
    Πολλη εικονικοτητα βρε συ σκρημ... Ολα αυτα τα χρονια, υπαρχει εστω και ενα σημειο αναφορας σχετικο με αυτη την κοπελα που να βασιζεται σε αποδεδειγμενα αληθινο προσωπο η τοπο; Νομιζω οτι πρεπει να αντικαταστησεις ενα-ενα τροπον τινα ολα αυτα τα εικονικα προσωπα/μερη με αληθινα, ξεκινωντας με τα λιγοτερο δυσκολα μεχρι να φτασεις στο σημειο να εχεις μια αληθινη σχεση με μια αληθινη κοπελα που θα 'χει και αληθινες κολλητες (!)

Κατα τη γνωμη μου παντως δεν εισαι υποχρεωμενος να αποκαλυψεις στον περιγυρο σου το τι συνεβη, τουλαχιστον οχι αμεσα. Ναι, τα ψεματα δηλητηριαζουν προφανως, αλλα το ζητουμενο ειναι να γινεις πρωτα εσυ καλα και να φτιαξεις σιγα σιγα τη ζωη σου, οχι να αυτοτιμωρηθεις με κατι τοσο στρεσογονο τοσο νωρις. Αλλα ουτε και να αυτο-εκτεθεις, αφου με την αποκαλυψη του ψεματος αποκαλυπτεις αναποφευκτα και τα θεματα σου, πραγμα που κανεις δε μπορει να σου επιβαλλει γιατι αυτα τα ζητηματα ειναι απορρητα/"ιερα". Γενικα νομιζω οτι μπορεις να αναβαλλεις την οποια αποκαλυψη αν δεν αισθανεσαι οτι θα εχει ρολο καθαρκτικο, μακρια απο οποιες ενοχες.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Πολυ ψυχοφθορο κ χρονοβορο. Ισως το καλυτερο θα ηταν να το αφησω απλα πισω κ να συνεχισω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Demi71 View Post
    Παιδια επειδη κι εγω εχω το αστυνομικο διαμονιο μεσα μου, μου εχει κινησει τη περιεργεια ολη αυτη η ιστορια! Τωρα για το θεματοθετη , κακως εμεινε τοσα πολλα χρονια σε κατι τοσο ουτοπικο . Νεα παιδια δεν βραζει το αιμα σας? Έπρεπε να το ειχες σταματησει νωριτερα αφου εβλεπες οτι δεν υπηρχε περιπτωση να συναντηθείτε. Διαβασα κι εγω λιγο το ποστ του Αυγερη και διακρινω ομοιοτητες. Επισης νομιζω οτι η συγκεκριμενη κοπελα σου εχει γινει εμμονή . Συμβαινει, δεν ειναι περίεργο να μας κολλάνε ανθρωποι . Ειχατε κατα πασα πιθανοτητα ψυχικο δεσιμο, εστω και απο απόσταση . Τωρα κι εγω θα συμβούλευα να το τελειώσεις ,όχι ομως να σου μείνει απωθημενο. Αφου μιλας με ψυχολογο νομιζω θα σε βοηθησει να φυγεις ομαλα απο αυτη την ιστορια . Γιατι οσο το ψαχνεις και το συζητας τοσο περισσοτερο κολλας. Σκέψου μόνο αυτο: Έχασες τόσα χρονια απο τη ζωή σου?? ΓΙΑΤΙ??????
    H αλήθεια είναι ότι μου έχει μείνει απωθημένο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εγω στην θεση σου θα ενημερωνα τους φιλους μου αλλα ΚΑΙ την "κολλητη" κοινη φιλη, οτι εχω πει ψεματα και οτι η σχεση αυτη ηταν μονο εικονικη, για να επανερθω στην πραγματικοτητα.
    επισης, ισως με αυτον τον τροπο, μαθεις αυτα που θελεις απο την φιλη, η συνειδητοποιησεις οτι δεν υπαρχει καμια "κολλητη"...
    Remedy εισαι της αποψης να επικοινωνησω με την "κολλητη" φιλη αγνωστου ταυτοτητας..?

Senior Member
    Τωρα ξερεις μου δινεται η εντυπωση οτι προσπαθεις να θρεψεις τις εμμονες σου ζητωντας την επιβεβαιωση τριτων για αυτες. Οπως και με το θρεντ του αυγερη. Το 'χεις ριξει στη μελετη των ατελειωτων καταχωρησεων του, ελπιζωντας η κοπελα να ειναι η "ιδια" και στις δυο περιπτωσεις, λες και αυτο θα της δωσει επιπλεον υποσταση και ουσια, πως θα την κανει περισσοτερο "πραγματικη" τωρα που θα συνδεεται με ενα "πραγματικο φορουμ" οπου γραφουν "πραγματικοι ανθρωποι".

Ματαια. Η κοπελα ειτε ειναι η ιδια με του αυγερη ειτε οχι, ειναι το ιδιο ψευτικη με πριν, η πρωην σχεση σας το ιδιο κουφια και αρρωστη. Δυο επι μηδεν, μηδεν.

Χωρια που αν η "κολλητη" ειναι οντως ψευτικο προφιλ της τυπισσας, κινδυνευεις να πεσεις στην μεγαλυτερη παγιδα, αφου θα ειναι σαν να την ξεμπλοκαρεις και ηλεκτρονικα πλεον, κανοντας ενα βημα πισω, καταργωντας ενα απο τα αναχωματα που ηδη εχεις στησει.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by ScreamAger View Post
    Remedy εισαι της αποψης να επικοινωνησω με την "κολλητη" φιλη αγνωστου ταυτοτητας..?
    ναι, αυτης της γνωμης ειμαι.
    μπορει να ειναι καποιο "ψευτικο προφιλ", αλλα δεν ξερουμε ποιας (η και ποιου).
    δεν πιστευω ομως οτι ειναι προφιλ της ιδιας, κι αυτο γιατι αν ηταν της ιδιας, δεν θα σε απειλουσε για να μην της πεις την αληθεια.
    το αντιθετο θα εκανε. θα εκανε το κοροιδο, για να δει τι κανεις πισω απ την πλατη της.
    αυτο που πιστευω ειναι οτι ειναι "κολλητες" εικονικες και ΟΥΤΕ αυτη την ξερει πραγματικα. αυτο θα θελα να διαπιστωσω στην θεση σου...

Senior Member
    εγω παντως συμφωνω με την αποψη του oboro σε αυτα που λεει !

Senior Member
    Μην φίλε μου επικοινωνήσεις με καμία φίλη ,προσπαθησε να βγεις απο ολο αυτο.

Senior Member
    Παιδια δεν βγαινει ακρη. Επικοινωνησα "μηνυματικως" με την "κολλητη" & στη συνεχεια ξαναμιλησα μετα απο 4 μηνες με την ιδια την κοπελα. Αρνειται να κανει βιντεοκληση επειδη εχει βαλει κιλα κ ντρεπεται. Επισης αρνειται να πει το επωνυμο της. Δεν βγαζω ακρη & το παραταω εδω. Βαρέθηκα να ακουω μια φωνη απο ενα καλωδιο κ να κανω διαλογους σε μια οθονη.

Banned
    Quote Originally Posted by Demi71 View Post
    Μην φίλε μου επικοινωνήσεις με καμία φίλη ,προσπαθησε να βγεις απο ολο αυτο.
    αυτο ειναι στατηγικη για ψηστηρι

Senior Member
    Quote Originally Posted by ScreamAger View Post
    Παιδια δεν βγαινει ακρη. Επικοινωνησα "μηνυματικως" με την "κολλητη" & στη συνεχεια ξαναμιλησα μετα απο 4 μηνες με την ιδια την κοπελα. Αρνειται να κανει βιντεοκληση επειδη εχει βαλει κιλα κ ντρεπεται. Επισης αρνειται να πει το επωνυμο της. Δεν βγαζω ακρη & το παραταω εδω. Βαρέθηκα να ακουω μια φωνη απο ενα καλωδιο κ να κανω διαλογους σε μια οθονη.
    με την "κολλητη" τι ειπατε; της ειπες οτι δεν εχετε ειδωθει ποτε ολα αυτα τα χρονια, ουτε καν με καμερα κι οτι ποτε δεν ειχατε σχεση οπως της ειπατε;

Senior Member
    Remedy καλημερα. Οχι, δεν της ειπα τιποτα απο αυτα που ανεφερες. Της ειπα να την καλεσω ωστε να μιλησουμε αλλα απεφυγε προσωρινα κ ειπε καποια αλλη στιγμη διοτι τωρα εχει δουλεια. Την επομενη μερα μου λεει "μη με μπλεκετε εμενα, βρειτε τα μονοι σας".

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αυτο ειναι στατηγικη για ψηστηρι
    Αλέξανδρε γεια χαρά, λες αυτό που έγραψα να μην επικοινωνήσει με τη φίλη είναι στρατηγική για ψηστηρι? Όχι εγώ τον συμβούλεψε να απομακρυνθεί γιατί είναι ψυχοφθόρο όλο αυτό και δεν βγάζει πουθενά

Senior Member
    Πολύ ψυχοφθόρο όντως Demi

Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast