διαθεση στις γιορτες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Senior Member
    Eγω ηταν η δευτερη χρονια που δεν μελαγχολησα καθολου μα καθολου ...
    Εκατσα στο σπιτακι μου με την γυναικα μου και το παιδι μου και ειμασταν ακρως φυσιολογικοι ..
    Οχι ξεφρενοι πανηγυρισμοι κ αδικαιολογητες χαρες , απλα περιμεναμε την αλλαγη του χρονου, φιλιθηκαμε , ανταλλαξαμε τις γνωστες ευχες ,κοψαμε την βασιλοπιτα μας και ολα καλα !!

Χρονια Πολλα λοιπον σε ολους κ ελπιζω οι προσδοκιες ολων μας για το 2009 να μην διαψευσθουν ...

Senior Member
    Originally posted by ζωζα
    συμφωνω...ολοι χαιρονται,κλεινουν ρεζερβε για κεντρα και με πιανει περισσοτερο...μελαγχολω με ολο αυτο το οτι πρεπει να ημαστε ντε και καλα χαρουμενοι...αυριο θα βγειτε???
    Εγω παλι , αυτο το εθιμο ποτε δεν το καταλαβα , τουλαχιστον μεχρι περυσι λογω νταμπλ ντοτ...

Δεν μπορεσα ποτε να καταλαβω γιατι θα πρεπει ντε κ καλα να πληρωσω τα διπλα για να παω να στριμωχτω, να μην εξυπηρετηθω , την επομενη να μην εχω φραγκο( οπως παααρα πολλοι) ...
    Προτιμω χιλιες φορες το σπιτακι μου ή καποιο φιλικο σπιτι ...

Αλλωστε τα νυκτερινα κεντρα διασκεδασης δεν φευγουν ...εκει θα ειναι ...

Senior Member
    nopanic κι εγω οπως εσυ τα περασα σπιτακι...τελικα δεν μελαγχολησα πολυ..μου αρεσει η οικογενειακη θαλπωρη καλη χρονια σε ολους

Senior Member
    και γω τα ιδια με την ζωζα μονο π η οικοεγειακη θαλπωρη κατελυξε αρχικα σε καυγα και μετα σε αγκαλιες.μεχρι κ η μανα μ με πηρε αγκαλια π ειχε να με παρει απο τοτε π με γεννησε.οχι οτι εινε κακια μανα η καλυτερη ειναι απλα ετσι εμαθ απο την δικια της.

Senior Member
    Originally posted by maria...
    και γω τα ιδια με την ζωζα μονο π η οικοεγειακη θαλπωρη κατελυξε αρχικα σε καυγα και μετα σε αγκαλιες.μεχρι κ η μανα μ με πηρε αγκαλια π ειχε να με παρει απο τοτε π με γεννησε.οχι οτι εινε κακια μανα η καλυτερη ειναι απλα ετσι εμαθ απο την δικια της.

Oδεν κακο αμιγες καλου !!!

Senior Member
    axaxaxaxax

Member
    κι εγω οικογενιακα περασα την χθεσινη βραδια ολα ολοι ηταν ευτυχισμενοι εχτος απο μενα...εδειχνα χαρουμενη αλλα απο μεσα μου νιωθω απεραντη θλιψη γιαυτα που περναω..δεν αντεχω αλλο αυτην την εξξαρτηση με τα χαιπια κ τις κρισεις πανικου μεχρι ποτε θαμαι ετσι περασαν 2 χρονια κ ακομα να γινω τελιως καλα...

Senior Member
    υπομονη γλικια μου.δεν ειναι τοσο σοβαρο αυτο π εχουμε.αρκει να βρουμε το καταλληλο φαρμακο π ειναι τα αντικαταθλιπτικα για την διαταραχη πανικου.να συμβουλετεις τον γιατρο σου να ξεκινησεις 8εραπεια με αντικθ/κα ναι ταυτοχρονα να μειωσεις το ζαναξ εως να το κοψεις.θα δεις ολα θα πανε καλα.και γω επι 5 μηνες ειμουν ετσι μεχρι π βρηκα το φαρμακοπ κανει για μενα.τωρα ειμαι συνεχομενα καλα τελεια ισως και εινε λιγες οι φορες π νιωθω δυσφορια.ετσιο νομιζα κ γω οτι δεν θα γινω καλα κ οτι μια ζωη θα πεδευομαι.και τι ειναι αυτο πο με βρικε κλπ.Μαθε να ζεις με αυτο κ να το παλεψεις μεχρι να βρεις αυτο το φαρμακο π θα κανει για τον οργανισμο σου παραλληλα με ψυχοθεραεπεια.

Member
    σευχαριστω πολυ μαρια μου κ ευχαριστω πολυ για το κουραγι που μου δινεις εχτος απο αυτα που ειπες για τα φαρμακα που ειναι πολυ σωστα θα πρεπει να αλλαξω κ πολλες καταστασεις στη ζωη μου που μεφεραν ως εδω κ θα το κανω αλιως δεν θα γινω ποτε καλα.τερμα πια θα κανω οτιδηποτε ειναι στο χερι μου κ δεν με νιαζουν οι αλλοι δεν θα πεθανω εγω γιαυτους

Senior Member
    ετσι........μια φορα μας δινεται η ευκαιρια να ζησουμε.μια μονο φορα.

Page 2 of 2 FirstFirst 12