Results 1 to 15 of 24
-
19-06-2019, 19:22 #1
Κλισε ερώτηση:Δείχνει να νιώθει αλλα τελικά "νιώθει;"
Καλησπέρα σας.Το δικό μου το θέμα έχει εφηβικό άρωμα αν και εχω περάσει τα 30.Ξέρω ίσως σε κάποιους φανεί παιδικό ή και χαζό.Παρολαυτά τα προσπερνώ όλα αυτά και μπαίνω στο ψητό.
Μου αρέσει πολύ ενα παιδί που συνανταω στο εταιρικο λεωφορείο πηγαινοντας στις δουλειές μας.Πολύ κλειστό παιδί,αλλά με κλίκαρε πολύ και έτσι αρχίσαμε να κοιταζόμαστε.Ένα πρωί πήρε την απόφαση και μου μίλησε.Με κοιτούσε πολύ τρυφερά στα μάτια και με μεγάλη προσοχή,γελούσε με τη καρδιά του οταν έκανα πλάκα.Μετα χάθηκε.Κάποιες φορές δε μιλούσαμε καν,και μια ενα σαββατόβραδο τον συνάντησα σε μια συναυλία..με είδε απο μακριά και ήρθε μου μίλησε και στάθηκε διπλα μου για λίγη ώρα προσπαθώντας να μου πιάσει τη συζήτηση.Πολύ ντροπαλός μετα απο λίγο αφού και εγώ είχα κομπλάρει,έφυγε.Κάποια στιγμή βρήκα μια αφορμή περί δουλειάς για να τον πλησιάσω και του πρότεινα καφε.Μου απάντησε πολυ ευγενικά λέγοντας μου οτι αυτο το διάστημα πιέζεται πολυ με τη δουλειά και οτι δεν είναι καλα απο χρόνο αλλα θα τα πούμε στο δρόμο.
Τον έβλεπα πολυ αγχωμένο πίστεψα οτι ίσως έχει σχέση και είπα οτι οκ κανω πίσω.
Ομως χτες καθησα διπλα του στο λεωφορειο και με επιασε στη συζητηση χωρις να το περιμενω,και μιλουσαμε για το σκυλο του κλπ...και ντρεποταν.Μου εδειξε φωτογραφιες με το σκυλι,δεν ειδα καμια κοπελα πουθενα ουτε μου ανεφερε κατι σ επληθυντικο,δε μου βγαζει καθολου οτι ειναι απο τους ανθρωπους που θα ειχε κοπελα και θα φλερταρε,φαινεται πολυ ντροπαλος και down to earth.Δε κοιταζει καθολου αλλες κοπελες αλλα εμένα πάντα.Και μου το εχουν πει και οι φιλοι μου.Δε καταλαβαινω ομως γιατι δε βγαινουμε μαζι μια φορα;
Τι μπορει να τον σταματαει;Ο τροπος που με κοιταζει ειναι αγνος και τρυφερος,και πολυ προσεκτικος,φαινεται τοσο τρυφερος ανθρωπος,τοσο γλυκος..Τι να κανω;να δώσω λίγο χρόνο ακόμα;
- 19-06-2019, 21:20 #2
Έχετε ανταλλάξει τηλ ή έστω κάποιο τρόπο επικοινωνίας? Αν είναι πολύ ντροπαλός μπορεί μέσω ηλεκτρονικών μέσων να είναι πιο ανοιχτός.
1002 μπορεί να τον εμποδίζουν. Ποτέ δε ξέρεις τι έχει ο άλλος στη ζωή του. Απο απλή ντροπή και κοινωνική φοβία μέχρι άρρωστο πατέρα σπίτι που τον φροντίζει και δε θέλει να μπλέκει τώρα με άλλα πράγματα.
Εγώ πχ όταν ήμουν Αθήνα , πολλές κοπέλες κοιτούσα ήθελα να πάω να μιλήσω ( δε ντρέπομαι καθόλου , το έχω κάνει άπειρες φορές ) αλλά επειδή είχα στο μυαλό μου να φύγω εξωτερικό, δεν έκανα κίνηση για να μην δημιουργήσω δεσμούς και κολησω , άντε τώρα η άλλη να φανταστεί ότι έχω αυτό στο μυαλό μου , γι'αυτό λέω δε μπορείς να ξέρεις.
Εσύ καλά το παίζεις :)
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
20-06-2019, 08:35 #3
Οχι τον ειχα κανει εγω add στο Linkedin και εκει του ειχα στειλει και μυνημα για καφε...δε μπορω να καταλαβω..απο τη μια δειχνει οτι του αρεσω πολυ και απο την αλλη οτι ειναι στο δικο του κοσμο.Συμφωνω οτι μπορει να ειναι σε περιεργη φαση...αλλα τοτε γιατι με προσεγγιζει;
20-06-2019, 08:42 #4
LinkedIn? Α ήδη σε συμπάθησα εσένα :)
Πιστεύω ότι θέλει αλλά αν κολλάει σε κάτι όπως είπα , τον τραβάει πίσω. Κι εγώ έτσι ήμουν, μπορεί και τηλ να ζητητουσα γιατί πραγματικά ήθελα και δε μπορούσα να αντισταθώ στο γκομενάκι αλλά με τα έλεγα εεεε που πάω δε γίνεται.
Εκτός εάν θέλει μόνο την επιβεβαίωση, παίζει και αυτό. Τώρα το να είναι τοοοοσοοο ντροπαλός που να μη μπορεί να βγει μαζί σου δε νομίζω, θα έστελνε κάτι στο LinkedIn, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου :)
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
20-06-2019, 09:11 #5
καλημερα.
δεν αποκλειεται να εχει κοπελα, ωστοσο.
δεν ειναι αποδειξη το οτι δεν σου εδειξε την φωτογραφια της....
μπορει να εχει κοπελα, αλλα να φλερταρει ανωδυνα, μπορει να μην εχει κοπελα αλλα να ειναι συνεσταλμενος, μπορει και να κανει αυτο ακριβως που θελει, δλδ να ασχολειται μαζι σου τοσο- οσο (οσο μας περιγραφεις δλδ), χωρις να θελει κατι παραπανω προς το παρον, μπορει κατι παρομοιο να κανει και με αλλες κοπελες, μπορει στο μελλον να ενδιαφερθει περισσοτερο, μπορει και οχι, ομως.
το οτι απεριψε προταση σου για καφε, δεν ειναι καλο σημαδι...
20-06-2019, 16:55 #6
εγω προτείνω αν σ αρέσει τόσο πολύ και εσύ δεν ντρέπεσαι όσο αυτός πες του με γλυκό τρόπο ότι σου αρέσει... δωστου δλδ να καταλάβει να του πεις του τύπου εμένα μαρεσεις πολύ σαν άτομο και είσαι γλυκός και τρυφερός πες τα χύμα αλλιώς μην περιμένεις κακό δεν είναι απλά θα του πεις όμορφα λόγια και όπως αισθάνεσαι και επειδή το κοντά είναι πολύ άβολο το ξέρω να πεις τέτοια γραψτα σε ένα μνμ
20-06-2019, 22:18 #7
καταρχην ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας και για το χρονο σας.Δε πιστευω οτι θελει επιβεβαιωση,δεν ειναι απο τα ατομα που κοιταει γενικα,δινει την εντυπωση του ακοινωνητου,και δε μου βγαζει κατι τετοιο σνα ανθρωπος,περισσοτερο πιστευω οτι κατι αλλο τον κολλαει,και ειναι πολυ αμηχανος οταν ειμαστε κοντα.Οσο αναφορα τη φωτογραφια δεν ειπα οτι δε μου εδειξε φωτογραφια με τη κοπελα του,ειπα οτι μου ανεφερε οτι 2 εβδομαδες ειχε σκυλο στο σπιτι του αλλα στις φωτογραφιες δεν ειδα καποια κοπελα αλλα ουτε και πληθυντικο κατα την αφηγηση του για το σκυλι.Γενικα βγαζει κατι πολυ θετικο σαν ανθρωπος..δε ξερω τι να υποθεσω.Αυτο για το καφε το εχω σκεφτει και εγω,αλλα μπορει να μην ηταν και ετοιμος γιατι το τελευταιο καιρο βλεπω οτι μιλαμε περισσοτερο απο παλια,μπορει να ειναι και απο τους ανθρωπους που να θελει να χτισει οικειοτητα πρωτα.Αβ
21-06-2019, 00:31 #8
κοιτα το οτι πιεζεται και δεν μπορει να βγει για εναν καφε αυτα ειναι μαλακιες.Αμα του αρεσες θα εβγαινε.
Η εχει κοπελα, η δεν του αρεσεις. μου φαινεται χλωμο να του αρεσεις να ειναι ντροπαλος, και να του λες εσυ να πατε για καφε και να μην αρπαζει την ευκαιρια.
21-06-2019, 01:42 #9
αυτο με το σκυλο με βαζει σε υποψιες ειδικα τη συγκεκριμενη περιοδο αλλα αντε να βρεις τωρα αν ειναι τυχαιο
21-06-2019, 11:45 #10
Κοίτα να δεις, το αν θα δώσεις λίγο χρόνο ακόμα ή όχι, είναι δικό σου θέμα. Εγώ σαν άνθρωπος ας πούμε βαριέμαι να παίζω τις κουμπάρες με τον άλλον. Δεν το έκανα στην εφηβεία, δεν το κάνω και στα 30τόσα. Οι τόσο κλειστοί άνθρωποι που πρέπει να μυρίσεις και τα νύχια σου για να καταλάβεις τι θέλουν και τι φάση περνάνε δεν μου ταιριάζουν. Δηλαδή να λες του άλλου να πας για έναν καφέ και να αρνείται, είναι χοντρό. Μπορεί πράγματι να είναι καλό παιδί και να του αρέσεις ας πούμε και να έχει τα δικά του θέματα, αλλά αφού το timing δεν είναι σωστό, τι να κάνω, να το κυνηγήσω και να αρχίσω στην καλύτερη μία σχέση "τραβάτε με κι ας κλαίω"; Και σου παίρνω τα πιο θετικά σενάρια εδώ.
Εγώ όμως δεν είμαι εσύ. Αν πράγματι σου αρέσει και είσαι πρόθυμη να αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια για την περίπτωσή του, μπορείς να το κάνεις. Φυσικά έχοντας στο μυαλό σου το ενδεχόμενο να είναι χαμένος χρόνος. Αφού διασταυρώνονται οι δρόμοι σας λόγω δουλειάς κτλ, μπορείς να συνεχίσεις αυτή τη χαλαρή επικοινωνία και να δεις τι θα γίνει...
21-06-2019, 12:24 #11
Μην αναλώνεσαι σε υποθέσεις. Είναι μόνο υποθέσεις και την πραγματικότητα την γνωρίζει μόνο αυτός. Δείξε ότι είσαι διαθέσιμη στην επικοινωνία. Απ' ότι κατάλαβα του πρότεινες ήδη για καφέ. Άντε να του προτείνεις και μία ακόμη το πολύ. Ωστόσο, άλλο ντροπαλός και συνεσταλμένος και άλλο κλειστός χαρακτήρας.
21-06-2019, 15:56 #12Miliva21Guestσυγνωμη αυτος ποσο χρονων ειναι? ..... αν ειναι τοσο ακοινωνητος και κλειστος οπως λες μπορει και να μην εχει κανει ποτε σχεση με γυναικα......ή αν εχει κανει να ειναι τοσο ντροπαλος που να μην μπορει καν να φλερταρει η να φοβαται να δειξει ενδιαφερον....γιατι δεν του προτεινεις κατι πιο χαλαρο για αρχη......? ας πουμε το ραντεβου για καφε μπορει να προυποθετει μεγαλυτερη εκθεση στο διαπροσωπικο επιπεδο απο οσο αντεχει εκεινος.......
αν δεν σε ξερει και νιωθει αβολα δωσε του μια εναλλακτικη που θα ειναι πιο ασφαλης για εκεινον....οπως να ανταλλαξετε φειςμπουκ η αν δεν εχει να μιλησετε απο μνμ στο κινητο....η απο καποια αλλη εφαρμογη μηνυματων .....αν τον δεις και μιλησετε ξανα προσεγγισε τον φιλικα αλλα δειξε οτι θες να κρατησετε επικοινωνια.....
αυτο αν παρουμε ως δεδομενο οτι ειναι πολυ κλειστος.....γιατι μπορει να παιζουν και αλλα σεναρια.... οπως και το σεναριο του να ειναι πολυ ευγενικος και να μη σε γουσταρει αλλα να δεχεται το φλερτ σου σιωπηρα και με ευγενεια γιατι ερχεται σε δυσκολη θεση να σε γειωσει
κανε μια προσπαθεια αφου σε καιει και βλεπεις
21-06-2019, 20:39 #13
Γυρω στα 35 νομιζω.Μα αυτος ξεκινησε να μου μιλαει απο κοντά,και προχτες για το σκυλο αυτος μου μιλησε...τι υποψιες?εγω σκεφτηκα οτι απλα μπορει να ηθελε να μιλησουμε γιατι εχει γνωρισει το δικο μου σκυλο και ξερει ποσο πολυ αγαπαω τα ζωα.Δε τον φλερταρω εντονα,μια φορα παλια του ειχα πει για καφε και απλα δεν εγινε αλλα και παλι του το ειχα ζητησει επαγγελματικα.Γενικα δε πολυδειχνω οτι μου αρεσει,θα ελεγα οτι αυτος με κοιταει περισσοτερο.Αρχιζω και νιωθω τελευταια οτι προσπαθει να χτισει μια πιο οικεια σχεση.
21-06-2019, 20:41 #14
21-06-2019, 22:10 #15
δυσκολευομαι να το πω δημοσια...