Results 1 to 15 of 45
-
27-05-2019, 23:50 #1
Φοβάμαι τις επιπτώσεις του gay sex
Καλησπέρα, είμαι ένας 30 ετών ομοφυλόφιλος που δεν αντέχει άλλο να καταπιέζει την σεξουαλική ορμή του και θέλει να αρχίσει να απολαμβάνει το σεξ, τον έρωτα, την συντροφικότητα κτλ αλλά....
Φοβάμαι πολύ τα ΣΜΝ. Ξέρω ότι η χρήση προφυλακτικού μειώνει σημαντικά τους κινδύνους αλλά πάντα υπάρχουν πιθανότητες για ΑΙDS και συναφή αρρώστιες. Είμαι εντελώς πρωτάρης και γενικά παιρνάνε τόσα πολλά από το μυαλό μου που με φρενάρουν να κάνω αυτό που θέλω πραγματικά. Είναι ψυχολογικό πιστεύετε; Τι να κάνω για να μπορέσω να το διαχειριστώ κάπως και να το φέρω σε ισσοροπία;
- 28-05-2019, 01:29 #2
καλησπέρα ! ειναι κριμα να περιοριζεις και να εγκλωβίζεις τον ευατο σου απο το να ζησει τον ερωτα και ολα αυτα απο φοβο.. δεν μπορω να σου πω αν ειναι ψυχολογικο ή οχι εγω στην θεση σου θα πηγαινα σε ενα γιατρο να με ενημερωσει για τους κινδυνους και το πως προστατευομαι απο αυτους (οσον αφορα τα σμν κτλπ) η ενημερωση ειναι οπλο και αν παρολαυτα συνεχιζα να εχω αυτες τις φοβιες πιθανοτατα να τις συζητουσα και μ εναν ψυχολογο.. παντως τα σμν δεν αφορουν μονο τους ομοφυλοφιλους αλλα ολους τους σεξουαλικα ενεργους ανθρωπους.. προστατευουμε τον ευατο μας και τους αλλους παντα προφυλακτικο και ελεγχο στους γιατρους και προληπτικα .. ενημερωσου και ζηστο !
28-05-2019, 01:41 #3
Θελει προσοχη λογο του ειδους της επαφης. Η επαφη στους ομοφυλοφιλους ειναι διαφορετικη απο αντρα με γυναικα γι αυτο και θελει προσοχη γιατι ο κινδυνος ειναι μεγαλυτερος οχι καθολικα αλλα στατιστικα αμα το παρεις. Σιγουρα επισης εχει πολυ σημασια να ξερεις αν ο αλλος ειναι φορεας η οχι καποιου νοσηματος και τα προφυλακτικα ειναι οτι καλυτερο αλλα δε σε προφυλασουν καθολικα γιατι σπανε ειδικα στην επαφη τον ομοφυλοφυλων. Απλα αν το σκεφτεις και οι ετεροφυλοφυλοι κανουν κι αυτη ιδια επαφη με τους ομοφυλοφυλους καποιες φορες.
28-05-2019, 10:39 #4
καλημερα.
εννοεις οτι μεχρι τωρα δεν ειχες ομοφυλοφιλικες σεξουαλικες επαφες;
με γυναικες, εχεις κανει σεξ;
νομιζω οτι ο φοβος σου ειναι μαλλον προς την ομοφυλοφιλια κι οχι προς το σεξ, διοτι το ειντς, ειναι το μονο ΣΜΝ που εχει μεγαλυτερη εξαπλωση μεταξυ ομοφυλοφιλων στον δυτικο κοσμο.
ΟΛΕΣ οι αλλες ασθενειες ειναι κοινες για τα δυο φυλα, πολλες μαλιστα αν και τις κολλανε και οι δυο πληττουν οργανικα περισσοτερο τις γυναικες παρα τους ανδρες.
για το ειντς ομως, που τελικα ειναι ο μονος φοβος, υπαρχει απολυτη προστασια χρησιμοποιωντας προφυλακτικο, παρολο που για αλλες ασθενειες δεν ειναι απολυτη προστασια.
εαν σου αρεσαν οι γυναικες, τι θα εκανες λοιπον; δεν θα εκανες ποτε σχεση για να μην κολλησεις αφροδισια;
οποτε, χρησιμοποιεις προφυλακτικα και κανεις ο'τι σχεση θελεις.
28-05-2019, 10:58 #5
Δεν ειναι ετσι στην πρωκτικη επαφη υπαρχει αυξημενος κινδυνος να κολλησει κατι και οχι μονο ειντς οπως συν οτι οι γυναικες με τους αντρες δε κανουν μονο πρωκτικη επαφη συν οτι οι αντρες κανουν και εναλλαξαν πολλες φορες. Τωρα να μη με πουν και ομοφυλοφοβικο αλλα υπαρχει μεγαλη μεριδα ομοφυλοφυλων που ειναι οτι να ναι στη προστασια και το σεξ κανουν πραγματικα οτι να ναι. Οποτε αυτο που λεει ο φιλος ειναι ευλογο και εχει μεγαλη βαση και ενας επιστημονας θα το εξηγουσε απλα θελουν να τα ισοπεδωσουν ολα και να μας πουν πως το σεξ μεταξυ αντρων και το σεξ μεταξυ αντρα και γυναικας ειναι το ιδιο πραγμα, πραγμα ψευδες που δεν ισχυει. Προταση μου ειναι να ενημερωθεις απο ειδικο για τους κινδυνους της επαφης που θες. Ψυχολογικο δε ξερω αν ειναι αλλα ειναι ευλογο και ευστοχο το ερωτημα σου.
28-05-2019, 11:27 #6
Ο φόβος σου δεν είναι αβάσιμος. Αλλά αυτό ισχύει γενικά για το σεξ. Υπάρχουν νοσήματα που μεταδίδονται ακόμα και με τη χρήση προφυλακτικού. Αυτό συμβαίνει σε περιπτώσεις στις οποίες η δερματική επαφή είναι αρκετή για τη μετάδοση (έρπητας, κονδυλώματα). Ειδικά ο ιός HPV είναι πάρα πολύ διαδεδομένος. Με βάση τα αμερικανικά στοιχεία, σχεδόν όλα τα σεξουαλικά ενεργά άτομα χωρίς ανοσοποίηση θα κολλήσουν τον ιό κάποια στιγμή στη ζωή τους. Παραθέτω το σχετικό χωρίο:
HPV (the virus): About 79 million Americans are currently infected with HPV. About 14 million people become newly infected each year. HPV is so common that almost every person who is sexually-active will get HPV at some time in their life if they don’t get the HPV vaccine.
Health problems related to HPV include genital warts and cervical cancer.
Θα πρέπει να χρησιμοποιείς πάντα προφυλακτικό από την αρχή ως το τέλος και άφθονο λιπαντικό ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο ο κίνδυνος ρήξης. Αν θέλεις να αποφύγεις τον ιό HPV, θα πρέπει να εμβολιαστείς. Για τους ιούς Epstein-Barr και έρπητα απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει εμβόλιο.
Τα προηγούμενα ισχύουν για οποιαδήποτε μορφή σεξουαλικής επαφής. Το πρωκτικό σεξ ειδικά, ανεξάρτητα από το φύλο του «δέκτη», έχει επιπλέον κινδύνους λόγω των μικροτραυματισμών που μπορεί να προκαλέσει. Αυτό το άρθρο έχει αρκετές χρήσιμες πληροφορίες γύρω από τους κινδύνους και την προστασία. Υπάρχουν πολλά άλλα στο ίντερνετ πάνω στο θέμα, αλλά μπορείς πάντα να ρωτήσεις και ένα γιατρό.
28-05-2019, 11:32 #7
τι "κατι" να κολλησει δηλαδη; ιλαρα;
μονο για ειντς εχει περισσοτερο κινδυνο ενας ομοφυλοφιλος και αυτο προλαμβανεται με το προφυλακτικο.
ολα τα αλλα κολλανε μια χαρα απο ολους και απο παντου...
το να μην κανει σεξ με παρτενερ που δεν παιρνουν μετρα, επαφιεται στην δικη του υπευθυνοτητα, οπως συμβαινει και σε ετεροφυλοφιλους..
