ΑΓΧΟΣ!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 72

Thread: ΑΓΧΟΣ!!!

Member
    Την πείρα χθες τις είπα νιώθω χάλια με πολύ άγχος κτλ αλλά ήταν κάπως αδιάφορη .. κάθε μέρα που περνάει είμαι και χειρότερα

Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    σημερα με επιασε ενα τρομερο σφιξιμο στο κεφαλι....... κρατησε κανα 5λεπτο.... αλλα ηταν πολυ εντονο..... μετα αρχισαν η ζαλαδες και τωρα νιοθω εντονο πονο σε ολο το δεξι χερι και τρομερη αδυναμια.... εχω παθει πολλα ψυχοσωματικα παλια.... οπως πχ ενα πλακωμα στο στηθος και αλλα τρελα.... αλλα αυτο το πραγμα με το χερι ποτε.....

μπορει να φτεει και οτι ειμαι συνεχεια σε ενα πληκτρολογιο αρκετες ωρες της ημερας....... και να εχω καταστρεψει το δεξι χερι που πιανω το mouse.....

το αστειο ειναι ο γιατρος που επιμενει για καποιο αντιψυχοσικο και αντικατα8λιπτικα δεν μου γραφει γτ λεει δεν εχω καταθλιψη..... εγω με αντικατα8λιπτικα που επερνα πολλα χρονια ημουν τελεια..... μου ειπε αν θελω να παρω καποιο να επιλεξω εγω ο ιδιος πιο θελω.....χαχαχ αφου μου λεει φαρμακολογια εχεις σπουδασει βρες καποιο που δεν θα σου βαλει κιλα... ναι δεν ξερω ομως καποιο μονο το ladose.... χαχαχα το οποιο το πηρα αλλα μονο ανχος μου εφερνε και φοβιες που δεν ειχα ποτε... το εκοψα και ολα κομπλε..

το ζολοφτ Που ειχα παρει πηγα σε νοσοκομειο απο ενα χαπακι 50mg την ιδια μερα μετα απο 5 ωρες... και με κρατησαν 1 εβδομαδα με συνδρομο σεροτονινης.... γενικα μετα ειναι να μην φοβασαι να παρεις φαρμακα...? γτ ο μηχανισμος δρασης του καθε φαρμακου ειναι αγνωστος... και αν παθεις παρενεργειες ολα κομπλε σου λεει ο γιατρος παρε κανα xanax και θα εισαι μια χαρα.... εμ δεν ειναι ετσι ομως σε ολους.......
    Γεια σου φίλε το συμπτώματα ειχες στον σύνδρομο σεροτονίνης;

Senior Member
    Εξετάσεις αίματος και βιταμίνες είναι όλα οκ; Τι καμιά περίεργη τιμή;

Πίεσε γιατρό να σε καθοδηγήσει να τα κάνεις. ΟΛΑ!!!! Και μετά μιλαμε Εγώ είχα το κεφάλι μου και μου λέγαν ψυχο είναι, β12 180 μου λέει ένας γιατρός πάρε β12, έτρωγα και καλά , σταμάτησε δε με ξαναπιάσε. Ψυχο και παπαριές, δεν είναι όλα στο κεφάλι μας, βλακείες λένε, είναι όλα στη βιολογία μας , στο αίμα μας στις ορμόνες

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Senior Member
    Aν ειναι αδιαφορη αλλαξε γιατρο

Member
    Quote Originally Posted by Zelda215 View Post
    ετσι ημουν κ εγω...εκλαιγα καθε μερα...αλλα μετα θα δεις οτι θα νιωσεις καλυτερα
    Ολα απο το φαρμακο ειναι....για περιπου 2 με 3βδομαδες ειναι αυτα μετα φευγουν
    Aν ειναι αδιαφορη αλλαξε γιατρο
    Δεν ξέρω κανένα γιατρό καλό. Ένα γιαυτο που είχα παλιά χάθηκε δεν ξέρω τι έγινε το σταθερό τηλέφωνο του γιατρού όταν περνώ λέει δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή και το κινητό κλειστό.. Δεν ξέρω τι έγινε ... Εσυ πως είσαι σήμερα καλύτερα ; Ο δικός σου ο γιατρός είναι καλός ;

Μου κάνει εντύπωση πως το λεξο ή το ζαναξ δεν σε βοήθησαν. Έχεις απαιτητικούς ρυθμούς Ζωής; συνέβη κάτι που σε ταρακούνησε και ξεκίνησαν τα έντονα ψυχοσωματικα; Είναι γεγονός πως δεν δρα κάθε ουσία το ίδιο στον οργανισμό. Όταν ξεκίνησα αγωγή το πρώτο που άλλαξε ευτυχώς ήταν η αϋπνία. Κατόπιν άλλαξα ανά διαστήματα αντικαταθλιπτικα. Δεν διακόπηκαν οι κρίσεις πανικού αμέσως. Μειώθηκαν σε ένταση. Πολύ αργότερα κάνοντας ψυχοθεραπεια άρχισα να καταλαβαίνω ποιο ήταν το trigger σε κάθε συνθήκη που με έπιανε πανικός. Το νόημα της ψυχοθεραπειας ήταν να καταλαβαίνω τι μοτ συμβαίνει πριν φτάσω στο peak του πανικού. Κακώς δεν συστήνουν συχνά ψυχοθεραπεία παράλληλα με αγωγή.

Κράτησε την Ελπίδα ζωντανή όσο και αν φαίνεται μάταιο.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Ειμαι καλυτερα σε σχεση με το πως ξεκινησα...αλλα θελω δουλεια ακομα..εγω την εχω χρονια τη γιατρο κ δν ειχα ποτε προβλημα

Member
    Ειμαι καλυτερα σε σχεση με το πως ξεκινησα...αλλα θελω δουλεια ακομα..εγω την εχω χρονια τη γιατρο κ δν ειχα ποτε προβλημα
    Μπορείς να μου την συστήσεις ;

Senior Member
    Δν νομιζω να επιτρεπεται εδω...στειλε μου ενα mail αν θες να σου πω

Member
    Δεν μπορώ να σου στείλω pm να το γράψω εδώ ;

Senior Member
    NAI ΣΤΕΙΛΤΟ ΕΔΩ

Member
    NAI ΣΤΕΙΛΤΟ ΕΔΩ
    Ρε συ εδώ θα το δουν όλοι ξέρω γω... άραξε μπας και στείλω 50 μήνυματα για να σου στείλω pm πως είσαι σήμερα την παλεύεις; Εγώ όλη μέρα χάλια

Senior Member
    Καλα ημουν γενικα τωρα το απογευμα με επιασε μια ψιλοκριση πηρα το αγχολυτικο μου κ ηρεμησα

Member
    Καλα ημουν γενικα τωρα το απογευμα με επιασε μια ψιλοκριση πηρα το αγχολυτικο μου κ ηρεμησα
    Εγώ βγηκα μια βόλτα με το αμάξι ως συνοδηγός ήμουν χαμένος φουλ και άγχος πολύ τα χέρια μου ιδρωμένα μόνιμος το μυαλό μου σαν κλούβιο κοίταζα έξω τον κόσμο κτλ και μου φαινοντουσαν περίεργα όλα επίσης κοίταζα και το πρόσωπο μου στον καθρέπτη και πάλι μου φαινόταν περίεργο γύρισα τώρα και με ποιασαν κλάματα

Senior Member
    Οι παρενεργειες ειναι ζορικες κ θα ναι σιγουρα για καμια βδομαδα ακομα...ο.γιατρος σου τι σου ειπε;

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast