Θέλω να κάνω κάτι που δεν πρέπει... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 17 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 255
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post

Να 'σαι καλά για την ενθάρρυνση... :) Είναι πολύ σημαντική η συμπαράσταση σας...
    Εγώ σε λίγο πρέπει να φύγω (με καλεί το καθήκον) αλλά αν θέλεις να παίξεις λίγο μετά, πέρνα πάλι. Μπορεί τα άλλα παιδιά είναι εδώ. Θα προσπαθήσω αργότερα να επιστρέψω αλλά φοβάμαι ότι εκείνη την ώρα θα είσαι ήδη στο κρεβάτι σου.

Ευτυχώς που δεν νοίκιασα θρίλερ, χα χα! :p
    Ελπίζω λοιπόν να είναι κάτι ελαφρύ.

Και για προπόνηση πριν την ταινία :D σου στέλνω το εξής ξεκαρδιστικό σκετσάκι:

https://www.youtube.com/watch?v=3gHEcCjfHzU

Πιθανόν να το έχεις δει αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα ευρηματικό και αστείο. Για την ακρίβεια από τα πλέον ευρηματικά που έχω δει ποτέ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Αυτά φροντίζουμε να τα ξεχνάμε. Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω. Όταν συμβαίνει κάτι που μου προκαλεί μια δυσάρεστη ψυχολογική κατάσταση, αναγκαστικά το υπομένω για κάποια ώρα αρχικά αλλά μετά προσπαθώ να το διαγράψω. Μπορεί να περάσουν ώρες αλλά πάντα τα καταφέρνω. Όπως στο «περασμένα - ξεχασμένα». Άσ' το να πάει στην ευχή. Δεν αξίζει.
    Άρα δεν είμαι η μόνη που της συμβαίνει αυτό, είναι λίγο ανακουφιστικό... Τώρα πια το ξέχασα κι εγώ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by GoldenM View Post
    Κύκνε μου καλέ,

Συγχαρητήρια που θυμώνεις και εκνευρίζεσαι!!! Είναι ένα απόλυτα ανθρώπινο συναίσθημα και συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους.

Ένα θέμα που θα έχριζε συζήτησης για διερεύνηση είναι αν μετά τον εκνευρισμό, για όποιον λόγο και αν έχει προκληθεί, καταφέρνεις να επανέρχεσαι σε κατάσταση ηρεμίας σε ένα εύλογο διάστημα. Αλλά ακόμα και αν σου παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο να ηρεμήσεις, ουδέν πρόβλημα!!! Λύσεις υπάρχουν και σε αυτό.
    Η αλήθεια είναι ότι μου παίρνει λίγο παραπάνω... Σαν τι λύσεις υπάρχουν;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Εγώ σε λίγο πρέπει να φύγω (με καλεί το καθήκον) αλλά αν θέλεις να παίξεις λίγο μετά, πέρνα πάλι. Μπορεί τα άλλα παιδιά είναι εδώ. Θα προσπαθήσω αργότερα να επιστρέψω αλλά φοβάμαι ότι εκείνη την ώρα θα είσαι ήδη στο κρεβάτι σου.

Ελπίζω λοιπόν να είναι κάτι ελαφρύ.

Και για προπόνηση πριν την ταινία :D σου στέλνω το εξής ξεκαρδιστικό σκετσάκι:

https://www.youtube.com/watch?v=3gHEcCjfHzU

Πιθανόν να το έχεις δει αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα ευρηματικό και αστείο. Για την ακρίβεια από τα πλέον ευρηματικά που έχω δει ποτέ.
    Ελαφρύ δεν το λες, κοινωνική ταινία είναι αλλά αφού δεν είναι θρίλερ που τρομάζει είναι εντάξει...

Πολύ αστείο το σκετσάκι! :)

Senior Member
    Η αλήθεια είναι ότι μου παίρνει λίγο παραπάνω... Σαν τι λύσεις υπάρχουν;
    Πολλές και διάφορες.

Όπως είπε η Αποστολία μπορείς να ασχοληθείς με κάτι άλλο, ώστε να στρέψεις την προσοχή σου σε άλλα ερεθίσματα.

Μπορείς να ξεκινήσεις να κάνεις αυτό που συζητούσαμε και χθες, το οποίο σε συμβούλεψε και η ψυχολόγος σου. Να γράψεις. Αν κάνεις το γράψιμο κομμάτι της ρουτίνας σου, ειδικά ως μέσο εκτόνωσης όλων των αρνητικών σκέψεων και συναισθημάτων, θα δεις θεαματικά αποτελέσματα (Στο λέω από προσωπική μου εμπειρία).

Μπορείς να δοκιμάσεις διαλογισμό. Βοηθάει απίστευτα πολύ. Μετανιώνω που δεν το ξεκίνησα νωρίτερα.

Μπορείς να κάνεις γυμναστική. Ακόμα θα βοηθούσε να μάθεις κάποιες πόζες από γιόγκα οι οποίες πραγματικά με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Αν το επιθυμείς θα σου στείλω σχετικό link. Απλά είναι στα Αγγλικά.

Αν μένεις σε κάποιο απομωνομένο μέρος ή έχεις τη δυνατότητα να πας με το αμάξι κάπου εκτός πόλης, μπορείς να βγεις έξω στην ερημιά και να τσιρίξεις με όλη τη δύναμη της φωνής σου. Δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ θα εκτονωθείς (και μια μικρή ιστορία εδώ. Όταν ήμουν 15 ετών, ένας συμμαθητής μου έπαθε κατάθλιψη εξαιτίας των καυγάδων από το επικείμενο διαζύγιο των γονιών του. Ο ψυχολόγος του συνέστησε αυτό το κόλπο με την τσιρίδα. Ξέρεις τι έκανε; Άρχισε να πηγαίνει κάθε βδομάδα σε αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Όχι για να κάνει ζημίες. Όχι για να σπάσει ή να καταστρέψει. Απλά για να φωνάξει!!!)

Όπως βλέπεις λύσεις υπάρχουν κύκνε μου καλέ!!! Μην μου στεναχωριέσαι μόνο....
    "Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll

Senior Member
    Quote Originally Posted by GoldenM View Post
    Πολλές και διάφορες.

Όπως είπε η Αποστολία μπορείς να ασχοληθείς με κάτι άλλο, ώστε να στρέψεις την προσοχή σου σε άλλα ερεθίσματα.

Μπορείς να ξεκινήσεις να κάνεις αυτό που συζητούσαμε και χθες, το οποίο σε συμβούλεψε και η ψυχολόγος σου. Να γράψεις. Αν κάνεις το γράψιμο κομμάτι της ρουτίνας σου, ειδικά ως μέσο εκτόνωσης όλων των αρνητικών σκέψεων και συναισθημάτων, θα δεις θεαματικά αποτελέσματα (Στο λέω από προσωπική μου εμπειρία).

Μπορείς να δοκιμάσεις διαλογισμό. Βοηθάει απίστευτα πολύ. Μετανιώνω που δεν το ξεκίνησα νωρίτερα.

Μπορείς να κάνεις γυμναστική. Ακόμα θα βοηθούσε να μάθεις κάποιες πόζες από γιόγκα οι οποίες πραγματικά με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Αν το επιθυμείς θα σου στείλω σχετικό link. Απλά είναι στα Αγγλικά.

Αν μένεις σε κάποιο απομωνομένο μέρος ή έχεις τη δυνατότητα να πας με το αμάξι κάπου εκτός πόλης, μπορείς να βγεις έξω στην ερημιά και να τσιρίξεις με όλη τη δύναμη της φωνής σου. Δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ θα εκτονωθείς (και μια μικρή ιστορία εδώ. Όταν ήμουν 15 ετών, ένας συμμαθητής μου έπαθε κατάθλιψη εξαιτίας των καυγάδων από το επικείμενο διαζύγιο των γονιών του. Ο ψυχολόγος του συνέστησε αυτό το κόλπο με την τσιρίδα. Ξέρεις τι έκανε; Άρχισε να πηγαίνει κάθε βδομάδα σε αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Όχι για να κάνει ζημίες. Όχι για να σπάσει ή να καταστρέψει. Απλά για να φωνάξει!!!)

Όπως βλέπεις λύσεις υπάρχουν κύκνε μου καλέ!!! Μην μου στεναχωριέσαι μόνο....
    Το να ασχοληθώ με κάτι άλλο και το να γράψω τι αισθάνομαι μου ταιριάζουν πιο πολύ...
    Η γυμναστική δεν μ' αρέσει και δεν οδηγώ...
    Τώρα μου πέρασε η ένταση και προς το παρόν νιώθω καλύτερα από χθες... Σε κανένα μισάωρο λέω να βάλω την ταινία...

Senior Member
    Το να ασχοληθώ με κάτι άλλο και το να γράψω τι αισθάνομαι μου ταιριάζουν πιο πολύ...
    Η γυμναστική δεν μ' αρέσει και δεν οδηγώ...
    Τώρα μου πέρασε η ένταση και προς το παρόν νιώθω καλύτερα από χθες... Σε κανένα μισάωρο λέω να βάλω την ταινία...
    Χαίρομαι πάρα πολύ που είσαι καλά.

Ότι θέλεις κύκνε μου καλέ, εδώ είμαστε. Μην διστάσεις.
    "Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll

Αυτο με την τσιριδα καλο ακούγεται.πως εισαι κυκνε?βλέπεις την ταινία σου?

Senior Member
    Καλημέρα παιδιά, τελικά χθες ξάπλωσα νωρίς, η νύχτα πέρασε κουτσά στραβά αλλά τώρα το πρωί ξύπνησα από εφιάλτη κι είμαι ακόμα τρομαγμένη...

Senior Member
    Καλημέρα παιδιά, τελικά χθες ξάπλωσα νωρίς, η νύχτα πέρασε κουτσά στραβά αλλά τώρα το πρωί ξύπνησα από εφιάλτη κι είμαι ακόμα τρομαγμένη...
    Πώς είσαι τώρα; Ελπίζω όλα αυτά να είναι ήδη ένα παρελθόν που ούτε θα θυμάσαι αύριο.

Senior Member
    Πώς είσαι τώρα; Ελπίζω όλα αυτά να είναι ήδη ένα παρελθόν που ούτε θα θυμάσαι αύριο.
    Καλύτερα επειδή πέρασαν πολλές ώρες αλλά με ταλαιπωρεί συχνά αυτός ο εφιάλτης...

Καλύτερα επειδή πέρασαν πολλές ώρες αλλά με ταλαιπωρεί συχνά αυτός ο εφιάλτης...
    Τι εφιαλτη βλεπεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Τι εφιαλτη βλεπεις?
    Ότι μου επιτίθενται με σκοπό το σεξ, μου έχει μείνει κατάλοιπο από την πραγματική επίθεση στο παρελθόν και κατά διαστήματα (ειδικά όταν είμαι στρεσαρισμένη ή έχω ανασφάλεια) το βλέπω στον ύπνο μου και πετάγομαι και ξυπνάω τρομαγμένη...

Ότι μου επιτίθενται με σκοπό το σεξ, μου έχει μείνει κατάλοιπο από την πραγματική επίθεση στο παρελθόν και κατά διαστήματα (ειδικά όταν είμαι στρεσαρισμένη ή έχω ανασφάλεια) το βλέπω στον ύπνο μου και πετάγομαι και ξυπνάω τρομαγμένη...
    Πραγματικα σου εχει δημιουργησει μεγάλο τραυμα.πόσο ετων ησουν τότε? Σε παρενοχλησε μόνο η κανονικος βιασμος?συγνώμη που σε ρωτάω.αν δεν θες να μιλήσεις γι αυτό το καταλαβαινω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Πραγματικα σου εχει δημιουργησει μεγάλο τραυμα.πόσο ετων ησουν τότε? Σε παρενοχλησε μόνο η κανονικος βιασμος?συγνώμη που σε ρωτάω.αν δεν θες να μιλήσεις γι αυτό το καταλαβαινω.
    16 στα 17 ήμουν τότε κι επειδή δεν ήξερα ακόμα τίποτα σχετικό με τα σεξουαλικά θέματα έπαθα σοκ... Δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την επίθεση και να γίνει βιασμός γιατί μετά από προσπάθεια κατάφερα να τραβήξω το χέρι που μου είχε αρπάξει κι έφυγα τρέχοντας... Μη ζητάς συγγνώμη, ως ένα σημείο με ανακουφίζει να το συζητάω άσχετα αν νιώθω και λίγη αναστάτωση...

Page 4 of 17 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast