Results 46 to 50 of 50
Thread: Τελικά φτάνει μόνο η αγάπη?
-
12-03-2009, 11:45 #46
ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΡΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΚΟΙΝΟ!!!!!
ΑΝΤΕ ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΝΤΟΝΤΙΝΙ ΜΟΥ.
ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ!
ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΜα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
- 13-03-2009, 11:35 #47
τελικά δεν ξέρω τι είναι καλύτερο νοράκι...πραγματικά δυσκολεύομαι να υποστηρίξω την απόφαση μου...
τι να κάνω βρε μπιμπί μου...μπας και βγάλω καμιά άκρη γιατί στο μυαλό μου επικρατεί το χάος...
13-03-2009, 12:00 #48
Kαλημέρα Δόδις,
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε καταλαβαίνω γιατί έχω περάσει και εγώ ακριβώς τα ίδια. (Και μάλλον πολλοί άλλοι...)
Δεν θέλω να σου πώ τι να κάνεις απλά τι νομίζω μέσα από την δική μου την εμπειρία που ίσως βοηθήσει και εσένα.
Βιώσε όσο πιο πολύ μπορείς και την στενοχώρια σου και αυτό το μπέρδεμα που έχεις στο μυαλό σου. Κάποια στιγμή θα είσαι σε θέση να ακούσεις την ψυχή σου, τι έχει να σου πεί και θα καταλάβεις πάρα πολλά πρώτα για εσένα και μετά σε σχέση με τον οποιοδήποτε άλλον. Εξελισσόμαστε, μαθαίνουμε τον εαυτό μας και μπορεί και να αλλάζουμε λιγάκι.
Θα καταλάβεις πολλά για εσένα τώρα και μετά θα μπορείς να καταλααίνεις και τους άλλους.
Πάντως η κατάσταση που περιέγραφες για τη σχέση σου δεν ήταν καθαρά αγάπη. Το ξεμπέρδεμα θα έρθει, δεν γίνεται και αλλιώς, δώσε χρόνο και μην πιέζεσαι.
Όσο για τη σχέση δεν έχω να πώ κάτι, είναι πολύ προσωπικό θέμα το τι θέλεις, και θα έρθει και αυτό με τη σειρά του μετά το χάος.
Προς το παρόν σου εύχομαι κουράγιο και πολύ υπομονή με εσένα.
Όλα απο εδώ και πέρα θα είναι για καλύτερα.
13-03-2009, 12:55 #49
Δοδις,
καταλαβαινω ειλικρινα οτι πονας (και) για τον πονο που προκαλεσες σε εναν ανθρωπο που σκεφτοσασταν ενα κοινο μελλον μαζι. Ομως οπως τα περιγραφεις, νιωθω οτι αν εμενες μαζι του, θα ταν (και) για να μην τον πληγωσεις...καπως δλδ σαν να του κανες χαρη. Αυτο νομιζω πώς ειναι απο μονο του πολυ υποτιμητικο. Κ για αυτον κ για σενα. Νομιζεις πώς θα θελε κατι τετοιο ο ιδιος?πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
13-03-2009, 16:50 #50
- Από την Γη στον Ουρανό και μετά πάλι πίσω στη Γη
Αν θες να εισαι μαζι με καποιον, να εισαι για τους σωστους λογους και μονο, πας σε μια σχεση για να εισαι καλυτερα οχι για να χασεις τον εαυτο σου!
Δεν ξερω ποιοι μπορει να ειναι οι λογοι, ο καθε ενας μας εχει τα δικα του γουστα σε αυτο, αν και οι λογοι που αναφερομαι ειναι ιδανικοι, αφθαρτοι στο χρονο.
Ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία
07-08-2025, 12:14 in Εμπειρίες Ψυχοθεραπείας - Ψυχολογική & Ψυχιατρική Υποστήριξη