Τρόμος για γαστροσκόπηση - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 50 of 50
    Senior Member
    Εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι ο καθε ανθρωπος εχει διαφορετικη εμπειρια.. θυμαμαι πριν 5 χρονια που εκανα ενα χειρουργειο κ φοβομουν τη ναρκωση, μου ελεγαν ολοι οτι δεν ειναι τπτ..εν τελει για μενα ηταν η χειροτερη εμπειρια γιατι με πειραξε κ εκανα επι 18 ωρες απειρους εμετους..

Senior Member
    Καλά εν μέρη έχεις δίκιο, το θέμα πάντα είναι στατιστικά τι γίνεται γιατί και κοτόπουλο αν φας πάλι μπορεί να έχει σαλμονέλα και να περάσεις τα ίδια :/

Κίνδυνος πάντα υπάρχει και στο δρόμο που θα βγεις, είναι θέμα στατιστικής :ο

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Quote Originally Posted by PenyP View Post
    Ναι με μεθη..τωρα μου μενει το αγχος να βρουμε τι εχω..μαζι με συμπληρωματικες εξετασεις!!
    Γειά σου Πένυ!Πήρες τις απαντήσεις στις εξετάσεις σου?Εχω κι εγώ το ίδιο καψιμο σε λαιμό και στομα τον τελευταίο καιρό αν και παίρνω χαπι για το στομαχι, αυτό συνεχίζεται..ειμαι σε αναμονη για γαστροσκόπηση

Quote Originally Posted by PenyP View Post
    Καλημερα σε ολους-ες! Χρειαζεται να υποβληθω σε γαστροσκοπηση σε ιδιωτικο ιατρειο απο πολυ καλο γιατρο! Ωστοσο εχω παθει πανικο κ κλαιω με μαυρο δακρυ απο το φοβο μου! Ειναι κατι το τρομερο;
    Μην αγχωνεσαι. Τιποτα δεν ειναι .ουτε την μεθη μην φοβασαι.... μην φανταστεις δςν ειναι ναρκωση. Ισα ισα που θα χαλαρωσεις... στο λεω εγω που πριν την κανω επαθα αρρυθμιες απο τον φοβο μου. Τιποτα απολυτως. Θα πας ηρεμη και θα ακους τι θα σου πει να κανεις

Η γαστροσκοπηση όπως και η κολονοσκοπηση γίνονται ενδοσκοπικα και πάντοτε υπό μέθη για να μπορεί να συνεργαστεί καλύτερα και ο ασθενής και να μην έχει άγχος και προκαλούνται συσπάσεις σε στομαχο και εντερικο αυλό.Ο τρόπος που γίνεται πάντοτε είναι ο ίδιος και ανάλογα με τα ευρήματα κρατάει και την αντίστοιχη ώρα,πχ αν χρειαστεί να καυτηριασει κάποιον πολυποδα κόβοντας τον,να τον πάρει σαν δείγμα,να δει αν υπάρχει ελικοβακτηριδιο του πυλωρου κλπ.Σε γενικές γραμμές είναι εξετάσεις διαγνωστικές που δεν έχουν επιπλοκές και είναι ασφαλείς .

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234