Δεν υπάρχει τίποτα πια να βοηθησει..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
    Nefeli28
    Guest

Δεν υπάρχει τίποτα πια να βοηθησει..

Ούτε τα τόσα φάρμακα, ούτε ο ψυχολόγος ούτε ο ψυχίατρος. Τόσα λεφτά στα σκουπίδια, τόσες ώρες και συνεδριες για μαλακιες.
    Τόσα φάρμακα και να μην βλέπω προκοπη.
    Και που να μιλήσεις πια;
    Έχει εξαντληθεί το θεμα. Ποιος να σε καταλάβει; Ότι όλα είναι μάταια όταν δεν βλέπεις καλυτέρευση; Όταν επενδύεις όλη σου την υπάρξη στα φάρμακα και στους ψυχοτετοιους και τελικά είσαι στο μηδεν...
    Απελπισία...

Nefeli28
    Guest
    Νιώθω πως δεν μπορώ να συνεχίσω. Δεν έχει νόημα να ζω μια ζωή έτσι. Τόσες προσπάθειες και να μην μπορώ να βοηθηθω από πουθενά;
    Το έχει νιώσει αυτό κανεις ;;;;;;

Senior Member
    Ξεκινησες προσφατα καποιο νεο αντικαταθλιπτικο; Αν ναι, μπορει να μην σε πιασει εχει ακομα. Επισης, αυτη η εφορευτικη επιτροπη που εγραφες οτι (ξανα)-περασες προσφατα και που ηταν ψυχοφθορα εμπειρια ειναι λογικο αν σε εχει ριξει ακομη περισσοτερο. Δωσε λιγο περισσοτερο χρονο στον εαυτο σου.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Προσπάθησε λίγο να κοινωνικοποιηθείς, με άτομα οικεία σου, ακόμα και με αγνώστους σου ή λίγο γνωστούς, που είναι όμως θετικά άτομα. Αντάλλαζε κουβέντες μαζί τους, έστω άσχετες με τα θέματα σου. Πάντα φτιάχνετε έστω λιγάκι η διάθεση, πού ξέρεις (?) μπορεί να συνδεθείς και κάπως περισσότερο μαζί τους(!). Αυτή είναι μια καλή λύση χωρίς βέβαια να παρατάς τα άλλα που ανέφερες, μάλλον δε να τα συνδυάζεις με αυτο που σου προτείνω. Κι αν υπάρχουν γενεσιουργές αιτίες των θεμάτων σου (πχ αποτυχίες, τραυματικές εμπειριες) το να κάνεις πράγματα που πιστεύεις ότι αποτελούν μικρές νίκες ή βήματα μπρος είναι άλλος ένας τρόπος.
    γιάννης

Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Ούτε τα τόσα φάρμακα, ούτε ο ψυχολόγος ούτε ο ψυχίατρος. Τόσα λεφτά στα σκουπίδια, τόσες ώρες και συνεδριες για μαλακιες.
    Και που να μιλήσεις πια;
    Έχει εξαντληθεί το θεμα. Ποιος να σε καταλάβει; Ότι όλα είναι μάταια όταν δεν βλέπεις καλυτέρευση; Όταν επενδύεις όλη σου την υπάρξη στα φάρμακα και στους ψυχοτετοιους και τελικά είσαι στο μηδεν...
    Απελπισία...
    Καλησπέρα γυμνάζεσαι με οποιοδήποτε τρόπο? Αν όχι θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις άμεσα. Επίσης κάποιες πληροφορίες για την καθημερινότητα σου θα βοηθούσαν για μια πιο εμπερισταυωμενη άποψη

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Nefeli28
    Guest
    Δεν γυμνάζομαι. Έκανα πιλάτες μέσα στο χειμώνα αλλά το άφησα όταν χειροτέρεψα με τα ψυχολογικά.
    Κάνω δουλειά που σιχαίνομαι (δεν έχει σημασια τι), αλλά εκει δεν περνάω καθόλου καλά κι αυτό είναι κάτι που έχει κατά πολύ ενταθεί το τελευταίο διάστημα.
    Ήθελα να νοσηλευτω σε νοσοκομείο για να μην πηγαινω στη δουλειά ...έφτασα σε τέτοια σημεία.
    Κάνω ένα χόμπι που έχω και είναι το μόνο που με έχει σώσει. Και γενικά προσπαθώ παρα πολύ, αλλά....

Δεν γυμνάζομαι. Έκανα πιλάτες μέσα στο χειμώνα αλλά το άφησα όταν χειροτέρεψα με τα ψυχολογικά.
    Κάνω δουλειά που σιχαίνομαι (δεν έχει σημασια τι), αλλά εκει δεν περνάω καθόλου καλά κι αυτό είναι κάτι που έχει κατά πολύ ενταθεί το τελευταίο διάστημα.
    Ήθελα να νοσηλευτω σε νοσοκομείο για να μην πηγαινω στη δουλειά ...έφτασα σε τέτοια σημεία.
    Κάνω ένα χόμπι που έχω και είναι το μόνο που με έχει σώσει. Και γενικά προσπαθώ παρα πολύ, αλλά....
    Θα σου πρότεινα να βρεις πράγματα που σου αρέσουν και να ξεκινήσεις άμεσα. Οπωσδήποτε γυμναστική 3 με 4 φορές τη βδομάδα και διάβασμα βιβλία. Ευγνωμοσύνη για αυτά που έχεις και παρατήρηση του τι σε χαλάει.

Senior Member
    Και που να μιλήσεις πια;
    Απελπισία...
    Nefeli θα μπορούσες να μου πεις τι αγωγή ακολουθείς;έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με σένα και ίσως μπορώ να βοηθήσω.

Εστάλη από MI MAX 2 στο E-Psychology.gr Mobile App

Nefeli28
    Guest
    Ξεκίνησα με ladose αλλά με χάλασε και στη συνέχεια πήρα zyprexa.
    Λόγω αύξησης επιθυμίας για φαγητό το αλλάξαμε κι αυτό.
    Τώρα παίρνω dumyrox και Geodom.

Ξεκίνησα με ladose αλλά με χάλασε και στη συνέχεια πήρα zyprexa.
    Λόγω αύξησης επιθυμίας για φαγητό το αλλάξαμε κι αυτό.
    Τώρα παίρνω dumyrox και Geodom.
    Κατά τη γνώμη μου τα φάρμακα απλα απαλύνουν τα συμπτώματα. Την αιτία που είσαι σε αυτή την κατάσταση πρέπει να την βρεις μόνη σου

Senior Member
    Θα σου πω εγω νεφελη πιστευεισ στα λογια τα χρειαζεσαι θα σου πω τι ανθρωποι υπαρχουν υπαρχουν ανθρωποι που σου λενε ωραια λογια για να βγουν απο τον κοπο να σε αγαπησουν πραγματικα υπαρχουν ανθρωποι που χειριζονται τον λογο ετσι ωστε να σε εκμεταλευονται υπαρχουν ανθρωποι που τα βλεπουν ολα απο την εμφανιση πχ γιατροι το προβλημα σου ειναι αλλο δεν αγαπησεσ και δεν αγαπηθηκεσ βαθεια γτ αλλιωσ θα τα ηξερεσ αυτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Nefeli28
    Guest
    Λες elis;;;

Senior Member
    Ναι κουκλα μπαμ κανει εγω δουλευω απο τα 13 και μεγαλωσα αλλιωσ μολισ εμαθα πωσ μεγαλωνετε ειναι πανευκολο να σου πω την αληθεια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by elis View Post
    Θα σου πω εγω νεφελη πιστευεισ στα λογια τα χρειαζεσαι. θα σου πω τι ανθρωποι υπαρχουν. υπαρχουν ανθρωποι που σου λενε ωραια λογια για να βγουν απο τον κοπο να σε αγαπησουν πραγματικα. υπαρχουν ανθρωποι που χειριζονται τον λογο ετσι ωστε να σε εκμεταλευονται. υπαρχουν ανθρωποι που τα βλεπουν ολα απο την εμφανιση, πχ γιατροι. το προβλημα σου ειναι αλλο δεν αγαπησεσ και δεν αγαπηθηκεσ βαθεια γτ αλλιωσ θα τα ηξερεσ αυτα
    Βάζε καμιά τελεία για να διαβάζετε καλύτερα...συμφωνώ όμως με τα γραφόμενα.

Nefeli, σε στιγμές που τα συμφέροντα τους θα συγκρουονται με τα δικά σου θα νομίζεις ότι ήρθαν από τον άλλο κόσμο για να σε κατασπαράξουν ενώ πριν δυο λεπτά σου έλεγαν λόγια αγάπης. Στην κρίσιμη φάση δλδ θα καταλάβεις αν ο αλλος σε αγαπά πχ όταν θα πρέπει να μοιραστείτε κάτι ή ο ένας να πάρει κι ο άλλος να μείνει απ έξω, στην επιτυχία, στην αποτυχία, όταν θα σαι ασθενής ή ξέμεινες από λεφτά. Όλα τα υπόλοιπα είναι έπεα πτερόεντα δλδ λόγια του αέρα...
    γιάννης

Nefeli28
    Guest
    Πως καταλήξαμε όμως στα λόγια; Δεν ανέφερα εγώ κάτι γι αυτό...

Page 1 of 2 12 LastLast