Results 1 to 5 of 5
-
14-09-2019, 09:47 #1
βοηθειασααασσ Έκτακτες συστολές μετά από στεναχωρια
Γεια σας χθες μάλωσα πολύ έντονα με τον γιο μου και τον σύζυγό ο οποίος είναι πατριός του γιου μου και στεναχωρέθηκα τρομερά και για ένα τέταρτο ξαφνικά είχα φτερούγισματα στην καρδιά να ανησυχώ;
Έχω κάνει πρόσφατα εξετάσεις καρδιολογικό έλεγχο όλα τέλεια.Last edited by Katerina2015; 14-09-2019 at 11:40.
- 14-09-2019, 13:50 #2
Καλημέρα katerina. Τις εκτακτες συστολές τις έχω συνέχεια...όλοι οι γιατροί μου λένε ότι είναι από το άγχος. Πέρυσι το χειμώνα μετά από ένα πρόβλημα υγείας του άντρα μου σιγά σιγά εμφανίστηκαν και μετά από λίγο καιρό πέθανε και ο άδερφος της καλυτερης μου φιλης ξαφνικά, και από τότε τα φτερουγίσματα εγκαταστάθηκαν κανονικά... έχω κάνει εξετάσεις με έχει δει καρδιολόγος, παθολόγος...και όλοι μου λένε ότι είναι από το άγχος...ειδικότερα εμένα μου συμβαίνει μετά το φαγητό με αποτελεσμα να φοβάμαι να φάω και να έχω χάσει κιλά. Προχθές είχα πάει στην παθολόγο που πάω για να μου γραψει ένα φάρμακο που παίρνω για τις ημικρανίες και εκείνη την ώρα είχα φτερουγίσματα. Μου παίρνει το σφυγμό και έπιασε κάτι έκτακτες. Μου κάνει κατευθείαν καρδιογράφημα, αλλά δεν έδειξε τίποτα παρα μονο ταχυκαρδία 110 παλμούς. Μου είπε να κάνω έναν υπέρηχο άνω κοιλιάς μήπως είναι η χολή που δυσκολεύει την πέψη και μου κάνει τις έκτακτες. Τον έκανα και όλα καλά. Μου έδωσε κι ένα χάπι για το στομάχι για λίγες μέρες για να ηρεμήσει λίγο επειδη έχω και κάτι καουρες ξινιλες και μικροπονακια. Επίσης μου είπε αν θέλω να ξαναπάω στο καρδιολόγο να με ξαναδεί αν θέλω να βάλω κι ένα χολτερ για να μου φύγει τελείως ότι έχω κάτι. Από το Γενάρη έχω πάει 2 φορές στον καρδιολόγο. Όλοι μου λένε ότι είναι ψυχολογικό αλλά αυτή η αίσθηση είναι πολύ τρομακτική. Σημειωτέον ότι κάνω χρόνια ψυχοθεραπεία και παλιότερα είχα πάρει για 1.5 χρόνο escitalopram. Τώρα από το καλοκαίρι άλλαξα ψυχολόγο και ελπίζω να τα καταφέρω γιατί δεν θέλω να ξαναπάρω αντικαταθλιπτικά. Τώρα την παλεύω με λίγο xanax και βαλεριανες quiet life. Δεν ξερω πραγματικα τι να πω...όλο αυτό είναι πολύ κουραστικο και ξερω οτι κουραζω και τους ανθρώπους γύρω μου...υπομονή και τίποτα άλλο.
14-09-2019, 14:52 #3
Και εγώ τα ίδια έχω κάνει τεστ κοπώσεως χολντερ υπερήχους εκατό φορές όλα τέλεια. Απλά .ε έπιασαν πολλές έκτακτες μαζί την ώρα που έκλαιγα και μάλωνα με τον γιο μου είναι ένα παιδί στην εφηβεία πολύ νευρικός βρίζει τα σπάει όλα και ο άντρας μου που είναι πατριός τους και καλύτερος από πατέρας έχει αγανακτήσει και αυτός.
Συνέχεια βάσανα βρε παιδί μου. Το θέμα είναι ότι διάβασα κάπου ότι μερικοί άνθρωποι έχουν περισσότερες απολύξεις στην καρδιά που διεγειρωνται από το άγχος και μπορεί να πάθουν θανατηφόρα αρυθμια.
14-09-2019, 15:51 #4
Που το διάβασες αυτό? Μην νομίζεις ότι και όλα αυτά που βρίσκεις στο διαδίκτυο είναι και αξιόπιστα. Καλύτερα να ακούμε τις γιατρούς και μα τους δείχνουμε περισσότερη εμπιστοσύνη.
14-09-2019, 19:41 #5