Results 46 to 60 of 60
Thread: Γυναίκες 30+ άφαντες
-
07-07-2019, 10:57 #46
χαχα μα τι αστεια που εισαι , εχεις φοβερο χιουμορ μπραβο!!!.. μα που το σκεφτηκες? φανταστικο.. βρε μηπως εισαι ο σεφερλης?
Για αλλη μια φορα παραποιεις λεγόμενα .. αλλα εχω καταλαβει γιατι, ας το πω για να το ξερουν και οι αλλοι.
Η remedy ζηλεύει και ασχολείται μαζι μου γιατι σε ενα πιο παλιο thread ειχα κανει κομπλιμέντα σε καποιες κοπελες για καποια σωστα πραματα που ειπαν.. την ειχα αφήσει απέξω, απο τοτε μου το κραταει... αλλα δε πειραζει, θα την αφησω να χαλαει το thread με ειρωνείες και αστοχες παραποιησεις και παρεμβασεις. Ελπίζω να (με) το ξεπεράσεις.
Για οσους θελουν απαντηση, ειναι απλη, 1ον ενας μηνας(τοσο περασε απο τοτε που εβαλα το thread) ειναι νομιζω αρκετο διαστημα για καλοκαιρι και αν βγαινεις συχνα, να "βρεις" μερικες, 2ον .. τι λεει το post? 30+ ..αρα τη βρηκα? 30+ ελευθερες ... δε λεω οτι βρηκα αυτο που εψαχνα.. γιαυτο λεω "ζυγίζω" επιλογες.
Οχι δε θα κανω την καρδια μου πετρα για να ασχοληθω με καποια που δε μου αρεσει (δηλαδη μη αδυνατη, το ψηλη/κοντη δε με καιει τοσο).
Δεν εχω πρόβλημα να ξεφευγουν απο το θέμα τα post αλλα εχω προβλημα με υβριστικα και κακοβουλα μηνυματα κοροϊδίας.
Σ' όποιον αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε!
- 07-07-2019, 11:24 #47
μα δεν μιλαω για το ποτε εβαλες το θρεντ!!!
μιλαω για τις τοσες παρεμβασεις σου και τρολαρισματα σε ασχετα θεματα για να μας λες οτι δεν βρισκεις γυναικα και την θελεις πολυ αδυνατη, κοντη και με κοντα μαλλια .
αυτο, πραγματικα εμμονικα σε ΚΑΘΕ ασχετο με σενα θρεντ που μπορει να μιλουσε για σχεσεις, για σεξ, η για τις καλλιεργειες μπανανας στην αφρικη...
κι αυτο ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!
ε, καποιος που ασχολειται ηδη με τοσες υποψηφιες του γουστου του, δεν δειχνει τοση απελπισια, ουτε αν τον ρωτησουν, ποσο δε μαλλον να πετιεται μονος του στα θρεντ να τα χαλαει για να μας λεει οτι ψαχνει γυναικα και να κολλαει στις κοπελες σαλιαριζοντας...
ποιος σου ειπε οτι ειμαι "μη αδυνατη", και ποιος σου ειπε οτι ψαχνω ανδρα και μαλιστα ανδρα που να σου μοιαζει;;;
εχω ανδρα, ψηλο σαν κυπαρισι. δεν μου αρεσουν οι κοντοι, ουτε οι κοκκαλιαρηδες. μου αρεσουν ψηλοι και γυμνασμενοι.
07-07-2019, 11:48 #48
Καταλαβαινω οτι ζηλεύεις και θελεις να δειχτεις και οτι ταχα εισαι με καποιον καλό και οτι εμεις οι υπολοιποι ειμαστε παρθένοι και απελπισμένοι.
Για να σε βοηθήσω σου παραθέτω:
"Η ζήλεια συνδέεται κατά βάθος με χαμηλή αυτοεκτίμηση. Η αυτοεκτίμηση μας στηρίζεται συχνά δυστυχώς σε λάθος πράγματα. Στο κατά πόσο έχουμε υλικά αγαθά, κατά πόσο είμαστε επιτυχημένοι στη δουλειά μας, στο αν είμαστε όμορφοι..."
"Η πραγματική αυτοεκτίμηση στηρίζεται όμως στην προσωπική μας αίσθηση αυτοσεβασμού"
Δε χρειαζεται να αγχώνεσαι και να τσαντίζεσαι.
(και φυσικα με σενα δε θα μπορουσα να ασχοληθω ποτέ γιατι δίνω βαρύτητα στην ευγένεια του λόγου και την καλοπροαίρεση)
οσο και να με χαρακτηριζεις... μη χαιρεσαι.. φωτο δεν ανεβαζω απλα και μονο για να αποδειξω σε σενα οτι δεν ειμαι κοκκαλιαρης κτλ. λυπαμαι.
Υ.Γ. εκεινο που εκανες bold που νομιζεις αστοχως οτι απευθυνεται σε σενα... (το μη αδυνατη κτλ.) το ελεγα για τις κοπελες.. αλλα οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται.
07-07-2019, 12:35 #49
ο τροπος εκφρασης σου φταιει, μαλλον, (οπως και σε πολλα μνμτ σου) γιατι αμεσως πιο πανω, οπως και σε αυτο εδω το μηνυμα, ελεγες οτι ζηλεψα που την επεφτες σε καποιες κοπελες.. απο α υτο, οποιος ξερει γραμματα, συμπεραινει, οτι θα υπηρχε περιπτωση ποτε να ηθελα να με προσσεγγισεις και θα ζηλευα μαλιστα αν δεν το εκανες (!!!)....
κι επειτα, γιατι μιλας συνεχεια στον πληθυντικο;;;;
ποιοι ειστε "ολοι οι παρθενοι κι απελπισμενοι"; εχει ενα σωρο ατομα εδω που εχουν ωραιες σχεσεις (κατα τα λεγομενα τους) και πολλα αλλα που δεν εχουν, αλλα δεν τρολαρουν ολα τα θεματα να λενε οτι ψαχνουν ταιρ,οπως κανεις εσυ.
ΑΝ ημουν μονη, κι ΑΝ ζηλευα καποιον, θα ηταν καποιος με ευτυχισμενη σχεση, οχι καποιος μοναχικος που ειναι και κοντος... επομενως, αυταποδεικτα παραλογο αυτο που λες.
επισης, ειμαι πολυ καλα με τον ανδρα μου, ειτε αυτο σε στεναχωρει ειτε οχι, δεν θα το κρυψω για να μην πυροδοτησω τα συμπλεγματα σου. περαστικα...
07-07-2019, 12:50 #50
φυσικα εφαγες report για τα παραπλαντητικά (ψευδώς λες οτι εγω ειπα οτι "την επεφτα σε κοπελες")
όπως και για υβριστικό περιεχόμενο σύμφωνα με τον κανόνα Β2.
Συνεχίζεις να ζηλεύεις, φαίνεται. Κατι σου λειπει.. αποτι φαινεται.. για να μπαινεις σε ενα psyco forum ωστε απλα να δειχτείς και να βριζεις (και παραποιείς λεγόμενα) ανθρώπους που έχουν τα δικά τους θεματα. Βρισε οσο νομιζεις.. δε θα πεσω στο επιπεδο. Κριμα.
07-07-2019, 12:53 #51
07-07-2019, 13:03 #52
Σου ειπα εξαρχης οτι δεν εχω θεμα αν καποιος/καποια εχει κατι να πει με ΕΥΓΕΝΙΚΟ τρόπο και επιχειρηματα. Αλλα το να προσπαθεις (με το καλημερα) να περασεις οτι και καλα την πεφτουμε σε κοπελες... και ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΠΟΙΟ PM ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΣΙΜΟ ΚΤΛ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΔΩ... τοτε απλα λες ψεματα.
Όπως λες, θα πρεπει καποια να εμφανιστει... αλλιως περιμενω να ζητησεις συγνώμη για τα ψεματα.
Το αν και ποτε ειμαστε εργενηδες και ποτε σε σχεση, και πως περνάει καλα ο καθενας ... αφορα τον καθε ανθρωπο προσωπικα.
(το αν ζηλεψες επειδη δεν εκανα κομπλιμεντο σε αυτα που ειπες εσυ οπως εκανα στους αλλους, εσυ το ξερεις, δε με απασχολει)
Ούτε γνωρίζω αν ζηλεύεις που ειμαι ελευθερος και εσυ οχι (όπως λες) ... δε με απασχολει... ειναι δικο σου θεμα.
07-07-2019, 13:09 #53
δεν μιλησα ΠΟΤΕ για πμ και δεν με αφορα καθολου τι κανει καποιος στο πμ, εκτος αν κανει κατι εγκληματικο.
μιλησα ξεκαθαρα για τον δημοσιο διαλογο, και οτι σπαμαρεις κατα συστημα σε ασχετα θεματα για να θυμισεις οτι ψαχνεις νυφη λεπτη, κοντη με κοντα μαλλια, ενω ο καθενας που ανοιγει ενα θεμα, εχει αγωνια να συζητηθει το θεμα του και οχι ο δικος σου ο καημος. ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ.
εγω αυτα που ελεγες στα κοριτσια τα θεωρω πεσιμο, αλλα δεν ειναι το θεμα μας αυτο.
το θεμα μας ειναι οτι τρολαρεις στα αλλα θεματα, και μεταφερεις το θεμα σου εκει, για να μην ξεχνιομαστε.
μπορεις να το συζητας εδω.
εδω ρε συ, μπηκε αγνωστη κοπελα, πρωτο μηνυμα στο φορουμ να πει τον καημο της και απο κατω για απαντηση της κανεις προταση γαμου! ελεος δηλαδη!!
ναι ξερω, ταχα πλακα εκανες. αλλα τα θεματα του καθενα ειναι σοβαρα για τον ιδιο, δεν ειναι για να κανεις την (ταχα) πλακα σου εσυ..
07-07-2019, 13:23 #54
μαλιστα... πεσιμο χωρις pm πρωτη φορα ακουω.. καλο κιαυτο... θα γελαει ο κοσμος με αυτα που λες. Αλλωστε τα κοριτσια, ΣΟΥ ειπαν οτι ουτε πεσιμο υπαρχει ουτε φλερτ.. οπως ελεγες.. αλλα εσυ εκει.. βρισιες,παραποιησεις κτλ..
Προς το παρον εσυ σπαμαρεις σε οποιο thread γραφω γιατι εχεις φαει κολλημα με μενα. Ενω εγω δεν ασχοληθηκα ποτέ μαζι σου. Και φυσικα πολλοι κανουν και χιουμορ μερικες φορες οταν εχει νοημα, στη συζήτηση, ΑΚΟΜΑ και σε αυτο το forum ναι .. δεν απαγορευεται, κανει καλο στην ψυχολογια.. αντιθετα με εσενα που μονο επιθεσεις κανεις, και λες ταχα οτι σπαμε πλακα.Ντροπη!
Τωρα το ... "εισαι μια χαρα, μην αγχωνεσαι, εγω θα σε παντρευομουν ετσι οπως εισαι" (που δεν την εχω δει καν την κοπελα) αν το καταλαβαινεις ως κυριολεκτικη εκφραση - πεσιμο και οχι ως "τονωση αυτοπεποιθησης" αλλα υποστηρηξη για να μην αισθανεται πχ ασχημα με κατι... τοτε .. λυπαμαι... ειμαστε σε εντελως αλλο μηκος κυμματος... αλλα και παλι δεν εχεις δικαιωμα να με βριζεις και να λες ψεματα με παραποιησεις.
07-07-2019, 13:45 #55
Φίλε , μπαίνεις σε όσα threads γραφουν γυναίκες εδώ και αρχίζεις να λες πως σου αρέσουν οι αδύνατες και τι και πως και στάζει μέλι η γλώσσα σου. Είναι φανερό πως ψαχνεσαι εδώ μέσα , τώρα για ποιο πράγμα δεν είμαι σίγουρος. Οταν στο λέει η remedy , η απάντηση σου είναι πως έχει φάει κόλλημα επειδή την αγνοήσεις σε αντίθεση με άλλες, ότι παραποιεί τα λεγόμενά σου και το παίζεις τρελιτσα φάση.
Ε μάντεψε, κι άλλοι το βλέπουμε το όλο παιχνιδάκι που κανείς και εδώ δεν είναι γενικό φόρουμ γνωριμιών, είναι φόρουμ για ψυχολογικά ζητήματα."Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."
07-07-2019, 13:58 #56
07-07-2019, 16:07 #57
07-07-2019, 16:53 #58
Παιδες,
εαν κληρωνει τιποτα
θα επιθυμουσα μια ψηλη (1.80), ξανθια (φυσικη οχι βαμμενη), πρασινοματα,
με διαστασεις σωματος 96-60-88 και στηθους 36DD (ανευ σιλικονης) και ...
αλαβαστρινη επιδερμιδα.
(Δεν με ενδιαφερει η ηλικια .... !!!!)
Που απευθυνομαι ?
(Ζωρζ, μην φαω ξυλο ... πλακα κανω ... ok ?)
07-07-2019, 17:12 #59
Αδερφέ ίσα ίσα εγώ γιατί να πω κάτι :) οι άλλοι είναι που θα σου την πέσουν.
Για μένα καλά κάνεις και έχεις και το χιούμορ σου και να γράψεις ότι θελεις
Μου έμαθες και μια λέξη, "αλαβαστρινη" χαχα
Θα μείνω και στο "όχι βαμμένη" που λες, γιατί τόσο εσύ όπως κι εγώ και πολλοί άλλοι φίλοι λέμε μη βαφεστε (ειδικά τόσο) αλλά νομίζουν πλάκα κάνουμε :) και πάει το μεικαπ σύννεφο
07-07-2019, 18:25 #60
Ξερεις ...
απο τοτε που βγηκε η γυμνη φωτογραφιση (νομιζω με το Playboy, δεν ειμαι σιγουρος)
ΟΛΑ τα αρσενικα μπηκαν σε εναν δρομο διχως γυρισμο. Δηλαδη, να κολλησουν σε
εντελως απιθανες αναλογιες σωματος (αλλα και χαρακτηριστικων) που εξ ορισμου
ΔΕΝ γινεται να βρεθουν στην μικροκοινωνια που ζουνε. Οχι μονο στην Ελλαδα ....
Ακομα και στην Καλιφορνια (η στην Νεβαδα η στην Αριζονα) οι playmates ειναι
ο αφρος του αφρου ω αφρε. Εξαιρετικες περιπτωσεις. Οι ΗΠΑ, τα τελευταια 40 χρονια
εχουν τις πιο χοντρες (σχεδον παχυσαρκες) γυναικες στον κοσμο (ποσοστιαια, παντα).
Επισης, η Ελλαδα εχει ενα μεσογειακο DNA που αφρατευει τις γυναικες περισσοτερο
(και γρηγοροτερα) στην περιφερεια, συγκριτικα (ας πουμε) με βορειοτερες φυλες.
Με μια δοση κλαυσιγελου ... ΕΑΝ ... ποτε δεν γνωριζαμε τι (θεικο) κυκλοφορει σε
αλλες περιοχες του πλανητη, μαλλον, θα γουσταραμε την Ποπαρα (με τα αφρατα
καλλη της) γιατι δεν θα υπηρχε μετρο συγκρισης. Εχει συντελεσθει πολυ αερινη
υφαρπαγη και φυλακιση των ανδρικων προτιμησεων σε γυναικες που οι αναλογιες
τους αντιστοιχουν στο 1 τοις ΧΙΛΙΟΙΣ (ειτε στις χωρες τους ειτε σε αλλες χωρες)
του ντοπιου γυναικειου πλυθησμου. Η "πλυμμηρα" ΑΨΟΓΩΝ γυμνων γυναικων ...
(κατι παραπανω απο αψογων, απιθανων) μας στερησε την ευτυχια του μετριου,
καθημερινου και μαλλον αδιαφορου. Ομως ολοι αυτοι που παντρευθηκαν αυτες
τις ασχημουλες (η εστω βρισκονται σε σχεση) ... περνανε χειροτερα απο εμας ?
(Eγω που στα λεω ... και δεν εγκαταλειπω την "φυλακη" των αψογων κορμιων
>>>>>>>http://3.bp.blogspot.com/-Wn-UuPf1Qs...a+Posada22.jpg<<<<<<<<
... go figure ... για μπατσες ειμαι ΚΑΙ ΕΓΩ ! ... και ας το παιζω γνωστικος !
Aυτες >>>>>>>https://i.dailymail.co.uk/i/pix/2016...6957434197.jpg<<<<<<<
ειναι οι γυναικες που αντιστοιχουν σε μας (99% του ελληνικου αντρικου πλυθησμου).
Mακαρι να ηταν αλλιως αδερφε ... αλλα μετα απο 50 χρονια σ'αυτην την χωρα
μαλλον πρεπει να παραδεχθω ορισμενες ΠΟΛΥ οδυνηρες αληθειες. Δεν χρειαζεται
να παντρευτω .. απλα να παραδεχτω !)Last edited by Del-meme290719b; 07-07-2019 at 18:44.