Υπάρχει ελπίδα; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 62
    Lakopsy γεια σου κ απο μενα!
    Πιστευω τα σχολια της miliva...ειναι ωραια κ παρουσιαζουν μια γνωμη απο εξωτερικη πλευρα των πραγματων!
    Αυτο που θελω ομως εγω να σε ρωτησω κ κατευθειαν εκει σταθηκα οταν διαβασα το αρχικο σου ποστ...αναφερεις ειχατε 6μ σχεση κ ειστε 1μ χωρια κ η κοπελα εχει παραδεχτει οτι εχει βρει κατι ενδιαφερον!
    Βασικα δεν θα εμπαινα στο σκεπτικο να σπασω το κεφαλι μου για το αν τον ειχε γνωρισει ενω παραλληλα ησασταν μαζι η τον γνωρισε το διαστημα που ειστε χωρια...
    Δεν εχει καμια σημασια!
    Αυτο που εχει σημασια για μενα...ειναι πως μετα απο τα οσα αναφερεις,αισθανεται για σενα ομορφα πραγματα ενω ειστε μαζι...κ αντι να κατσει μονη της να ηρεμησει....να δωσει χωρο κ χρονο στις σκεψεις της ως προς την σχεση σας...προτιμησε να αρχισει κατι καινουργιο!
    Καπως παραξενο το βλεπω...
    Τι ηλικιες εχετε?

Ζητω συγνωμη για το διπλο μου σχολιο...
    Διεκοπηκε η συνδεση μου κ νομισα το σχολιο μου δεν ειχε κατοχυρωθει...αφου οταν ξανα μπηκα δεν μου το εμφανισε!
    Παρα μονο που το διπλο εγραψα...τελος παντων...
    Συγνωμη κ παλι!

Quote Originally Posted by oboro View Post
    Ισως επειδη το "καλημερα" ηταν ολοκληρο επαναλαμβανομενο σκηνικο ζηλοτυπιας και παρακολουθησης. Λεω εγω τωρα.

Ρωτατε κατι πραγματα ωρες ωρες... Πραγματικα δηλαδη.
    Ναι εχεις ενα καποιο δικιο...δε λεω οχι αλλα για να ερθει ετσι γρηγορα μετα απο εναν χωρισμο...αυτο το καλημερα...σημαινει οτι ψαχνεται ο αλλος να τραβηχτει απο καπου κ αφου σιγουρευτει...αφηνει το υπαρχον!
    Φιλε oboro δυστυχως σε πολλες σχεσεις δεν υπαρχει επικοινωνια κ αντι αυτου δινεται σημασια στο να βρει ο ενας απο τους 2 καποιον αλλον να αρχισει νεα σχεση!
    Προτιμα δηλ αντι να κατσει να προσπαθησει κ να κατσει να κανει ουσιαστικα βηματα,να θεσει βασεις μεσα στην σχεση ολα αυτα...να τα παρατησει...
    Μια σχεση περναει απο 1.000 τρικυμιες κ μονο αν ο ενας ειναι στηριγμα του αλλου...αντεχει στο περασμα του χρονου!
    Αλλιως ποιος ο λογος να κανουμε συνεχως νεες σχεσεις?με αυτην την προοπτικη οταν μας χαλαει κατι,το τελειωνουμε κ παμε στην επομενη...
    Δεν παει ετσι...απαιτειται αγαπη επιμονη υπομονη κ διαλογος!

Senior Member
    Σορρυ αλλα πολυ γενικολογα και αοριστα αυτα που γραφεις και δε βλεπω τι σχεση εχουν με τα πολυ συγκεκριμενα και πολυ ανησυχητικα που εγραψε ο θεματοθετης και οπου τιποτα (τιποτα) δεν δειχνει οτι η κοπελα ειναι το προβλημα - μαλλον το αντιστροφο.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Member
    Σορρυ αλλα πολυ γενικολογα και αοριστα αυτα που γραφεις και δε βλεπω τι σχεση εχουν με τα πολυ συγκεκριμενα και πολυ ανησυχητικα που εγραψε ο θεματοθετης και οπου τιποτα (τιποτα) δεν δειχνει οτι η κοπελα ειναι το προβλημα - μαλλον το αντιστροφο.
    Ξέρω ότι εγώ είμαι το πρόβλημα και η αλήθεια είναι ότι βρίσκομαι σε σκέψεις να επισκεφτώ έναν ειδικό. Σε ευχαριστώ που το επισημαίνεις. Το γεγονός όμως που λέω πως "εγω δεν είμαι έτσι" το στηριζω στο ότι ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν το έχω κάνει. Έβλεπα περίεργη κινητικότητα στα σόσιαλ μίντια της και ξεκίνησα τη "παρακολούθηση" και διαφορετική συμπεριφορά απο αυτή (κλειστό ίντερνετ όσο ήμασταν μαζι, δεν έμπαινε στο φβ οσο ήμασταν μαζί, έβγαινε και χανοταν απο εκει που δεν τα συνήθιζε όλα αυτά) και λογικό να μπούνε ψύλλοι στα αυτια μου και να της το συζητησω. Εκέινη κάθε φορα μου έλεγε ότι θέλει να περνάει χρόνο με τους φίλους της και πως δεν την εμπιστεύομαι και κάθε φορά με έπειθε. Με έπειθε όμως με πράξεις και έδειχνε ότι με ήθελε. Εγώ συνέχιζα να το αμφισβητώ. Με τα πολλά όλο αυτό γιγαντώθηκε και φτάσαμε εδώ, αυτό κράτησε περίπου 3 μήνες. Αλλα σε αυτους τους μήνες είτε ήμασταν όπως στην αρχή είτε "συζητούσαμε" τα ίδια που ανέφερα νωρίτερα. Μου έχει παραδεχτεί ότι έχω κάνει όμορφα πράγματα για αυτή που δεν τα έχουν κάνει άλλοι, αλλά παράλληλα συνέβαινε και όλο αυτο. Φτάσαμε λοιπόν 10/5 που χωρίσαμε και απο το Πάσχα μέχρι τότε είχαν γίνει πολύ ασχημα τα πραγματα γιατι αντιδρούσα που δεν έβρισκε χρόνο για εμένα. Είχα 3 ξεσπάσματα ζηλοτυπίας μέχρι τότε και λογικό να σκάσει στο 3ο, ενώ πριν απο αυτό (το 3ο ξέσπασμα) είχαμε περάσει τη μέρα μαζί και ενω είχαμε κανει συζητηση να χωρίσουμε παραδεχτήκαμε και οι δύο ότι περνάμε πολύ όμορφα μαζί (πόσες ευκαιρίες να δώσει). Απο τότε που χωρίσαμε βρεθήκαμε μια φορά σε εξωτερικό χώρο, συνειδητοποίησα λίγες μέρες μετα ότι έχει βρεί άλλον, δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ και έστειλα μήνυμα που έκανε τα πράγματα χειρότερα και μιλήσαμε στο τηλ για αρκετή ώρα και ήταν ανένδοτη έστω αν μπορεί ξανά να με εμπιστευτεί και με παρότρυνε να συνεχίσω και να την αφήσω ήσυχη για λίγους μήνες, παρόλα αυτά μιλήσαμε και όπως παλιά δέιχνοντας ενδιαφερον ο ενας για τον αλλον, ανθρώπινο πάντα. Νίωθω πως αν δεν υπήρχαν αυτά τα ξεσπάσματα μου και το είχα διαχειριστεί καλύτερα δεν θα είχε συμβεί τίποτα. Θέλω έστω να μπορέσω να τη ξαναδώ κάποια στιγμή αλλά εκείνη έδειχνε ανένδοτη. Το πιθανότερο είναι να μη με ενδιαφέρει ερωτικά αν τη ξαναδώ, αλλά θα ήθελα να τη ξαναδω γιατι τη θεωρω σπάνιο άνθρωπο και μοιάζαμε σε πολλά πράγματα, θα μπορούσαμε να κάνουμε καλή παρέα αφου δεν μας βγήκε το ερωτικό.
    Δεν το διαχειρίστηκα σωστα και το ξέρω, υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ώστε να μη χαθώ με αυτό τον άνθρωπο;

Member
    Quote Originally Posted by Leukos_lotos View Post
    Lakopsy γεια σου κ απο μενα!
    Πιστευω τα σχολια της miliva...ειναι ωραια κ παρουσιαζουν μια γνωμη απο εξωτερικη πλευρα των πραγματων!
    Αυτο που θελω ομως εγω να σε ρωτησω κ κατευθειαν εκει σταθηκα οταν διαβασα το αρχικο σου ποστ...αναφερεις ειχατε 6μ σχεση κ ειστε 1μ χωρια κ η κοπελα εχει παραδεχτει οτι εχει βρει κατι ενδιαφερον!
    Βασικα δεν θα εμπαινα στο σκεπτικο να σπασω το κεφαλι μου για το αν τον ειχε γνωρισει ενω παραλληλα ησασταν μαζι η τον γνωρισε το διαστημα που ειστε χωρια...
    Δεν εχει καμια σημασια!
    Αυτο που εχει σημασια για μενα...ειναι πως μετα απο τα οσα αναφερεις,αισθανεται για σενα ομορφα πραγματα ενω ειστε μαζι...κ αντι να κατσει μονη της να ηρεμησει....να δωσει χωρο κ χρονο στις σκεψεις της ως προς την σχεση σας...προτιμησε να αρχισει κατι καινουργιο!
    Καπως παραξενο το βλεπω...
    Τι ηλικιες εχετε?
    Μπορεί όντως να ήθελε να κάτσει μόνη της, αλλά δεν είναι και απίθανο μέσα σε αυτό το διάστημα να βρήκε κάτι που να της αρέσει. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθουν αυτά. Δεν της άφησα όμως χρόνο να το κάνει γιατί επικοινώνησα πολύ σύντομα μαζί της. Αισθανόταν όμορφα πράγματα, όχι πιά. Αλλά μπορεί όντως να υπήρχε και απο πρίν. Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε να μιλάει στο κινητό της μέχρι αργά το βράδυ καθημερινά, πράγμα που στη συγκεκριμενη εφαρμογη που μιλούσε, δεν το έκανε ποτέ. Αυτό προέκυψε απο τη "παρακολούθηση". Οι ηλικίες είναι 29 εγω 27 εκείνη.

Senior Member
    Αφου σου προτεινε η ιδια να την αφησεις για μερικους μηνες, ειναι μια καλη ευκαιρια να κανεις λιγη δουλεια με τον εαυτο σου αυτο το διαστημα και παραλληλα να προετοιμασεις τι θα της πεις οταν ξαναεπικοινωνησετε. Αυτα που γραφεις εδω ας πουμε της τα εχεις εξομολογηθει; Οτι αναγνωριζεις οτι εχεις προβλημα, οτι δε σε δικαιολογεις, οτι εχεις σκεφτει να επισκευτεις ειδικο;

Αν θες τη γνωμη μου ειδικο πρεπει να δεις οπωσδηποτε. Και καντο για τον εαυτο σου πρωτα, οχι για να ξαναδεις/ξανακερδισεις την κοπελα. Επισης δεν πρεπει να σου κανει εντυπωση που αυτο "δε σου ειχε ξανασυμβει". Γενικα τα θεματα τα ψυχολογικα καπως ετσι εκδηλωνονται, ξαφνικα η και εκρηκτικα ακομα. Δεν ξερω την ηλικια σου, αλλα για τα θεματα του χαρακτηρα στα 20+ περιπου κανουν το πρωτο μπαμ και σε καθε περιπτωση δεν νομιζω αποτελει εκπληξη, στην πρωτη μεγαλη/εντονη σχεση ενος ατομου να βγαινουν για πρωτη φορα στην επιφανεια τα θεματα που αφορουν τις σχεσεις του...
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Member
    Αφου σου προτεινε η ιδια να την αφησεις για μερικους μηνες, ειναι μια καλη ευκαιρια να κανεις λιγη δουλεια με τον εαυτο σου αυτο το διαστημα και παραλληλα να προετοιμασεις τι θα της πεις οταν ξαναεπικοινωνησετε. Αυτα που γραφεις εδω ας πουμε της τα εχεις εξομολογηθει; Οτι αναγνωριζεις οτι εχεις προβλημα, οτι δε σε δικαιολογεις, οτι εχεις σκεφτει να επισκευτεις ειδικο;

Αν θες τη γνωμη μου ειδικο πρεπει να δεις οπωσδηποτε. Και καντο για τον εαυτο σου πρωτα, οχι για να ξαναδεις/ξανακερδισεις την κοπελα. Επισης δεν πρεπει να σου κανει εντυπωση που αυτο "δε σου ειχε ξανασυμβει". Γενικα τα θεματα τα ψυχολογικα καπως ετσι εκδηλωνονται, ξαφνικα η και εκρηκτικα ακομα. Δεν ξερω την ηλικια σου, αλλα για τα θεματα του χαρακτηρα στα 20+ περιπου κανουν το πρωτο μπαμ και σε καθε περιπτωση δεν νομιζω αποτελει εκπληξη, στην πρωτη μεγαλη/εντονη σχεση ενος ατομου να βγαινουν για πρωτη φορα στην επιφανεια τα θεματα που αφορουν τις σχεσεις του...
    Της τα έχω πει ναι, αλλά δεν μπορεί να με εμπιστευτεί ότι θα αλλάξω. Που θέλω να αλλάξω γιατί δεν μου αρέσει αυτή η πτυχή του εαυτού μου, κυρίως για εμένα και δευτερευόντως για εκείνη ή για άλλους. Μου είναι αδύνατον να τη πείσω. Δεν ξαναεπικοινωνω μαζί της για αρκετό διάστημα, ίσως να μου έχει περάσει κιόλας η θέληση. Ίσως να επικοινωνήσω και να μη μου μιλήσει καν, πόσο μάλλον αν είναι αλλού. Αλλά για την ώρα έχω χάσει τον ύπνο μου και την όρεξη μου. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. 29 είμαι, οπότε 30- και όχι 20+

