Καταθλιψη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Junior Member

Καταθλιψη

Καλησπερα παιδια ειμαι ο Βασιλης κ ειμαι 27 ετων.
    τον τελευταιο μηνα εχω κλειστει στον εαυτο μου.
    δεν εχω ορεξη να βγω εξω και να μιλησω σε κανεναν.
    μετα απο ενα χωρισμο και καποια αλλα γεγονοτα νιωθω θλιψη.
    επειδη μενω στο εξωτερικο ειμαι μονο δουλεια σπιτι Και δεν εχω φιλους.
    εδω και τρεις μερες νιωθω ενα σφιξιμο στο στηθος και μια δισπνια σαν να πνιγομε.
    επισης σκεφτομαι τι μπορω να κανω για να βλέπω τον ευατο μου.
    Αυριο εχω το πρωτο μου ραντεβου με ψυχιατρο αλλα εχω αγχος δεν ξερω τι να τον πω πως να του μιλισο. Φοβαμαι αν μου πει οτι εχω καταθλιψη. :/

Banned
    Κανε ψυχαναλυση φιλε και αν ειναι να παρεις φαρμακα επισκεψου 2 -3 ψυχιατρους πρωτα και αν δυνασαι το βελτιστο ειναι να τα αποφυγεις.

Senior Member
    Πες του απλα τι σε απασχολει, οπως κανεις κι εδω. Ο σωστος επαγγελματιας υπαρχει να βοηθησει και οχι να σε κρινει.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned
    πρεπει κοριτσια κι αγορια να παρετε χαμπαρι πως καποιοι "δαιμονες" δεν φευγου, καποιοι πονοι θα υπαρχουν που ανα καιρο θα φρικαρουμε !! κι θα θελουμε την "μαυριλα" το ζητημα δεν ειναι να σταματησει αυτο!! πωτες δεν φευγει σε καποιους απο εμας!! το ζητημα ειναι να μαθουμε να ζουμε με αυτο!! να το ελεγχουμε!!! α συμβηβαστουμε μαζι του !! να το αποδεχτουμε !! και να ζησουμε οσο μας αφησει!!

Quote Originally Posted by Vasilis92 View Post
    Καλησπερα παιδια ειμαι ο Βασιλης κ ειμαι 27 ετων.
    τον τελευταιο μηνα εχω κλειστει στον εαυτο μου.
    δεν εχω ορεξη να βγω εξω και να μιλησω σε κανεναν.
    μετα απο ενα χωρισμο και καποια αλλα γεγονοτα νιωθω θλιψη.
    επειδη μενω στο εξωτερικο ειμαι μονο δουλεια σπιτι Και δεν εχω φιλους.
    εδω και τρεις μερες νιωθω ενα σφιξιμο στο στηθος και μια δισπνια σαν να πνιγομε.
    επισης σκεφτομαι τι μπορω να κανω για να βλέπω τον ευατο μου.
    Αυριο εχω το πρωτο μου ραντεβου με ψυχιατρο αλλα εχω αγχος δεν ξερω τι να τον πω πως να του μιλισο. Φοβαμαι αν μου πει οτι εχω καταθλιψη. :/
    Μην αγχώνεσαι βασιλη.το σημαντικό είναι που αναγνωρισες αυτό που σε απασχολεί και θέλεις να ζητήσεις βοήθεια. Δεν θεωρώ ότι έχεις καταθλιψη χωρίς να είμαι ειδικός.απλά περνας μια φυσιολογικη θλιψη μετά από ένα χωρισμο.συν του ότι είσαι μακρια από τους δικους σου.οπότε σου βγήκε όλο αυτό. Ένας χωρισμός λενε περναει από πολλα σταδια και ένα από αυτά είναι η φάση της θλιψης και του πένθους.δεν σημαινει έχεις κάτι σοβαρο.αν αφήσεις να περασει κάποιο σεβαστο διάστημα θα δεις όλα θα είναι καλύτερα.ωστοσο μιλά με κάποιον ειδικο αφού έκλεισες ραντεβού αυτός θα σε βοηθήσει περισσότερο.και μην αγχώνεσαι για το τι θα του πεις.θα σε ρωταει και εσύ θα απαντας αυτά που νιώθεις.

Banned
    καποιοι ανθρωποι ειναι απο τη φυση τους πενθυμοι .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .....................................
    Last edited by αλεξανδρος_77; 30-05-2019 at 01:32.

Junior Member
    Μόλις γύρισα από τον γιατρό μου είπε Ότι έχω μείζων κατάθλιψη Και μου έδωσε escitalopram 10mg

Senior Member
    Ειθε να περασει συντομα ..........μικρη δοση σου εδωσε , καλα εκανε για αρχη ......