ΑΓΧΟΣ!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 72

Thread: ΑΓΧΟΣ!!!

Member
    Quote Originally Posted by Zelda215 View Post
    Καλημερα liako....σου εχει δωσει καποιο αγχολυτικο μαζι για να παλεψεις τις παρενεργειες;; εγω με effexor ξεκινησα αλλα μου εκανε τρομερη αναγουλα κ το σταματησα απο την πρωτη μερα...το ρεμερον ειναι κορυφη για μενα...απλα θελει πολυ υπομονη στην αρχη...κ εγω φρικαρα με τις παρενεργειες...μιλα κ με το γιατρο σου αν δεις οτι δν αντεχεις
    Καλημερα δεν μου έχει δώσει κάποιο αγχολυτικό θα την ρωτήσω γιατί όλη μέρα είναι ένα μαρτύριο το ρεμερον το παίρνω βράδυ 15 mg και μου είπε ότι στην ουσία δρα σαν υπνωτικό στα 15mg. Εσυ νιώθεις καλύτερα ; Σε ποια μέρα είσαι

Senior Member
    Σημερα ειναι η 22η...απο χτες που αυξησα τη δοση νιωθω λιγο καλυτερα παντα με αγχολυτικο βεβαια οταν χρειαστει να βγω...το ρεμερον ειναι καλο...τι ειχες κ ξεκινησες θεραπεια αν επιτρεπεται;

Member
    Σημερα ειναι η 22η...απο χτες που αυξησα τη δοση νιωθω λιγο καλυτερα παντα με αγχολυτικο βεβαια οταν χρειαστει να βγω...το ρεμερον ειναι καλο...τι ειχες κ ξεκινησες θεραπεια αν επιτρεπεται;
    Γαδ μαζί με κατάθλιψη σήμερα είναι η 5η μέρα..Σάββατο θα αυξήσω δόση στα 75 mg το Effexor

Senior Member
    Υπομονη...ειναι νωρις ακομα...ζητα καποιο αγχολυτικο αν δν την παλευεις καθολου

Member
    Υπομονη...ειναι νωρις ακομα...ζητα καποιο αγχολυτικο αν δν την παλευεις καθολου
    Ναι δεν την παλεύω καθόλου αστα.. σαν να ζω έναν εφιάλτη είναι

Senior Member
    σε καταλαβαινω απολυτα...κανε υπομονη

Member
    σε καταλαβαινω απολυτα...κανε υπομονη
    Προσπαθώ αλλά έχω κουραστεί με όλη αυτήν την κατάσταση είναι στιγμές που δεν αντέχω

Senior Member
    ετσι ημουν κ εγω...εκλαιγα καθε μερα...αλλα μετα θα δεις οτι θα νιωσεις καλυτερα

Member
    ετσι ημουν κ εγω...εκλαιγα καθε μερα...αλλα μετα θα δεις οτι θα νιωσεις καλυτερα
    Και εγώ πριν πάρω Effexor έκλαιγα συχνά είχα στεναχώρια τώρα τις τελευταίες μέρες νιώθω πολύ χάλια ρε συ .. νιώθω ότι χάνω το μυαλό μου δεν ξέρω μου φαίνονται όλα περίεργα ταχυκαρδίες έχω μόνιμα πολύ άγχος βγαίνω έξω με το ζόρι και είμαι στον κόσμο μου αγχωμένος το βλέμμα μου χάνεται και γενικά είναι σαν να μην ζω.. τόσο απεσια χθες φαντάσου βγηκα με τους κολλητούς μου έξω στην πλατεία και δεν μπορούσα να συγκεντρωθο ήμουν άλλου μου μιλάγανε και τους ρώταγα τι είπες γιατί το ξέχναγα.. Άσε που καπνίζω και σαν αραπης τώρα :P

Senior Member
    Ολα απο το φαρμακο ειναι....για περιπου 2 με 3βδομαδες ειναι αυτα μετα φευγουν

Member
    Ολα απο το φαρμακο ειναι....για περιπου 2 με 3βδομαδες ειναι αυτα μετα φευγουν
    Ρε συ ειλικρινά μιλάμε και ψιλό ηρεμώ
    Να σαι καλά δεν μπορώ να σου στείλω και pm δεν ξέρω πως

