Κλισε ερώτηση:Δείχνει να νιώθει αλλα τελικά "νιώθει;" - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    Quote Originally Posted by V for vendetta View Post
    Μην αναλώνεσαι σε υποθέσεις. Είναι μόνο υποθέσεις και την πραγματικότητα την γνωρίζει μόνο αυτός. Δείξε ότι είσαι διαθέσιμη στην επικοινωνία. Απ' ότι κατάλαβα του πρότεινες ήδη για καφέ. Άντε να του προτείνεις και μία ακόμη το πολύ. Ωστόσο, άλλο ντροπαλός και συνεσταλμένος και άλλο κλειστός χαρακτήρας.
    αυτο ακριβως.
    απο την στιγμη που σε αποφευγει για περισσοτερα, δεν σε νιαζει γιατι το κανει, σε νιαζει οτι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ.
    κανε του αλλη μια προταση κι αν αρνηθει, μην ασχολεισαι.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Margarita84 View Post
    Γυρω στα 35 νομιζω.Μα αυτος ξεκινησε να μου μιλαει απο κοντά,και προχτες για το σκυλο αυτος μου μιλησε...τι υποψιες?εγω σκεφτηκα οτι απλα μπορει να ηθελε να μιλησουμε γιατι εχει γνωρισει το δικο μου σκυλο και ξερει ποσο πολυ αγαπαω τα ζωα.Δε τον φλερταρω εντονα,μια φορα παλια του ειχα πει για καφε και απλα δεν εγινε αλλα και παλι του το ειχα ζητησει επαγγελματικα.Γενικα δε πολυδειχνω οτι μου αρεσει,θα ελεγα οτι αυτος με κοιταει περισσοτερο.Αρχιζω και νιωθω τελευταια οτι προσπαθει να χτισει μια πιο οικεια σχεση.
    και αν ειναι παντρεμενος....? και του αρεσεις αλλα εχει γυναικα..? δεν το ξερεις αυτο.....ωραια αφου σου αρεσει και θες να δεις που θα παει στειλε του μηνυμα στις εφαρμογες που τον εχεις φιλο με αφορμη κατι και πλησιασε τον περισσοτερο....δες πως θα ανταποκριθει και αν συνεχισει τη κουβεντα.....και ξαναπροτεινε του να βγειτε εξω....αν αρνηθει και δευτερη φορα...τοτε κατι παιζει και δεν ειναι διαθεσιμος ή δεν εχει χρονο να ασχοληθει με σενα τωρα...

Junior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δυσκολευομαι να το πω δημοσια...
    Αν δε μπορεις να πεις δημοσια...οτι δε καταλαβαινω γιατι πετας υπονοουμενα

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αυτο ακριβως.
    απο την στιγμη που σε αποφευγει για περισσοτερα, δεν σε νιαζει γιατι το κανει, σε νιαζει οτι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ.
    κανε του αλλη μια προταση κι αν αρνηθει, μην ασχολεισαι.
    Δεν ειναι πάντα έτσι...μπορεί να θέλει το χρόνο του,η να αποκτησει καποια οικειοτητα...δεν ειναι ολα ασπρο η μαυρο.Τεσπα η αληθεια ειναι οτι αν καποιος δεν ειναι κοντα στη κατασταση ειναι δυσκολα να καταλαβει.Οι ανθρωποι συχνα φοβομαστε,η έχουμε τις φασεις μας.Νομιζω αν καποιος δεν ενδιαδερεται για εμας,το νιωθουμε.

Senior Member
    Ρώτας τι να κάνεις, να δώσεις λίγο χρόνο ακόμα; ενώ έχεις ήδη αποφασίσει να δώσεις απ΄ότι καταλαβαίνω : ) Άρα γιατί ρωτάς;
    Πες μας πως θα πάει γιατί είμαστε και περίεργοι lol

Junior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Ρώτας τι να κάνεις, να δώσεις λίγο χρόνο ακόμα; ενώ έχεις ήδη αποφασίσει να δώσεις απ΄ότι καταλαβαίνω : ) Άρα γιατί ρωτάς;
    Πες μας πως θα πάει γιατί είμαστε και περίεργοι lol
    Χαχα Σονια!Θα δωσω λιγο ακομα και οτι γινει!Θα σας ενημερωσω!Ευχαριστω πολυ

Banned
    Quote Originally Posted by Margarita84 View Post
    Αν δε μπορεις να πεις δημοσια...οτι δε καταλαβαινω γιατι πετας υπονοουμενα
    πρεπει να φτασεις καπιος σε ενα πνευμετικο λεβελ για να κατανοησει οτι βλεπει γυρω του αλλιως δε θα το αντεξει πιο ευχαριστο ειναι να μη κατανοεις τιποτα παρα να σερνεις μια ολοκληρη αμαξα απο πληροφοριες στο μυαλο σου

Senior Member
    Εγω απο αυτα που λες υποθέτω οτι εχει σχέση και απλα του αρέσεις πολυ και μπερδεύεται. Αυτα περί δουλειας παντα τα βρίσκω τραγικές δικαιολογίες. Ειμαι της άποψης οτι οποιος θέλει χρονο βρίσκει. Εστω και για μια ωρα βρε αδερφέ να πιεις εναν καφε στα γρηγορα. Το οτι δεν ειδες κοπελα δεν σημαίνει κατι. Αν θες μπορείς να τον ρωτήσεις στα ισια αλλα σε χαλαρή φαση χωρίς να φανεί ανακριση

Στάλθηκε από το SM-A9000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός.. Εγώ πιστεύω πολύ ότι δεν χρειάζεται να περιμένουμε κανέναν δεν χρειάζεται να κολλάμε, μόνο να είμαστε ελεύθεροι και ανοιχτοί στις εκπλήξεις της ζωής.
    Δεν έχει σημασία ο λόγος και το γιατί, αν κάποιος είναι διστακτικός στο να βγει μαζί σου άστον ελεύθερο και όταν θελήσει αν θελήσει θα στο προτείνει ο ίδιος. Δεν βρίσκω κάποιο νόημα στο να κυνηγάμε κάποιον ή στο να βομβαρδίζουμε κάποιον με προτάσεις αν ο ίδιος για τους δικούς του λόγους είτε δεν θέλει είτε δεν είναι έτοιμος ακόμη και θέλει το χρόνο του. Δεν βρίσκω κανένα νόημα να πας τρια παραπάνω βήματα μπροστά, να του πεις ότι σου αρέσει ή να του ξαναπροτείνεις να βγείτε. Μπορείς απλά να αφεθείς στην αλληλεπίδραση και κάθε φορά που εκείνος κάνει ένα διακριτικό βήμα μπροστά κάνε και εσύ ένα.
    Από εκεί και πέρα όμως δεν μπορείς να περιμένεις. Περιμένω σημαίνει ότι κάνω pauuse σε άλλα γεγονότα της ζωής μου και κάνω focus σε ένα. Αυτ'ο για μένα είναι λάθος. Ο τύπος μπορεί να σε προσεγγίσει ερωτικά αυτή τη βδομάδα σε τρεις μήνες η ποτέ. Εσύ πρέπει κανονικά να βγαίνεις, σαν ελεύθερη να γνωριζεις κόσμο και να ανταποκριθείς σε αυτόν που πραγματικά είναι εκεί και σε έχει κερδίσει!

Page 2 of 2 FirstFirst 12