Senior Member
    Πριν 20s ηθελα να γραψω κι οχι εκ παραδρομης 20+, αλλα δεν εχει και τοση σημασια γιατι τα θεματα εκδηλωνονται και σε καποιο αναλογο κοινωνικο πλαισιο. Το οτι δε σου εχει ξανασυμβει να φερεσαι ετσι, πιθανο να εχει περισσοτερο να κανει με το οτι η σχεση αυτη ηταν πρωτογνωρη για εσενα. Ουτε σχεση σαν κι αυτη σου ειχε ξανασυμβει μεχρι τοτε. Νομιζω οτι εχει να κανει και με κατι αλλο αυτο. Υπαρχει μια ταση στην κοινωνια οι φασεις καχυποψιας/ζηλοτυπιας να μην αντιμετωπιζονται με ιδιαιτερη σοβαροτητα. Στην πραγματικοτητα τετοια θεματα εχουν βαθιες ριζες κι οπου κι αν το ψαξεις σε γνωμες ειδικων αυτο θα σου πουν. Χωρις να σημαινει οτι δεν υπαρχει και ελπιδα βεβαια, για τι πραγμα ομως... Κατανοω πως ειναι δυσκολο, τεκμηριο συγχωρεσης ομως στη ζωη δεν υπαρχει, εκτος ισως απο δικους μας ανθρωπους. Αν η κοπελα το εχει βιωσει τραυματικα ολο αυτο δικαιολογειται να προεξοφλει πραγματα, εφοσον της εχεις δωσει δικαιωμα. Αν καταφερεις στην πραξη να μπεις στο δρομο της ουσιαστικης αλλαγης, μη σκεφτεσαι τοσο αυτη τη σχεση που εχασες, αλλα τις επομενες που θα κινδυνεψεις ενδεχομενως να χασεις. Οσο δεν αντιμετωπιζεται ενα θεμα, τοσο κακοφορμιζει. Αν θες τη γνωμη μου πιο σημαντικο ειναι εγκαιρως να παρεις την πρωτοβουλια για να αντιστρεψεις την πορεια αυτη, εστω κι αν με την κοπελα οι δρομοι σας δε συναντηθουν ξανα...

Quote Originally Posted by lakospsy View Post
    Μπορεί όντως να ήθελε να κάτσει μόνη της, αλλά δεν είναι και απίθανο μέσα σε αυτό το διάστημα να βρήκε κάτι που να της αρέσει. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθουν αυτά. Δεν της άφησα όμως χρόνο να το κάνει γιατί επικοινώνησα πολύ σύντομα μαζί της. Αισθανόταν όμορφα πράγματα, όχι πιά. Αλλά μπορεί όντως να υπήρχε και απο πρίν. Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε να μιλάει στο κινητό της μέχρι αργά το βράδυ καθημερινά, πράγμα που στη συγκεκριμενη εφαρμογη που μιλούσε, δεν το έκανε ποτέ. Αυτό προέκυψε απο τη "παρακολούθηση". Οι ηλικίες είναι 29 εγω 27 εκείνη.
    Αυτο που εγω βλεπω σαν 3ος κ απεξω απο την ολη φαση...ειναι οτι εχεις αναγνωρισει τα λαθη σου κ εισαι προθυμος να αλλαξεις!
    Εαν ειναι να ξανα σμιξετε με την εν λογω κοπελα,που στο ευχομαι ολοψυχα...κοιτα να τα τηρησεις...αλλιως εφαρμοσε τα με τον καιρο στην επομενη σχεση σου!
    Παιζει μεγαλο ρολο η αναγνωριση λαθων κ δυναμη να διορθωθουμε ως ανθρωποι!
    Επισης πιστευω πως με την ζηλια σου την ξενερωσες κατα καποιο τροπο κ αφου η ιδια ητανε καθαρη οπως λες...επρεπε να το ειχες κοψει...εγινε ομως οκ κ κοιταμε τωρα τι μπορει να γινει...
    Απο την στιγμη λοιπον που της εξεφρασες κ μαλιστα συντομα κ εντονα οπως λες τα συναισθηματα σου...προτεινω να την αφησεις να ηρεμησει κ αν της λειψεις να επικοινωνησει αυτη μαζι σου!οσο την πιεζεις ειναι εναντιον σου κ δε θες να μιλαει ασχημα για σενα στον νυν!
    Εχει ηδη βρει αλλον μεσα σε 1 μηνα κ αυτο μου καθεται βαρυ,εμενα τουλαχιστον...τοσο πολυ ειχε αναγκη να το κανει?μηπως θελει να σε κανει να ζηλεψεις?τι να πω...απλα μην δωσεις αλλα σημαδια παρουσιας κ ενδιαφερον απο μεριας σου!
    Εννοειται οτι εισαι χαλια κ καταλαβαινω πως νιωθεις κ αισθανεσαι κ ετσι ηθικα πρεπει να εισαι...ειναι πολυ φρεσκο ακομα κ θα υπαρχουν σκαμπανεβασματα στην ψυχολογια σου για καιρο!
    Ασε τους ειδικους κ ψυχοθεραπευτες στην ακρη...ειπαμε εισαι χωρισμενος,μετανιωμενος κ στεναχωρημενος...ουτε τρελος εισαι ουτε σημαδια εντονης κ αρρωστημενης ζηλιας ανεφερες...θα ξεπεραστει με τον καιρο!
    Οσον αφορα τις ηλικιες σας...ειναι πολυ καλες για μια σταθερη σχεση αλλα δεν εκατσε...ποτε δε ξερεις βεβαια την εξελιξη των πραγματων...αλλα μεγαλωνοντας πρεπει να δειχνουμε περισσοτερη εμπιστοσυνη στις σχεσεις μας,να προσπαθουμε περισσοτερο για αυτες μεσα απο αυτες...κ οχι απλα να χωριζουμε ετσι απλα κ την επομενη να κανουμε αλλη σχεση!αυτης της γνωμης ειμαι εγω!
    Βεβαια μας παρουσιασες την μια οψη του νομισματος κ ανεφερες τα δικα σου κατα...διχως να εστιαζεις στα δικα της αρνητικα...
    Σε καθε χωρισμο φταινε κ οι 2,ποιος παραπανω ποιος λιγοτερο δεν εχει καμια σημασια!
    Μην βαραινεις τον ευατον σου με τυψεις κ μην αδικεις την κοπελα που εφυγε...κρατα τα καλα μονο που συνεβησαν μεταξυ σας κ αν ειναι να ξανα σμιξετε,θα γινει...τοσα γινονται καθε μερα!
    Προσπαθησε να ηρεμησεις αν κ ακουγεται δυσκολο το γνωριζω απο 1ο χερι αλλα δε γινεται κατι αλλο...απασχολησε διαρκως το μυαλο σου με το οτιδηποτε σε κανει να ξεχνιεσαι εστω κ λιγο...
    Αυτα απο μενα φιλε lakospsy!ολα καλα να σου πανω ευχομαι ολοψυχα!

Senior Member
    Ασε τους ειδικους κ ψυχοθεραπευτες στην ακρη...ειπαμε εισαι χωρισμενος,μετανιωμενος κ στεναχωρημενος...ουτε τρελος εισαι ουτε σημαδια εντονης κ αρρωστημενης ζηλιας ανεφερες...θα ξεπεραστει με τον καιρο!
    Το γεγονος και μονο οτι χρησιμοποιεις τη λεξη "τρελος" δειχνει πολυ παρωχημενες αντιληψεις για την ψυχικη υγεια απο μερια σου. Εν ετει 2019 το "δεν εισαι τρελος για να θες ειδικο" δεν στεκεται σαν φραση με την καμια, οποια κι αν ειναι τα συμφραζομενα. Ξερεις, εδω ειναι φορουμ ψυχολογιας.... Αναρωτιεμαι, καθε φορα που καποιος εδω μεσα προτεινει σε αλλο μελος να δει ειδικο, αν πιστευεις πως τον εμμεσως τον βαφτιζουμε "τρελο" η "αρρωστο".

Το "σε ενα χωρισμο φταινε παντα και οι 2" επισης εντελως παραλογο και, σε περιπτωσεις κακοποιητικων η παθολογικων συμπεριφορων, ισοδυναμο της μετατοπισης των ευθυνων στο ιδιο το θυμα. Δεν ειναι τυχαιο οτι πχ σε περιπτωσεις ενδοοικογενειακης κακοποιησης (δε λεω για αυτο το θρεντ), ειναι απο τις πιο συχνες "ατακες" που ακουγονται απο μερικους κολλημενους σε αλλες εποχες.

Γενικα, πολυ μονοπλευρη και πολυ απαιτητικη για την πλευρα της γυναικας η κατα τα αλλα θετικοτατη υπεραισιοδοξια που αποπνεουν τα μηνυματα σου...

Το γεγονος και μονο οτι χρησιμοποιεις τη λεξη "τρελος" δειχνει πολυ παρωχημενες αντιληψεις για την ψυχικη υγεια απο μερια σου. Εν ετει 2019 το "δεν εισαι τρελος για να θες ειδικο" δεν στεκεται σαν φραση με την καμια, οποια κι αν ειναι τα συμφραζομενα. Ξερεις, εδω ειναι φορουμ ψυχολογιας.... Αναρωτιεμαι, καθε φορα που καποιος εδω μεσα προτεινει σε αλλο μελος να δει ειδικο, αν πιστευεις πως τον εμμεσως τον βαφτιζουμε "τρελο" η "αρρωστο".

Το "σε ενα χωρισμο φταινε παντα και οι 2" επισης εντελως παραλογο και, σε περιπτωσεις κακοποιητικων η παθολογικων συμπεριφορων, ισοδυναμο της μετατοπισης των ευθυνων στο ιδιο το θυμα. Δεν ειναι τυχαιο οτι πχ σε περιπτωσεις ενδοοικογενειακης κακοποιησης (δε λεω για αυτο το θρεντ), ειναι απο τις πιο συχνες "ατακες" που ακουγονται απο μερικους κολλημενους σε αλλες εποχες.

Γενικα, πολυ μονοπλευρη και πολυ απαιτητικη για την πλευρα της γυναικας η κατα τα αλλα θετικοτατη υπεραισιοδοξια που αποπνεουν τα μηνυματα σου...
    Obore γεια σου!
    Σεβαστοι απολυτως οι σχολιασμοι σου κ γι αυτο αλλωστε γινεται διαλογος...για να ακουστουν πολλες κ διαφορες γνωμες που σκοπο εχουν κ μονο να βοηθησουν τον εκαστοτε θεματοθετη...
    Διχως να βγαζουν κακια η κριση!
    Τωρα οσον αφορα τις υποθεσεις σου καθως κ αποψεις σου στο προσωπο μου...θεμητο ειναι να τις κρατας για τον ευατον σου μιας κ απροσανατολιζεις το θεμα...κ στρεφεσαι σε μενα,βλεποντας το αστοχο...εγω τουλαχιστον!
    Ισα ισα που παραθετω την γνωμη μου καλοπροαιρετα κ οπου απαιτειται,τεκμηριωνω κιολας!
    Προσπαθω να βαλω τον ευατον μου στη θεση του ανθρωπου που εχει το προβλημα,να δω πως θα ενεργουσα απο μεσα...αλλα ταυτοχρονα να δω κ απο την εξωτερικη πλευρα της καταστασης,αντικειμενικα δηλ τι μπορω να συμβουλεψω...
    Σε καμια περιπτωση δεν εχω προβλημα με οποιασδηποτε ειδικοτητας ιατρο...ποσο μαλλον με ψυχολογους που εχουν ως βαση την ψυχικη ανθρωπινη ηρεμια!
    Αυτο που πιστευω κ ανεφερα ειναι οτι δε χρειαζεται καθε φορα που χωριζουμε νορμαλ...δηλ διχως σημαδια που δειχνουν κατι αρρωστο κ υπερβολικο...κατι τρελο...να προστρεχουμε σε αναλογους ιατρους!
    Οσον αφορα την γνωμη μου σε 1 χωρισμο φταινε κ οι 2 ναι το πιστευω...παντα με την αναλογη ευθυνη ετσι!μην παρεξηγηθω...
    Απλα καλο ειναι ως τριτοι εμεις μεσα δω...αλλα κ γενικοτερα να εχουμε μια εικονα συμπεριφορας κ του αλλου ανθρωπου που ειναι στην σχεση...μεσα απο τα γραπτα του θεματοθετη κ ετερον ημιση!
    Καθε νομισμα εχει 2 οψεις...κ μη βιαστεις να το παρεξηγησεις...γιατι συγκεκριμενα παρατηρησα σε αυτο εδω το ποστ...οτι εχεις μια επιθετικη διαθεση απεναντι μου!την ιδια στιγμη που διαβασα καποια σχολια σου κ με βρισκουν συμφωνο σε οσα γραφεις...
    Τελος να σου αναφερω ως αντρας που ειμαι...οτι δινω αντιστοιχη αξια κ αναλογες ευκαιριες σε γυναικες κ αντρες!
    Δεν τσουβαλιαζω ανθρωπους εννοω!
    Ειμαι υπερ της ευκαιριας εφοσον αυτη αξιοποιηθει καταλληλως κ της προσπαθειας των σχεσεων!ειτε αυτη ειναι επαγγελματικη,φιλικη η ερωτικη...κ πασης φυσης!

Senior Member
    Αυτο που πιστευω κ ανεφερα ειναι οτι δε χρειαζεται καθε φορα που χωριζουμε νορμαλ...δηλ διχως σημαδια που δειχνουν κατι αρρωστο κ υπερβολικο...κατι τρελο...να προστρεχουμε σε αναλογους ιατρους!
    Τοσο για τα παρετεθεντα οσο και για το υπολοιπο μηνυμα, σκοπευα προς στιγμη να γραψω πως για ακομη μια φορα, δε βλεπω να απαντας επι της ουσιας. Αλλα μετα συνειδητοποιησα οτι, για μια ακομη φορα, χρησιμοποιεις την ιδια λεξη. "Τρελο". Θεωρω πλεον πως απο εδω και περα, χανω τον χρονο μου με το να σου απανταω, ειδικα απ' τη στιγμη που εχουν γραφτει ηδη αρκετα για οποιονδηποτε παρακολουθει αυτη τη συναλλαγη και θελει να βγαλει μονος τα συμπερασματα του. Οταν δεν μπαινεις καν στον κοπο να αλλαξεις αυτη τη μια λεξη, τα λογια περιττευουν πραγματικα.

Τοσο για τα παρετεθεντα οσο και για το υπολοιπο μηνυμα, σκοπευα προς στιγμη να γραψω πως για ακομη μια φορα, δε βλεπω να απαντας επι της ουσιας. Αλλα μετα συνειδητοποιησα οτι, για μια ακομη φορα, χρησιμοποιεις την ιδια λεξη. "Τρελο". Θεωρω πλεον πως απο εδω και περα, χανω τον χρονο μου με το να σου απανταω, ειδικα απ' τη στιγμη που εχουν γραφτει ηδη αρκετα για οποιονδηποτε παρακολουθει αυτη τη συναλλαγη και θελει να βγαλει μονος τα συμπερασματα του. Οταν δεν μπαινεις καν στον κοπο να αλλαξεις αυτη τη μια λεξη, τα λογια περιττευουν πραγματικα.
    Εχεις δικιο χανεις το χρονο σου κ μαζι με σενα,εγω το δικο μου απαντωτας σου!
    Συνειδητοποιησες λες αλλη 1φ οτι χρησιμοποιω την ιδια λεξη-τρελο!
    Αν παρακολουθουσες γενικοτερα τα σχολια μου αλλα κ δω συγκεκριμενα αναφερω λιγο πολυ ιδιες λεξεις πχ καλοπροαιρετα,υπομονη-επιμονη,προσπαθεια...ευχες για οτι καλυτερο!
    Εσυ προτιμησες να εστιασεις στην λεξη τρελο...ισως γιατι εχεις καποιο προβλημα με την εν λογω λεξη η το τι σημαινει...τι προβληματα δημιουργει στον ανθρωπο εννοω...
    Αν εχεις καποιο προβλημα μαζι μου,κρατα το για σενα γιατι 1η φορα ερχομαι σε αντιπαραθεση με αλλο μελος κ δεν εχω σκοπο να χαλαστω για σενα...πρωτιστως γιατι δεν σου εχω δωσει δικαιωμα κ αφορμη!αν εσφαλα καπου,να σου
    ζητουσα κ συγνωμη!αρα ανεφερε με,μπλοκαρε με...δικο σου θεμα!
    Οποτε κλεινω την κουβεντα εδω γιατι απο την μερια μου χαλαω το ποστ του παιδιου!
    Κλεινοντας να σου πω αν καποια στιγμη ανοιξεις νεο ποστ κ τυχει να το δω,αν νιωσω κατι ωστε να γραψω,θα το κανω κ καλοπροαιρετα κιολας!γιατι συμπασχω στον πονο του αλλου!εαν δεν θελεις,μου απαντας κ τελειωνει...
    Το ιδιο ισχυει κ για μενα,αν ανοιξω ποστ κ θελεις να σχολιασεις,καλως να το κανεις...καλο ειναι να ακουγονται γνωμες με γνωμονα παντα την αληθεια κ βοηθεια!

Senior Member
    Quote Originally Posted by lakospsy View Post
    Ξέρω ότι εγώ είμαι το πρόβλημα και η αλήθεια είναι ότι βρίσκομαι σε σκέψεις να επισκεφτώ έναν ειδικό. Σε ευχαριστώ που το επισημαίνεις. Το γεγονός όμως που λέω πως "εγω δεν είμαι έτσι" το στηριζω στο ότι ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν το έχω κάνει. Έβλεπα περίεργη κινητικότητα στα σόσιαλ μίντια της και ξεκίνησα τη "παρακολούθηση" και διαφορετική συμπεριφορά απο αυτή (κλειστό ίντερνετ όσο ήμασταν μαζι, δεν έμπαινε στο φβ οσο ήμασταν μαζί, έβγαινε και χανοταν απο εκει που δεν τα συνήθιζε όλα αυτά) και λογικό να μπούνε ψύλλοι στα αυτια μου και να της το συζητησω. Εκέινη κάθε φορα μου έλεγε ότι θέλει να περνάει χρόνο με τους φίλους της και πως δεν την εμπιστεύομαι και κάθε φορά με έπειθε. Με έπειθε όμως με πράξεις και έδειχνε ότι με ήθελε. Εγώ συνέχιζα να το αμφισβητώ. Με τα πολλά όλο αυτό γιγαντώθηκε και φτάσαμε εδώ, αυτό κράτησε περίπου 3 μήνες. Αλλα σε αυτους τους μήνες είτε ήμασταν όπως στην αρχή είτε "συζητούσαμε" τα ίδια που ανέφερα νωρίτερα. Μου έχει παραδεχτεί ότι έχω κάνει όμορφα πράγματα για αυτή που δεν τα έχουν κάνει άλλοι, αλλά παράλληλα συνέβαινε και όλο αυτο. Φτάσαμε λοιπόν 10/5 που χωρίσαμε και απο το Πάσχα μέχρι τότε είχαν γίνει πολύ ασχημα τα πραγματα γιατι αντιδρούσα που δεν έβρισκε χρόνο για εμένα. Είχα 3 ξεσπάσματα ζηλοτυπίας μέχρι τότε και λογικό να σκάσει στο 3ο, ενώ πριν απο αυτό (το 3ο ξέσπασμα) είχαμε περάσει τη μέρα μαζί και ενω είχαμε κανει συζητηση να χωρίσουμε παραδεχτήκαμε και οι δύο ότι περνάμε πολύ όμορφα μαζί (πόσες ευκαιρίες να δώσει). Απο τότε που χωρίσαμε βρεθήκαμε μια φορά σε εξωτερικό χώρο, συνειδητοποίησα λίγες μέρες μετα ότι έχει βρεί άλλον, δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ και έστειλα μήνυμα που έκανε τα πράγματα χειρότερα και μιλήσαμε στο τηλ για αρκετή ώρα και ήταν ανένδοτη έστω αν μπορεί ξανά να με εμπιστευτεί και με παρότρυνε να συνεχίσω και να την αφήσω ήσυχη για λίγους μήνες, παρόλα αυτά μιλήσαμε και όπως παλιά δέιχνοντας ενδιαφερον ο ενας για τον αλλον, ανθρώπινο πάντα. Νίωθω πως αν δεν υπήρχαν αυτά τα ξεσπάσματα μου και το είχα διαχειριστεί καλύτερα δεν θα είχε συμβεί τίποτα. Θέλω έστω να μπορέσω να τη ξαναδώ κάποια στιγμή αλλά εκείνη έδειχνε ανένδοτη. Το πιθανότερο είναι να μη με ενδιαφέρει ερωτικά αν τη ξαναδώ, αλλά θα ήθελα να τη ξαναδω γιατι τη θεωρω σπάνιο άνθρωπο και μοιάζαμε σε πολλά πράγματα, θα μπορούσαμε να κάνουμε καλή παρέα αφου δεν μας βγήκε το ερωτικό.
    Δεν το διαχειρίστηκα σωστα και το ξέρω, υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ώστε να μη χαθώ με αυτό τον άνθρωπο;
    δεν σου ειπε απλα οτι θελει να την αφησεις ησυχη, αλλα και οτι περιμενει απο εσενα ακραιες συμπεριφορες, οπως το να την χακαρεις η να την κυνηγας.
    αυτο σημαινει οτι εχει φρικαρει εντελως μαζι σου σε αυτην την φαση, η κοπελα.
    το μονο που μπορεις να κανεις, ειναι να αφησεις την πρωτοβουλια ΑΠΟΛΥΤΑ σε εκεινη και να μην κανεις την παραμικρη προσπαθεια να την πλησιασεις, γιατι θα γινουν ακομα χειροτερα πραγματα.
    αξιοποιησε αυτον τον χρονο για να ασχοληθεις με τον εαυτο σου, τις δραστηριοτητες σου και με το να λυσεις τα θεματα σου, γιατι οχι ζητωντας και βοηθεια ειδικου, αφου ειδες οτι η κατασταση σου ξεφευγε και εκανες πραγματα που δεν ηθελες να κανεις, χωρις να μπορεις να τα σταματησεις.
    θα συμφωνησω με παραπανω σχολιο, οτι οι ειδικοι δεν ειναι μονο για "τρελους" και δεν σε θιγει σε τπτ να ζητησεις βοηθεια αντι να τρως τα χρονια σου και πιθανα να επαναλαβεις τετοιες συμπεριφορες με την ιδια η με μια επομενη κοπελα, χαλωντας την προσωπικη σου ζωη..

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast