Ιντερνετική σχεση - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 81 of 81
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    ............
    Last edited by WhyAlwaysMe?; 11-06-2019 at 01:25.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sabrina View Post
    Το είχα κάνει κ στο παρελθόν αυτό. Απλά η απάντηση που πήρα ήταν πως δεν θέλει να μου δημιουργεί πρόβλημα στη ζωή μου, απλά θέλει να ξέρει αν είμαι καλά. Τώρα αν αυτό είναι αλήθεια δε το ξέρω.
    θα του πεις, οτι σκοπευεις να τα πεις στον φιλο σου αν συνεχισετε την επικοινωνια, γιατι δεν αισθανεσαι καλα με τα μυστικα (που ειναι και η αληθεια).
    θα θελει ακομα να μαθαινει αν εισαι καλα, αν ειναι ο ανδρας σου διπλα και του λεει και καμια καλησπερα;; για ρωτα τον και θα δεις αν θελει μονο να ξερει οτι εισαι καλα...

Senior Member
    Δεν πρόκειται να κάνω κάτι ως προς τον άγνωστο. Απλά αναρωτιέμαι πώς γίνεται το μυαλό να μεγενθυνει όντως τόσο πολύ κάποια πραγματα.
    γινεται, επειδη δεν ειναι ανθρωπος αυτην την στιγμη. ειναι μια φαντασιωση.
    το μυαλο προβαλει αυτα που θελει να δει, οχι αυτα που ισχυουν..

Senior Member
    Λίγη σημασία έχει τι θα πεις στους άλλους...
    Μιλάμε για το τι συμβαίνει σε εσενα μέσα σου. Εσύ αρχικά να είσαι καλά.
    Εδώ απλά είναι ένα φόρουμ, η αλήθεια βρίσκεται μέσα σου, εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθέναν για τα πάντα.
    Εγώ προσωπικά θεώρησα ότι η σχέση σου έχει πάψει να σε καλύπτει λόγω των δυνατών συναισθηματικών φαντασεώσεων με κάποιον άγνωστο. Και στο πόσο εύκολα μπήκε στη ζωή σου ένας άγνωστος σε σημείο να σε προβληματίζει.. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι οι φαντασιώσεις είναι ξέσπασμα και είναι έντονες όταν η καθημερινότητά μας είναι μουντή και άτονη. Επίσης, μου έκανε εντύπωση η φράση σου δεν ειμαι σίγουρη αν θέλω να το τελειώσω..
    Παρόλα αυτά καταλαβαίνω, για όλους τους τρίτους είναι εύκολο να πουν την γνώμη τους για σένα που είσαι μέσα σε αυτό είναι αρκετά δύσκολο..
    Αυτό που θα έκανα στη θέση σου είναι να κόψω επαφές με τον άγνωστο για αρχή ώστε να μείνω μόνη μου με τον σύντροφό μου και να αφήσω κάποιο χρονικό διάστημα να δω καθαρά, γεμίζω εδώ που είμαι, χαίρομαι να είμαι μαζί του? Θα προσπαθούσα να κάνω πράγματα μαζί του να δω, φτιάχνεται η σχέση μας μπορούμε να είμαστε ακόμη πιο καλά? Δεν μιλώ για μια βδομάδα μιλώ για μια χρονική περίοδο παραπάνω από μήνα.
    Και με ανοιχτά μάτια θα έβλεπα την αλήθεια αντικειμενικά ανεξάρτητα από τι θα ήθελα να δω και μετά θα έπαιρνα την απόφαση για εμένα..
    Με ρώτησες αν δεν είναι φυσιολογικό που έχει χαθεί η σπίθα μετά από τόσα χρόνια. Δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό. Εκτός του ότι όλα μπορούν να συμβούν κάθε σχέση διαφέρει από την άλλη. Σημασία έχει αν ο άλλος είναι ιδιαίτερος για σένα.. Αν σε γεμίζει ψυχικά. Αν αισθάνεσαι κενή και έχεις πέσει σε μια βαρεμάρα και μια ατονία μόνιμη μαζί του, ε τότε ναι μάλλον έχει τελειώσει κατά τη γνώμη μου.

Senior Member
    Καλησπέρα σας. Διαβάζω κατά καιρούς πολλές από τις ιστορίες και τους προβληματισμούς σας και αποφάσισα να γράψω και το δικό μου πρόβλημα. Έχω μια σχέση 8χρονων στην οποία ο σύντροφός μου με αγαπάει και θέλει να προχωρήσουμε και στην δημιουργία οικογένειας. Μπορώ να πω πως πολλές φορές αγχώνεται για το πότε θα γίνει και το συζητάει συνέχεια. Ωστόσο όπως όλες οι μακροχρόνιες σχέσεις έχουμε και τα μικροπροβλήματα μας λόγω επαγγελματικής και οικονομικής αποκατάστασης κτλ. Πριν αρκετό καιρό, χαζεύοντας στο ίντερνετ απλά για να περάσει η ώρα, μπήκα σε ένα κάποιο chat. Hαληθεια είναι πως δεν είχα μπει στο παρελθόν και δεν ήξερα τι κυκλοφορεί εκεί μέσα. Για αρκετή ώρα απλά διάβαζα τις 'ανωμαλιες' του καθενός χωρίς να βρίσκω κανένα ενδιαφέρον. Κάποια στιγμή επειδή κάποιος με ρώτησε απλά πως με λένε και τι κανω, πιάσαμε την κουβέντα. Χωρίς να το καταλάβω είχαν περάσει 8ωρες που μιλούσαμε. Είχαμε γελάσει απειρο, είχαμε μιλήσει για μας και γενικότερα ειχαμε περάσει τέλεια. Κλείνοντας ανταλλάξαμε mail ώστε να μπορούμε να ξαναμιλήσουμε. Από εκείνη τη μέρα μιλάμε κάθε μέρα, έχουμε μοιραστεί πάρα πολλά πράγματα. Έχουμε προσπαθήσει πολλες φορές να κόψουμε την επικοινωνία γιατι νιώθουμε πράγματα ο ένας για τον αλλο, αλλά δεν τα έχουμε καταφερει. Είμαι σε μια φάση που δεν ξέρω τι να κάνω. Με την ιντερνετική γνωριμία δεν πρόκειται να μπορέσει να γίνει κάτι ποτέ καθώς εγώ μένω Αθήνα και αυτός είναι στη Κύπρο. Ωστόσο δεν μπορώ να κόψω την επικοινωνία και να σταματήσω να τον σκέφτομαι (όπως τον έχω φανταστεί τουλάχιστον). Από την άλλη νιώθω και άσχημα απέναντι στη σχέση μου. Αν έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία ίσως μπορέσει να με βοηθήσει.
    Είχα κάτι παρόμοιο. Δεν οδηγούν πουθενά τετοιου είδους επικοινωνίες. Όσο δεν τον έχεις δει τον άλλον κ δεν έχεις ζήσει μαζί του, είναι ανούσιο. Χάσιμο χρόνου εντελώς.

Senior Member
    σαμπρινα δεν θελω να στο χαλασω, αλλα μαλλον η σχεση σου ειναι τελειωμενη και απλως μενεις γιατι νιωθεις ανασφαλης.
    Οσο για τον κυπριο που γνωρισες μεγαλη πιθανοτητα να μην βλεπεται, η να εχει κουσουρια.
    Γενικοτερα προσπαθησε να μην ψαχνεσαι στο νετ.

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456