Τρόμος για hiv - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 19 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 273
    Nefeli28
    Guest
    Πιστεύετε πως πρέπει να κάνω εξετάσεις σε 3 μήνες μήπως κόλλησα κάτι από το τσεκποιντ;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Πιστεύετε πως πρέπει να κάνω εξετάσεις σε 3 μήνες μήπως κόλλησα κάτι από το τσεκποιντ;;;
    Όχι. Οι πιθανότητες είναι 0% να κόλλησες. Αλλά όσες φορές και να ρωτήσεις το ίδιο πράγμα θα είμαστε εδώ να σου απαντάμε το ίδιο :)

Είσαι καλά. Αν πιστέψεις αυτό που όλοι σου λένε , μπορεί να γλυτώσεις και τα χάπια ;)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Όχι. Οι πιθανότητες είναι 0% να κόλλησες. Αλλά όσες φορές και να ρωτήσεις το ίδιο πράγμα θα είμαστε εδώ να σου απαντάμε το ίδιο :)

Είσαι καλά. Αν πιστέψεις αυτό που όλοι σου λένε , μπορεί να γλυτώσεις και τα χάπια ;)

Παίρνω χάπια ήδη. Εδώ και 4 μήνες. Από τότε δηλ που με έπιασε αυτή η εμμονή και οι τάσεις αυτοκτονίας.
    Η πρώτη φορά που το ανέφερα είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσω τα ladose.
    Έκτοτε έχω αλλάξει 4 φορές φαρμακευτική αγωγή. Η 4η μόλις ξεκίνησε.
    Αντικαταθλιπτικό, αντιψυχωσικο και ηρεμιστικά.

Senior Member
    Παίρνω χάπια ήδη. Εδώ και 4 μήνες. Από τότε δηλ που με έπιασε αυτή η εμμονή και οι τάσεις αυτοκτονίας.
    Η πρώτη φορά που το ανέφερα είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσω τα ladose.
    Έκτοτε έχω αλλάξει 4 φορές φαρμακευτική αγωγή. Η 4η μόλις ξεκίνησε.
    Αντικαταθλιπτικό, αντιψυχωσικο και ηρεμιστικά.
    Καλά βρε παιδί μου, αυτοκτονικές τάσεις για κάτι που δεν έχεις, κρίμα είναι σκέψου το, πάντως μακάρι να σου φύγει η ιδέα γιατί είναι κρίμα, φοβάσαι κάτι που έχει 0% πιθανότητες, ψυχοθεραπεία είπες κανείς ε? Μακάρι να μη τα χρειαστείς ποτέ τα χάπια ξανά :)

Senior Member
    Ξεκολλα τη ζωη σου ρε κοπελα μου δεν εχεις aids στο λέμε και στο ξαναλέμε και εσυ εκει

Στάλθηκε από το SM-A9000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Nefeli28
    Guest
    Η ψυχολόγος πριν από όλα αυτά δεν με άφηνε να πάω για την εξέταση θεωρώντας πως και να πάω δεν θα αλλάξει κάτι αλλά αντιθέτως θα ξεφυτρώσουν κι αλλα.
    Στην τελευταία συνεδρία που με είδε πολύ χάλια μου είπε πήγαινε αλλά μετά θα κάνουμε μια συμφωνία: δεν θα ξαναμιλήσουμε για το hiv ποτέ.
    Τελικά μετά την εξέταση εγώ είμαι ακόμα χειρότερα. Και τώρα εκείνη δεν δέχεται να μιλήσουμε γι αυτό. Στο τηλ που την πήρα ήταν κάθετη ότι δεν θα συζητησει γι αυτό το θέμα κι ότι έδωσα μια υπόσχεση κλπ.
    Εμένα όμως αυτό είναι το πρόβλημα μου. Κι αν δεν το συζητήσω μαζί της πως θα βοηθηθω;;;;
    Θα πάω στη συνεδρία και τι θα λέμε; Περί ανέμων και υδάτων; Εγώ καίγομαι γι αυτό και είμαι φρικαρισμενη. Πως θα με βοηθήσει αν δεν μικησουμε γι αυτό;;;;;
    Επίσης σταμάτησαν να μου μιλάνε και οι φίλοι μου σχετικά με αυτό.
    Ότι δεν μπορούν να μπουν σε αυτή την τρέλα και ότι δεν θα μικησουμε άλλο γι αυτο.
    Υποψιάζομαι ότι έχουν μιλήσει με την ψυχολογο κ τους έδωσε αυτή την κατεύθυνση...

Senior Member
    Η ψυχολόγος πριν από όλα αυτά δεν με άφηνε να πάω για την εξέταση θεωρώντας πως και να πάω δεν θα αλλάξει κάτι αλλά αντιθέτως θα ξεφυτρώσουν κι αλλα.
    Στην τελευταία συνεδρία που με είδε πολύ χάλια μου είπε πήγαινε αλλά μετά θα κάνουμε μια συμφωνία: δεν θα ξαναμιλήσουμε για το hiv ποτέ.
    Τελικά μετά την εξέταση εγώ είμαι ακόμα χειρότερα. Και τώρα εκείνη δεν δέχεται να μιλήσουμε γι αυτό. Στο τηλ που την πήρα ήταν κάθετη ότι δεν θα συζητησει γι αυτό το θέμα κι ότι έδωσα μια υπόσχεση κλπ.
    Εμένα όμως αυτό είναι το πρόβλημα μου. Κι αν δεν το συζητήσω μαζί της πως θα βοηθηθω;;;;
    Θα πάω στη συνεδρία και τι θα λέμε; Περί ανέμων και υδάτων; Εγώ καίγομαι γι αυτό και είμαι φρικαρισμενη. Πως θα με βοηθήσει αν δεν μικησουμε γι αυτό;;;;;
    Επίσης σταμάτησαν να μου μιλάνε και οι φίλοι μου σχετικά με αυτό.
    Ότι δεν μπορούν να μπουν σε αυτή την τρέλα και ότι δεν θα μικησουμε άλλο γι αυτο.
    Υποψιάζομαι ότι έχουν μιλήσει με την ψυχολογο κ τους έδωσε αυτή την κατεύθυνση...
    Δε ξέρω αν είναι το σωστό και αν γίναν έτσι, αλλά πάνε και μιλά για το ότι φοβάσαι τις αρρώστιες γενικά ;)

Μη πεις ποτέ HIV. Τουλ για αρχή. Τι λες? Δε πειστευεις ότι μπορεί να έχει δίκιο? Τελείωσες , έκανες εξέταση και πάλι κάτι βρήκες , κάτι απίθανο αυτή τη φορά , μπορεί να πάθεις καρδιά τα επόμενα 5 λεπτά, αλλά HIV ΠΑΛΙ δε θα έχεις :) δε γίνεται να έχεις :)

Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Δε ξέρω αν είναι το σωστό και αν γίναν έτσι, αλλά πάνε και μιλά για το ότι φοβάσαι τις αρρώστιες γενικά ;)

Μη πεις ποτέ HIV. Τουλ για αρχή. Τι λες? Δε πειστευεις ότι μπορεί να έχει δίκιο? Τελείωσες , έκανες εξέταση και πάλι κάτι βρήκες , κάτι απίθανο αυτή τη φορά , μπορεί να πάθεις καρδιά τα επόμενα 5 λεπτά, αλλά HIV ΠΑΛΙ δε θα έχεις :) δε γίνεται να έχεις :)

Φοβάμαι παρα πολύ.... κι αρχίζω να αισθάνομαι πολύ μόνη μου μέσα σε αυτό αφού όλοι μου φωνάζουν...

Senior Member
    Φοβάμαι παρα πολύ.... κι αρχίζω να αισθάνομαι πολύ μόνη μου μέσα σε αυτό αφού όλοι μου φωνάζουν...
    Εγω δε το θεωρω παράλογο που δε θελει να το συζητάει πλέον. Να σου πει τι παραπανω; τοσα ατομα στο λεμε και εσυ εκει..

Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Εγω δε το θεωρω παράλογο που δε θελει να το συζητάει πλέον. Να σου πει τι παραπανω; τοσα ατομα στο λεμε και εσυ εκει..
    Προφανώς μιλάμε για ένα άρρωστο μυαλό.
    Αν δεν είμαι άρρωστη σωματικά όπως λετε, τότε είμαι ψυχικά.
    Ποιος θα με βοηθήσει λοιπόν σε αυτό;
    Πάω ψυχολογο και ψυχίατρο....και είμαι σε αυτά τα χάλια....

Senior Member
    Προφανώς μιλάμε για ένα άρρωστο μυαλό.
    Αν δεν είμαι άρρωστη σωματικά όπως λετε, τότε είμαι ψυχικά.
    Ποιος θα με βοηθήσει λοιπόν σε αυτό;
    Πάω ψυχολογο και ψυχίατρο....και είμαι σε αυτά τα χάλια....
    Σωματικά σιγουρα δεν εισαι. Σου έχει γίνει εμμονη. Πρέπει να αρχισεις να το καταλαβαίνεις και μόνη σου οτι φτιάχνεις παραλογα σεναρια που δε στεκουν. Σου μοιαζει λογικο δλδ να έχεις κολλησει κατι στο checkpoint;;;Σε οτι ψυχιατρο και να πας αν δε δουλεψεις με τον εαυτο σου καλα δε θα γίνεις ποτε.

Senior Member
    Νοσηρη απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι η τελευταια αυτη κλιμακωση της νοσοφοβιας της νεφελης ειναι απο ψυχολογικα και οχι ψυχιατρικα αιτια; Εισαι ψυχιατρος;
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Νοσηρη απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι η τελευταια αυτη κλιμακωση της νοσοφοβιας της νεφελης ειναι απο ψυχολογικα και οχι ψυχιατρικα αιτια; Εισαι ψυχιατρος;
    Δεν έβγαλα κανενα συμπερασμα. Κανω κουβεντα. Και οχι δεν ειμαι ψυχιατρος.

Senior Member
    Βασικά χρειαζεται να εχεις γνώσεις ψυχιατρου για να καταλάβεις οτι της έχει γινει εμμονή; εδω της κολλησε οτι μπορει να κολλησε στο τσεκποιντ....

Senior Member
    Ναι, κουβεντα οπου βασικα σχεδον τα βαζεις με τη νεφελη. Η νεφελη εχει γραψει οτι περιμενει να καιρο να πιασουν τα φαρμακα, αλλα δεν την εχουν πιασει ακομα. Καθε φορα που γραφει ειναι αναστατωμενη, ειδικα αφου της κολλησε η ιδεα για το τσεκποϊντ, κι εσυ παρ' ολα αυτα βαζεις στο επικεντρο την ψυχοθεραπεια, και γενικοτερα τι μπορει να κανει η νεφελη. Δεν αισθανομαι οτι τη βοηθαει αυτο. Σε καθε περιπτωση οσοι εχουν ασχοληθει ξερουν οτι σε περιοδο με πολυ εντονα συμπτωματα η ψυχοθεραπεια γινεται με δυσκολια. Στο εχω ξαναγραψει οτι την αποπαιρνεις απαντωντας της αντιδραστικα. Εχει που εχει τις δυσκολιες του οποιος ανοιγει θρεντ που ζηταει βοηθεια, δε χρειαζεται να τους κρινουμε και τους τραβαμε αυτια κι απο πανω.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Page 9 of 19 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast