Δεν μου αρέσει το σεξ με το σύντροφό μου όμως με καλύπτει σε όλα τα αλλα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 95
    Quote Originally Posted by Victory88 View Post
    Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει να κάνει με το μέγεθος ή απλά δεν σε ερεθίζει όσο θα ήθελες για να αντιδρά κ το σώμα σου όπως λες κ να το ζητάς.
    Δεν ερεθιζομαι όπως θα ήθελα. Το μέγεθος είναι μια χαρά. Δ νιώθω το πάθος που χρειάζομαι. Είναι πιο ορμητικός. Εγω θελω αισθησιασμό πιο πολύ.

Εστάλη από SM-J330F στο E-Psychology.gr Mobile App

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εχει να κανει στο ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ οτι του λεει. αλλα εχει βαλει το μοτερακι και συνεχιζει μεχρι να κοψει το νημα στο finish
    Είμαι η 6η κοπέλα σεξουαλικα για εκείνον. Εγω εχω περισσότερες εμπειρίες. Αλλά Δ νομιζω ότι αυτό λέει κατι. Νομίζω ότι είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας όσα συζητάμε. Κ θέλω πραγματικά να ξεπεραστούν όλα κ να είμαστε ευτυχισμενοι

Banned
    πώς ω κ γω το ιδοοο ακριβωςςς
    Quote Originally Posted by Giota87 View Post
    Δεν ερεθιζομαι όπως θα ήθελα. Το μέγεθος είναι μια χαρά. Δ νιώθω το πάθος που χρειάζομαι. Είναι πιο ορμητικός. Εγω θελω αισθησιασμό πιο πολύ.

Εστάλη από Redmi Note 4 στο E-Psychology.gr Mobile App

Banned
    οσο ενα πραγμα το εχεις για χαρισμα αυτο τοσο σου ερχετε πολαπλασιο σα να σε επιβραβευει με υπεραφθονια επειδη δε σε ενδιαφερει

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Καλησπέρα σας,
    Είμαι 32 χρ κ είμαι με έναν άντρα 40χρ εδώ Κ δύο μήνες. Θέλουμε κ οι δυο κάτι σοβαρό, να δημιουργήσουμε οικογένειά. Αρεσουμε πολύ ο ένας στον αλλο όμως εγω εξ αρχης δεν τρελαίνομαι με το σεξ μας. Ωστόσο κάνει προσπάθειες να με ευχαριστήσει Αλλά κ πάλι μου είναι δύσκολο. Πρώτη φορά νιώθω τόσο αταίριαστα στο κρεβάτι. Δεν έχω κανένα παραπονο κατά τα άλλα. Με λατρεύει με φροντίζει. Αλλά αυτό το θέμα το ερωτικοδεν ξερω πως να το κάνω να καλυτερέψει. Κ πέρα από το ότι δε το ευχαριστιέμαι το θέλει κ κάθε μέρα!!

Καλησπέρα.
    Σίγουρα το ερωτικό είναι σημαντικό κομμάτι μιας σχέσης.
    Και από όσα λες είναι το μόνο πρόβλημα της σχέσης σας.Και ότι σε όλα τα υπόλοιπα σε καλύπτει.
    Βέβαια:Τα έχετε μόνο 2 μήνες από ότι λες.Οπότε,μήπως να δώσεις μια ευκαιρία καθώς τα έχετε για τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και μετά βλέποντας και κάνοντας?

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Καλησπέρα.
    Σίγουρα το ερωτικό είναι σημαντικό κομμάτι μιας σχέσης.
    Και από όσα λες είναι το μόνο πρόβλημα της σχέσης σας.Και ότι σε όλα τα υπόλοιπα σε καλύπτει.
    Βέβαια:Τα έχετε μόνο 2 μήνες από ότι λες.Οπότε,μήπως να δώσεις μια ευκαιρία καθώς τα έχετε για τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και μετά βλέποντας και κάνοντας?
    Καλημέρα. Δε θέλω με τίποτα να χωρίσω για αυτό το λόγο, για το σεξ δλδ. Είμαι αποφασισμένη να το παλέψω μέχρι τέρμα.

Quote Originally Posted by Leukos_lotos View Post
    Γιωτα κοριτσαρα μου σε βλεπω μια χαρα κοπελα...που βρηκες καποιον να θελει η τουλαχιστον να εχετε κοινο τροπο σκεψης κ να πορευτειτε για το υπολοιπο της ζωης σας!
    Στα λογια ολοι καλοι ειμαστε αλλα πρεπει διαρκως να προσπαθουμε κ με πραξεις!
    Απο την στιγμη που του το λες κ το δεχεται ωραια κ ηρεμα...πιστευω εχετε κανει καλη αρχη!
    Εσυ ως κοπελα τον ερεθιζεις?τι σου λεει δηλ τον ευχαριστεις στο κρεββατι?
    Επισης γνωριζουμε ολοι μας οτι εσεις οι γυναικες,καποιες τουλαχιστον αργειτε να ερθετε σε σημειο οργασμου...οι περισσοτερες ομως εχετε τα κουμπια σας...πες του διοτι δεν ειναι υποχρεωμενος να τα ξερει αλλα εχοντας την καλη διαθεση...να τα μαθει...
    Μπορει θελω να πω να συμπεριφερεται οπως στις προηγ σχεσεις του...κ σε εσενα αυτα να μην αποδιδουν για παραδειγμα!
    Δοκιμασε να δεις μια τσοντα στο κιν σου πχ.
    Να δεις πως νιωθεις μονη σου?εχεις ερεθισματα?
    Αν νιωθεις ωραια προτεινε του να την δειτε μαζι να ανεβει λιγο η διαθεση...δεν ειναι ντροπη!
    Ξεμπλοκαρισμα θελει η ολη φαση...κ μακρυα απο αγχος!
    Να σου πω επισης οτι εισαι σε "καλυτερη ψυχολογικη θεση" απο τον αντρα...
    Φανταζεσαι δηλ να σου ελεγε ο συντροφος σου δεν μπορει να ερθει σε στυση?
    Εσεις οι γυναικες ειστε σε πλεονεκτικη θεση...
    Το εχετε καλως κακως προχωρησει γρηγορα μιας κ αναφερεις οτι μενετε μαζι!
    Μπορεις να το εκμεταλλευτεις αναλογα ξερεις πχ.δες μια τσοντα λιγο προν γυρισει σπιτι...κ.με το που μπει...αρχιστε τα δικα σας κ μακρυα απο την κρεββατοκαμαρα!οπουδηποτε αλλου ναι!με πιανεις!
    Βαλε κ βαλτε φαντασια...κ παιχνιδι!
    Τωρα που ειναι αρχη ακομα γιατι αν απο τωρα εχεις ενδιασμους στο ερωτικο κομματι...αργοτερα θα βαρεθεις κ μπορει να σου περασουν 1.000 σκεψεις απο το μυαλο...απο το να τον κερατωσεις η ακομα κ να τον χωρισεις!
    Αντε κουκλα κ ολα καλα!
    Μην τα υπερ αναλυεις ολα γιατι γινεται το κεφαλι σου μπλεντερ...
    γενικά ήμουν πολύ ενεργή σεξουαλικα. Κ στις σχέσεις πέρα από το σεξ την έβρισκα κ μόνη μου με βίντεο όπως λες. Το οξύμωρο εδώ είναι ότι προσπάθησα να το κάνω Κ μόνη μου με βίντεο κ ούτε αυτό απέδωσε. Μήπως φταίω εγώ ρε συ κ Δ το χω καταλάβει? Μήπως περνάω φάση ανοργασμικη?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Καλημέρα. Δε θέλω με τίποτα να χωρίσω για αυτό το λόγο, για το σεξ δλδ. Είμαι αποφασισμένη να το παλέψω μέχρι τέρμα.

Και καλά κάνεις!Εύχομαι να σου βγεί σε καλό.

γενικά ήμουν πολύ ενεργή σεξουαλικα. Κ στις σχέσεις πέρα από το σεξ την έβρισκα κ μόνη μου με βίντεο όπως λες. Το οξύμωρο εδώ είναι ότι προσπάθησα να το κάνω Κ μόνη μου με βίντεο κ ούτε αυτό απέδωσε. Μήπως φταίω εγώ ρε συ κ Δ το χω καταλάβει? Μήπως περνάω φάση ανοργασμικη?

Προσπάθησε λίγο να τον ''ανάψεις''.
    Ντύσου θηλυκά,σέξυ,πρόστυχα...

Senior Member
    Καλημέρα Σόνια, σε ευχαριστώ για την απάντηση σου! Δε με έχει πιάσει άγχος να κανω οικογένειά, εκείνος μου το έβγαλε τόσο γρήγορα επειδή ξέρει τι θέλει. Σχετικά με τα περί έρωτα κ προξενιου στο 2019 εχω μόνο να πω ότι κ οι έρωτες με την έννοια που το λες φθείρονται αλλιώς δε θα χώριζαν οι άνθρωποι. Μένουμε ήδη μαζί Κ το όλο πράγμα πάει γρήγορα οπότε γι αυτό ίσως Δε σε πειθώ για τα αισθήματα μου για κείνον. Γιατί τα στάδια τρέχουν.

καλημερα.
    εκτος του οτι δεν σβηνουν ολοι οι ερωτες, ακομα κι αυτοι που σβηνουν καποτε, βιωνονται πρωτα..
    επισης, ακομα κι οταν δεν εισαι ξεμυαλισμενη πια με τον καλο σου, αυτο δεν σημαινει οτι δεν σε αναβει το σωμα του και η σεξουαλικη επαφη μαζι του! πολυ ισοπεδωτικο αυτο που λες.
    δλδ, τι λογικη ειναι αυτη;
    σαν να λες οτι ολοι μια μερα θα πεθανουμε. οποτε τι; να μπουμε απο τωρα στο φερετρο και να περιμενουμε να πεθανουμε;; να μην κανουμε καν σχεση με καποιους που ερωτευομαστε, γιατι μπορει και να μας τελειωσει;
    να ασχολουμαστε μονο με τα ορθολογιστικα χαρακτηριστικα καποιου, χωρις να μας ενδιαφερει το παθος, γιατι δεν ξερουμε αν θα μεινει για παντα;;

η γνωμη μου ειναι, οτι αν ΔΕΝ κολλας σεξουαλικα με καποιον, αυτο ΔΕΝ βελτιωνεται με τπτ..
    αλλο ειναι, να θες καποια συγκεκριμενα πραγματα και να μην το ξερει. αυτο βελτιωνεται, με την επαφη, την εξοικειωση και την επαναληψη (που ειναι μητηρ της μαθησεως ;p)
    αλλα, αν αυτο που σου φταιει ειναι οτι σε ξενερωνει, δεν σε αναβει, δεν σου ταιριαζει η σεξουαλικοτητα του, δεν τον βρισκεις αισθησιακο, αυτο ΔΕΝ διορθωνεται.
    και μ αυτα που περιγραφεις, αυτο νομιζω πως συμβαινει.

θα συμφωνησω με την σονια. εσυ αποφασισες μιας και τον ειδες αυτον τοσο ετοιμο για γαμο, να κανεις οικογενεια μαζι του. ετσι, μεσα σε 2 μηνες, χωρις να νιαζεσαι αν ταιριαζετε. παραβλεπεις οτιδηποτε αλλο, επειδη βρεθηκε ανδρας να θελει να παντρευτειτε.
    μας λες οτι ησουν ενεργη σεξουαλικα και απολαμβανεις το σεξ (με αλλους). πως ειναι δυνατον τοτε να θεωρεις οτι ξεπερνιεται το οτι δεν σου αρεσει το σεξ μαζι του;
    νομιζω οτι εθελοτυφλεις, για να μην χασεις τον γαμο..
    ζευγαρι που του αρεσει το σεξ, χωρις σεξ, δεν νοειται για μενα. ειναι φιλοι...
    αν μου ελεγες οτι ειστε και οι δυο ασεξουαλ, η το εχετε κοψει, τοτε αλλαζει. μπορει να βρηκατε μεταξυ σας την συντροφικοτητα και να μην σας απασχολει ο τομεας "σεξ".
    αφου σας απασχολει ομως, και μαλιστα και τους δυο, πως θα γινει δηλαδη;
    θα το βρειτε σε αλλους;;

και να σου πω και το αλλο. οταν καποιος σε ξενερωνει στο σεξ, προτιμας να μην κανεις καθολου, παρα να κανεις μαζι του...
    αυτος το θελει ομως!!
    πως θα την παλεψεις τα επομενα χρονια, ακομα κι να πεις οτι θα αφησεις πισω το σεξ, επειδη θελει να κανετε οικογενεια.
    το να σε τραβολογαει κι εσυ να ξενερωνεις, πως θα το παλεψεις;;; θα ειναι σαν βιασμος απο ενα σημειο και μετα..
    Last edited by Remedy; 25-05-2019 at 21:00.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Και καλά κάνεις!Εύχομαι να σου βγεί σε καλό.

Προσπάθησε λίγο να τον ''ανάψεις''.
    Ντύσου θηλυκά,σέξυ,πρόστυχα...
    βρε πουλακι μου. εκεινος αναβει. ΑΥΤΗ δεν αναβει, μαζι του...

Senior Member

περνας φαση ξενερας, γιατι εχεις ξενερωσει μαζι του.
    σε "αναβει" η σκεψη οτι θα κανετε οικογενεια, αλλα σε ξενερωνει ο ιδιος.
    παραδεξου το και αποφασισε τι θα κανεις .

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    περνας φαση ξενερας, γιατι εχεις ξενερωσει μαζι του.
    σε "αναβει" η σκεψη οτι θα κανετε οικογενεια, αλλα σε ξενερωνει ο ιδιος.
    παραδεξου το και αποφασισε τι θα κανεις .
    Το παραδέχομαι, μάλλον έτσι είναι. Γτ δε μπορεί μια φορά να είναι όλα τέλεια κ πρέπει πάντα να λείπει κάτι? Είμαι στεναχωρημενη γαμωτο κ προβληματισμενη. Παραιτήθηκα κ από τη δουλεια μου την οποία είχα βαρεθεί κ με είχε κουράσει βέβαια, για να δουλεύω στο μαγαζί του κ να τον βοηθάω Κ το καλοκαίρι στις διακοπές μας να προσπαθήσουμε για εγκυμοσύνη. Αν με τραβούσε πιο πολύ θα ήταν όλα ονειρικά. [emoji20][emoji20][emoji20][emoji20][emoji20]

Quote Originally Posted by Leukos_lotos View Post
    Γιωτα κοριτσαρα μου σε βλεπω μια χαρα κοπελα...που βρηκες καποιον να θελει η τουλαχιστον να εχετε κοινο τροπο σκεψης κ να πορευτειτε για το υπολοιπο της ζωης σας!
    Στα λογια ολοι καλοι ειμαστε αλλα πρεπει διαρκως να προσπαθουμε κ με πραξεις!
    Απο την στιγμη που του το λες κ το δεχεται ωραια κ ηρεμα...πιστευω εχετε κανει καλη αρχη!
    Εσυ ως κοπελα τον ερεθιζεις?τι σου λεει δηλ τον ευχαριστεις στο κρεββατι?
    Επισης γνωριζουμε ολοι μας οτι εσεις οι γυναικες,καποιες τουλαχιστον αργειτε να ερθετε σε σημειο οργασμου...οι περισσοτερες ομως εχετε τα κουμπια σας...πες του διοτι δεν ειναι υποχρεωμενος να τα ξερει αλλα εχοντας την καλη διαθεση...να τα μαθει...
    Μπορει θελω να πω να συμπεριφερεται οπως στις προηγ σχεσεις του...κ σε εσενα αυτα να μην αποδιδουν για παραδειγμα!
    Δοκιμασε να δεις μια τσοντα στο κιν σου πχ.
    Να δεις πως νιωθεις μονη σου?εχεις ερεθισματα?
    Αν νιωθεις ωραια προτεινε του να την δειτε μαζι να ανεβει λιγο η διαθεση...δεν ειναι ντροπη!
    Ξεμπλοκαρισμα θελει η ολη φαση...κ μακρυα απο αγχος!
    Να σου πω επισης οτι εισαι σε "καλυτερη ψυχολογικη θεση" απο τον αντρα...
    Φανταζεσαι δηλ να σου ελεγε ο συντροφος σου δεν μπορει να ερθει σε στυση?
    Εσεις οι γυναικες ειστε σε πλεονεκτικη θεση...
    Το εχετε καλως κακως προχωρησει γρηγορα μιας κ αναφερεις οτι μενετε μαζι!
    Μπορεις να το εκμεταλλευτεις αναλογα ξερεις πχ.δες μια τσοντα λιγο προν γυρισει σπιτι...κ.με το που μπει...αρχιστε τα δικα σας κ μακρυα απο την κρεββατοκαμαρα!οπουδηποτε αλλου ναι!με πιανεις!
    Βαλε κ βαλτε φαντασια...κ παιχνιδι!
    Τωρα που ειναι αρχη ακομα γιατι αν απο τωρα εχεις ενδιασμους στο ερωτικο κομματι...αργοτερα θα βαρεθεις κ μπορει να σου περασουν 1.000 σκεψεις απο το μυαλο...απο το να τον κερατωσεις η ακομα κ να τον χωρισεις!
    Αντε κουκλα κ ολα καλα!
    Μην τα υπερ αναλυεις ολα γιατι γινεται το κεφαλι σου μπλεντερ...
    Leukos_lotos είσαι εδώ?

Senior Member
    Γεια σου !για μενα οι σχεσεις χωρις ερωτα ειναι οτι χειροτερο ..αν δεν ειμαι τρελα ερωτευμενη με τον αλλον ουτε να με αγγιξει οχι σχεση ..καλη η συντροφικοτητα και το να ταιριαζεις με τον αλλο παρα πολυ βασικα σε μια σχεση αλλα χωρις ερωτα ειστε σαν αδερφια σαν φιλοι ..και εγω νομιζω οτι αν εχεις μια καλη σχεση ο ςρωτας δεν φευγει ποτε αλλα κ να φυγει ξερεις οτι τα ενιωσες αυτα τα συναισθηματα μ αυτον τον ανθρωπο οχι οτι απο την αρχη τον εβλεπες σαν εναν καλο ανθρωπο απλα ...βεβαια καθε ανθρωπος διαφερει .. εσενα μπορει να μην σε νοιαζει ροσο ο ερωτας αλλα αν σε νοιαζει να ξες οτι μπορει αν συνεχισεις μαζι του να ερωτευτεις αλλον γιατι θα σου λειπει αυτο το εντονο συναισθημα ..κ αν κανεις κ οικογενεια κ παιδια μαζι του θα ειναι χειροτερα ..

Senior Member
    Το παραδέχομαι, μάλλον έτσι είναι. Γτ δε μπορεί μια φορά να είναι όλα τέλεια κ πρέπει πάντα να λείπει κάτι? Είμαι στεναχωρημενη γαμωτο κ προβληματισμενη. Παραιτήθηκα κ από τη δουλεια μου την οποία είχα βαρεθεί κ με είχε κουράσει βέβαια, για να δουλεύω στο μαγαζί του κ να τον βοηθάω Κ το καλοκαίρι στις διακοπές μας να προσπαθήσουμε για εγκυμοσύνη. Αν με τραβούσε πιο πολύ θα ήταν όλα ονειρικά. [emoji20][emoji20][emoji20][emoji20][emoji20]

τι να σε πω καλη'μ...
    ο καθενας εχει αλλες προτεραιοτητες.
    εγω παντα με την καρδια μου αποφασιζα με καθε κοστος, δε 'πα να ταζε ο αλλος οικογενεια και 3 πολυκατοικιες μαζι (μου εχει τυχει αυτο).
    χωρις να ειμαι ερωτευμενη, δεν μπορω να ειμαι με εναν ανδρα, οσα αλλα προσοντα κι αν εχει.

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast