Ιντερνετική σχεση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 81
    Member
    Καλά εννοείται δεν το το συζητάμε. Είχαμε πει πως λόγω των συνθηκών αν προχωρούσαμε ένα βήμα παρακάτω που στην περίπτωση αυτή ίσως είναι και το κινητό ίσως είναι ακόμα πιο δύσκολο.μετα για να ξεκοψουμε.

Member
    Όχι αρχικά είχε βγει το ερωτικό και από τους δύο απλά σε κάποια φάση που εγώ τρόμαξα και ήθελα να κόψουμε ξεκίνησε το τυπικό.

Senior Member
    εχεις γκουγκλαρει το μειλ του? εχεις ψαξει public domains με το μειλ του? το ονομα του? τη φωτο του? υπαρχουν τοσα που μπορεις να κανεις για να ελεξεις αν αυτος με τον οποιο μιλας υπαρχει, ποιος ειναι κτλ.

Senior Member
    επικεντρωνεσαι στην γνωριμια του τσατ με τον αγνωστο (αυτο ειναι), ενω το προβλημα σου ειναι οτι σου εχει τελειωσει η σχεση σου.
    ασε τους κυπριους και χωρισε.
    απο κει και περα, θα βρεις πολλους "κυπριους".

Quote Originally Posted by Sabrina View Post
    Καλά εννοείται δεν το το συζητάμε. Είχαμε πει πως λόγω των συνθηκών αν προχωρούσαμε ένα βήμα παρακάτω που στην περίπτωση αυτή ίσως είναι και το κινητό ίσως είναι ακόμα πιο δύσκολο.μετα για να ξεκοψουμε.
    Συγνωμη κιολας αλλά λίγο ανωριμα μου ακουγονται όλα αυτά.
    Πρώτη φάση είναι ανταλλασουμε φώτο και μετά αν σου αρέσει και του αρέσεις ανταλλασετε κινητα κ.ο.κ
    Εγώ θα σου πω αν όντως ισχυουν όλα αυτά που λες να προσεχεις μην απογοητευτεις γιατί συνήθως έτσι γινεται σε αυτές τις γνωριμίες.

Member
    Ναι ίσως είναι και ανώριμα όπως φαίνονται .δεν ξέρω τι να πω πια. Αλλά έτσι και αλλιώς εγώ δεν ήμουν διατεθημενη να ανταλλάξω φωτό και να πηγαίνω ένα ένα βήμα κάθε φορά. Ωστόσο κάπου το έχασα δεν ξέρω.

Ναι ίσως είναι και ανώριμα όπως φαίνονται .δεν ξέρω τι να πω πια. Αλλά έτσι και αλλιώς εγώ δεν ήμουν διατεθημενη να ανταλλάξω φωτό και να πηγαίνω ένα ένα βήμα κάθε φορά. Ωστόσο κάπου το έχασα δεν ξέρω.
    Δεν είναι κακό να γνωριζεσαι με κάποιον έστω και από καποιο σαιτ.το κακό είναι ότι δεν μπορεί να σου λέει καποιος έλα να μείνουμε μαζί και εσύ να το σκεφτεσαι ενώ δεν εχεις δει την μούρη του για να στο πω και αγοραια.
    Επειτα όπως σου ειπαν και πιο πανω με τη σχέση σου τι γινεται?δεν σκεφτεσαι να χωρισεις και να κάνεις μια γνωριμία που να σε ενθουσιαζει περισσότερο?τι σε κραταει στη σχέση σου?

Member
    Μα εγώ δεν είπα πως σκέφτηκα να πάω να μείνω με κάποιον που δεν τον ξέρω..δεν πρόκειται να πήγαινα πουθενά υπό αυτές τις συνθηκες. Πρώτα θα είχαν γίνει όλα τα άλλα που αναφέρθηκαν και μετά θα σκεφτόμουν τη συναντηση.
    Με τη σχέση μου η αλήθεια είναι πως δεν κάνω τίποτα. Υπάρχουν κάποιες όμορφες στιγμές αλλά μου είναι αρκετά δύσκολο στο να αποφασίσω να την τελειώσω.

Senior Member
    δεν διαβαζεις καν τι σου λενε. υπαρχουν τροποι να διαπιστωσεις πραματα γιαυτον τον αγνωστο, και αποτι ακουγεται οχι πολυ σταθερο χαρακτηρα, αλλα τα αγνοεις αυτα που σου λεω . προφανως η λεξη cybersecurity σου ειναι αγνωστη και ολοι οι κινδυνοι του ιντερνετ

Senior Member
    Μα εγώ δεν είπα πως σκέφτηκα να πάω να μείνω με κάποιον που δεν τον ξέρω..δεν πρόκειται να πήγαινα πουθενά υπό αυτές τις συνθηκες. Πρώτα θα είχαν γίνει όλα τα άλλα που αναφέρθηκαν και μετά θα σκεφτόμουν τη συναντηση.
    Με τη σχέση μου η αλήθεια είναι πως δεν κάνω τίποτα. Υπάρχουν κάποιες όμορφες στιγμές αλλά μου είναι αρκετά δύσκολο στο να αποφασίσω να την τελειώσω.
    ασχολησου με αυτο ομως, οσο δυσκολο κι αν ειναι.
    εσυ ψαχνεις αντιπερισπασμους ΑΣΦΑΛΕΙΣ (ετσι νομιζεις), αποφευγοντας να παραδεχτεις στον εαυτο σου, οτι με τον δικο σου ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
    σεξ κανετε, με τον συντροφο σου;

Member
    Μια χαρά διαβάζω όλα τα παραπάνω. Όχι δεν το έχω ψαξει γιατί δεν υπήρχε λόγος αρχικά να ασχοληθώ περαιτέρω.

Member
    Δεν είμαι σίγουρη ότι αυτό είναι αυτό που θέλω και είναι το σωστό.
    Ναι κανουμε. Όχι τόσο τακτικά όσο παλαιότερα αλλά κάνουμε

Senior Member
    Δεν είμαι σίγουρη ότι αυτό είναι αυτό που θέλω και είναι το σωστό.
    Ναι κανουμε. Όχι τόσο τακτικά όσο παλαιότερα αλλά κάνουμε
    με την λογικη μπορει να μην το θελεις, αλλα το ερωτικο σουε χει τελειωσει.
    μπορει να σκεφτεσαι οτι πρεπει να παντρευτεις και ειναι καταλληλος, οτι εχετε τοσα χρονια σχεση και τον αγαπας.
    αλλα ερωτευμενη δεν εισαι.
    δεν ειναι τυχαιο που ψαχνοσουν στο τσατ "επειδη δεν ειχες τι να κανεις". οταν εισαι καλα στην σχεση σου, βρισκεις αλλα πραγματα να κωλοβαρας στο ιντερνετ, βλεπεις ταινιες, παιζεις, ενημερωνεσαι, μαθαινεις για τα ενδιαφεροντα σου, δεν μπαινεις στα σαιτ γνωριμιων.

Senior Member
    Γεια σου Sabrina,
    μια σχέση δεν μπορεί να στηριχτεί στην αμφιβολία του αν θέλεις να χωρίσεις ή όχι αλλά στην σιγουριά ότι με κάποιον θέλεις να είσαι μαζί.
    Νομίζω η σχέση πεθαίνει όταν ο άλλος παύει να σου δημιουργεί επιθυμίες.
    Δυστυχώς, το γεγονός ότι είσαι τόσο συναισθηματικά διαθέσιμη στο να αισθανθείς για κάποιο άλλο άτομο υπαρκτό ή μη δείχνει ότι εκεί που είσαι δεν καλύπτεσαι. Δεν είναι τυχαίο αυτό που σου συνέβη. Όσο καλή χημεία και αν είχατε στο τσατ αν πραγματικά δεν είχες την ανάγκη να νιώσεις για κάποιον άλλον άνδρα δεν θα είχες νιώσει κάτι ιδιαίτερο, ή και να ένιωθες θα το ξέχναγες. Δυστυχώς, για μένα και οι δυο καταστάσεις είναι προβληματικές, και η σχέση σου και ο άγνωστος. Όταν γνωρίζεις κάποιον από το ίντερνετ οι πιθανότητες να μην σε ελκύει όταν τον συναντήσεις μπορεί να είναι και παραπάνω από 90%. Γιατί ο έρωτας είναι σπάνιος και πόσο μάλλον σπάνιος όταν δεν έχεις δει τον άλλον. Αν μπορούσαμε να ερωτευτούμε μόνο με το μυαλό και τη χημεία θα ήταν όλα υπέροχα. Είναι η εμφάνιση, η χροια της φωνής, η μυρωδιά, η αύρα, η κινησιολογία και τόσα άλλα πράγματα που καθορίζουν αν τέλικα μας ελκύει ο άλλος ή όχι. Δεν συζητώ τον κίνδυνο να μην είναι καν αυτός που έχει παρουσιαστεί.. Μου δίνεις την εντύπωση πως θέλεις να πορευτείς με τα μάτια κλειστά. Να συνεχίσεις με τον σύντροφό σου μιας και είστε τόσα χρόνια και θες να κάνεις οικογένεια (ανεξάρτητα αν εν τέλει υπάρχει μονοτονία και έλλειψη επιθυμίας πια) και για να αντέξεις αυτό τον συμβιβασμό να εκτονώνεσαι φαντασιακά και συναισθηματικά με κάποιον άγνωστο! Μάκαρι να ανοίξεις τα μάτια και να γίνεις πιο ενεργητική σε ότι σου συμβαίνει!

Member
    Ναι τον αγαπάω και ξέρω πως είναι κατάλληλος για οικογένεια και για παιδιά. Μετά από τόσα χρόνια όχι δεν νιώθω ερωτευμένη αλλά δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να αλλάξει. Νταξει έκανα ένα λάθος και μπήκα στο τσατ , δεν νομίζω πως είναι τόσο κατακριτέο. Μαλάκια μιυ δεν λέω.

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast