Βαλεριάνα - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 77
    Senior Member
    Εμένα ούτε στις αυπνίες δεν με βοήθησε. Πήρα πάλι χτες το βράδυ 3 χαπάκια απο το
    Quiet life και πάλι άργησα να κοιμηθώ και ξυπνούσα μεσ τη νύχτα.

Τώρα τις τελευταίες μέρες σκέφτομαι να πάω σε κάποιον ειδικό, μετά πάλι λέω να
    πάρω μόνη κάποια πιο ισχυρά φάρμακα. Σκέφτομαι ότι σε ειδικό θα πρέπει να πηγαίνω
    πολλές φορές. Άσε που το συζητάω τώρα τελευταία με τον άντρα μου, και μόλις του είπα
    για κάποιον ειδικό που θέλω να δω, άρχισε να μου λέει ότι είμαι υπερβολική, και ότι εκεί
    πηγαίνουν οι άρρωστοι κτλ.
    Πολλοί έχουν παραξηγήσει τους Ιατρούς αυτούς. Αν πάω θα πρέπει να μην το πω σε κανέναν.
    Δεν σε καταλαβαίνουν οι άλλοι, που δεν έχουν περάσει κάτι τέτοιο.

Senior Member
    sofaki,to pires to u2u???!!

υπαρχει ρε παιδια περιπτωση δυο διαφορετικα χαπια βαλεριανας να μου φερνουν τα ακριβως αντιθετα αποτελεσματα?
    εδω και μια βδομαδα πηρα ενα καινουριο σκευασμα και αντι να με ηρεμει μου φερνει αυπνια και αναστατωση.ενω το παλιο μ με βοηθουσε να κοιμαμαι.
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Σε χαπι οχι απλα δεν με βοηθησε αλλα ενιωθα αν οχι τα ιδια ισως και λιγο χειροτερα με αποτελεσμα να τα πεταξω (δοκιμασα μονο μια μαρκα οποτε δεν εχω αλλη εμπειρια). Στην φυσικη της της μορφη ηταν εξαιρετικη
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Originally posted by olgaki82
    εδω και μια βδομαδα πηρα ενα καινουριο σκευασμα και αντι να με ηρεμει μου φερνει αυπνια και αναστατωση.
    Mια φορά δοκίμασα βαλεριάνα παλιά κ έπαθα το παραπάνω ή δεν είδα διαφορά (λέω,γιατί μπορεί να αναστατωνόμουν ούτος ή άλλος)με αποτέλεσμα να πετάξω το σκεύασμα.
    Μπορεί να παίζει ρόλο,πάρε κ το παλιό να δεις.

μηπως πηρατε και εσεις ενα κουτι με κατι τεραστιες ταμπλετες βαλεριανας που κοστιζουν και 20 ε?
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Lannes ηταν αν θυμαμαι καλα
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Senior Member
    Δεν με βοήθησαν και μένα καθόλου

Signomi gia ta aglika alla eimai se ena xenodoxeio kai den ta girnaei se elinika aftos o dinosavros poy exei gia ypologisti...
    Opos exw pei k se ena alothema poy exw anoixi \"pos tha antexw 3:50 lepta sto aeroplanw\'\' exw na kanw ena taxidi sthn mdriti me thn aderfi moy den mpwro na antexw stin idea kai mono pos tha eimai toses wres klismenos ekei panw... Peeiga ston giatro moy prin liges meres na to sizitisw kai na toy zitisw na moy dwsi kapio axolitiko gia to ta xidi.. Toy to lew kapoia stigmi kai moy leei h gnwmi moy einai OXI.. den to xriazese an to xriazosoyn tha soy edina kai pio mprosta.. (kai afto to lew gia na pistoyme oti eiparxoy kai giatroi poy o sigekrimenos einai poly kalos kai diakerimenos k sto exoteriko poy den doylevoyn gia tis farmakeftikes) moy eipe na dokimasw tsai valerianas einai kalitero apo ta diskia quietlife poy pernw pou kai pou vevea.. alla egw to skeftomoyn pos tha paw me axolitika mazi oxi na paw xoris tipota.. Tha spasw thn diadromi tha paw mesw romis h zirixis na moy erthi pio malako alla pali me anxoni parapoli h skepsi.. Otan tha pigenw tha eimai me thn aderfi moy sto girsmo omos tha eimai monos...
    pos tha to pealepsw??? ti na kanw.... ououououuffffff

Senior Member
    ψυχραιμία και βαθιές ανάσες.
    να σκέφτεσαι ότι είναι καθαρά ψυχολογικός ο φόβος σου και δεν πρόκειται να πάθεις τίποτα.

Senior Member
    Να ηρεμησεις και να σκεφτεις πως ο γιατρος σου ξερει καλυτερα απο σενα αν χρειαζεσαι ενα φαρμακο ή οχι

sos παιδιά την βαλεριάνα olgan πως την παίρνουν ανοίγουμε την κάψουλα η το περνούμε με το πλαστικό όπως είναι;;;;; Φεύγω ταξίδι σε λίγο...

Banned
    Τελικά η βαλεριάνα είναι και αντικαταθληπτικό??

οχι ρε τζανετ ηπιο ηρεμιστικο φυτικο ειναι

Banned
    Είναι καλύτερο σε χάπια ή σε τσάι?

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast