Θέλω να κάνω κάτι που δεν πρέπει... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 17 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 255
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Leukos_lotos View Post
    Κυκνε μαλλον αυτον τον ανθρωπο τον εχεις ψηλα μεσα σου κ καλα κανεις γιατι προφανως ακουμπησε τις ευαισθητες χορδες σου!
    Οσον φορα την σχεση απο αποσταση ειναι θεμα...ειδικα αν δεν βρεθει λυση-υποχωρηση να παει ο ενας μονιμα στην πολη του αλλου!
    Τωρα απο την στιγμη που εχετε χωρισει πριν χρονια κ μιλησει 2 χρονια πριν...θεωρω αστοχο να του στειλεις μην...απο την στιγμη που δεν υπαρχει σημειο ζωης κ ισως αυτος εχει προχωρησει τη ζωη του!μαθαινεις νεα απο καπου αν οντως εχει κανει αλλη σχεση?
    Εσυ τοσο καιρο δεν εχεις προχωρησει?
    Σε βλεπω να τον σκεφτεσαι ακομα κ αυτο μα σε κραταει πισω...εννοειται δεν σε κρινω αλλα προσπαθω καπου να πιαστω να σου πω 2 φιλικες κουβεντες πως θα κινηθεις!
    Στο ψυχολογο πας για καποιο συγκεκριμενο θεμα η να σε βοηθησει στην διαχειριση σκεψεως με τον πρωην σου?
    Αν αυριο αλλα κ γενικοτερα στη ζωη σου...βρισκεσαι σε 1 χωρο που για καποιο λογο θα εισαι μονη...να φροντιζεις να εχεις κλειδωμενα παραθυρα κ πορτες να κοιμηθεις ηρεμη,ασε καποια φωτα ανοιχτα κ τηλεοραση να παιζει...εχε κ το τηλ κοντα σου κ ολα καλα!
    Εσυ ερχοντας σε επικοινωνια με τον πρωην σου τι αποζητας?επανασυνδεση η απλα με τα λογια του να σε ηρεμησει?
    Γιατι αν ζητας το 1ο καλως να προσπαθησεις κ αν δε γουσταρει αυτος...εχει καλως!
    Αν θελεις ομως απλα να σε ακουσει κ να σε βοηθησει...ισως πια να μην ασχοληθει μαζι σου...κ να σου μεινει μια πικρια γι αυτον κ ειναι κριμα...αν σε αγαπησε οντως...δεν θα το θεωρησει ενοχλητικο το μην σου...
    Εσυ ξερεις καλυτερα την χημεια που ειχατε κ τον χαρακτηρα του!
    Το οτι τον αγαπας ακομα μπορει να σε φερνει μια πισω κ μια μπροστα στη ζωη σου...αλλα σε τιμαει κ μονο που το λες!γιατι ενιωσες αγαπη κ καλως κακως καποια συναισθηματα μεσα μας ειναι ενεργα για πολυ καιρο!
    Τον έχω πολύ ψηλά μέσα μου γιατί είναι ο μόνος που μου φέρθηκε τόσο καλά και με ανιδιοτέλεια... Δεν έχω προχωρήσει γιατί στα λίγα ραντεβού που βγήκα μετά από εκείνον έπεσα στον τύπο του άντρα που με φοβίζει, αυτόν που θέλει να προχωρήσει πολύ γρήγορα...

Όχι, δεν ξέρω αν έχει κάνει άλλη σχέση όμως ένα κομμάτι μου το ελπίζει, εύχομαι να έχει βρει επιτέλους την πριγκίπισσα που έψαχνε και που δεν βρήκε σ' εμένα (μεταφορικά το έλεγε την πριγκίπισσα)...

Δεν ελπίζω πια σε επανασύνδεση όσο και να το θέλω, ήθελα απλά να με καθησυχάσει ακόμα μία φορά γιατί απόψε το έχω ανάγκη... Ξέρω όμως πως δεν γίνεται...

Με την ψυχολόγο ξεκίνησα πριν χρόνια όταν ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση που συμπεριλάμβανε από αυτοτραυματισμούς μέχρι απόπειρες αυτοκτονίας, τώρα αυτά έχουν σχεδόν ξεπεραστεί... Αλλά έχει λίγο καιρό που δεν την βλέπω πια την ψυχολόγο γιατί έκλεισε το γραφείο της κι έπιασε δουλειά σε νοσοκομείο κι εκεί είχα δικαίωμα να κάνω συνεδρίες για ένα χρόνο μόνο κι αυτός πέρασε...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by GoldenM View Post
    Καλέ μου Κύκνε,

Χωρίς να είμαι ειδικός, θα σου πρότεινα όταν με το καλό ξαναδημιουργήσεις μια σχέση, να δοκίμαζες το karezza. Ουσιαστικά πρόκειται για μια τεχνική η οποία λέγεται "εγκρατής συνουσία".

Μετά τον χωρισμό μου, δεν ήθελα να κάνω σεξ για αρκετό διάστημα.

Η ψυχολόγος μου με προέτρεψε να δοκιμάσω αυτή τη τεχνική και κάπως με ωφέλησε, ώστε να μπορέσω να προσεγγίσω μια άλλη γυναίκα.

Καλή δύναμη ολόψυχα.
    Θα ψάξω στο google τι είναι αυτό αλλά μήπως μπορείς να μου δώσεις μια ιδέα;

Από σπουδές δεν ήταν ιδιαίτερα ανώτερες όπως είναι στο πανεπιστήμιο, ΙΕΚ έχω τελειώσει σαν τουριστικός πράκτορας... Σ' ευχαριστώ για το κοπλιμέντο για το γράψιμο μου... :)
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Φαινεσαι συνεσταλμενη κοπελα απο τα λεγομενα σου κ προφανως αγαπησες κ αγαπηθηκες μεσα απο αυτη την σχεση κ σε εχει σημαδεψει...
    Το οτι ευχεσαι το καλυτερο για αυτον,σε τιμαει κ γω σαν 3ος θα πω...γιατι να μην εχει εσενα οχι απλα σαν πριγκηπισσα αλλα σαν βασιλισσα!
    Ξερεις οι ανθρωποι αλλαζουν καποιες φορες κ μερικες αλλες παιζει ρολο το καρμα κ οι συγκηριες!
    Πολλα φερνει η ζωη κ ποσα που δε γνωριζουμε!
    Προσπαθησε γενικοτερα θα κανεις θετικες σκεψεις κ πραξεις,να μην σε παιρνει απο κατω!
    Κ αν νομισεις οτι η φωνη του η καποια γραπτα του λογια σε ηρεμησουν...να το κανεις!
    Μην σκεφτεις θα φας τα μουτρα σου!
    Ο εγωισμος κ οι υποθεσεις ειναι ασχημα πραγματα!
    Προσπαθησε αποψε να ηρεμησεις κ κοιτα αυριο πως θα σηκωθεις...κ αναλογα πραττεις με λογικη αλλα κ συναισθημα!
    Προσπαθησε να κοιμηθεις κ να ηρεμησεις!
    Κ οπως υπογραφεις στα σχολια σου,στα μικρα γραμματα...αυτος στεκεται στα 2μ κ εσυ δεν απλωνεις τα χερια σου...ισως ειναι συγκηριακο ισως καρμικο!
    Κανεις δε ξερει...
    Προσπαθησε να ηρεμησεις κ να κοιμηθεις κ αυριο με καθαρη σκεψη...το βλεπεις!
    Αν θελησεις να στειλεις καποιο μην,να το κανεις για μενα...κ ας μην σου απαντησει...κ μονο που θα ξελαφρωσεις θα σου κανει καλο!
    Ισως σου απαντησει ισως οχι...μην τον παρεξηγησεις!δεν ξερεις τι περναει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Θα ψάξω στο google τι είναι αυτό αλλά μήπως μπορείς να μου δώσεις μια ιδέα;

Από σπουδές δεν ήταν ιδιαίτερα ανώτερες όπως είναι στο πανεπιστήμιο, ΙΕΚ έχω τελειώσει σαν τουριστικός πράκτορας... Σ' ευχαριστώ για το κοπλιμέντο για το γράψιμο μου... :)
    Σου παραθέτω δύο link σχετικά με τη τεχνική karezza.

Ουσιαστικά είναι μια διαδικασία όπου οι δύο σύντροφοι χαίρονται ο ένας τον άλλο, μέσα από φιλιά, χάδια, άγγιγμα σώμα με σώμα αλλά δεν στοχεύουν στον οργασμό (ούτε στην διείσδυση).

Karezza σημαίνει χάδι.

Η ψυχολόγος μου είπε ότι είναι μια καλή εναλλακτική για ανθρώπους που για διάφορους λόγους δεν επιθυμούν ή δεν μπορούν (πχ στυτική δυσλειτουργία) να κάνουν σεξ.

https://www.onmed.gr/sexoualikothta/...istisi-sto-sex

https://www.askitis.gr/health/view/e...neo_eidos_seks

Εμένα με βοήθησε ώστε να μπορέσω να ξανασυνδεθώ με μια γυναίκα. Και πίστεψε με είναι πολύ απολαυστικό και ζεστό σε συναισθηματικό επίπεδο.

Πραγματικά μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις. Αν διαβάζεις πολλά βιβλία αυτό έχει επιρροή και στον γραπτό σου λόγο.
    "Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll

Senior Member
    Φαινεσαι συνεσταλμενη κοπελα απο τα λεγομενα σου κ προφανως αγαπησες κ αγαπηθηκες μεσα απο αυτη την σχεση κ σε εχει σημαδεψει...
    Το οτι ευχεσαι το καλυτερο για αυτον,σε τιμαει κ γω σαν 3ος θα πω...γιατι να μην εχει εσενα οχι απλα σαν πριγκηπισσα αλλα σαν βασιλισσα!
    Ξερεις οι ανθρωποι αλλαζουν καποιες φορες κ μερικες αλλες παιζει ρολο το καρμα κ οι συγκηριες!
    Πολλα φερνει η ζωη κ ποσα που δε γνωριζουμε!
    Προσπαθησε γενικοτερα θα κανεις θετικες σκεψεις κ πραξεις,να μην σε παιρνει απο κατω!
    Κ αν νομισεις οτι η φωνη του η καποια γραπτα του λογια σε ηρεμησουν...να το κανεις!
    Μην σκεφτεις θα φας τα μουτρα σου!
    Ο εγωισμος κ οι υποθεσεις ειναι ασχημα πραγματα!
    Προσπαθησε αποψε να ηρεμησεις κ κοιτα αυριο πως θα σηκωθεις...κ αναλογα πραττεις με λογικη αλλα κ συναισθημα!
    Προσπαθησε να κοιμηθεις κ να ηρεμησεις!
    Κ οπως υπογραφεις στα σχολια σου,στα μικρα γραμματα...αυτος στεκεται στα 2μ κ εσυ δεν απλωνεις τα χερια σου...ισως ειναι συγκηριακο ισως καρμικο!
    Κανεις δε ξερει...
    Προσπαθησε να ηρεμησεις κ να κοιμηθεις κ αυριο με καθαρη σκεψη...το βλεπεις!
    Αν θελησεις να στειλεις καποιο μην,να το κανεις για μενα...κ ας μην σου απαντησει...κ μονο που θα ξελαφρωσεις θα σου κανει καλο!
    Ισως σου απαντησει ισως οχι...μην τον παρεξηγησεις!δεν ξερεις τι περναει...
    Να τον παρεξηγήσω δεν πρόκειται αλλά θα θυμώσει αν τον ενοχλήσω, το ξέρω... Δεν είναι το να μην μου απαντήσει το πρόβλημα αλλά δεν θέλω να μου ξαναθυμώσει, νόμιζα ότι μου ήταν θυμωμένος για πολύ καιρό κι αυτό με έκανε να υποφέρω μέχρι τη στιγμή δυο χρόνια πριν που μου είπε πως δεν μου κρατάει κακία και πως καταλαβαίνει ότι τα λάθη μου τα έκανα από αδυναμία... Όμως δεν πρέπει να τα επαναλάβω...

Όσο για το γιατί να μην έχει εμένα προφανώς δεν ήμουν η ιδανική γι' αυτόν και το κατανοώ γιατί τον ταλαιπώρησα πολύ... Αλλά και μόνο που τα γράφω εδώ είναι μια ανακούφιση...

Θα προσπαθήσω να κοιμηθώ αργότερα, θα βοηθήσουν και κάτι φάρμακα που παίρνω το βράδυ...

Senior Member
    Σου παραθέτω δύο link σχετικά με τη τεχνική karezza.

Ουσιαστικά είναι μια διαδικασία όπου οι δύο σύντροφοι χαίρονται ο ένας τον άλλο, μέσα από φιλιά, χάδια, άγγιγμα σώμα με σώμα αλλά δεν στοχεύουν στον οργασμό (ούτε στην διείσδυση).

Karezza σημαίνει χάδι.

Η ψυχολόγος μου είπε ότι είναι μια καλή εναλλακτική για ανθρώπους που για διάφορους λόγους δεν επιθυμούν ή δεν μπορούν (πχ στυτική δυσλειτουργία) να κάνουν σεξ.

https://www.onmed.gr/sexoualikothta/...istisi-sto-sex

https://www.askitis.gr/health/view/e...neo_eidos_seks

Εμένα με βοήθησε ώστε να μπορέσω να ξανασυνδεθώ με μια γυναίκα. Και πίστεψε με είναι πολύ απολαυστικό και ζεστό σε συναισθηματικό επίπεδο.

Πραγματικά μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις. Αν διαβάζεις πολλά βιβλία αυτό έχει επιρροή και στον γραπτό σου λόγο.
    Κατάλαβα... Θα διαβάσω και τα links... Αύριο με καθαρό μυαλό...

:) Ναι, η αλήθεια είναι ότι έχω διαβάσει αρκετά από μικρή...

Senior Member
    Κύκνε μου καλέ,

Σε αφήνω για απόψε.

Θέλω να πιστεύω ότι είσαι κάπως καλλίτερα τώρα. Να κοιμηθείς. Ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός.

Αύριο θα είμαι online το βράδυ. Αν θελήσεις να γράψεις και να επικοινωνήσεις, μην διστάσεις να μου στείλεις ακόμα και προσωπικό μήνυμα.

Να θυμάσαι ότι είσαι πολύ δυνατή κοπέλα. Έχεις περάσει δια πυρός και σιδήρου. Έχεις βιώσει γεγονότα που άλλους θα τους είχαν λυγίσει. Είσαι όμως ακόμα εδώ και μάλιστα πολύ δυνατή. Ξέρω και καταλαβαίνω από τον λόγο σου, ότι η ψυχούλα σου είναι πολύ ευαίσθητη. Να θυμάσαι όμως ότι δεν είσαι μόνη. Και εγώ, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη, είμαστε εδώ να σε εμψυχώσουμε αν αυτό έχεις ανάγκη.

Να έχεις μια πολύ όμορφη νύχτα Κύκνε!!! Όλα θα πάνε καλά.
    "Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll

Senior Member
    Κύκνε μου καλέ,

Σε αφήνω για απόψε.

Θέλω να πιστεύω ότι είσαι κάπως καλλίτερα τώρα. Να κοιμηθείς. Ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός.

Αύριο θα είμαι online το βράδυ. Αν θελήσεις να γράψεις και να επικοινωνήσεις, μην διστάσεις να μου στείλεις ακόμα και προσωπικό μήνυμα.

Να θυμάσαι ότι είσαι πολύ δυνατή κοπέλα. Έχεις περάσει δια πυρός και σιδήρου. Έχεις βιώσει γεγονότα που άλλους θα τους είχαν λυγίσει. Είσαι όμως ακόμα εδώ και μάλιστα πολύ δυνατή. Ξέρω και καταλαβαίνω από τον λόγο σου, ότι η ψυχούλα σου είναι πολύ ευαίσθητη. Να θυμάσαι όμως ότι δεν είσαι μόνη. Και εγώ, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη, είμαστε εδώ να σε εμψυχώσουμε αν αυτό έχεις ανάγκη.

Να έχεις μια πολύ όμορφη νύχτα Κύκνε!!! Όλα θα πάνε καλά.
    Σ' ευχαριστώ πολύ που με άκουσες και για τις απαντήσεις σου... Και για το ότι προσφέρεσαι να με βοηθήσεις κι αύριο, το εκτιμώ πολύ...

Σου εύχομαι καληνύχτα...

Καλο βραδυ κ απο μενα κυκνε!
    Πηρες μια 1η αποψη συμβουλων απο τον golden κ απο μενα!
    Απλα κοιμησου αποψε διχως πολλες σκεψεις κ αυριο ξεκιναει μια νεα μερα!
    Τα φαρμακα που λες σε βοηθουν στον υπνο...δε ξερω μηπως σου φερνουν κ καταθλιψη...
    Συμβουλεψου κ εναν αλλον γιατρο ενδεχομενως!
    Καλη ψυχικη κ σωματικη ξεκουραση!
    Μιλαμε παλι αυριο με καθαρη σκεψη!

Senior Member
    Καλο βραδυ κ απο μενα κυκνε!
    Πηρες μια 1η αποψη συμβουλων απο τον golden κ απο μενα!
    Απλα κοιμησου αποψε διχως πολλες σκεψεις κ αυριο ξεκιναει μια νεα μερα!
    Τα φαρμακα που λες σε βοηθουν στον υπνο...δε ξερω μηπως σου φερνουν κ καταθλιψη...
    Συμβουλεψου κ εναν αλλον γιατρο ενδεχομενως!
    Καλη ψυχικη κ σωματικη ξεκουραση!
    Μιλαμε παλι αυριο με καθαρη σκεψη!
    Τα χρειάζομαι αυτά τα φάρμακα γιατί αλλιώς φοβάμαι να κοιμηθώ...
    Σ' ευχαριστώ, καληνύχτα και σ' εσένα!

Τελικά κυκνε τις φοβιες σου που αφορούν τις σχεσεις σου με το άλλο φύλο τις έχεις ξεπερασει καθόλου?εχω και εγω παρομοιες φοβίες με τις δικές σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Τελικά κυκνε τις φοβιες σου που αφορούν τις σχεσεις σου με το άλλο φύλο τις έχεις ξεπερασει καθόλου?εχω και εγω παρομοιες φοβίες με τις δικές σου.
    Καλημέρα σε όλους... :)

Αποστολία, όχι, δεν θα έλεγα ότι τις έχω ξεπεράσει... Μόνο τον πρώην μου εμπιστεύομαι ότι δεν θα μου κάνει κακό...
    Έχω διαβάσει λίγο τα θέματα σου αλλά αν θέλεις πες μου κι εδώ τι ακριβώς σε φοβίζει...

Καλημέρα σε όλους... :)

Αποστολία, όχι, δεν θα έλεγα ότι τις έχω ξεπεράσει... Μόνο τον πρώην μου εμπιστεύομαι ότι δεν θα μου κάνει κακό...
    Έχω διαβάσει λίγο τα θέματα σου αλλά αν θέλεις πες μου κι εδώ τι ακριβώς σε φοβίζει...
    Καλημέρα κυκνε.εγώ δεν θα ελεγα ότι φοβάμαι μη μου κάνει κακό καποιος.εγώ φοβαμαι την σεξουαλικη πράξη. Και με τον φίλο μου που εμπιστευομαι απολυτα δεν έχω καταφέρει να ολοκληρωσω.η ψυχολόγος σε βοηθαει καθόλου σε αυτό το θεμα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Καλημέρα κυκνε.εγώ δεν θα ελεγα ότι φοβάμαι μη μου κάνει κακό καποιος.εγώ φοβαμαι την σεξουαλικη πράξη. Και με τον φίλο μου που εμπιστευομαι απολυτα δεν έχω καταφέρει να ολοκληρωσω.η ψυχολόγος σε βοηθαει καθόλου σε αυτό το θεμα?
    Νομίζω ότι ο φόβος μας είναι παρόμοιος γιατί κι εγώ αυτό που φοβάμαι είναι η επιβολή της σεξουαλικής πράξης...
    Η ψυχολόγος με βοήθησε όσο μπορούσε, τώρα αναγκαστικά οι συνεδρίες μας έχουν σταματήσει λόγω των κανονισμών του νοσοκομείου...

Νομίζω ότι ο φόβος μας είναι παρόμοιος γιατί κι εγώ αυτό που φοβάμαι είναι η επιβολή της σεξουαλικής πράξης...
    Η ψυχολόγος με βοήθησε όσο μπορούσε, τώρα αναγκαστικά οι συνεδρίες μας έχουν σταματήσει λόγω των κανονισμών του νοσοκομείου...
    Και εγώ πηγαινα σε ψυχολογο δεν με βοηθησε αρκετα στο σεξουαλικο.καθολου δηλαδή. Τωρα δεν έχεις κάποια σχέση είπες?πως αντιμετωπιζεις το θέμα σου?

Page 2 of 17 FirstFirst 123412 ... LastLast