Ιντερνετική σχεση - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 81
    Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οχι βεβαια.
    δεν ειμαστε.
    σιγουρος ειναι μονο ο θανατος.
    αλλα εσυ, δεν εισαι ΟΥΤΕ σημερα καλα με τον ανθρωπο που ειστε μαζι.
    αν ησουν, δεν θα ψαχνοσουν.
    Δεν μπορώ ακριβώς να ενστερνίστηκε την άποψη του ότι ψαχβομουνα. Ίσως αυτό να έχει φανεί.αν ήθελα βέβαια να ψαχτω μπορούσαν να το κάνω και εδώ γνωρίζοντας κάποιον έξω τυχαία που θα μου άρεσε σίγουρα και εξωτερικά. Όσον αφορά στα υπόλοιπα δεν ξέρω τι να πω...

Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Αυτό δεν μπορεί να στο εγγυηθει κάνεις.αλλά εσυ έχεις δειγματα από πριν παντρευτεις μαζί του.οποτε ποιος ο λόγος να παντρευτεις μαζί του?
    Ίσως τότε η λύση για όλους είναι να παντρευόμαστε όσο ακόμα υπάρχει αυτή η σπίθα? Δεν ξέρω ίσως...μετά μπορεί να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πολλά πράγματα που πριν υπήρχαν απλά εμείς δεν τα σκεφτόμασταν?

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλυτερα να αναρωτηθεις γι αυτους τους δικους του λογους, γιατι μπορει να ειναι πολυ ανησυχητικοι...
    το πιο απλο και ανωδυνο θα ειναι οτι δεν βλεπεται.
    απο εκει και περα, αρχιζουν πολλα περιεργα σεναρια....
    απ το να ειναι παντρεμενος, μεχρι να ειναι 15χρονος, να ειναι γυναικα, κλπ κλπ κλπ...
    Όλα αυτά δεν θα τα μάθουμε ποτέ βέβαια. Δεν ξέρω πόσο πιθανά είναι αλλά σίγουρα δεν θα το μάθουμε ποτέ...από τον τρόπο που γράφει τουλάχιστον 15 χρόνος δεν είναι..τώρα αν είναι παντρμενος αν είναι γυναίκα (ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω) δεν έχω ιδέα...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Sabrina View Post
    Καλησπέρα σας. Διαβάζω κατά καιρούς πολλές από τις ιστορίες και τους προβληματισμούς σας και αποφάσισα να γράψω και το δικό μου πρόβλημα. Έχω μια σχέση 8χρονων στην οποία ο σύντροφός μου με αγαπάει και θέλει να προχωρήσουμε και στην δημιουργία οικογένειας. Μπορώ να πω πως πολλές φορές αγχώνεται για το πότε θα γίνει και το συζητάει συνέχεια. Ωστόσο όπως όλες οι μακροχρόνιες σχέσεις έχουμε και τα μικροπροβλήματα μας λόγω επαγγελματικής και οικονομικής αποκατάστασης κτλ. Πριν αρκετό καιρό, χαζεύοντας στο ίντερνετ απλά για να περάσει η ώρα, μπήκα σε ένα κάποιο chat. Hαληθεια είναι πως δεν είχα μπει στο παρελθόν και δεν ήξερα τι κυκλοφορεί εκεί μέσα. Για αρκετή ώρα απλά διάβαζα τις 'ανωμαλιες' του καθενός χωρίς να βρίσκω κανένα ενδιαφέρον. Κάποια στιγμή επειδή κάποιος με ρώτησε απλά πως με λένε και τι κανω, πιάσαμε την κουβέντα. Χωρίς να το καταλάβω είχαν περάσει 8ωρες που μιλούσαμε. Είχαμε γελάσει απειρο, είχαμε μιλήσει για μας και γενικότερα ειχαμε περάσει τέλεια. Κλείνοντας ανταλλάξαμε mail ώστε να μπορούμε να ξαναμιλήσουμε. Από εκείνη τη μέρα μιλάμε κάθε μέρα, έχουμε μοιραστεί πάρα πολλά πράγματα. Έχουμε προσπαθήσει πολλες φορές να κόψουμε την επικοινωνία γιατι νιώθουμε πράγματα ο ένας για τον αλλο, αλλά δεν τα έχουμε καταφερει. Είμαι σε μια φάση που δεν ξέρω τι να κάνω. Με την ιντερνετική γνωριμία δεν πρόκειται να μπορέσει να γίνει κάτι ποτέ καθώς εγώ μένω Αθήνα και αυτός είναι στη Κύπρο. Ωστόσο δεν μπορώ να κόψω την επικοινωνία και να σταματήσω να τον σκέφτομαι (όπως τον έχω φανταστεί τουλάχιστον). Από την άλλη νιώθω και άσχημα απέναντι στη σχέση μου. Αν έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία ίσως μπορέσει να με βοηθήσει.
    Πολύ φοβάμαι πως με τον δικό σου έχει τελειώσει οριστικά η σχέση,και πρέπει να το πάρετε απόφαση.

Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Πολύ φοβάμαι πως με τον δικό σου έχει τελειώσει οριστικά η σχέση,και πρέπει να το πάρετε απόφαση.
    Δεν ξέρω.το μόνο σίγουρο είναι πως νιώθω ήδη πολύ άσχημα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δεν ξέρω.το μόνο σίγουρο είναι πως νιώθω ήδη πολύ άσχημα.
    Άσχημα ως προς τι?

Member
    Άσχημα ως προς τι?
    Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι το οποίο δεν το γνωρίζει ο φίλος μου και νιώθω άσχημα που αυτό δεν το ξέρει. Γενικότερα δεν τον έχω ποτέ απατήσει ούτε θα μου άρεσε να το κάνω.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι το οποίο δεν το γνωρίζει ο φίλος μου και νιώθω άσχημα που αυτό δεν το ξέρει. Γενικότερα δεν τον έχω ποτέ απατήσει ούτε θα μου άρεσε να το κάνω.
    Λογικό μου ακούγεται.
    Βέβαια από τα σχόλια σου,χωρίς να σε θέλω να σε κάνω να νιώσεις άσχημα ή να σε προσβάλλω,βλέπω ότι (μάλλον) έχει τελειώσει το μεταξύ σας.

Member
    Λογικό μου ακούγεται.
    Βέβαια από τα σχόλια σου,χωρίς να σε θέλω να σε κάνω να νιώσεις άσχημα ή να σε προσβάλλω,βλέπω ότι (μάλλον) έχει τελειώσει το μεταξύ σας.
    Σκέφτομαι να του το πω. Όχι για να ρίξω κανενα βάρος σε αυτόν ,αλλά γιατί θέλω να βγει από μέσα μου. Ίσως είναι και αυτό βέβαια λίγο εγωιστικό αλλά δεν μου αρέσει να έχω μυστικά.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Σκέφτομαι να του το πω. Όχι για να ρίξω κανενα βάρος σε αυτόν ,αλλά γιατί θέλω να βγει από μέσα μου. Ίσως είναι και αυτό βέβαια λίγο εγωιστικό αλλά δεν μου αρέσει να έχω μυστικά.
    Eννοείς να του εξηγήσεις την όλη φάση?

Ίσως τότε η λύση για όλους είναι να παντρευόμαστε όσο ακόμα υπάρχει αυτή η σπίθα? Δεν ξέρω ίσως...μετά μπορεί να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πολλά πράγματα που πριν υπήρχαν απλά εμείς δεν τα σκεφτόμασταν?
    Δεν ξέρω πιο είναι το μυστικό για τον τέλειο γάμο.βέβαια δεν υπάρχει και τελειος γαμος.απλά πιστεύω οταν πάρουμε απόφαση να παντρευτουμε και κυριως να κανουμε παιδιά πρέπει να έχουμε ζήσει τη ζωή μας και να μην έχουμε απωθημενα που θα τα βγαλουμε μετά το γάμο. Για μένα είναι απαραίτητο σε ένα γάμο με παιδιά ειδικα να υπάρχει πιστη και μονογαμια και από τους δυο.
    Δεν ξέρω εσύ πως το βλέπεις αλλά δεν είναι ωραίο να παντρευτείς και μετά να πεις δεν μπαίνω τυχαία σε ένα σαιτ να δω μήπως γνωρισω κάποιον που να αισθανθω πιο πολλά πράγματα γιατί βαρεθηκα την καθημερινότητα μου?
    Καλο είναι οποίος σκέφτεται πριν από το γάμο αυτά απλά να μην παντρευετε.τουλάχιστον με τον συντροφο που του βγάζει αυτές τις σκεψεις.

Member
    Eννοείς να του εξηγήσεις την όλη φάση?
    Ναι. Και να συζητήσουμε και λίγο το μεταξύ μας. Αν αυτό είναι εφικτό..

Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Δεν ξέρω πιο είναι το μυστικό για τον τέλειο γάμο.βέβαια δεν υπάρχει και τελειος γαμος.απλά πιστεύω οταν πάρουμε απόφαση να παντρευτουμε και κυριως να κανουμε παιδιά πρέπει να έχουμε ζήσει τη ζωή μας και να μην έχουμε απωθημενα που θα τα βγαλουμε μετά το γάμο. Για μένα είναι απαραίτητο σε ένα γάμο με παιδιά ειδικα να υπάρχει πιστη και μονογαμια και από τους δυο.
    Δεν ξέρω εσύ πως το βλέπεις αλλά δεν είναι ωραίο να παντρευτείς και μετά να πεις δεν μπαίνω τυχαία σε ένα σαιτ να δω μήπως γνωρισω κάποιον που να αισθανθω πιο πολλά πράγματα γιατί βαρεθηκα την καθημερινότητα μου?
    Καλο είναι οποίος σκέφτεται πριν από το γάμο αυτά απλά να μην παντρευετε.τουλάχιστον με τον συντροφο που του βγάζει αυτές τις σκεψεις.
    Έτσι ακριβώς το βλέπω.οπως έγραψα και πιο πάνω δεν έχω απατήσει ποτέ και δεν θα μπορούσα να το κάνω έτσι και αλλιώς γιατί οι τύψεις που θα ένιωθα μετά δεν θα με άφηναν. Γι'αυτό και σκέφτομαι να το πω με όποιο ρίσκο έχει αυτο.

Senior Member
    Έτσι ακριβώς το βλέπω.οπως έγραψα και πιο πάνω δεν έχω απατήσει ποτέ και δεν θα μπορούσα να το κάνω έτσι και αλλιώς γιατί οι τύψεις που θα ένιωθα μετά δεν θα με άφηναν. Γι'αυτό και σκέφτομαι να το πω με όποιο ρίσκο έχει αυτο.
    Αυτό κάντο ναι, αν σε αγαπάει θα φανεί. Στο κάτω κάτω δεν έκανες και τίποτα σπουδαίο, σιγά.
    Θα πρέπει να εκτιμήσει την ειλικρίνεια σου.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Και να το πεις στο φίλο σου θα αλλαξει το γεγονος?το θέμα δεν είναι να το πεις,το θέμα είναι να δεις τι δεν σε καλυπτει στο φιλο σου και σκέφτηκες να γνωρίσεις κάποιον αλλον.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast