Results 46 to 54 of 54
Thread: Η αγάπη πνίγει
-
15-06-2019, 02:17 #46
Χαχαχαχ βρε τον αγαπάω και τον κρατάω. Αν πίστευα ότι θα βρει άλλη γενικά τι να έκανα μαζί του. Αφού και να είμαστε μαζί μπορεί να βρει άλλη.
Εστάλη από AUM-L29 στο E-Psychology.gr Mobile App
- 15-06-2019, 02:19 #47WhyAlwaysMe?Guest
Ruby,νομίζω πως το επόμενο βήμα στην σχεση σας(γάμο κλπ) πρέπει να το αφήσετε στον πάγο.
Και να κοιτάξετε πως θα σωθεί αυτή η σχέση.
15-06-2019, 02:21 #48
Εχει καταλαβει μαλλον ότι θες να το παντρευτείς και σου πεταει διαφορά τετοια περί γάμου και παιδιων.μη κάνεις τέτοια βλακια παντως κι αυτός αν θέλει σκέψου καλά με ποιον θα κάνεις οικογένεια και παιδιά. Τα παιδιά είναι το πιο σημαντικό ολων και πρέπει να είμαστε ωριμοι και
συνειδητοποιημενοι πριν πάρουμε τέτοια αποφαση.
Εσύ και ο φίλος σου καλά καλά δεν γνωρίζετε αν θέλετε να είστε μαζί. Και θα μιλάτε για γάμους και παιδια?
Γνώμη μου.αν μου έλεγε να μείνουμε για λίγο μονοι για να δούμε αν θα λειψει ο ένας τον αλλον θα το δεχομουν.μη φοβάσαι μη φύγει και στεναχωρηθεις.οσο νωρίτερα φυγει τόσο καλύτερο για σένα. Είσαι πολύ νέα και θα γνωρισεις παρααα πολλους που θα σε θέλουν στη ζωή τους κάθε μέρα και όχι καθε Χριστούγεννα κι Πάσχα
15-06-2019, 02:21 #49
Σύμφωνω μαζί σου!
15-06-2019, 02:23 #50
Σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σου. Θα τα ζυγίσω όλα στο κεφάλι μου.
15-06-2019, 02:26 #51WhyAlwaysMe?Guest
15-06-2019, 02:35 #52
15-06-2019, 07:46 #53
με αυτά που λες τώρα ναι είναι ξεκάθαρο πως του έχει τελειώσει αν θέλεις τον άλλον δεν του λες ας μην μιλάμε για να δούμε αν θα λείψει ο ένας στον άλλον πραγματικά είναι γελοιο
15-06-2019, 16:34 #54
Ρουμπι κοριτσαρα γεια σου κ απο μενα!
Μολις διαβασα ολα τα σχολια σου προσεκτικα κ σταθηκα σε καποια πραγματακια!
Καταρχας ως νεοι που ειστε κ οι 2 σας κ περισσοτερο σε σενα μιας κ ανοιξες το εν λογω ποστ,μπραβο σου που εισαι διαθετιμενη να προσπαθησεις για την σχεση σας κ τον ανθρωπο σου!οτι χαλαει πρεπει να φτιαχνεται κ οχι να το πεταμε!η ποιοτητα της σχεσης φαινεται μεσα απο τους καυγαδες!η σχεση ειναι αδιακοπη προσπαθεια του να δειχνουμε στον αλλον την διαρκη αγαπη μας κ να αποδεχομαστε τη δικη του διχως ομως να την απαιτουμε!
Κλεινοντας λοιπον σταθηκα σε καποια πραγματακια που εχεις γραψει...αρχικα εγραψες για καποια συνηθεια-αρεσκεια σε στοιχηματα,προπο κλπ...!μηπω λεγω πρεπει μα το μειωσει?λεω εσυ ξερεις!δεν ειπα οτι ειναι κατι κακο...
Η οποια ζηλεια κ ανασφαλεια υπαρχει ειναι λογικη σε λογικα πλαισια λογω αποστασης!
Υστερα...καθε σχεση ειναι διαφορετικη κ δεν πρεπει να συγκρινεται ο πρωην με τον νυν!ο ενας ειναι παρελθον κ ο αλλος παρον κ ισως μελλον.
Ολα οσα μας αναφερεις κ βρισκω πολλα σωστα πατηματα στα γραπτα σου...τωρα που θα τελειωσεις το εξαμηνο σου κ θα εχετε ολο το καλοκαρι μπροστα σας...να κατσετε να συζητησετε κ να αναθερμανετε την σχεση σας φερνοντας στο μυαλο ωραιες αναμνησεις κ δημιουργωντας νεες!
Οσον αφορα την εκδηλωση ενδιαφεροντος για παιδι...καλο μεν αλλα πρωτα οπως σωστα εγραψες...με την σειρα κ με την επιλυση των οποιων θεματων...
Αφου με το καλο τελειωσεις τις σπουδες σου κ βλεποντας πως μπορειτε να σταθειτε επαγγελματικα κ πλεον στην ιδια πολη...να συγκατηκοισετε κ να γραψετε το δικο σας στορυ απο κει κ υστερα!
Ολα θελουν το χρονο σας κ σωστες βασεις!
Ειστε ηδη μαζι 2 χρονια κ τωρα το καλοκαιρι πρεπει ηθικα να αναθεωρησετε τα πιστευω σας κ τα θελω σας κ μα ξανα ειστε οπως παλια!
Σιγουρα το γεγονος του χωρισμου των γονιων του...τον εχει επηρρεασει...αλλα δεν σημαινει οτι αυτο το "κακο" θα τον ακολουθησει στη δικη του ζωη κ εκει εισαι εσυ δηλωνοντας παρουσα να τον βοηθησεις!διχως αυτο να σημαινει οτι μπορει τυχον να σου συμπεριφερεται με ασχημο τροπο!καλη συνεχεια να εχεις κ ευχομαι ολα να απανε καλα μεταξυ σας!
Τα λογια σας περι κοινης πορειας κλπ να τα πραγματοποιησετε κ οσες δυσκολιες παρουσιαστουν να ξεπεραστουν!εκει φαινεται η δυναμη του καθε ζευγαριου!