Results 16 to 30 of 56
-
20-06-2019, 09:16 #16
- 20-06-2019, 19:53 #17
Έχω αλλά είναι σε κακή κατάσταση. ΟΚ, so what?
Κατά τα άλλα ποτέ δεν κατάλαβα το concept της προσαγωγής. Βλέπουμε κάποιον στο δρόμο, μας γυαλίζει, τον σταματάμε (ΧΩΡΙΣ να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που να τον κατατάσσουν ύποπτο!!!)
Μπορεί κάποιος να ξέχασε την ταυτότητα από τη βιασύνη του, μπορεί να την έβαλε καταλάθος στο πληντύριο και να αχρηστεύτηκε, μπορεί, μπορεί, μπορεί....
Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά να σταματάμε τον κόσμο χωρίς αποδεικτικά στοιχεία.
Και το ξανατονίζω, άμα ξαναπέσω θύμα ληστείας (που φυσικά το απεύχομαι), δε θα πω λέξη στην αστυνομία, όπως έκανα τις προάλλες. Να πάνε να κόψουν το λαιμό τους και να τους πιάσουν μόνοι τους. Άμα τους πιάσουν...
21-06-2019, 00:34 #18
21-06-2019, 04:40 #19
Διακρίνω ένα μίσος προς την αστυνομία...
Εστάλη από Mi A2 Lite στο E-Psychology.gr Mobile App
21-06-2019, 13:38 #20
ναι καλα... κι ειχε μια σκασιλα η αστυνομια να κυνηγαει αυτον που σε ληστεψε... μεγαλη χαρη θα τους κανεις σε πληροφορω αν δεν τους ειδοποιησεις.
αν καταστραφηκε η ταυτοτητα, το δηλωνεις στην αστυνομια και ζητας αντικατασταση!
ειμαστε υποχρεωμενοι να εχουμε ταυτοτητα μαζι. λογικο καποιος να την ξεχασει και εξισου λογικο, αν σε βρει χωρις ταυτοτητα ο αστυνομικος, να σε παει για εξακριβωση στοιχειων. ετσι λεει η νομοθεσια. πως θα γινει δλδ; αν δεν θελεις νομους, πηγαινε στο φεγγαρι..
καποια στιγμη πρεπει να αποφασισουμε τι θελουμε.
και δεν το λεω για σενα που δηλωνεις οτι και να σε ληστεψουν δεν θα πας στην αστυνομια. δικο σου θεμα αν θες να λυνεις τις διαφορες σου με τους κακοποιους μονος σου και δεν θελεις παρεμβασεις απο την αστυνομια. δεν εχεις δικαιωμα (νομικα) να το κανεις, αλλα ειναι λογικο το οτι το θελεις.
ΤΟΣΟΙ και τοσοι αλλοι ομως, απο την μια φωναζουν οταν η αστυνομια κανει παρεμβασεις και μολις τους ληστεψουν, φωναζουν "που ειναι η αστυνομια;". ε, πρεπει να αποφασισουμε καποια στιγμη αν την χρειαζομαστε η οχι..
22-06-2019, 03:50 #21
Ναι υπάρχει μίσος. Γιατί; Γιατί πολύ απλά φοβάμαι. Φοβάμαι π.χ. να κατουρήσω σε μια γωνιά, γιατί μπορεί να περάσει περιπολικό και να θεωρήσει ύποπτη την κίνηση μου. Που όντως έχει γίνει, μόλις τελείωσα μου ζητάγανε ταυτότητα...φυσικά τους είπα την αλήθεια για το τι έκανα.
Φοβάμαι να περιμένω σε στάση λεωφορείου μόνος μου, γιατί μπορεί να περάσει περιπολικό και να με αρχίσει, όπως έτυχε τώρα πρόσφατα. Και στο παρελθόν είχε γίνει αυτό.
Φοβάμαι να περάσω από πάρκο τη νύχτα (και μιλάμε απλά να το διασχίσω, όχι να την αράξω) γιατί πάλι μπορεί να νομίζουν ότι είμαι εκεί για κάποια βρωμοδουλειά.
Και όχι δεν είμαι βλάκας να τα βάλω με κακοποιούς και να με καθαρίσουν. Γενικά άμα πάνε να σε ληστέψουν, καλύτερα μην αντισταθείς. Με λήστεψαν, αποδέχομαι ότι ήταν μια άτυχη στιγμή, και πάω παρακάτω. Ούτε αστυνομίες ούτε τίποτα.
22-06-2019, 04:01 #22
Αρχικά να πας να αλλάξεις ταυτοτητα. Υποτίθεται οτι οι ταυτότητες πρεπει να ειναι σε καλή κατάσταση διαφορετικά θα εχεις πρόβλημα αν πας να ταξιδέψεις με αεροπλάνο
Στάλθηκε από το SM-A9000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
22-06-2019, 08:52 #23
βρε γιουζερ (τι ονομα κι αυτο για καποιον που δεν παιρνει ναρκωτικα..)
και να σε μαζεψουν, αν δεν εισαι παρανομος, δεν μπορουν να σου κανουν τπτ.
αν εισαι παρανομος, τοτε ειναι ενας πολυ λογικος φοβος αυτο που εχεις, δεν ειναι φοβια.
αν εχεις λογους να τους φοβασαι γιατι εχεις καποιο παρελθον πχ, πρεπει να δειχνεις ΑΜΕΜΠΤΟΣ. ουτε να εχεις σχισμενη ταυτοτητα ουτε να κατουρας στις γωνιες. σπιτι δεν εχεις να κατουρησεις;
23-06-2019, 01:17 #24
Κράτα τα 10-12 ώρες άμα μπορείς τότε. Τόσες ώρες είμαι στο δρόμο πάνω κάτω. Μέσα σε αυτό το διάστημα 5-6 κατουρήματα τα θες, δε τα θες; Αναλόγως και το πόσα υγρά έχεις καταναλώσει βέβαια. Και επειδή δε μπορώ να τρέχω να βρίσκω κάποιο μαγαζί ανοικτό μέσα στη νύχτα για να αδειάσω , το κάνω έξω. Αν αυτό είναι παράνομο τότε κάτσε να σου σπάσει η φούσκα.
Και ναι κουβαλάω μαντηλάκια πάντα μαζί μου, δεν είμαι κανένας λέτσος.
23-06-2019, 03:31 #25
οταν εισουν μικρος θα ειχες δει καπιο εργο με τον θεοχαρη και θα τρομαξες το ειχα παθει και εγω αλλα οταν το κατανοησα το ξεπερασα
γι να ειναι σε καλη κατασταση η ταυτοτητα θα πρεπει να κανουν μερικες αλαγες πχ αυτη η πλαστικοποιηση ετσι οπως ειναι κομενη τσιμα τσιμα με το χαρτι ειναι αναμενομενο να ξεκολησει μονη της καπια στιγμη
23-06-2019, 04:13 #26
Ενταξει να τον βγάζεις και να τον αρμεγεις οπου να ναι δεν ειναι κ πολυ νορμαλ. Εφοσον περνάς τοσο χρονο έξω φαντάζομαι οτι θα τρως κιολας οππτε υποθέτω οτι μπορείς να κατουρησεις εκει. Λύσεις υπαρχουν παντα για ολα. Εγω εχω κατουρησει μέχρι και σε βενζινάδικο.. Δε μου αρνήθηκαν οι άνθρωποι.
Στάλθηκε από το SM-A9000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
23-06-2019, 09:37 #27
Γενικά, δεν είναι σωστό να κατουράς στους δρόμους και στα πεζοδρόμια και να σε βλέπουν οι άλλοι άνθρωποι και τα μικρά παιδιά. Χώρια οτι μετά βρωμάνε οι δρόμοι κατρουλίλα.
Όπου κι αν πας τουαλέτες υπάρχουν.
23-06-2019, 21:19 #28
Ναι στις 2 τη νύχτα στους άδειους δρόμους του Αγίου Δημητρίου, της Νέας Σμύρνης, κτλ είναι τίγκα στις τουαλέτες. Φυσικά στο Σύνταγμα θα βρεις (ειδικά τα McDonald's τα έχω "τιμήσει" ουκ ολίγες φορές)...όσο για το αν με δουν, δεν υπάρχει ψυχή συνήθως, οπότε...
Φυσικά και τρώω, αλλά το παίρνω στο χέρι. Πιο βολικό.
Άμα είναι έτσι ρε παιδιά, τότε οποίος είναι ώρες στο δρόμο (όπως οι ταξιτζήδες π.χ.) να τα κάνουν πάνω τους, γιατί δεν είναι και πολύ νορμάλ να κατουράς έξω.
23-06-2019, 23:55 #29
Δε θελω να στο χαλασω αλλα συνήθως οι ταξιτζηδες κατουρανε μεσα σε μπουκάλια. Οπως γίνεται και στα περιπτερα. Δε πάνε να την αρμεξουν οπου να ναι. Εγω ειμαι κοπελα και δε μπορω να θυμηθώ κάποια στιγμή να κατουραω εξω. Και εχει τύχει βα ειμαι παραπάνω απο 12 ωρες στον δρομο στα ταξιδια που κανω εκτος ελλαδας. Δεν είναι δικαιολογία οι ωρες για μενα. Εδω εισαι φαουλ.
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
24-06-2019, 03:06 #30
Εγώ πάντως έχω πιάσει στα πράσα μερικούς ταξιτζήδες. Και είναι και στον άνθρωπο το πόσο συχνά θα κατουρήσει. Μπορεί κάποιος να θέλει τσίσα ανά 1 ώρα, άλλος ανά 2, άλλος κάθε 4. Εγώ είμαι στους συχνούς, ειδικά άμα έχω πιει μπύρες που πραγματικά σε ξεζουμίζουν.
Νορμάλ ξενορμάλ εγώ δεν δίνω δεκάρα....δε θα τα κάνω πάνω μου, ούτε θα τρέχω σαν τον τρελό να βρω κάποιο ανοιχτό μαγαζί για να αδειάσω. Φυσικά δεν την βγάζω στη μέση του δρόμου, αλλά πάω σε μια γωνία διακριτικά και κάνω τη δουλειά μου. Που είναι το κακό;;;; Έλεος δηλαδή.
Και έπειτα άλλο είναι το θέμα μας, όχι το κατούρημα. Αυτό είναι άλλο καπέλο Όταν κάποιοι άνθρωποι σου έχουν δημιουργήσει φοβίες και σε σταματάνε για εξακριβώσεις και μ@λ@κιες, σε χώνουν σε μια κλούβα γιατί τους γυάλισες (είχε συμβεί στο Μενίδι παρόμοιο περιστατικό και όχι πολύ αργά αλλά 7 το βράδυ (ήταν χειμώνας και ήταν βράδυ τότε) και μας μάζεψαν από κεντρικότατο δρόμο, την οδό Δημοκρατίας. Και μάλιστα άκουγα τον ηλίθιο από μπροστά να λέει "μαζέψαμε 9 αλλοδαπούς". Ότι να ναι.), όταν σε κάνουν ρόμπα μπροστά σε κόσμο (μια μπατσίνα στο λιμάνι του Πειραιά μπροστά σε κόσμο μου φώναζε "Να πάω πίσω γιατί θα με πατήσουν" λες και είμαι καθυστερημένος. Φυσικά της έβαλα τις φωνές γιατί με έκανε ρόμπα μπροστά σε κόσμο).
Και όχι δεν φοβήθηκα τον Θεοχάρη. Ο Θεοχάρης έβγαζε περισσότερο γέλιο γιατί ήταν καρικατούρα. Μικρός φοβόμουν τον Ευλογητό πάντως γιατί η μάσκα του ήταν πολύ creepy. Ο οποίος παρεπιμπτόντως όπως αποκαλύφθηκε στο τέλος της υπόθεσης ήταν μπάτσος.