Αρρωστοφοβικοι όλοι του φόρουμ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 1 μέχρι 15 από 22

Αρρωστοφοβικοι όλοι του φόρουμ

Έχετε σκεφτεί ποτέ αν όλες αυτές οι σκέψεις μας περί ασθενειών μπορούν όντως να προκαλέσουν πραγματική ασθένεια; Έχω διαβάσει διαφορα βιβλία για νόμους της έλξης κλπ και έχω τρομοκρατηθεί για τις συνέπειες των σκέψεων μου. Επίσης προσπαθώ να μην αγχώνομαι και να νιώθω μονίμως καλά γιατί λέω αν κάνω σκέψεις μαύρες η αν κρατάω μέσα μου συναισθήματα επίσης και αυτά είναι βλαβερά. Διάβαζα βιβλία τέτοια για αλλαγή τρόπους σκέψης και νομίζω ότι ενώ στην αρχή μου έκανε καλό τώρα με το που εντοπίζω αρνητικό συναίσθημα μέσα μου σκέφτομαι ότι μου κάνω κακό.

Junior Member
    Ημ. Εγγραφής
    May 2019
    Είναι σαν αυθυποβολή....το έχω σκεφτεί κι εγώ πολλές φορές.
    Εγώ ζω περιμένοντας μια ζωή τον καρκίνο. Μου έχει καρφωθεί από μικρή ότι θα νοσησω από αυτό.
    Δυστυχώς κανένας που δεν βιώνει την νοσοφοβια δεν μπορεί να νιώσει όπως εμείς. Κανείς και με κανέναν τρόπο. Ούτε οι ψυχολόγοι και ψυχίατροι.
    Μόνο μεταξύ μας καταλαβαινομαστε.
    Και ξέρουμε πόσο κακό κάνουμε στον εαυτό μας αλλά συνεχίζουμε ακάθεκτοι τις αρνητικές σκέψεις. .
    Μακάρι να υπήρχε ένα delete.

Ποσό χρόνων είσαι εσυ ; Έχεις περιστατικά στην οικογένεια σου ;

Το κακό είναι ότι επειδή είμαστε αρρωστοφοβικοι δε σημαίνει ότι δε θα συμβεί σε μας :/ και ότι μόνο θα το φοβόμαστε,
    Κι εγώ έχω μια καρκινοφοβια αλλά λόγω πρισμενων λεμφαδένων εδώ και 5 μήνες ( και όλο και μεγαλώνουν έστω χιλιοστά)

Κανείς τις εξετάσεις σου όταν χρειάζεται και απλά πας παρακάτω. Αν ξεφύγει πας Ψυχο γιατρό , η ηλικία παίζει μεγάλο ρόλο πάντως στον καρκίνο. Επίσης μακριά από φαι στα κάρβουνα, τσιγάρα ποτά και ιούς , όσο μπορείς.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Feb 2009
    Υποχονδριακοί όλοι του Forum ενωθείτε! Εγώ είμαι ο βασιλιάς της Υποχονδρίασης παρακαλώ. Δικαιούμαι τον τίτλο.

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Georgewww Εμφάνιση Μηνύματος
    Το κακό είναι ότι επειδή είμαστε αρρωστοφοβικοι δε σημαίνει ότι δε θα συμβεί σε μας :/ και ότι μόνο θα το φοβόμαστε,
    Κι εγώ έχω μια καρκινοφοβια αλλά λόγω πρισμενων λεμφαδένων εδώ και 5 μήνες ( και όλο και μεγαλώνουν έστω χιλιοστά)

Κανείς τις εξετάσεις σου όταν χρειάζεται και απλά πας παρακάτω. Αν ξεφύγει πας Ψυχο γιατρό , η ηλικία παίζει μεγάλο ρόλο πάντως στον καρκίνο. Επίσης μακριά από φαι στα κάρβουνα, τσιγάρα ποτά και ιούς , όσο μπορείς.

Όταν λες ιούς;

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Stavros Εμφάνιση Μηνύματος
    Υποχονδριακοί όλοι του Forum ενωθείτε! Εγώ είμαι ο βασιλιάς της Υποχονδρίασης παρακαλώ. Δικαιούμαι τον τίτλο.
    Σε χρηζουμε λοιπόν βασιλιά μας! ????

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Sofaki Εμφάνιση Μηνύματος
    Όταν λες ιούς;
    https://www.google.com/amp/s/amp.onm...kaloun-karkino

Έχω διαβάσει ότι το 40% είναι οι ιοί και τα βακτήρια και το υπόλοιπο είναι διατροφή κληρονομικότητα κτλ,

Τώρα ανοίγω πληγές που το βάζω σε αυτό το forum, γιατί η άγνοια είναι ευλογία σε ένα βαθμό χαχα αλλά από την άλλη , να γνωρίζουμε βρε παιδιά, μακάρι να τα ήξερα όταν ήμουν 18 και ας με κάναν λίγο πιο αγχωμενο

Junior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Jun 2019
    Καλώς ήρθα...

Member
    Ημ. Εγγραφής
    Nov 2015
    Εμένα η μεγαλύτερη φοβία μου είναι μην πάθω ψύχωση

Εμένα μου καρφώθηκε οτι θα πεθάνω νέος. Πολυ άσχημο συναίσθημα

Member
    Ημ. Εγγραφής
    Nov 2015
    Γιατί να πεθάνεις βρε θα ζήσεις μια χαρά

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Aug 2017
    Δε ξερω αν μπορείς να πάθεις οσα φοβάσαι το μονο σίγουρο ειναι οτι το σωμα μπορεί να αρρωστήσει απο το άγχος οπως επίσης να εμφανιστει κάποιο αυτοανοσο....
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Total_black Εμφάνιση Μηνύματος
    Είναι σαν αυθυποβολή....το έχω σκεφτεί κι εγώ πολλές φορές.
    Εγώ ζω περιμένοντας μια ζωή τον καρκίνο. Μου έχει καρφωθεί από μικρή ότι θα νοσησω από αυτό.
    Δυστυχώς κανένας που δεν βιώνει την νοσοφοβια δεν μπορεί να νιώσει όπως εμείς. Κανείς και με κανέναν τρόπο. Ούτε οι ψυχολόγοι και ψυχίατροι.
    Μόνο μεταξύ μας καταλαβαινομαστε.
    Και ξέρουμε πόσο κακό κάνουμε στον εαυτό μας αλλά συνεχίζουμε ακάθεκτοι τις αρνητικές σκέψεις. .
    Μακάρι να υπήρχε ένα delete.
    Εγώ πάλι ζώ κ περιμενω την καρδιά κ την ανακοπη κ που το γραφω τρέμω αν είναι δυνατόν

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Aug 2017
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από vickie_victoria Εμφάνιση Μηνύματος
    Εγώ πάλι ζώ κ περιμενω την καρδιά κ την ανακοπη κ που το γραφω τρέμω αν είναι δυνατόν
    Κανονισε μην αρρωστησεις απο το πολυ άγχος.. Γιατι το άγχος φέρνει καρδιακές παθήσεις. Βγάλτε απο το μυαλο σου. Αν ειναι να πάθεις κατι θα το πάθεις ειτε το σκέφτεσαι ειτε οχι. Από τη στιγμή που εισαι κομπλε περνά καλα και μη το σκέφτεσαι
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 03-01-2018, 22:47
  2. ολοι μας ......
    Από Macgyver στο forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Τελευταίο μήνυμα: 10-04-2016, 14:53
  3. Μηνύματα: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 06-01-2015, 23:37
  4. Γιατί εγώ και όχι όλοι
    Από Kat711 στο forum Κακοποίηση