28-05-2019, 11:59 #8
gimit απλα ενημερωσου λεπτομερως απο εναν γιατρο που θα σου λυσει ολες τις απορίες... τωρα το τι θα σ πει εδω ο καθενας ειναι αλλη υποθεση.. προφυλακτικο παντα ετσι και αλλιως !
28-05-2019, 12:00 #9
Οχι δεν ειναι ετσι, οταν εισαι ομοφυλοφιλος και κανεις αποκλειστικα πρωκτικο σεξ εχεις μεγαλυτερο κινδυνο να σπασει το προφυλακτικο με αποτελασμα να μπορει να κολλησει πληθωρα νοσηματων απο τα πιο σοβαρα ειναι το ειντς η ηπατιτιδα και πολλα αλλα. Τωρα για τη φυση της επαφης και αν επαφιεται στην δικη του υπευθυνοτητα ισχυει αυτο απλα λογο της αποκλειστικα πρωκτικης επαφης τα πραγματα ειναι πιο δυσκολα. Θα μπορουσα να γινω και πιο λεπτομερεις να δωσω ουσια και λεπτομερια στο θεμα αλλα να παει σε ενα γιατρο να του τα εξηγησει. Το κατι που λεω ειναι σημαντικο και οχι ιλλαρα και με τη πρωκτικη επαφη κολλανε οσοι τη κανουνε και δεν ειναι μια χαρα απο παντου. Καταλαβαινω τι θες να πεις και οι ερωτησεις σου ηταν ευλογες στη πρωτη τοποθετηση σου απλα εγω να ξερεις προσεχω πολυ τι λεω οταν το λεω.
28-05-2019, 12:59 #10
βρε αιρετικε...
η πρωκτικη επαφη ειναι θεμα προτιμησης στο σεξ, δεν ειναι θεμα ομοφυλοφιλιας...
πως να στο πω πιο απλα;
μια συνηθεια στο σεξ που μπορει να την εχει και ετεροφυλοφιλος, ΔΕΝ μπορεις να την χρεωνεις στην ομοφυλοφιλια.
ρωτα και επιστημονες...
28-05-2019, 13:20 #11
Δε χρειαζεται να ρωτησω κανενα για το προφανες οτι ενα δε γινεται αν εισαι ετεροφυλοφυλος και να σου κανουν και να κανεις πρωκτικο σεξ και δευτερον αν εισαι ετεροφυλοφιλος εχεις να το πω απλα και την ευκαιρια να κανεις κολπικο σεξ που συνεπαγεται λιγοτερους κινδυνους οταν χρησιμοποιειται προφυλακτικο ενω αμα εισαι ομοφυλοφιλος κανεις αναγκαστικα πρωκτικο σεξ η σου κανουν. Δεν ειμαι κατα του πρωκτικου σεξ αλλα ειναι πολυ πιο επικυνδηνο και ειδικα χωρις προφυλακτικο. Εγω να αναφερω δε χρησιμοποιω καμμια προφυλαξει αλλα για καποιον που θελει πρεπει να ξερει και να υπολογιζει τους κινδυνους.
28-05-2019, 13:34 #12
εσυ, αν δεν χρησιμοποιεις καν προφυλακτικο, και προφανως εννοεις οτι εχεις μονο ετεροφυλοφιλικες επαφες, διατρεχεις περισσοτερους κινδυνους να μολυνθεις και ακομα περισσοτερους να μολυνεις μια γυναικα, απο οποιονδηποτε ομοφυλοφιλο κανει ομοφυλοφιλικο σεξ ΑΛΛΑ χρησιμοποιει προφυλακτικο.
στο αλλο θεμα μας ελεγες οτι δεν χρειαζεται το προφυλακτικο ουτε για αντισυλληψη, γιατι αντισυλληψη ειναι η διακοπτομενη συνουσια...
δλδ, ζεις πισω απ τις πετρες αιρετικε, τι να σου πω. καμια γνωση για προφυλαξεις στο σεξ...
28-05-2019, 13:58 #13
Εγω ειπα τη δικη μου περιπτωση οχι για να σχολιασουμε αλλα να καταλαβαιτε πως δεν ειμαι κολλημενος με τα προφυλακτικα. Αντι λοιπον να σχολιασεις τη δικη μου περιπτωση σχολιασε ολα τα αλλα που ειναι και πολυ σωστα που ειπα. Ουτε ιλλαρα ουτε μια χαρα κολλανε απο παντου. Για τη διακοπτομενη συνουσια φυσικα και υφιστανται ως τροπος αντισυλληψης. Να σαι καλα ρεμεντυ μη το πας στο προσωπικο απλα και γω ηθελα να πω στο φιλο οτι ναι υπαρχουν κινδυνοι ναι η ανησυχια του ειναι ευλογη και ευστοχη ναι οντως υπαρχει διαφορα μεταξυ ομοφυλοφιλικου και ετεροφυλοφιλικου σεξ και δε λεω σε κανενα να μη χρησιμοποιει προφυλακτικο. Μη τα βαζεται σε ενα κουβα ολα και τα εξισωνεται και μην επιτεθεστε επι προσωπικου πες αν εισαι σωστη Μπραβο αιρετικε εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που ειπες και μετα αν θες κρινε με και εμενα αλλα οχι ολα μαζι γιατι αυτα που του ειπα γι αυτο που ρωταει δεν εχουν καμμια σχεση με το αμα εγω ειμαι ετεροφυλοφιλος και φοραω η οχι προφυλακτικο. Αν θες να ξερεις δεν εχω κολλησει ποτε τιποτα και σημαινει πολλα αυτο.
28-05-2019, 14:46 #14
Σε θρεντ κοπελας που αντιμετωπιζει θεματα αντισυλληψης με το αγορι της, προτεινει το γρηγορο τραβηγμα. Σε τουτο το θρεντ που ο φιλος φοβαται τις συνεπειες του πρωκτικου σεξ, του λεει εγω προσωπικα δεν χρησιμοποιω προφυλαξη ποτε γιατι ειμαι ουαου. Σε παμπολλα θρεντ που ζητουν μελη συμβουλες και εμπειριες απο φαρμακα, τους λεει μην παιρνετε τα φαρμακα. Σε γονεις νεου με θεματα αυτοεκτιμησης πρωτα με την ευφυια του υστερα με το υψος του, τους λεει οχι οχι, το υψος ειναι το προβλημα και οχι η ψυχολογια, και ακουστε με καλα. Στο διπλανο θρεντ που μελος ανησυχει για τις εμμονες που του πυροδοτει η κοπελα που μενει απεναντι χωρις κουρτινες, του λεει καλα κανεις και σκανδαλιζεσαι, αγορασε και κυαλια.
Και να μην ησουν τρολ, αιρετικε, θα επρεπε να σε ανακηρυξουν."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
28-05-2019, 14:51 #15
Eυχαριστώ για τις απαντήσεις. Αρχικά, όχι δεν είχα ποτέ σχέσεις με γυναίκες. Είμαι συνειδητοποιημένα ομοφυλόφιλος απλώς δεν έχω εκδηλωθεί ποτέ και σε κανέναν ακόμα. Μόνο η αδερφή μου γνωρίζει και αυτή το έμαθε τυχαία βλέποντας κάποια πράγματα στο pc μου (you know). Eπομένως, πριν κάνω οτιδήποτε θέλω να όσο το δυνατό περισσότερο να πάρω τις προφυλάξεις που πρέπει. Ξέρω ότι κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί την απόλυτη ασφάλεια στο 100% είτε είσαι γκέι, στρέιτ, άντρας, γυναίκα έτσι κι αλλιώς. Σε αυτό το σημείο να πω ότι ΓΕΝΙΚΑ έχω ένα θέμα με τις ασθένειες, έχω λίγο το σύδρομο του Μολιέρου το οποίο σχετικά με τα ΣΜΝ πολλαπλασιάζεται όπως καταλαβαίνετε. Δεν έχω σκοπό να ζήσω όλη μου τη ζωή στο σκοτάδι και την καταπιεση. Το προφυλακτικό το θεωρώ έτσι κι αλλιώς ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ, δεν είναι αυτό μόνο όμως, πχ πώς κάνεις στοματικό με προφυλακτικό; Καταλαβαίνετε τι λέω. Ίσως μια επίσκεψη σε έναν ειδικό γιατρό (σεξολόγο, πρωκτολόγο;) μου δώσεις πιο ξεκάθαρες απαντήσεις.