Αναζητώντας γυναικεία συντροφιά που να τον καταλαβαίνει - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 50 of 50
    Senior Member
    @Jason IV

Φυσικά και σου λείπει και ναι πρέπει να δράσεις για να βρεις, είναι πιο ωραία όταν έχεις ταίρι (ταιριαστό).
    Θα επαναλάβω ... είσαι ιδιαίτερος άνθρωπος οπότε είναι πιο δύσκολο να βρεις κάποια που σου ταιριάζει.
    To the point…
    Προτείνω:
    - άσε να λένε οι επικριτικοί (δύσκολο γιατί είσαι ευγενής και ευαίσθητος) εσύ δράσε, μη σε αναγκάσουν σε απραξία τα αδιάκριτα βλέμματα.
    - Είσαι Θεσσαλονίκη, μεγάλη πόλη, πολλές επιλογές στην αναζήτηση για κατάλληλο ταίρι, ωστόσο μελέτησε καλά τα στέκια, σκέψου σε ποια στέκια ή περιοχές θα ήταν το ταίρι σου (αυτό που αναζητείς)
    - Παρέες έχεις που ενστερνίζονται τις επιλογές σου? Τουλάχιστον όσον αφορά που θα βγείτε
    - Είμαι σίγουρος ότι κρύβεις, ίσως και άθελά σου, τόσο το τι «προσφέρεις» όσο και το τι ζητάς, δυσκολεύει αυτό όμως το να γίνεις αντιληπτός από μία κοπέλα που ψάχνει την ποιότητα που προσφέρεις και συνυπολόγισε σε αυτό ότι κιαυτή θα έχει απογοητευτεί από αυτούς που της έρχονται και δε τους γουστάρει, αρά πιθανόν να είναι κλειστή σα χαρακτήρας.

Λες συντροφιά που να τον καταλαβαίνει, εγώ θα έλεγα συντροφιά που να ταιριάζετε. Πχ κάποτε έλεγα αυτό που λες κι εσύ, μια να με καταλαβαίνει, τελικά έτυχε τότε και βρήκα μια που δε με καταλάβαινε (έξυπνο κορίτσι όμως) ΑΛΛΑ ήταν ΠΟΛΥ καλή κοπέλα, μου έβγαζε κάτι απίθανο, που δεν είχε σημασία το «καταλαβαίνειν», της τα εξηγούσα … μετά καταλάβαινε :) , με αυτό θέλω να πω, το να βρεις κάποια να ταιριάζετε δε σημαίνει ότι πρέπει να καταλαβαίνει από πριν, μπορεί να διδαχθεί. Αν αισθάνεσαι εσύ καλά με μια κοπέλα, αν σου βγάζει ωραίο συναίσθημα, σε κάνει να αισθάνεσαι ολόκληρος … είναι το ταίρι σου. Εννοώ μήπως το ψειρίζεις πολύ το θέμα? Μήπως να δώσεις ευκαιρία σε κάποια που δεν είναι ιδανική ορθολογικά αλλά σε κάνει να αισθάνεσαι κάτι?

Υ.Γ. (προσοχή: ακολουθεί εξευτελισμός συζήτησης) Θα με κάνεις να έρθω Θεσσαλονίκη να πάμε για γκόμενες σε κουλτουρo - κατάσταση μπαρ … και είναι η αδυναμία μου :P

Member
    Γιώργο για να είμαι ειλικρινής εδώ και καιρό δεν κάνω κάποια προσπάθεια ως προς αυτή την κατεύθυνση. Ενώ καταλαβαίνω απόλυτα ότι δεν θα έρθει κάποια ουρανοκατέβατη, εντούτοις αισθάνομαι ότι δεν έχω καθόλου "ενέργεια"... σαν να μου έχουν αδειάσει οι μπαταρίες και να μην μπορώ να κάνω πράγματα που θα με βοηθήσουν ως προς αυτή την επιθυμία μου. Κάτι το πολυάσχολο πρόγραμμά μου, κάτι το άγχος και η απογοήτευση λόγω έλλειψης εμπειριών, κάτι η μελαγχολική και κλειστού χαρακτήρα φύση μου, κάτι η κατάθλιψη που μια έρχεται μια φεύγει... να δω αν θα μπορέσω να κάνω κάτι για να με ξεκολλήσω.

Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    @Jason IV
    Υ.Γ. (προσοχή: ακολουθεί εξευτελισμός συζήτησης) Θα με κάνεις να έρθω Θεσσαλονίκη να πάμε για γκόμενες σε κουλτουρo - κατάσταση μπαρ … και είναι η αδυναμία μου :P
    Live coaching φάση; Αν τηλεφωνήσω μέσα στα 10 πρώτα λεπτά τι κερδίζω;! :-P

Senior Member
    Πάντως Jason υπάρχουν στο φόρουμ πολλές κοπέλες από Θεσσαλονίκη που δε δίνουν τόση σημασία στις "εμπειρίες", αν θες απλά ψάξε σε παλαιότερα ποστς του φόρουμ και θα βρεις!

MikeStam 3
    Guest
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Πάντως Jason υπάρχουν στο φόρουμ πολλές κοπέλες από Θεσσαλονίκη που δε δίνουν τόση σημασία στις "εμπειρίες", αν θες απλά ψάξε σε παλαιότερα ποστς του φόρουμ και θα βρεις!
    Τι εννοείς υπαρχουν κοπελες που ν ψάχνονται εδώ στο φορουμ φιλε;;

Senior Member
    Δε λέω ότι ψάχνονται, καμία δε μου έχει πει κάτι τέτοιο! Λέω ότι μπορεί να ενδιαφέρονται και μένουν Θεσσαλονίκη. Δεν είμαι σίγουρος καν αν μπαίνει πλέον στο φόρουμ κάποια από αυτές, αλλά θεωρώ ότι οι συγκεκριμένες θα δώσουν ευκαιρία και σε κάποιον "άπειρο".

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234