Δεν θέλει να κάνουμε παιδιά!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Junior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Συζητησες μαζι της γιατί τέτοια αλλαγη?αυτόν δεν καταλαβα.
    Προσπάθησα να συζητήσω αλλά δεν υπάρχει διάθεση συζήτησης!Ήταν κάθετη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by pg13 View Post
    Να σου πω που διαφωνώ σε αυτό που λες..
    Όταν είσαι με κάποιον και ξέρεις τα θέλω τα και αυτός τα δικά του δεν γίνεται να ξυπνάς ένα πρωί και να του κάνεις τούμπα την ζωή χωρίς ουσιαστικό λόγο.
    Δεν συζητώ πως πρέπει να λύσουμε τα θέματα μας για να δημιουργήσουμε μια σωστή οικογένεια. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο. Δεν χωρίζεις τον άνθρωπο σου..κάθεσαι λύνεις τα προβλήματα σου και προχωράς ποιο δυνατός.
    Όσο αναφορά την αγάπη μου αν δεν την αγαπούσα πραγματικά δεν θα ήμουν με μια κοπέλα με ψυχολογικά θέματα. θα μου ήταν πολύ εύκολο να χωρίσω και να είμαι με άλλη κοπέλα πράγμα που δεν θέλω!!
    Ο καυγάς ήταν ότι μας είχε κλείσει ένας με το αμάξι του σ ’ένα parking και περιμέναμε ένα 20 λεπτο για να έρθει να το πάρει και να φύγουμε και μου ζήτησε να του την πω!!
    Πράγμα που διαφώνησα και εκείνη την ώρα μου είπε «εγώ θέλω άντρα διπλά μου» πράγμα που με εξόργισε γιατί δεν συμφωνώ ότι ο ανδρισμός του ανδρός φαίνεται από το αν τσακώνεται.
    για την αιτια του καυγα σας, απορω με την απαιτηση της, κι απορω γιατι δεν της απαντησες, οτι η ιδια εχει θεμα με το οτι εκρυγνεισαι και τωρα θελει να σε μπλεξει σε καυγα...

μα δεν ξυπνησε ενα πρωι χωρις να εχει μεσολαβησει τπτ και σου ειπε οτι δεν θελει παιδια.
    το λες και μονος σου οτι προεκυψαν θεματα ψυχολογικα μετα την απολυση της.
    τα ηξερες κι εσυ, δεν τα επινοησε!!
    και η ιδια αυτο που λες, λεει. οτι δεν θελει να κανει παιδια αν δεν λυσει τα θεματα της!!
    κι εσυ λες οτι οντως πρεπει να λυσετε τα θεματα σας πριν κανετε παιδια!! επομενως που διαφωνειτε;;
    ας της ελεγες κι εσυ, οτι οντως πρεπει πρωτα να λυσετε τα θεματα σας, να πατε και οι δυο να ζητησετε βοηθεια και αργοτερα το ξανασυζητατε!!

Senior Member
    Α, και δοκιμασε, η μαλλον επεμεινε δηλαδη, να συζητησετε για το τι εγινε εκεινη την ημερα και για το τι ειναι αντρας και τι οχι κατ' εκεινη. Μην εκπλαγεις αν οι απαντησεις ειναι αποκαλυπτικες.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Προσπάθησα να συζητήσω αλλά δεν υπάρχει διάθεση συζήτησης!Ήταν κάθετη..
    Ουτε συμφωνει στο να λυσετε τα θεματα σας σε ψυχολογο και να ξανά προσπαθησετε για την σχέση σας?

Senior Member
    Ο καυγάς ήταν ότι μας είχε κλείσει ένας με το αμάξι του σ ’ένα parking και περιμέναμε ένα 20 λεπτο για να έρθει να το πάρει και να φύγουμε και μου ζήτησε να του την πω!!
    Πράγμα που διαφώνησα και εκείνη την ώρα μου είπε «εγώ θέλω άντρα διπλά μου» πράγμα που με εξόργισε γιατί δεν συμφωνώ ότι ο ανδρισμός του ανδρός φαίνεται από το αν τσακώνεται.
    Αυτό που σου είπε δεν είναι ασήμαντο. Ίσως είναι κάτι που πιστεύει, οπότε δεν σε θεωρεί αρκετά άντρα ή προκύπτει από τα ψυχολογικά προβλήματα που έχει. Δεν ξέρω ποιο από τα δύο είναι χειρότερο. Μήπως ομως σου έχει πει κατά καιρούς κι άλλα τέτοια ωραία πραγματακια έτσι στο χαλαρό κι εσύ ξεφεύγεις επειδή δε μπορείς να τα δεχτείς;
    Last edited by believeInYourself; 22-05-2019 at 21:06.

Senior Member
    Το γεγονός οτι ηθελε να τσακωθείς με τον τύπο του πάρκινγκ δεν είναι και πολύ θετικό. Κι αυτό το "εγω θέλω άντρα δίπλα μου" υποδηλώνει ότι δεν της αρέσουν κάποια πράγματα στον χαρακτήρα σου κι επίσης το ότι η κοπέλα ανηκει πιθανον στην κατηγορία των γυναικων που θελουν καποιον να της υπερασπιζεται και να αναλαμβανει τον ρολο του προστάτη(πιθανολογώ).

Εσυ τι τυπος εισαι? Σου αρεσει να υπερασπιζεσαι την σύντροφό σου και να την προστατευεις στον βαθμο που το θελει εκεινη?η εισαι λιγοτερο "παραδοσιακος "στον τομεα αυτο?αραγε τελικα ταιριαζετε? Μηπως να κανατε μια συζητηση ως προς το τι θελει απο τον συντροφο της ?

Μου φανηκε περιεργο αυτο που σου ειπε("εγω θελω αντρα διπλα μου") ακουστηκε σαν να μην σε εγκρινει κατα κάποιο τροπο . Επιπλέον, το οτι αλλαξε γνωμη στο θεμα "παιδια" και σε προετρεψε να βρεις καποια αλλη δυο εξηγησεις μπορω να σκεφτω: πρωτον , εψαχνε πατημα να χωρισετε (ισως να μην πληρεις καποια κριτηρια που εχει εκεινη για τον ιδανικο αντρα)
    δευτερον εχει οντως ψυχολογικα θεματα κι ειναι ευμεταβλητη στις επιλογες της.

Το να μην θελει να κανει καποιος παιδια ειναι απολυτως νορμαλ, αλλα το να αλλαζει γνωμη ξαφνικα κατι αλλο κρυβει. Μια συζητηση μεταξυ σας θα λυσει το μυστηριο...

Senior Member
    Στην πιο χαλαρή φάση της σχέσης, μπορεί η οικογένεια και τα παιδιά να είναι κάτι μακρινό κι αφηρημένο, όταν πλέον περνάνε τα χρόνια και πάτε για συγκατοίκηση, φαίνεται το κατά πόσο είχαν στα αλήθεια βάση τα σχέδια που κάνατε μαζί. Μάλλον η κοπέλα δεν ήταν τόσο συνειδητοποιημένη όσο έδειχνε για αυτά που θέλει και τώρα αισθάνεται ανασφάλειες. Καταλαβαίνω πως αισθάνεσαι, ωστόσο το εάν πράγματι δεν είναι έτοιμη για παιδιά, δεν θέλει κάτι πιο σοβαρό μαζί σου ή παίζει κάτι άλλο, θα το δείξει ο χρόνος και δεν είναι επιχείρημα αυτό που φέρνεις , ότι βασικά αφού τόσο καιρό στο έλεγε πρέπει και να το κάνει. Αν δεν είναι κάτι που θέλει ή δεν είναι σε θέση να φέρει σωστά εις πέρας, τότε είναι πολύ σοφότερο το να μην ξεκινήσει οικογένεια μαζί σου. Θα έλεγα να μην την πιέσεις σε αυτή τη φάση, αλλά να κάνεις σαφές ότι δεν μπορείς να είσαι δίπλα της λες και δεν τρέχει τίποτα. Κάνε της μία ψύχραιμη συζήτηση και μετά καθίστε κι οι δύο χώρια για λίγο καιρό να σκεφτείτε σοβαρά τι θέλετε. Αν δεν θέλει, δεν μπορείς να την αναγκάσεις.

Page 2 of 2 FirstFirst 12