Θέλω να κάνω κάτι που δεν πρέπει... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 17 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 255
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    16 στα 17 ήμουν τότε κι επειδή δεν ήξερα ακόμα τίποτα σχετικό με τα σεξουαλικά θέματα έπαθα σοκ... Δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την επίθεση και να γίνει βιασμός γιατί μετά από προσπάθεια κατάφερα να τραβήξω το χέρι που μου είχε αρπάξει κι έφυγα τρέχοντας... Μη ζητάς συγγνώμη, ως ένα σημείο με ανακουφίζει να το συζητάω άσχετα αν νιώθω και λίγη αναστάτωση...
    Ευτυχως που δεν καταφερε να κανει κατι.πρέπει να το αφησεις πίσω σου το γεγονος αυτο.περασε.τώρα έχεις μεγαλώσει και ξέρεις να υπερασπιζεσαι τον εαυτο σου απεναντι στον καθενα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Ευτυχως που δεν καταφερε να κανει κατι.πρέπει να το αφησεις πίσω σου το γεγονος αυτο.περασε.τώρα έχεις μεγαλώσει και ξέρεις να υπερασπιζεσαι τον εαυτο σου απεναντι στον καθενα.
    Ξέρω και μπορώ να προσπαθήσω να με υπερασπιστώ αλλά υπάρχει το θέμα ότι δεν έχουμε την ίδια μυική δύναμη με τους άντρες...
    Επίσης, προσπάθησα να το αφήσω πίσω μου αλλά πολλές φορές με μπλοκάρει ακόμα κι όταν πρόκειται για συναινετική σεξουαλική επαφή γιατί μου έρχονται οι αναμνήσεις στο μυαλό και δεν μπορώ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Ξέρω και μπορώ να προσπαθήσω να με υπερασπιστώ αλλά υπάρχει το θέμα ότι δεν έχουμε την ίδια μυική δύναμη με τους άντρες...
    Επίσης, προσπάθησα να το αφήσω πίσω μου αλλά πολλές φορές με μπλοκάρει ακόμα κι όταν πρόκειται για συναινετική σεξουαλική επαφή γιατί μου έρχονται οι αναμνήσεις στο μυαλό και δεν μπορώ...
    Επειδή ετυχε μια φορα δεν σημαινει ότι θα ξανά τυχει.και το απεδειξε η σχέση που είπες ότι ειχες.υπηρξαν αλλοι άντρες στην ζωή σου εκτός απο αυτον?

Senior Member
    Επειδή ετυχε μια φορα δεν σημαινει ότι θα ξανά τυχει.και το απεδειξε η σχέση που είπες ότι ειχες.υπηρξαν αλλοι άντρες στην ζωή σου εκτός απο αυτον?
    Εκτός από τον πρώην μου εννοείς; Όχι, δεν υπήρξε άλλη ολοκληρωμένη σχέση μόνο κάποια ραντεβού αλλά δεν οδήγησαν πουθενά... Θα σου πω κάτι... Νιώθω ότι ο πρώην μου είναι σπάνια περίπτωση που έκανε τόση υπομονή μαζί μου και δεν με πίεσε...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Εκτός από τον πρώην μου εννοείς; Όχι, δεν υπήρξε άλλη ολοκληρωμένη σχέση μόνο κάποια ραντεβού αλλά δεν οδήγησαν πουθενά... Θα σου πω κάτι... Νιώθω ότι ο πρώην μου είναι σπάνια περίπτωση που έκανε τόση υπομονή μαζί μου και δεν με πίεσε...
    Και αφού ολοκληρωσατε με τον πρωην ποια ήταν η φοβια σου μετα?

Banned
    δεν υπαρχει περιπτωση να συμβει αυτο σε γυναικα και να συνεχισει ερωτικα με τους αντρες εκτος και αν βρει κανενα καλο κατι σπανιο

Senior Member
    Και αφού ολοκληρωσατε με τον πρωην ποια ήταν η φοβια σου μετα?
    Με εκείνον καμία (σχεδόν τουλάχιστον γιατί κατά διαστήματα σκεφτόμουν διάφορα) αλλά δυστυχώς για μένα χωρίσαμε οπότε δεν μου είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο να ξανακάνω κάτι με άλλον, θα είναι σαν να ξαναρχίζω απ' την αρχή όσον αφορά τα συναισθήματα μου... Όταν το σκέφτομαι με απασχολεί πολύ πως θα το καταφέρω να προχωρήσω ερωτικά...

Με εκείνον καμία (σχεδόν τουλάχιστον γιατί κατά διαστήματα σκεφτόμουν διάφορα) αλλά δυστυχώς για μένα χωρίσαμε οπότε δεν μου είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο να ξανακάνω κάτι με άλλον, θα είναι σαν να ξαναρχίζω απ' την αρχή όσον αφορά τα συναισθήματα μου... Όταν το σκέφτομαι με απασχολεί πολύ πως θα το καταφέρω να προχωρήσω ερωτικά...
    δηλαδη για να καταλαβω.δεν εχεις ολοκληρωσει ποτε σεξουαλικα?

Senior Member
    δηλαδη για να καταλαβω.δεν εχεις ολοκληρωσει ποτε σεξουαλικα?
    Δεν εννοούσα αυτό, με τον πρώην μου ήταν ολοκληρωμένη σχέση γιατί τον εμπιστεύτηκα αλλά ακόμα και γι' αυτόν να εμπιστευτώ έφτυσα αίμα, δεν μου ήταν καθόλου εύκολο... Και δεν αντέχω να το ξαναπεράσω αυτό... Γι' αυτό πάντα στα δύσκολα αναζητώ εκείνον, γιατί ήταν καταφύγιο για μένα...

Δεν εννοούσα αυτό, με τον πρώην μου ήταν ολοκληρωμένη σχέση γιατί τον εμπιστεύτηκα αλλά ακόμα και γι' αυτόν να εμπιστευτώ έφτυσα αίμα, δεν μου ήταν καθόλου εύκολο... Και δεν αντέχω να το ξαναπεράσω αυτό... Γι' αυτό πάντα στα δύσκολα αναζητώ εκείνον, γιατί ήταν καταφύγιο για μένα...
    καταλαβα.πολυ λυπαμαι που δεν ειστε πια μαζι.αλλα υπαρχουν κι αλλοι που μπορεις να εμπιστευτεις απο εδω και περα.αρκει να το θες.

Senior Member
    Οι άντρες έχουν κι ένα άλλο χαρακτηριστικό που τους δίνει σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των γυναικών: μαχητικότητα. Αυτό μεγεθύνει τη διαφορά που υπάρχει ήδη λόγω μυικής δύναμης.

Γι' αυτό προσοχή μ' αυτά τα θέματα. Το καλύτερο για οποιαδήποτε γυναίκα είναι να μη βρεθεί ποτέ αντιμέτωπη με τέτοιου είδους φυσικό εχθρό.

Κυκνε γεια σου κ παλι κ καλη εβδομαδα!
    Πως εισαι καλυτερα μετα απο 1 δυσκολο ψυχολογικα σαβκυρ?
    Το ευχομαι ειλικρινα!
    Διαβαζοντας μολις τα σχολια ολων...που ειναι ειλικρινεστατα κ χρηζουν συμπαραστασης προς το προσωπο σου...να σου πω λογω του οτι εχεις μια ιδιαιτερη συμπαθεια προς τον πρωην σου...μπορεις να του στειλεις ενα ομορφο κ αναλυτικο εμαιλ(ελπιζω οτι εχεις το εμαιλ του,κυριος λογος) κ να του κανεις μια εξομολογηση ψυχης!
    Εαν εμπαινα στην θεση του,ειχα η δεν ειχα προχωρησει...βλεποντας κ διαβαζοντας το εμαιλ σου...θα ενιωθα την ηθικη αναγκη να σταθω κοντα σου,με μια καλη απαντηση η ενα τηλ!
    Εχετε αγαπησει ο ενας τον αλλον κ η βοηθεια παντα ειναι στηριγμα αναπτερωσης του ηθικου!
    Αν σκεφτεσαι γνωριζοντας τον χαρακτηρα του οτι τυχον θα το παρει στραβα...απλα γραψε τις σκεψεις σου να ξεθυμανεις κ μην του τις στειλεις!
    Μπορα ειναι θα περασει...
    Τελος δωσε την ευκαιρια σε καποιον που νιωθεις κατι θετικο για αυτον για αρχη...την ευκαιρια να σε φλερταρει κ να δεις πως ειναι η ψυχολογια σου μαζι του...αν τον αφησεις να αγγιξει την καρδια σου,σιγουρα ο ερωτας μαζι του...θα ειναι κατι ομορφο κ ζεστο οπως αρμοζει σε σχεσεις αγαπης!
    Μην εισαι τυχον προκατελειμενη οτι θα σε πληΓωσει...Αλλωστε εισαι οριμη πια γυναικα κ ξερεις να ξεχωριζεις χαρακτηρες!
    Δωσε την ευκαιρια στον ευατον σου κ στον εκει καποιον ανθρωπο που θα παρουσιασει ενδιαφερον για σενα...να καθησετε να μιλησετε κ να νιωσει ζεστα ο ενας με τον αλλον!
    Κατι πολυ σημαντικο κ κατα τη γνωμη μου παντα ειναι να κοψεις τα φαρμακα που παιρνεις για τον υπνο!
    Πολυ φοβαμαι σου φερνουν καταθλιψη οπως πολλα απο αυτα φερνουν...
    Στηριξου στις δυναμεις σου κ παρε παραδειγμα απο τα οσα εχεις βιωσει...ολα καλα σου ευχομαι να πανε!

Καλημέρα κυκνε.εγώ δεν θα ελεγα ότι φοβάμαι μη μου κάνει κακό καποιος.εγώ φοβαμαι την σεξουαλικη πράξη. Και με τον φίλο μου που εμπιστευομαι απολυτα δεν έχω καταφέρει να ολοκληρωσω.η ψυχολόγος σε βοηθαει καθόλου σε αυτό το θεμα?
    Αποστολια γεια σου!
    Γνωμη μου εχεις τον καλυτερο ψυχολογο διπλα σου,το αγορι σου κ δεν χρειαζεται να τρεχεις απο δω κ απο κει...
    Δωσε αερα κ περιθωριο στο αγορι σου να εξελιχθειτε μεσα αποτην σχεση σας κ κανε του ουσιαστικη συζητηση για τα οσα σε προβληματιζουν!
    Νιωσε ομορφα κ ζεστα μαζι του κ πχ μπορειτε να οργανωσετε την μερα σας αρχιζοντας μια χαλαρη βολτα,εναν καφε με θεα...φαγητο κ στην συνεχεια σε 1 ζεστο χωρο κατα προτιμηση το σπιτι σου η το δικο του...κ να ολοκληρωσετε την αγαπη σας!
    Τα χερια του θα σου πουν ολα οσα θελει να σου πει η καρδια του...εσυ ναι μεν θα αφεθεις αλλα θα εχεις κ τον ρολο σου ως ετερον ημιση...κ θα ευχαριστηθει ο ενας τον αλλον!
    Μια ζεστη αγκαλια στο τελος ειναι ο καλυτερος επιλογος!
    Αντε λοιπον κουκλα κ ολα καλα να σου /σας πανε!
    Μην πεταξεις την ευκαιρια που εχεις!
    Για να εχεις αυτον που εχεις...τον εχεις ζυγισει αναλογα κ παει να πει οτι αξιζει να ειναι μαζι του!
    Πραξε κ συ αναλογα κ ζησε την αγαπη!
    Το αξιζεις κ πρεπει να νιωσεις την επιβραβευση κ να αφησεις στην ακρη τις οποιες φοβιες εχεις!

Quote Originally Posted by Leukos_lotos View Post
    Αποστολια γεια σου!
    Γνωμη μου εχεις τον καλυτερο ψυχολογο διπλα σου,το αγορι σου κ δεν χρειαζεται να τρεχεις απο δω κ απο κει...
    Δωσε αερα κ περιθωριο στο αγορι σου να εξελιχθειτε μεσα αποτην σχεση σας κ κανε του ουσιαστικη συζητηση για τα οσα σε προβληματιζουν!
    Νιωσε ομορφα κ ζεστα μαζι του κ πχ μπορειτε να οργανωσετε την μερα σας αρχιζοντας μια χαλαρη βολτα,εναν καφε με θεα...φαγητο κ στην συνεχεια σε 1 ζεστο χωρο κατα προτιμηση το σπιτι σου η το δικο του...κ να ολοκληρωσετε την αγαπη σας!
    Τα χερια του θα σου πουν ολα οσα θελει να σου πει η καρδια του...εσυ ναι μεν θα αφεθεις αλλα θα εχεις κ τον ρολο σου ως ετερον ημιση...κ θα ευχαριστηθει ο ενας τον αλλον!
    Μια ζεστη αγκαλια στο τελος ειναι ο καλυτερος επιλογος!
    Αντε λοιπον κουκλα κ ολα καλα να σου /σας πανε!
    Μην πεταξεις την ευκαιρια που εχεις!
    Για να εχεις αυτον που εχεις...τον εχεις ζυγισει αναλογα κ παει να πει οτι αξιζει να ειναι μαζι του!
    Πραξε κ συ αναλογα κ ζησε την αγαπη!
    Το αξιζεις κ πρεπει να νιωσεις την επιβραβευση κ να αφησεις στην ακρη τις οποιες φοβιες εχεις!
    Πολυ ωραία όπως τα περιγραφεις.στην πράξη όμως είναι πολύ δύσκολο για μένα. Ειμαστε μαζί δύο χρόνια οπότε όπως καταλαβαίνεις εχουμε περασει απ όλα αυτά τα σταδια.έχω πειστεί πλέον ότι δεν μπορω να βοηθηθω για το θέμα μου από κανεναν.

Πολυ ωραία όπως τα περιγραφεις.στην πράξη όμως είναι πολύ δύσκολο για μένα. Ειμαστε μαζί δύο χρόνια οπότε όπως καταλαβαίνεις εχουμε περασει απ όλα αυτά τα σταδια.έχω πειστεί πλέον ότι δεν μπορω να βοηθηθω για το θέμα μου από κανεναν.
    Αποστολια μου πρωτα πρωτα πρεπει να παρεις δυναμη απο το συντροφο σου!!!!που στεκεται αξιοπρεπεστατα 2 χρονια διπλα σου...
    Πλεον δεν ειναι το αγορι σου...αλλα κατι παραπανω!
    Μεσα απο αυτον κ μεσα απο σενα...χαρη σε αυτον κ χαρη σε σενα...πρεπει να λυτρωθεις απο ολο αυτο το βασανιστηριο που ψυχολογικα περνας...κ χαριτολογοντας κ μην το παρεις πονηρα...μολις ολοκληρωσεις μαζι του...θα θελεις κ αλλο!
    Νομιζω οτι του αξιζει να του δωσεις το καλυτερο δωρο,εσενα!
    Για να εχει εσενα διπλα του σημαινει οτι κ συ εισαι καλη κοπελα κ εχει δει κατι καλο μεσα σου...αλλιως δεν θα καθοταν μαζι σου!
    Γι αυτο επιμενω δεν εχεις το δικαιωμα να κοψεις τα φτερα του συντροφου σου,ουτε κ τα δικα σου!
    Δικαιουσαι μεριδιο στην ευτυχια μαζι του!
    Αναλογισου τα οσα καλοπροαιρετα σου εγραψα κ σκεψου κουφια η ωρα αν χωρισετε...οτι εχασες εναν σημαντικο ανθρωπο απο τη ζωη σου κ θα πεσεις σε χειροτερη συναισθηματικη κατασταση!
    Ζωντας στο σκοταδι αδυνατουμε να προχωρησουμε στο φως!
    Εδω πολλοι κοιτανε με ορθανοιχτα ματια να βρουνε το αλλο τους μισο κ να γατζωθουνε απο αυτον...να γευτουν την ευτυχια!κ συ που πλαι σου εχεις αυτον τον αξιοσεβαστο ανθρωπο να σε στηριζει 2 χρονια τωρα!
    Αντε λοιπον κοριτσαρα μου κ ζησε την ευτυχια σου,τωρα που την εχεις διπλα σου κ πραγματικα!
    Αυτο που νιωθεις ειναι οφθαλματες κ σου τρωει τη ζωη διχως να αξιζει!
    Τα καλυτερα σου ευχομαι!
    Λογια καλοπροαιρετα απο πλευρας μου κ πιστευω να σε ξυπνησουν απο το ληθαργο που βρισκεσαι...
    Παρε τωρα κιολας τον ανθρωπο σου τηλ κ πες του ποσο πολυ τον αγαπας κ νιωθεις τυχερη που ειναι μαζι σου!
    Ανεβασε του την ψυχολογια κ μαζι τη δικη σου!

Page 5 of 17 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast