Ειμαι μονο 15 κ εχουμε προχωρησει αρκετα..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32
    Junior Member

Ειμαι μονο 15 κ εχουμε προχωρησει αρκετα..

Αποφασισα να γραψω για να ζητησω συμβουλες για ενα θεμα που με απασχολει τις τελευταιες μερες..εχω σχεση εδω κ λιγο καιρο με ενα αγορι 2 χρονια μεγαλυτερο(2ρα λυκειου) κομπλε παιδι ,πολυ συμπαθητικο, εχω γνωρισει τους γονεις του κανουμε πολυ παρεα κ γενικα περναμε πολυ καλα μαζι.Προχθες καναμε για 1η φορα σεξ..δεν με πιεσε καθολου μου ειπε οποτε νιωθω ετοιμη..τα προφυλακτικα που χρησιμοποιησε ηταν αρκετα στενα κ τον πιεζαν καθως δν ειχε μεγαλυτερο μεγεθος..δοκιμασαμε λοιπον χωρις..το οποιο σιγουρα ειχε καλυτερη αισθηση αν κ ηταν η πρωτη μου φορα πονεσα στην αρχη αλλα στην συνεχεια μειωθηκε ο πονος.Συζητησα λοιπον μαζι του κ μου προτεινε αν ειναι να χρησιμοποιησω αντισιλληπτικα για να μην βαζουμε προφυλακτικο καθως κ στους δυο μας αρεσει απλα αμφιβαλουμε για την ηλικια μου κ αν επιτρεπεται να παρω απο 15 χρονων παω 3η γυμνασιου μηπως πρεπει ν παμε μαζι να ρωτησουμε καποιον γυναικολογο η κανα φαρμακειο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mariaam20 View Post
    Αποφασισα να γραψω για να ζητησω συμβουλες για ενα θεμα που με απασχολει τις τελευταιες μερες..εχω σχεση εδω κ λιγο καιρο με ενα αγορι 2 χρονια μεγαλυτερο(2ρα λυκειου) κομπλε παιδι ,πολυ συμπαθητικο, εχω γνωρισει τους γονεις του κανουμε πολυ παρεα κ γενικα περναμε πολυ καλα μαζι.Προχθες καναμε για 1η φορα σεξ..δεν με πιεσε καθολου μου ειπε οποτε νιωθω ετοιμη..τα προφυλακτικα που χρησιμοποιησε ηταν αρκετα στενα κ τον πιεζαν καθως δν ειχε μεγαλυτερο μεγεθος..δοκιμασαμε λοιπον χωρις..το οποιο σιγουρα ειχε καλυτερη αισθηση αν κ ηταν η πρωτη μου φορα πονεσα στην αρχη αλλα στην συνεχεια μειωθηκε ο πονος.Συζητησα λοιπον μαζι του κ μου προτεινε αν ειναι να χρησιμοποιησω αντισιλληπτικα για να μην βαζουμε προφυλακτικο καθως κ στους δυο μας αρεσει απλα αμφιβαλουμε για την ηλικια μου κ αν επιτρεπεται να παρω απο 15 χρονων παω 3η γυμνασιου μηπως πρεπει ν παμε μαζι να ρωτησουμε καποιον γυναικολογο η κανα φαρμακειο;
    Να βάζει προφυλακτικό.Εισαι πολύ μικρή για να ξεκινήσεις να φορτώνεις τον οργανισμό σου με φάρμακα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Junior Member
    Δεν γνωρίζω πολλά για τα χάπια αλλά και εγώ με το αγόρι μου που το συζητήσαμε καταλήξαμε πως ακόμα και με χάπια θα χρησιμοποιουμε πάντα προφυλακτικό

Banned
    Να μαθει αυτος να εκπερματωνει εξω, δε χρειαζεται να παρεις αντισυλληπτικα για να μη κανεις παιδι αρκει να προσεχει αυτος αλλα αμα σου ειπε καταλαβαινω πως υπαρχει προβλημα. Αν μαθει αυτος τοτε δε χρειαζεται να περνεις αντισυληπτικα οπως και να χει αν πας σρη χειριστη περιπτωση να παρεις αυστηρα και μονο με τη καθοδηγηση γυναικολογου. Προταση μου ειναι να τα αποφυγεις αλλα να προσεχεις και να μαθει ο φιλος σου να μη κανει λαθος.

Senior Member
    συγγνωμη που θα πεταξω το ασχετο mariaam20 απλα παρατηρω τις διαφορες απο γενια σε γενια..
    στα 15 εγω ημουν σπιτι σχολειο φροντιστηριο σπιτι..ουτε καφες 0ουτε σχεσεις ουτε τιποτα.τωρα ειμαι 31
    στα 15 εσεις η νεολαια πλεον προχωρατε γρηγορα..

οσο για το θεμα σου γνωμη μου ειναι να μην παρεις αυτα τα χαπια.ειναι για διαρκεια μικρη και μετα κομμενα.και δεν ειναι αθωα φαρμακακια αυτα..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Μαριαμ καταρχας το σχολιο του boo με βρισκει απολυτως συμφωνο!
    Τωρα απο κει κ υστερα μιας κ μπηκες στην διαδικασια να ποσταρεις στο φορουμ...να σου πω οτι τα αντισυλληπτικα θα σου χαλασουν τον κυκλο περιοδο σου κ με συνεχομενη χρηση αυτων ενδεχεται να κανεις ζημια στα γυναικολογικα σου...
    Ισως επηρεασει κ την μετεπειτα πορεια σου οταν θελησεις να αποκτησεις παιδι κ να μην μπορεις!στην ηλικια που εισαι οι ορμονες σου διαμορφωνονται κ εσυ πας να τους παρεμβαλλεις...οποτε σου προτεινω να μην παιρνεις κανενος ειδους χαπια...
    Να χρησιμοποιει πες του αγοριου σου προφυλακτικο γιατι πανω στο παθος κ επειδη ειστε μικροι κ επιπολαιοι...αν αργησει να τραβηχτει...θα εχετε ιστοριες...
    Τελος τα προφυλακτικα ειναι unisex κ δεν εχουν νουμερο!μην τρελαθουμε...
    Αν δεν δεχεται να βαζει πες του δεν εχει κρεββατι...κυκλοφορουνε κ μικροβια ξερεις εκτος της ανεπιθυμητης εγκυμοσυνης!
    Βιαστηκες/βιαστηκατε να μεγαλωσεις/μεγαλωσετε!

Banned
    Δεν ειναι ουνισεξ τα προφυλακτικα εχουν διαφορα και στο παχος και στο μακρος.

Quote Originally Posted by airetikos View Post
    Δεν ειναι ουνισεξ τα προφυλακτικα εχουν διαφορα και στο παχος και στο μακρος.
    Ναι οντως εχεις δικιο πανω σε αυτο αιρετικε...αν κ στα ραφια πολλων φαρμακειων αλλα κ σ/μ...εχουν παρτιδες με το ιδιο κ συνηθες πλατος(52-53mm,53-54 mm)...σιγα μην ασχοληθουν κ φορτωθουν διαφορα μεγεθη!
    Εξαρταται παντα τον τυπο του προφυλακτικου κ την μαρκα...υπαρχουν διαφορες μεταξυ τους κ θελει η αληθεια ειναι απαιτειται 1 μικρο ψαξιμο!

Banned
    Ειδικα οι δυο μεγαλες μαρκες που κυκλοφορουν εχουν πολυ διαφορα. Τελοσπαντων ετσι το πα και γω μπας και καταφερουν ετσι γιατι αλλιως λογο ηλικιας ειναι επιφοβα αλλιως τα πραγματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by airetikos View Post
    Να μαθει αυτος να εκπερματωνει εξω, δε χρειαζεται να παρεις αντισυλληπτικα για να μη κανεις παιδι αρκει να προσεχει αυτος αλλα αμα σου ειπε καταλαβαινω πως υπαρχει προβλημα.
    Δεν ισχυει καθολου αυτο φυσικα. Η θεματοθετρια φανταζομαι το γνωριζει, απλα το επισημαινω για οσους νεοτερους η μη διαβαζουν και μπορουν να παραπληροφορηθουν. Το τελευταιο που χρειαζεται η νεολαια ειναι συμβουλες απο τη δεκαετια του '50...
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Μικρή μου Mariaam20, δε θα καθίσω να σου πω για το τι μπορεί να κολλήσεις... θα σου πω μόνο πως το πιο όμορφο πράγμα που μπορεί να συμβεί στη ζωή σου, το να αποκτήσεις ένα παιδί, για σένα αν τύχει τώρα θα είναι απλά ένας εφιάλτης. Έχεις σκεφτεί τι θα κάνεις αν προκύψει μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη; Ο φίλος σου πάντως δε νομίζω να το έχει σκεφτεί. Απόλαυσε λοιπόν τον έρωτα αλλά με προφυλάξεις. Έχετε χρόνια μπροστά σας για να μάθετε πολλά πράγματα. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Ίσως ο φίλος σου να έχει διαφορετική άποψη, ωστόσο υπεύθυνη για τον εαυτό σου είσαι μόνο εσύ. Λέγοντας προφυλάξεις εννοώ προφυλακτικό και σε καμία περίπτωση αντισυλληπτικά.

Banned
    Προσεχω τι λεω φιλε και εχουμε 2019 ομπορο και αυτο που ειπα ειναι μεθοδος αντισυλληψης και ισχυει θες δε θες σε ενα ποσοστο οχι καθολικα τουλαχιστον. 15 χρονων μη παρεις αντισυλληπτικα κριμα ειναι.

Senior Member
    Αφού πλέον έχεις σεξουαλική ζωή, είναι καιρός να επισκεφτείς γυναικολόγο. Εκεί εκτός από τις απαραίτητες εξετάσεις θα μπορέσεις να ενημερωθείς και για θέματα αντισύλληψης. Τα αντισυλληπτικά σε τόσο μικρές ηλικίες δεν είναι ταμπού, απλά συνήθως τα δίνουν όταν υπάρχει π.χ. μεγάλη αστάθεια στον κύκλο σου παρά σαν μέθοδο αντισύλληψης. Και φυσικά δεν σε προστατεύουν απο ΣΜΝ. Η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα αγόρια όσο ώριμα κι αν νομίζουν ότι είναι, στο θέμα του προφυλακτικού πάντα προβάλουν διάφορες δικαιολογίες. Ας δοκιμάσει κι άλλα μεγέθη το αγόρι σου, τι έχει πια, βοϊδόπ*τσα και δεν βρίσκει κάποιο να του κάνει;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mariaam20 View Post
    το πιθανοτερο ειναι οτι δεν θελει να βαλει προφυλακτικο, γιατι ειναι πιο ωραια για τον ανδρα η αισθηση χωρις προφυλακτικο και σου πεταει το μπαλακι, εσενα. ΦΥΣΙΚΑ και του κανουν τα προφυλακτικα, απλα δεν τον βολευουν.
    τα αντισυλληπτικα ειναι μια καλη λυση για ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη ΑΝ τα σηκωνει ο οργανισμος σου. κι αυτο θα στο πει μονο ο γυναικολογος. ουτε ο φαρμακοποιος, ουτε η φιλη σου. ΑΛΛΑ δεν σε προφυλασσουν απο ασθενειες, μονο απο εγκυμοσυνες.
    εφοσον ξεκινησες να κανεις σεξ, πρεπει ετσι κι αλλιως να πηγαινεις σε γυναικολογο για ελεγχο , για να βεβαιωνεσαι οτι παραμενεις υγιης. πολλα μπορει να συμβουν κανοντας σεξ, ακομα και χωρις κανενα συμπτωμα.
    μονο ο ετησιος ελεγχος μπορει να δει αν ολα πανε καλα.
    προς θεου, μην αφησετε την αντισυλληψη στην διακοπτομενη συνουσια, ειναι ο πιο σιγουρος τροπος να μεινεις εγκυος, αργα η γρηγορα...
    ολες οι εκτρωσεις με τετοια "αντισυλληψη" εχουν προκυψει...

Senior Member
    Προβληματα με την εφαρμογη των προφυλακτικων υπαρχουν. Δεν ειναι μυθος δηλαδη:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5512290/

Παραλληλα ομως, δεν ειναι μυθος κι οτι οι αντρες πολυ συχνα ψαχνουν δικαιολογιες για να το κανουν χωρις. Επισης η ψυχολογια μπορει να επηρεασει την αισθηση ακομα και σε σημειο πονου (ψυχογενης δυσπαρευνεια και συναφη). Ειναι σημαντικο να ξεκαθαρισετε με τον συντροφο σου τι συμβαινει πραγματικα. Ξεκινηστε απ' την αλλαγη μεγεθους/μαρκας (οχι, δεν αφορα μονο τους "προικισμενους" αλλα συνανταται σαν προβλημα σε ολα τα μεγεθη) και παραλληλα συζητηστε και τα αλλα ενδεχομενα για το τι μπορει να φταιει. Εφοσον τωρα ξεκινατε ειναι σημαντικο να ξεκινησετε σωστα και να μην ταλαιπωρειστε η μετανιωνετε αργοτερα.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Page 1 of 3 123 LastLast