Results 61 to 75 of 273
Thread: Τρόμος για hiv
-
17-06-2019, 14:50 #61
Βασικά όσο και να ψάχνεις για HIV κτλ μια αγκαλιά αγάπης νομίζω είναι αυτό που θέλεις και όχι φάρμακα και συμβουλές, λογικά κόπηκε αυτό από το σύζυγο και βγήκε το φάντασμα. Τον αγαπάς? Θέλεις να γερασετε μαζι?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
- 17-06-2019, 15:31 #62Nefeli28Guest
Δεν το είχα ποτέ. Είναι ένας άνθρωπος που δεν εκφραζει τα συναισθήματα του. Έχει μόνο θυμό μονίμως και για όλα.
Τα έχουμε συζητήσει χιλιάδες φορές και το έχει παραδεχτεί. Έχει πει μάλιστα και ότι όλο αυτό δεν μου αξιζει.
Συνεχώς ζητιανευα την έκφραση της αγάπης του. Οκ, με νοιάζεται είμαστε σχεδόν 20 χρόνια μαζί, αλλά απλώς το υποθέτω/ξέρω. Δεν το δείχνει.
Συνεχώς φωναζει και θυμώνει για όλα.
Τώρα έχουν αρχίσει και τα παιδιά και του το προσάπτουν....
17-06-2019, 16:57 #63
Ε ξεκινήσατε από μικροί, καλό είναι αυτό και το θαυμάζω αλλά μένουν καμιά φορά αποθυμενα , ίσως αυτός πρέπει να βοηθηθεί πρώτα από τον ψυχο για να σε τραβήξει κι εσένα από τις σκέψεις σου.
Υπομονή πάντως και θα περάσει. Κράτα γερά, ασχολησου με τα παιδάκια σου και μη φοβάσαι. Σπρωξτον αν μπορείς προς την εκκλησία, θα ηρεμήσει :)
17-06-2019, 17:04 #64
Σε σαϊτ ψυχολογιας η προσηλυτισμου γραφονται ολα αυτα που διαβαζουμε;; Η Νεφελη γραφει πως ο αντρας της ειναι ανθρωπος συναισθηματικα μη διαθεσιμος απο παντα, με παραδοχη κιολας του ιδιου, κι εσυ ανησυχεις πως θα σωσει την Πατρις-Θρησκεια-Οικογενεια;
Νεφελη νομιζω θα βοηθουσε να ριξεις μια ματια και στο θεμα της Αλισαχνης οταν βρεις καιρο, που κι εκεινη αντιμετωπιζει προβλημα με την συναισθηματικη αναπηρια/μη διαθεσιμοτητα του συντροφου της:
https://www.psychology.gr/forum/thre...AC%CE%BC%CE%BF"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
17-06-2019, 17:21 #65
Δε θεωρώ ότι η θρησκεία είναι ανεξάρτητη από την ψυχοσύνθεση μας. Πολλοί έχουν βρει την ελπίδα και το νόημα εκεί και ειδικά στο Χριστό.
Άποψη μου και αυτό που βλέπω γύρο μου λέω, δεν πιέζουμε κανέναν, είναι μεγάλο κορίτσι να αποφασίσει ελεύθερα τι θα κάνει. Δε νομίζω ότι είναι προσηλυτισμός αυτό που είπα, σιγά την πλύση εγκεφάλου [emoji39] μη πάμε στο άλλο άκρο φίλε μου. Λες και έχω κάνα κέρδος εγώ [emoji50]
Είδα πολλά "θηρία" να γαληνευουν κοντά στην εκκλησία και τον Χριστό, κάτι τους έλλειπε κιαυτους , δε φταίνε. Ελευθερία έχουμε, ο καθένας πράττει ο,τι νομίζει.
17-06-2019, 17:28 #66
Οτι οσα γραφεις ειναι εκθετα στην κριση ολων οσων διαβαζουν ειναι το μονο σιγουρο. Κανεις ομως λαθος σε δυο σημεια: ναι, ειναι ενηλικες οσοι μπαινουν εδω μεσα, ειναι ομως και ευαλωτοι ψυχολογικα. Η πραξη και μονο του να αναζητησει κανεις υποστηριξη, δειχνει δυναμη και προθυμια να αποκαλυψει κανεις τρωτα του σημεια. Αντι, ας πουμε, να αποτραβιεται κανεις οπως τα συναισθηματικα μη διαθεσιμα ατομα, η να πουλαει σωτηριες οπως πχ καποιοι μεσσιες (λεω εγω τωρα...)
Το αλλο ειναι πως ναι, ελευθερια εχουμε και ο καθενας πραττει ο,τι νομιζει. Αλλο αυτο ομως κι αλλο να λεει και ο,τι του γουσταρει και προωθει θρησκευτικο "προϊον"."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
17-06-2019, 17:32 #67Nefeli28GuestΓια να απαντησω στα της θρησκείας, μεγάλωσα μέσα σε φουλ θρησκευτική οικογένεια με κατηχητικά, ψαλμωδίες, εκκλησιασμό και όλα αυτά. Το ίδιο και ο σύζυγος, δεν πήγα μακριά, διάλεξα κάτι αντίστοιχο.
Σε όλο αυτό που περνάω εννοείται έχω στραφεί στο Θεό και νύχτα μέρα ζητάω βοηθεια και από εκει.
Δεν ησυχάζω όμως πουθενά. Και αρχίζω πραγματικά να φοβάμαι γιατί είμαι μήνες έτσι....
17-06-2019, 18:35 #68
Δεν πάτε στον ίδιο πνευματικό ? Για να του πει κάτι ο ιερέας? Τουλ να είναι πιο ήρεμος και υποστηρικτικός απέναντι σου. Κουράγιο, μπόρα είναι θα περάσει , την υγεία σας να έχετε. Φυσικά δεν εννοώ να καθήσεις με σταυρωμένα τα χέρια, συνεχίζεις όπως κάνεις να προσπαθείς. Και καλά κάνεις και γράφεις και εδώ , όλοι θέλουμε να ακούμε ένα κουράγιο :)
Και μη ξεχνάμε να εκτιμάμε αυτά που έχουμε. :)
Δεν είναι λίγο να έχεις κάνει οικογένεια σήμερα και να έχεις την υγεία σου :)
17-06-2019, 18:36 #69Nefeli28GuestΔεν ξέρω αν την έχω την υγεία μου....γι αυτό φρικαρω....
17-06-2019, 18:49 #70
Την έχεις (αν εννοείς το HIV) λίγο το ψυχο θέλει πατερίτσες αλλά θα φτιάξει και αυτό :) κι εγώ έχω πάρει μια τρομάρα με τους λεμφαδένες μου που δε μικραίνουν αλλά μεγαλώνουν εδώ και μήνες (το λέω αυτό για να μη νομίζεις ότι ειμαι εξω από το χορο) μετά από μάλλον μονοπυρήνωση, και παίζει να το γύρισε σε χρόνια κόπωση αν είμαι τυχερός και δεν το πήγε σε καρκίνο :/
Κι αντί να ψάχνω νυφη να παντρευτώ στα 35 μου (όπως είχα προγραμματίσει από Γενάρη) ψάχνω να δω αν θα ζήσω, φυσικά οι γιατροί κι εμένα μου λένε χαλάρωσε, αλλά στη δική μου περίπτωση δεν μπορώ να κάνω απλά ένα τεστ αίματος και όλα καλά :) θέλει βιοψία λεμφαδένα λαιμού , αν φτάσουμε εκεί και υπάρχει ένδειξη.
Αυτά τα λεω για να μη νομίζεις ότι ειμαι ένα ξενερωτος νορμάλ χαχα :)
18-06-2019, 10:05 #71Nefeli28GuestΈχω συνέχεια σκέψεις αυτοκτονίας.
Τα φάρμακα δεν κάνουν τίποτα ήθελα να ήξερα;;
Μια χούφτα παίρνω και δεν γίνεται τίποτα. Μόνο σαν ζόμπι αισθάνομαι
18-06-2019, 10:17 #72
Έστω ότι θα ζήσεις μέχρι τα 85 (ζωή ναχεις) έτσι πιστεύεις θα είναι η ζωή σου? Δηλαδή πριν 15 χρόνια ήταν ακριβώς η ίδια; Ξέρεις καλά ότι ο χρόνος αλλάζει πολλά πράματα, επιμονή υπομονή και κουράγιο, θέμα χρόνου είναι , μπορεί να σου αλλάξουν τα φάρμακα αν δε πιάσουν , αλλά ο γιατρός το ξέρει το πότε και γιατί.
Είσαι σε μια σύγχρονη κοινωνία , φαντάσου να ζούσες πριν 300 χρόνια :(
Σήμερα θα κάνεις λίγο υπομονή και θα βρεθεί μια άκρη αργά η γρήγορα, η ζωή σου πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ δεν κινδυνεύει οπότε , χαλαρά λίγο , πιες κάνα τσάι και μακριά από αλκοόλ και καφεινη , τη τυχερή που είσαι έχεις μια όμορφη οικογένεια, λίγο χαρά, πρόβλημα πάντα θα υπάρχουν :)
18-06-2019, 15:51 #73
19-06-2019, 06:31 #74
Χωρίς να θελω να φανώ αδιάκριτη εχει ο συντροφος σου hiv? Γιατί αν δεν εχει απλα σταματά να εξεταζεσαι κακο σου κανεις.. Δεν υπάρχει λογος γοα τοσο συχνές εξετάσεις.. Ακομα και οι ιερόδουλες ανα εξαμηνο πηγαινουν
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
19-06-2019, 09:39 #75Nefeli28Guest