ΜΙΡΤΑΖΑΠΙΝΗ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Quote Originally Posted by black_adder View Post
    οχι το ρεμερον δεν δουλευει οπως τα ssri γι αυτο δεν εχει και τις παρενεργειες αυτων. Ειναι ειδικη κατηγορια απο μονο του.
    Φερνει υπνηλια και το καλυτερο ειναι να το παιρνει κανεις το βραδυ
    Σαν φαρμακο εχει τις περιεργειες του. Στα 15mg ειναι υπναγωγο.
    Απο 30 και πανω λειτουργει σαν αντικαταθλιπτικο. Στα 30 οντως σου ανοιγει την ορεξη και θες να φας. Στα 45 και πανω δεν υπαρχει αυτη η παρενεγεια και δεν παιρνεις κιλά. Δεν ειναι δηλαδη δοσοεξαρτωμενο στο θεμα αυξησης βαρους. Προσωπικα το επαιρνα για 2 χρονια και εφτασα μεχρι τα 90mg
    Καλησπέρα .
    Την υπνηλία την είχες όλη μέρα;.
    Θα μπορώ να πηγαίνω γυμναστήριο;.
    ο γιατρός μου είπε ότι σε 10 μέρες που θα το παμε 30 θα το παίρνω το πρωί.

Το βάρος δεν το φοβάμαι ,έχω πολύ γρήγορο μεταβολισμό.
    Είμαι 1.78 85kg με χαμηλό ποσοστό λίπους ,και 5 κιλά να βάλω με παίρνει.

Εσένα τι παρενέργειες σου έκανε ; .

Τα έχω πάρει απο φόβο τα φάρμακα ,το ενλιφτ το άντεξα 17μερες, μου είχε αυξηθεί το τρέμουλο, είχα αϋπνίες, μυϊκούς σπασμούς, θολούρα στα μάτια και ταχυκαρδία συνέχεια,
    Με διαλύσε.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Member
    Quote Originally Posted by Χρήστος81 View Post
    Καλημέρα Λιάκο .
    Ευχαριστώ για την απάντηση.
    Δεν τα πήρα ακόμα τελικά ,
    Θα τα ξεκινήσω σήμερα .
    Έχω φοβηθεί από τις παρενέργειες που γράφει , αλλά θα τα πάρω , δεν πάει άλλο ,
    Από την αϋπνία έχω συνεχώς τρέμουλο, έχει διαλυθεί το νευρικό μου σύστημα,.
    Δεν αντέχω άλλο .

Έχω κοιμηθεί 7ωρες σε μια εβδομάδα,
    Χρήστο μην αγχώνεσαι θα περάσει απλά όταν είσαι σε αυτήν την φάση τα βλεπεις όλα βουνό κάνε υπομονή και θα φτιάξουν όλα

Member
    [QUOTE=black_adder;1048486]οχι το ρεμερον δεν δουλευει οπως τα ssri γι αυτο δεν εχει και τις παρενεργειες αυτων. Ειναι ειδικη κατηγορια απο μονο του.
    Φερνει υπνηλια και το καλυτερο ειναι να το παιρνει κανεις το βραδυ
    Σαν φαρμακο εχει τις περιεργειες του. Στα 15mg ειναι υπναγωγο.
    Απο 30 και πανω λειτουργει σαν αντικαταθλιπτικο. Στα 30 οντως σου ανοιγει την ορεξη και θες να φας. Στα 45 και πανω δεν υπαρχει αυτη η παρενεγεια και δεν παιρνεις κιλά. Δεν ειναι δηλαδη δοσοεξαρτωμενο στο θεμα αυξησης βαρους. Προσωπικα το επαιρνα για 2 χρονια και εφτασα μεχρι τα 90mg[/QUOTE

Γεια σου φίλε εγώ το έπαιρνα 15 mg βράδυ με βοήθησε πολύ στα 15 λειτουργεί ως υπναγωγο;

Junior Member
    Να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με το ρεμερον. Μετά από 2 μήνες 15mg θέλω να το κόψω γιατί βλέπω ότι με έκανε να νιώθω χάλια, στη γενικευμένη αγχωδη, μπορώ να το κόψω εύκολα; δεν παίρνω κάτι άλλο; το χει κόψει κάνεις σε τέτοιο διάστημα;

Senior Member
    Τοπαιρνα 4 μηνες , ενα χαπι , μαλλον 20 mg ηταν , τοκοψα αποτομα , και δεν εγινε τιποτα , οπως εκοβα ολα ταντικαταθλιπτικα , οποτε μουρχοταν ...... ειναι της πλακας για κτθλψη , ενω δεν ειναι καθολου της πλακας σαν φαρμακα ....... δεν ειναι το προβλημα η σεροτονινη , απλα αυτα εχουν , και αυτα μας πασσαρουν ......... σενα πολυ προηγμενο ινστιτουτο , το μαξ πλανκ, κανουν πειραματα σε εξατομικευμενη γονιδιακη θεραπεια , κατι ξερουν .............................................

Junior Member
    Mcgyver
    Εγω παίρνω ρεμερον 15mg 2 μήνες, είχα ξεκινήσει ζολοφτ 25mg και είχα τρομερές παρενέργειες αν και τα έχω ξαναπάρει 2 φορές στη ζωή μου παλιότερα χωρίς παρενέργειες. Είπα στον ψυχίατρο μου ότι νιώθω χειρότερα μετά από 2 μήνες, ίσως ήμουν υπερβολικός, και μου είπε να ξεκινήσω να το κόβω, βράδυ πάρα βράδυ αλλά φοβάμαι για τυχον παρενέργειες. Τι να κάνω;

Page 2 of 2 FirstFirst 12