Results 31 to 45 of 50
-
16-06-2019, 22:54 #31
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
- 16-06-2019, 22:58 #32
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
16-06-2019, 23:52 #33
Χαχα όλες οι απαντήσεις ήταν ωραίες :)
1ον άλλο απεριποιητη και άλλο μεικαπ τσαντάκι γοβάκια κτλ δηλαδή προσπαθώ υπερβολικά κτλ εγώ είπα το 2ο δε μου αρέσει.
2ον ταπεινό το αντίθετο του υπερήφανου και το θαυμάζω και στα δύο φύλα, με τη χριστιανική έννοια, αν ο άλλο ή η άλλη είναι του τύπου " ξέρεις ποιος/ποια είμαι εγώ ρε" ... Δε μου κάνει , συγνώμη.
3ον και τελευταιο, η απλότητα είναι το σημείο κλειδί, γούστα είναι αυτά.
Άρα για να ξανααπαντησουμε στο φίλο μας που ξεκίνησε το ποστ, λέω είσαι σπάνιος ψάχνεις μια σπάνια, θα είναι πιο δύσκολο αλλά όταν την βρεις , θα κολλήσετε καλύτερα, αυτό πιστεύω.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
16-06-2019, 23:55 #34
17-06-2019, 00:00 #35
17-06-2019, 00:02 #36
Εγω οταν ημουν νεαροσ στισ ομορφεσ ελεγα μη βαφεσαι και σε αυτεσ που δε μ αρεσανε και πολυ αβαφτεσ ελεγα εσυ να βαφεσαι και τισ τρελενα ολεσ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
17-06-2019, 00:11 #37
Γιωργο ετσι το επαιζα κι εγω φιλικοσ προσ το χρηστη στισ γυναικεσ στα 20 κατσαν μερικεσ καταλαβαινα εγω οτι δε γινοταν παραπανω εφευγα γι αυτο τωρα εχω μονο φιλεσ που τισ λατρευω σεξ ουτε συζητηση ειμαι καθετοσ θα το δεισ κι εσυ αν εχεισ μυαλο
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
17-06-2019, 00:21 #38
Περιποιημενη , δηλαδή, χωρίς τρίχες, καθαρή , αδύνατη, φρύδια όσο χρειάζεται ναι και τα συναφή.
Το μεικ απ ειδικά το υπερβολικό, το βγάζω τα φρύδια σε σημείο που μένουν μόνο δύο γραμμές, βάζω γόβες ψηλές και το παίζω κούνια, τα βγάζω έξω γιατι θέλω να με κοιτάνε , πάω κομμωτήριο και τα βάφω μια μαύρα μια ξανθιά μια ανταύγιες λες και αυτό θα αλλάξει κάτι (τα 5 κιλά όμως δε τα χάνω, γιατί αυτό είναι δύσκολο) και δώσε τα 50ευρα ,από δω κι από κει, νύχια χρώματα στρασακια κτλ, και στο τέλος βγαίνω έξω και περπατάω με προσοχή και φόβο μη χαλάσει κάτι από όλα αυτά (αν μπορείς να περπατήσεις με αυτά που φοράς) και βάλε και κάνα κόσμημα ( όχι , ούτε αυτό θα αλλάξει την εμφάνιση) αυτά είναι φτιάχνω την ψεύτικη εικόνα , πραγματική εικόνα είναι να χάσεις πχ τα 5 κιλά που πρέπει :)
Για να μη πιάσουμε την πνευματική περιποίηση, που κανένας δεν ασχολείται πλέον, δηλαδή να δουλέψουμε την συμπεριφορά μας κτλ. Αλλά εκεί νομίζουμε όλοι ότι είμαστε τέλειοι και φταίνε οι άλλοι ? ( Εδώ κολλάει η ταπεινότητα που ελεγα, δεν εννοώ να κοιτάμε κάτω, αλλά , πολύ υπερήφανια βρε παιδί μου σήμερα, μανία να δείχνουμε , ε είμαι ο χειρότερος και θέλω την χειρότερη :) )
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
17-06-2019, 00:29 #39
Εκει προς το τελος συγκεραζεται το νοημα θαρρω
17-06-2019, 00:38 #40
Όχι δεν είσαι ο χειρότερος και ούτε θες την χειρότερη.καταλαβαίνω τί λες.το υπερβολικο σίγουρα δεν αρέσει σε κανεναν.αλλα είναι και θέμα γούστου όπως ανεφερες.
Άλλωστε καλό είναι που είμαστε διαφορετικοι όλοι και ψάχνουμε διαφορετικα πράγματα.
Το κακο θα ήταν να ψαχναμε και να θελαμε όλοι το ιδιο.
17-06-2019, 01:04 #41
για ποια πνευματικη περιποιηση μιλας?
εσυ που καθεσαι και κρινεις τι φοραει ο αλλος και ποσα κιλα εχειι
το χωρις τριχες ειναι εκτος συστηματος ή εντος ? γιατι φυσιολογικα εχουμε τριχες οι ανθρωποι αντρες γυναικες
17-06-2019, 09:36 #42
Το πνευματική περιποίηση το είπα για όλους με πρώτο εμένα φίλε μου :)
Δηλαδή πάμε γυμναστήρια και καλοπισμους αλλά ένα βιβλίο να διαβάσουμε για τον πνευματικό μας κόσμο, δυσκολευόμαστε, αυτό λέω, στατιστικά πάντα φυσικά.
Όχι δεν κρίνω κανέναν, ούτε τι φοράει ούτε πόσα κιλά είναι, εγώ απλά λεω τι μου αρέσει να έχει η σύντροφος μου :) και λατέρνα να είναι μια κοπέλα , δεν την κρίνω , έχω δικαίωμα όμως να μη μου αρέσει ;)
Επίσης μου αρέσουν οι πολύ αδύνατες, δε σημαίνει ότι κρίνω αυτές που δεν είναι .
Σχετικά με τις τρίχες , δεν είπα ότι θέλω να είναι όπως γεννήθηκε, είπα δε μαρεσουν τα πολλά έξτρα και πάλι δε κρίνω αυτές που τα κάνουν ,απλά εμένα δε μου αρέσει. Δε νομίζω ότι είναι κακο. Γούστα είναι αυτά.
Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkLast edited by Georgewww; 17-06-2019 at 11:46.
17-06-2019, 15:27 #43
ενταξει φιλε μου ολα καλα
21-06-2019, 10:45 #44
Θα ήθελες να μας πεις Jason τον λόγο για τον οποίο ψάχνεις γυναικεία συντροφιά;Θέλω να πω, πιστεύεις ότι είσαι έτοιμος να κάνεις σχέση; Ή απλώς θέλεις να σπάσεις την μονοτονία της "μοναξιάς" σου; Για να σε "καταλάβει" , να σε "ακούσει" ένας άνθρωπος αρχικά δεν είναι απαραίτητο να έχει παρόμοιες εμπειρίες με τις δικές σου. Αυτό που χρειάζεται, είναι να είσαι εσύ έτοιμος και διαθέσιμος να ανοιχτείς σε έναν άλλο άνθρωπό και να δείξεις τον αυθεντικό σου εαυτό. Και από την άλλη, πρέπει και ο άλλος να είναι ανοιχτός σε αυτή την συνάντηση. Όσο για την ηλικία, μια χαρά είναι τα 30 για να γνωρίσεις πραγματικά τον έρωτα. Απαιτεί μια ωριμότητα άλλωστε.
30-06-2019, 03:30 #45
Παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον το πόσα πολλά παρακλάδια διαφορετικών θεμάτων ξεκινά ένα κείμενο περί συναισθηματικών τραυμάτων και αναζήτησης του άλλου μισού. Από τη μόδα και τα πρότυπα ομορφιάς μέχρι την εξελικτική ψυχολογία και τον... Τζένγκις Χαν! :)
Δώσατε αρκετή τροφή για σκέψη. Θα επικεντρωθώ σε συγκεκριμένα σημεία. Μου αρέσουν πολύ οι συζητήσεις που αφορούν κοινωνικές και διαπροσωπικές σχέσεις, οπότε και η απάντησή μου θα είναι λίγο μακροσκελής.
giorgos panou: Το να είσαι τόσο ευαίσθητος σε σημείο που να καταλήγεις ή να δείχνεις συναισθηματικά ευάλωτος "φοβίζει", έχεις δίκιο σε αυτό. Σε κάνει να δείχνεις ασταθής, αναξιόπιστος, αδύναμος απέναντι σε άλλους που εκπέμπουν αυτοπεποίθηση, ασφάλεια και εξασφάλιση. Αλλά ξέρεις κάτι; Στην τελική... παράλογο είναι; Αν πω σε μία κοπέλα από το πρώτο ραντεβού ότι είμαι καταθλιπτικός, αγχώδης και επηρεασμένος από τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος, ποιές οι πιθανότητες να δει πίσω από αυτά, ειδικά εάν δεν έχει βιώσει τις ίδιες δυσκολίες; Θέλει αρκετή προσπάθεια για να δουλέψουμε πρώτα τα θετικά στοιχεία μας, ώστε τα όποια αρνητικά να μετατρέπονται στο αλατοπίπερο της σχέσης (πόσο βαρετή θα ήταν μια σχέση χωρίς προκλήσεις;) και στην τελική σε παράσημα από μάχες που δώσαμε ή δίνουμε καθημερινά και από τις οποίες βγαίνουμε νικητές.
V for Vendetta: Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή και για την υπενθύμιση ότι δεν μας πήραν και τα χρόνια! Όπως λένε, στην εποχή μας τα 50 είναι τα νέα 30, οπότε τα 30 είναι τα νέα... 20;
Το ερώτημα του τι ρόλο παίζει για μένα η γυναικεία συντροφιά μου είναι λίγο δύσκολο να το απαντήσω, διότι σε μεγάλο βαθμό είναι ρητορικό. Θα ρωτούσες ποτέ κάποιον γιατί ψάχνει φαγητό να φάει, ή γιατί αφιερώνει, για παράδειγμα, 12 ώρες την ημέρα στο να παίζει κιθάρα; Όλα αυτά, και οι σχέσεις, αποτελούν ανάγκες. Φυσικά δεν τις συναντάς στον ίδιο βαθμό και ένταση σε όλους τους ανθρώπους. Έχω γνωρίσει άτομα που δεν έχουν και δεν φαίνεται να σκοπεύουν ποτέ να βρουν το άλλο τους μισό, χωρίς όμως αυτό να τους απασχολεί παρά ελάχιστα. Καλώς ή κακώς, εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς. Το αν ισχύει ότι θέλω μια γυναίκα στη ζωή μου επειδή αισθάνομαι μοναξιά ή αν ισχύει το αντίθετο, ότι δηλαδή αισθάνομαι μοναξιά λόγω του ότι λείπει μια γυναίκα από τη ζωή μου, είναι ενδιαφέρον μεν ερώτημα αλλά όποια και να είναι η απάντηση δεν συνεπάγεται ότι η αγάπη και αφοσίωσή μου απέναντι στο άλλο μου μισό ετεροκαθορίζεται από το πόσο ενδιαφέρουσα ή μη είναι γενικότερα η ζωή μου.
Eagle guy: Αντιλαμβάνομαι ότι υιοθετείς μια διχοτομική λογική, η οποία χωρίζει τις ανάγκες του ανθρώπου σε "ζωικές-κατώτερες" και "πνευματικές-ανώτερες", δαιμονοποιώντας τις πρώτες ως ανήθικες και εξωραΐζοντας τις δεύτερες ως ηθικές. Το δίχως άλλο, η άποψή σου δεν εκφράζει μια μικρή μειοψηφία, καθώς πέρα από τους προφανείς παραλληλισμούς με την ηθική των αβραμικών και ορισμένων ανατολίτικων θρησκειών, ακόμα και συγκεκριμένες αρχαιοελληνικές σχολές σκέψης έχουν "αγκαλιάσει" τη συγκεκριμένη κοσμοθεωρία. Ενδεικτικά, θα αναφέρω ως ακραίο παράδειγμα τους γνωστικιστές, οι οποίοι πίστευαν ότι ο "υλικός" κόσμος είναι δημιούργημα ενός κατώτερου, κακού θεού, και όχι του Υπέρτατου Όντος. Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω, με κάθε σεβασμό στην αντίθετη άποψη καθώς, στο τέλος της ημέρας και όπως πολύ παραστατικά περιέγραψε και ο Καζαντζάκης, "Είμαστε σκουληκάκια μικρά μικρά, απάνω σ' ένα φυλλαράκι γιγάντιου δέντρου".
Δεν έχω να απομυθοποιήσω κάτι, διότι δεν αντιμετωπίζω τον έρωτα ως κάτι το μυστικιστικό που είναι έξω από το φυσικό κόσμο. Το τι ενεργοποιεί τη σεξουαλική ή ρομαντική μας διάθεση μπορεί να μην είναι στο χέρι μας, αλλά το ότι δεν επιλέγουμε ποιον/α θα ερωτευθούμε με "ηθικά" κριτήρια (ό,τι και αν σημαίνει αυτό) δεν σημαίνει ότι δεν παίζει ρόλο η ηθική στη μετέπειτα πορεία μιας σχέσης. Στο παράδειγμά σου, έστω το ότι δύο γυναίκες αναζητούν το κυρίαρχο αρσενικό. Αυτό δεν τις καθιστά όμοιες στο πως θα ζήσουν τη σχέση τους με αυτό, όταν και εάν το βρουν. Έστω ότι δύο άντρες αναζητούν μια ωραία γυναίκα. Αυτό δεν τους καθιστά ομοίους στο πως θα ζήσουν τη σχέση τους με αυτή, όταν και εάν τη βρουν. Η ηθική αποκτά σημασία μετά την έλξη, όταν αρχίζει η διαπροσωπική επικοινωνία και αυτή καθ'αυτή η σχέση.
Στην τελική, ίσως το δείγμα σου να είναι διαφορετικό από το δικό μου, αλλά στην πραγματική ζωή δεν βλέπω να ισχύει σε τέτοιο βαθμό όσο ισχυρίζεσαι το κλασσικό μοντέλο "κυρίαρχο αρσενικό - καραγκομενάρες γυναίκες". Περισσότερο σημαντικό ρόλο αντιλαμβάνομαι ότι παίζουν η αυτοπεποίθηση, η αυτοεκτίμηση και η εξωστρέφεια.
Από εκεί και πέρα, ως προς τους μηχανισμούς που καθορίζουν τις διαπροσωπικές σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων, από τα λίγα που πιστεύω ότι έχω καταλάβει, πέρα από το βιολογικό υπόστρωμα, τρία ακόμα πράγματα επηρεάζουν ως επί το πλείστον τις ερωτικές σχέσεις. Το βιοτικό επίπεδο, η αναλογία αντρών-γυναικών και οι προκαταλήψεις.
Ήταν απόλυτα ηθικό κριτήριο το να προτιμά μια γυναίκα στην εποχή των σπηλαίων το δυνατότερο αρσενικό, που θα βοηθούσε τα παιδιά τους να επιβιώσουν. Ήταν απόλυτα ηθικό κριτήριο να διαλέγει ένας άντρας τις νεαρότερες (άρα και, ως ένα βαθμό, ωραιότερες), ως πιο γόνιμες. Στην εποχή μας, αντίστοιχα, ισχύουν άλλα πράγματα και άλλες προτεραιότητες. Ο καθένας ψάχνει να βρει αυτό που τον συμπληρώνει ως προς τις ανάγκες του. Και πάντα παίζουν ρόλο οι κοινωνικές και ιστορικές συνθήκες. Για παράδειγμα, πότε πιστεύεις ότι μια γυναίκα θα θεωρεί "κυρίαρχα" στοιχεία σε ένα αρσενικό τον πλούτο και τις σεξουαλικές εμπειρίες, παρά για παράδειγμα τη συναισθηματική δοτικότητα; Όταν δεν ξέρει τι θα τις ξημερώσει ή όταν είναι ένας επαγγελματικά και οικονομικά ανεξάρτητος άνθρωπος, οπότε και έχει περισσότερο ανάγκη από κάποιον που στην τελική θα κάτσει να πλύνει και κανένα πιάτο ή να αφιερώσει μεγάλο μέρος του χρόνου του στην ανατροφή του παιδιού;
Όσο οι κοινωνίες μπορούν και λύνουν τα βιοποριστικά τους προβλήματα, τόσο η σεξουαλικότητα και ο έρωτας θα αποκτούν λιγότερη σχέση με αυτά.
Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον ότι ο μηχανισμός καταμερισμού των αγαθών που βασίζεται στην προσφορά και τη ζήτηση, η ελεύθερη αγορά, αποτελεί ταυτόχρονα και μηχανισμός παραγωγής μιας κυρίαρχης κουλτούρας στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Είναι πολύ λογικό αν το καλοσκεφτείς. Όταν υπάρχει υπερπληθώρα υποψηφίων συντρόφων ("plenty of fish" που θα λέγανε και τα σχετικά εγχειρίδια...), κάπως πρέπει να φιλτράρεις τις επιλογές σου.
Θα το ποσοτικοποιήσω: όταν υπάρχουν δέκα γυναίκες για κάθε δύο άντρες, είναι απόλυτα αποδεκτό και θεμιτό να πάνε και να την πέσουν "στην ψύχρα" σε όποια τους αρέσει. Καμιά δεν θα τους πει λιγούρηδες, καμιά δεν θα το θεωρήσει ανήθικο. Διότι τους έχουν ανάγκη. Δεν θα κοιτάξουν το πορτοφόλι τους, δεν θα ψάξουν το ιστορικό τους σε κατακτήσεις.
Έστω τώρα ότι συμβαίνει το αντίστροφο: υπάρχουν δύο γυναίκες για κάθε δέκα άντρες. Στην περίπτωση αυτή, οι αποδεκτοί διαπροσωπικοί κανόνες αλλάζουν. Αυτοί που θα τις προσεγγίσουν άμεσα, που θα την "πέσουν στην ψύχρα", θεωρούνται λιγούρηδες, ανήθικοι και αναξιόλογοι. Γιατί; Διότι ο κάθε "πέφτουλας" θα είναι ένας ανάμεσα στους χίλιους που θα κάνουν το ίδιο. Έτσι, όχι μόνο αυτή η συμπεριφορά θα πρέπει να αποθαρρύνεται, ώστε να μην κάνουν ουρά έξω από την πόρτα τους οι επίδοξοι μνηστήρες, αλλά και τα κριτήρια επιλογής γίνονται ολοένα και αυστηρότερα. Με άλλα λόγια, ο πήχης ανεβαίνει...
Θα αντιπαραβάλω τα παραπάνω παραδείγματα με το τι ισχύει στα διάφορα σάιτ γνωριμιών. Αν χαζέψεις διάφορα άρθρα που αναλύουν τα dating applications, θα δεις ότι δίνουν μεγάλη αξία όχι μόνο στο καλά δομημένο προφίλ και τις κατάλληλες φωτογραφίες, αλλά και στη λεγόμενη "πρώτη ατάκα" (opening line). Το να πεις ένα απλό "Hi" σε μια κοπέλα ισοδυναμεί με "You are not even trying" τεμπέλικη νοοτροπία. Τι αναλογία αντρών - γυναικών έχουν τέτοια σάιτ και τέτοιες εφαρμογές; Αν οι εγγεγραμμένοι και ενεργοί άντρες χρήστες ήταν πολύ λιγότεροι από τις γυναίκες, πιστεύεις ότι όλα αυτά θα είχαν καμιά σημασία; Θα εξακολουθούσε να θεωρείται αυτονόητο πως οι άντρες οφείλουν να κάνουν την πρώτη κίνηση;
Τέλος, όσες ιδέες έχουν κληρονομηθεί από τις προηγούμενες γενιές και τις δεχόμαστε άκριτα χωρίς να ερευνούμε αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, επηρεάζουν αναπόφευκτα τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Για παράδειγμα, πότε πιστεύεις ότι μια γυναίκα είναι πιο δεκτική στο να ρισκάρει σχέση με άτομα που ενδεχομένως δεν ανταποκρίνονται στα πρότυπα του ιδανικού συντρόφου, αλλά παρ' όλα αυτά της έχουν κινήσει συγκεκριμένα γνωρίσματά τους το ενδιαφέρον; Όταν θεωρείται ηθικό και επιθυμητό να απολαμβάνει τον έρωτα και τη σεξουαλικότητά της, ακόμα και αν αυτό σημαίνει συχνή εναλλαγή συντρόφων, ή όταν κάθε νέα σχέση προσθέτει ένα ακόμα βαρίδι στην πλάστιγγα που θα τη γείρει τελικά προς το χαρακτηρισμό "τσούλα";Last edited by Jason IV; 30-06-2019 at 03:47.