Senior Member
    Πρεπει να εχεις κανει συνολικα 50 post! Μην τρελαινεσαι..παρε τη γιατρο να σου γραψει αγχολυτικο...θα ειναι πιο εφικτες οι παρενεργειες!!! Ειναι ζορικα στην αρχη

Senior Member
    σημερα με επιασε ενα τρομερο σφιξιμο στο κεφαλι....... κρατησε κανα 5λεπτο.... αλλα ηταν πολυ εντονο..... μετα αρχισαν η ζαλαδες και τωρα νιοθω εντονο πονο σε ολο το δεξι χερι και τρομερη αδυναμια.... εχω παθει πολλα ψυχοσωματικα παλια.... οπως πχ ενα πλακωμα στο στηθος και αλλα τρελα.... αλλα αυτο το πραγμα με το χερι ποτε.....

μπορει να φτεει και οτι ειμαι συνεχεια σε ενα πληκτρολογιο αρκετες ωρες της ημερας....... και να εχω καταστρεψει το δεξι χερι που πιανω το mouse.....

το αστειο ειναι ο γιατρος που επιμενει για καποιο αντιψυχοσικο και αντικατα8λιπτικα δεν μου γραφει γτ λεει δεν εχω καταθλιψη..... εγω με αντικατα8λιπτικα που επερνα πολλα χρονια ημουν τελεια..... μου ειπε αν θελω να παρω καποιο να επιλεξω εγω ο ιδιος πιο θελω.....χαχαχ αφου μου λεει φαρμακολογια εχεις σπουδασει βρες καποιο που δεν θα σου βαλει κιλα... ναι δεν ξερω ομως καποιο μονο το ladose.... χαχαχα το οποιο το πηρα αλλα μονο ανχος μου εφερνε και φοβιες που δεν ειχα ποτε... το εκοψα και ολα κομπλε..

το ζολοφτ Που ειχα παρει πηγα σε νοσοκομειο απο ενα χαπακι 50mg την ιδια μερα μετα απο 5 ωρες... και με κρατησαν 1 εβδομαδα με συνδρομο σεροτονινης.... γενικα μετα ειναι να μην φοβασαι να παρεις φαρμακα...? γτ ο μηχανισμος δρασης του καθε φαρμακου ειναι αγνωστος... και αν παθεις παρενεργειες ολα κομπλε σου λεει ο γιατρος παρε κανα xanax και θα εισαι μια χαρα.... εμ δεν ειναι ετσι ομως σε ολους.......

Senior Member
    Γτ δν πας σε εναν νευρολογο;;

Senior Member
    Γτ δν πας σε εναν νευρολογο;;
    ε ποτέ να προλάβω;; δουλεύω φουλ αυτές της μέρες... και δεν είναι τώρα μονο αυτό ειχα παει πόλους μήνες πρίν σε νευρολόγο και με έστειλε σε ψυχίατρο γιατι λεει του ακούγονται για ψυχωσοματικα όπως τα περιγράφω.... ούτε καν εξέταση δεν έγινε... μονο μαγνητική που ζήτησα ο ιδιος και μου την έγραψε με χίλια ζωρια... λέγοντας μου οτι ειμαι μια χαρά... και να μην δίνω σημασία σε ότι νιοθω... αλλά εγω ρε γαμωτο ειχα να πάθω ψυχωσοματικα πανω απο 5 χρόνια... γι'αυτό και ειμαι λιγο σε ενα ανχος τωρα... γιατι και Xanax που περνω δεν περνάει αυτο...

η γιατροί με βλέπουν νέο παιδί να πούμε επιδει ειμαι 27 και μου λενε ξεκόλλα μια χαρα είσαι.... το θέμα είναι δεν μπορεί ολόκληρο χρόνο να νιοθω τα χέρια μου βαριά και αδύναμα και να ειναι ψυχοσωματικό και τώρα έγινε χειρότερα η κατάσταση ιδικα στο δεξι χέρι... έβαλα πριν ενα νάρθηκα και κάπως ήταν καλύτερα η κατάσταση... μάλλον κάποιο μυϊκό πρόβλημα πεζει να είναι...

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast