Μοναξια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9

Thread: Μοναξια

Junior Member

Μοναξια

Χαιρετε ειμαι 28 χρονων εχω τελειωσει μια καλη σχολη και δουλευω σε δουλεια σχετικη με το αντικειμενο που σπουδασα.παντα ειχα καταθλιψη σχετικα με τη σχολη που περασα δεν μου αρεσε ποτε πηρα μια καταλληλη αγωγη και με την καταλληλη δουλεια το ξεπερασα.το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω παρεα δεν εχω φιλους.η ζωη μου ειναι σπιτι δουλεια διαβασμα και ξανα τα ιδια.εχω δοκιμασει καθε δρατηριοτητα που υπαρχει αλλα το αποτελεσμα ειναι παντα το ιδιο να μην μπορω να κανω φιλους.τον εαυτο μου δεν μπορω να τον αλλαξω ειμαι αυτος που ειμαι αλλα δεν πιστευω οτι φταιω εγω που δεν εχω παρεα.πραγματικα ολο αυτο με εχει καταβαλλει δεν εχω κανεναν να βγω εναν καφε μια μπυρα και εχω βαρεθει τη ζωη μου η μονοτονια και η ρουτινα με εχουν καταβαλλει

Senior Member
    Πήρες αγωγή για να ξεπεράσεις ότι σπούδασες κάτι που δεν ήθελες και τώρα συνεχίζεις να δουλεύεις στο ίδιο αντικείμενο που είχες απορρίψει από μιας αρχής. Συγγνώμη κιόλας, αλλά μου θυμίζεις την ιστορία με το γαϊδούρι του Χότζα, που όταν το έμαθε να μην τρώει, ψόφησε. Έχεις αναρωτηθεί μήπως η έλλειψη φίλων και διασκέδασης, οφείλεται και στο ότι "πήρες τη ζωή σου λάθος", όπως λέει κι ο ποιητής;

Banned
    συνηθισμενο σε οσους αντιμετοπιζουν ψυχολογικα επειδη ο πραγματικος εαυτος τους δε φαινεται να βγαζει νοημα αποτραβιουνται σε κοσμους φανταστικος που ειναι η εξωπραγματικοι η ιδανικοι και δεν βρισκουν νοημα στους φιλους γιατι τους φαινονται ολα σαν ψεμα

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    συνηθισμενο σε οσους αντιμετοπιζουν ψυχολογικα επειδη ο πραγματικος εαυτος τους δε φαινεται να βγαζει νοημα αποτραβιουνται σε κοσμους φανταστικος που ειναι η εξωπραγματικοι η ιδανικοι και δεν βρισκουν νοημα στους φιλους γιατι τους φαινονται ολα σαν ψεμα

Έτσι ακριβώς.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Άλις View Post
    Πήρες αγωγή για να ξεπεράσεις ότι σπούδασες κάτι που δεν ήθελες και τώρα συνεχίζεις να δουλεύεις στο ίδιο αντικείμενο που είχες απορρίψει από μιας αρχής. Συγγνώμη κιόλας, αλλά μου θυμίζεις την ιστορία με το γαϊδούρι του Χότζα, που όταν το έμαθε να μην τρώει, ψόφησε. Έχεις αναρωτηθεί μήπως η έλλειψη φίλων και διασκέδασης, οφείλεται και στο ότι "πήρες τη ζωή σου λάθος", όπως λέει κι ο ποιητής;
    Ανακλυψα κατι απο το αντικειμενο μου που με διασκεδαζει και ειμαι καλος σε αυτο οποτε μπορω να πετναω ανετα στη δουλεια και να διαβαζω ευχαριστα συναμα

Junior Member
    Η μπουρδα της ημερας

Senior Member
    Quote Originally Posted by anewuser View Post
    Ανακλυψα κατι απο το αντικειμενο μου που με διασκεδαζει και ειμαι καλος σε αυτο οποτε μπορω να πετναω ανετα στη δουλεια και να διαβαζω ευχαριστα συναμα
    Επομένως βρίσκεις ευχαρίστηση σ' αυτό που κάνεις, τελικά. Αγωνίστηκες, αλλά τα κατάφερες, μπράβο! Και η μπούρδα της ημέρας; Αυτήν διαβάζεις;

Senior Member
    οταν λες εχεις δοκιμασει καθε δραστηριοτητα? τι εννοεις?...και επισης οταν πας σε αυτες τς δραστηριοτητες ,προσπαθεις να επικοινωνισεις με τους αλλους?η απλα περιμενεις να ερθουν σε εσενα?.
    Στην δουλεια δεν εχεις γνωρισει ατομα?

Junior Member
    Η μπουρδα της ημερας παει στο μηνυμα απο τον αλεξανδρος 77.αργησα αλλα βρηκα μια ευχαριστηση σε ενα τομεα.η δουλεια μου ειναι γυναικοκρατουμενη και οσες φορες εχω κανει μυξη σε κοριτσια της δουλειας που ναι στην ηλικια μου να παμε για καφε μαζι ολοι κατι τελοσπαντων τρωω ακυρο οποτε επαψα να ασχολουμαι.πλεον ειμαστε συγκεκριμενα ατομα στη δουλεια οποτε δεν υπαρχουν ευκαιριες για νεες γνωριμιες.εχω εξαντλησει καθε κοινωνικο κυκλο χορο γυμναστικη δεξιωσεις εκδρομες ξαδερφια τα παντα παντα καταληγω μονος μου.δεν ειναι οτι γνωριζω ενα ατομο και γινομαι τσιμπουρι η στελνω 700 μηνυματα μεχρι να μου απαντησει ή το ζαλιζω ολη την ωρα συστηνομαι μιλαμε για κοινα θεματα αυτα και μετα οταν πτοχωραει προτεινω για καφε η κανα ποτο.αλλα εως ενα σημειο δεν θα παρακαλαω τους αλλους και αυτοι να με γραφουν δεν ειμαι ζητουλας.μια κοπελα στη δουλεια στην ηλικια μου οταν την πρωτογνωρισα μου φανηκε οικειο ατομο και της προτεινα να βγουμε βγηκαμε καποιες φορες στα φιλικα δεν ειχα κανη καμια νυξη οτι θελω κατι και επειδη ηξερα οτι της αδεσει το θεατρο της προτεινα να παμε σε μια παρασταση εκλεισα ολα τα εισιτηρια ηλεκτρονικα και μια ωρα πριν παμε μου λεει το αγορι μου δεν το εγκρινει.δεν λεω και γω αν ειχα κοπελα σιγα μην την αφηνα να βγει με εναν αλλο εξω αλλα εμεινα μαλακας πρωτον δεν εβλεπα για γκομενα αλλα για παρεα και δευτερον τωρα μου το λες μια ωρα πριν.αντε και γαμησου.φυσικα απο τοτε δεν της ξαναμιλησα και στη δουλεια κανω πως δεν την βλεπω.εχω κανει τα παντα σχεδον δεν στεριωνει γνωριμια και δεν εχω αλλους κυκλους.