Θέλω να κάνω κάτι που δεν πρέπει... - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 17 FirstFirst ... 7151617
Results 241 to 255 of 255
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν ξέρω... Δεν είναι εύκολο να το αντέξω... Πιστεύεις ότι η ψυχολόγος θα βοηθήσει και σ' αυτό;
    Ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει δέκα χρόνια ψυχοθεραπεία και να μην αλλάξει καθόλου και ενας άλλος μπορεί να κάνει ένα χρόνο και να δει πολλές αλλαγές. Τι θελω να πω; Αν δεν θες να κάνεις βήματα μπροστά ο ψυχολόγος δεν μπορεί να βοηθήσει. Από την στιγμή που αποφάσισες να πας σημαίνει ότι θες να αλλάξεις και να αφήσεις κάποιες καταστάσεις πίσω και να προχωρήσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει δέκα χρόνια ψυχοθεραπεία και να μην αλλάξει καθόλου και ενας άλλος μπορεί να κάνει ένα χρόνο και να δει πολλές αλλαγές. Τι θελω να πω; Αν δεν θες να κάνεις βήματα μπροστά ο ψυχολόγος δεν μπορεί να βοηθήσει. Από την στιγμή που αποφάσισες να πας σημαίνει ότι θες να αλλάξεις και να αφήσεις κάποιες καταστάσεις πίσω και να προχωρήσεις.
    Όντως θέλω αλλά δεν ξέρω αν μπορώ, αν είμαι αρκετά δυνατή, δεν ξέρω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

george1520
    Guest
    Όντως θέλω αλλά δεν ξέρω αν μπορώ, αν είμαι αρκετά δυνατή, δεν ξέρω...
    Από την στιγμή που το θες τότε είσαι αρκετά δυνατη να το κάνεις.

ntinti
    Guest
    Τελικά χθες κοιμήθηκα νωρίς και δεν είδα ταινία... Και σήμερα το πρωί πήγα βόλτα με τον αδελφό μου και φίλους...
    Ήταν ωραία αλλά γύρισα κουρασμένη και παρ' όλη την κούραση δεν κατάφερα να κοιμηθώ, πάλι νιώθω φόβο...
    Άσε τον φόβο κυκνε μου είπαμε δεν σκεφτόμαστε τα αρνητικά.
    Πέρασες μια όμορφη μέρα μαζί με ανθρώπους που θες να είσαι μαζί τους !
    Κράτα αυτό και πάμε σιγά σιγά για το επόμενο .Από εδώ και πέρα προσπάθησε να βάζεις και άλλες σκέψεις ,όπως όχι μόνο με ποιους θα περάσω ευχάριστα ,αλλά τι δημιουργικο μπορω να κάνω για να μου προκαλέσει ευχαρίστηση το αποτέλεσμα και στο τέλος της μέρας να νοιωθω γεμάτη!

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Από την στιγμή που το θες τότε είσαι αρκετά δυνατή να το κάνεις.
    Μακάρι να έχεις δίκιο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Άσε τον φόβο κυκνε μου είπαμε δεν σκεφτόμαστε τα αρνητικά.
    Πέρασες μια όμορφη μέρα μαζί με ανθρώπους που θες να είσαι μαζί τους !
    Κράτα αυτό και πάμε σιγά σιγά για το επόμενο .Από εδώ και πέρα προσπάθησε να βάζεις και άλλες σκέψεις ,όπως όχι μόνο με ποιους θα περάσω ευχάριστα ,αλλά τι δημιουργικο μπορω να κάνω για να μου προκαλέσει ευχαρίστηση το αποτέλεσμα και στο τέλος της μέρας να νοιωθω γεμάτη!
    Ntinti, δεν μπορώ όλες τις στιγμές της μέρας να σκέφτομαι θετικά όταν υπάρχουν προβλήματα που με δυσκολεύουν...
    Για παράδειγμα, χθες δεν κοιμήθηκα αρκετά, ξύπνησα και δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ και τώρα νιώθω κουρασμένη...

Αλλά για να τα λέμε και τα θετικά πέρασα καλά και ξενύχτησα λίγο γι' αυτό κι η κούραση...

Αν έχεις χρόνο γράψε μου, τα πρωινά αν είμαι μόνη μου με δυσκολεύουν...

ntinti
    Guest
    Ntinti, δεν μπορώ όλες τις στιγμές της μέρας να σκέφτομαι θετικά όταν υπάρχουν προβλήματα που με δυσκολεύουν...
    Για παράδειγμα, χθες δεν κοιμήθηκα αρκετά, ξύπνησα και δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ και τώρα νιώθω κουρασμένη...

Αλλά για να τα λέμε και τα θετικά πέρασα καλά και ξενύχτησα λίγο γι' αυτό κι η κούραση...

Αν έχεις χρόνο γράψε μου, τα πρωινά αν είμαι μόνη μου με δυσκολεύουν...
    κοριτσάκι μου εδώ είμαι μπαινοβγαίνω όποτε έχω κενό από την δουλειά.......

ότι είναι σου είπα γράψε μου ή στείλε μου μήνυμα και θα το δω,φιλιά!

Senior Member
    κοριτσάκι μου εδώ είμαι μπαινοβγαίνω όποτε έχω κενό από την δουλειά.......

ότι είναι σου είπα γράψε μου ή στείλε μου μήνυμα και θα το δω,φιλιά!
    Έχω μέρες να γράψω στο θέμα μου για κάποιους λόγους αλλά είπα να το κάνω τώρα... Μου προέκυψε ένα πρόβλημα σωματικής υγείας, όχι κάτι πολύ σοβαρό (μην ανησυχήσεις) αλλά μου προκαλεί πόνο και μου ρίχνει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία (τη Δευτέρα θα πάω στον αρμόδιο γιατρό για να το λύσω)...
    Αυτό που θέλω να πω τώρα είναι ότι οι ανασφάλειες μου έχουν χτυπήσει κόκκινο...

ntinti
    Guest
    Καλημερα Κυκνε μου!
    Ελπιζω να μην ειναι τιποτα το σοβαρο και να ειναι περαστικο!
    Οσο για το θεμα πονος και ψυχολογια αστο καλυτερα δεν ειμαι αρμοδια να μιλησω εμενα με γονατισε αυτο το θεμα....

Οταν εχεις νεα γραψε μου, φιλια κοριτσι μου!

Senior Member
    Καλημερα Κυκνε μου!
    Ελπιζω να μην ειναι τιποτα το σοβαρο και να ειναι περαστικο!
    Οσο για το θεμα πονος και ψυχολογια αστο καλυτερα δεν ειμαι αρμοδια να μιλησω εμενα με γονατισε αυτο το θεμα....

Οταν εχεις νεα γραψε μου, φιλια κοριτσι μου!
    Καλημέρα ntinti...

Σήμερα θα μάθω αν είναι σοβαρό (καλά θέμα ζωής και θανάτου δεν είναι πάντως), στις 15:00 έχω ραντεβού με την οδοντίατρο γιατί πονούσα πολύ και πέρασα το Σαββατοκύριακο με αντιβίωση... Έχω άγχος γιατί φοβάμαι τον οδοντίατρο, πάω σε όποιον γιατρό χρειαστεί χωρίς πρόβλημα αλλά στον οδοντίατρο πάω με μεγάλη δυσκολία...

Senior Member
    Γύρισα... Το δόντι μου χρειάζεται απονεύρωση και την ξεκινήσαμε... Θα χρειαστεί άλλες δύο επισκέψεις για να τελειώσουμε με το συγκεκριμένο...

ntinti
    Guest
    Καλημέρα ntinti...

Σήμερα θα μάθω αν είναι σοβαρό (καλά θέμα ζωής και θανάτου δεν είναι πάντως), στις 15:00 έχω ραντεβού με την οδοντίατρο γιατί πονούσα πολύ και πέρασα το Σαββατοκύριακο με αντιβίωση... Έχω άγχος γιατί φοβάμαι τον οδοντίατρο, πάω σε όποιον γιατρό χρειαστεί χωρίς πρόβλημα αλλά στον οδοντίατρο πάω με μεγάλη δυσκολία...
    Ότι και να είναι μόνο που πονάμε φτάνει για να μας ρίχνει ψυχολογικά και να φοβόμαστε. ..
    Μακάρι να είναι κάτι εύκολο γιατί και εγώ το οδοντίατρο δεν τον μπορώ, βασικά την ένεση δεν μπορώ μετά από αυτή ας κάνει ότι θέλει....
    Γράψε μου όταν έχει νέα καλό μου φιλιά!

Senior Member
    Εμενα συμβαίνει το αντιθετο..Μου στελνει εκεινος και εγω κρατιεμαι με το ζορι να μην του απαντησω γιατι δεν θελω να κανω ενα τεραστιο βημα πισω
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Δεν είναι καλή μέρα σήμερα... Κρύα, μοναχική, με άσχημες σκέψεις... Ευτυχώς τουλάχιστον που έχω τις γατούλες μου εδώ...

Νοσηρή φαντασία, κατάλαβα... Εσύ τον χώρισες υποθέτω, ε;
    Εγώ κρατιέμαι να μην του στείλω αυτό:
    https://www.youtube.com/watch?v=Ymp63SDjuUQ

Senior Member
    Κακά τα ψέματα, είναι ορισμένοι που το έχουν αυτό, μπορούν να ηρεμούν και να βρίσκουν λύσεις. Νιώθεις πως πάντα θα υπάρχει ένα γερό στήριγμα. Το καταλαβαίνω, άπαξ και το μάθεις, δεν μπορείς χωρίς αυτό.

Page 17 of 17 FirstFirst ... 7151617